Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.06.2005 16:37:55 vasta tsitaadiga

ja ega modem ka kohuaeg süüdi pole. kõige lihtsam on kelelgi nõrgema kaela (modem) mure ajada. aga firma ise ja ühendus ei jää kunagi süüdi.
mõttetu firma.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ferris
HV vaatleja
ferris

sõnum 27.06.2005 18:28:12 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
ja ega modem ka kohuaeg süüdi pole. kõige lihtsam on kelelgi nõrgema kaela (modem) mure ajada. aga firma ise ja ühendus ei jää kunagi süüdi.
mõttetu firma.

www.stv.ee .. irw anna minna.mulle tundub ikkagi ,et sina oled kuidagi mõttetu.natuke lapsik ei ole koguaeg siin foorumis nutta ja halada kui sitt yhendus sul on?
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2005 19:09:27 vasta tsitaadiga

ferris, no offence aga oled sa debiil vms(äkki oled lihtsalt mõttetult noor)? Mis sa arvad et kui inimene kurdab probleemi siis see on nutmine ja halamine? Ostad poest mingi toote mis on vigane (praegusel hetkel ta ostab teenust), siis kui vead garantiisse öeldakse et see nutmine ja halamine ning saadetakse pikalt peesse... sellise poliitikaga sa küll elust normaalselt läbi ei saa.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 27.06.2005 19:18:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

www.stv.ee .. irw anna minna.mulle tundub ikkagi ,et sina oled kuidagi mõttetu.natuke lapsik ei ole koguaeg siin foorumis nutta ja halada kui sitt yhendus sul on?

kui sina minu asemel istuks, siis sa oleks ennast ammu täis sittunud, sest hakkama ei saa. kui mulle on lubatud korraliku ja stabiilset ühendust, aga seda ma ei saa, siis mida ma tegema pean?

ferris
HV vaatleja
ferris

sõnum 27.06.2005 19:30:08 vasta tsitaadiga

oijah..kui juba nii suur probleem on nn. tootega ,et iga teine post on tehtud kodanik kotmarjaki poolt siis tekib kysimus milleks on olemas teemaks oleva firma klienditeenindus?
ma ostan omale auto mis mul kymme korda järejest prse läheb - kas ma teen siia siis kymme posti või võtan hoopis yhendust mulle selle auto myynud firmaga?neid näiteid võib veel 134 tuua.
ja point mis ma tahtsin öelda on see,et kui kodanik ei ole rahul toote või teenusega mida ta hetkel tarbib ,siis on meie väikses eestis paar tegijat veel kelle kasuks otsustada.
ja tead yldse kuidas elust läbi saab?siin foorumis istumise ja kooris sajatamisega kindlasti mitte.jah minu jaoks on see mõttetu hala - kui ei meeldi teenus või toode,siis jumala eest kallid kodanikud võtke midagi ette sellisel juhul.vahetage teenusepakkujat või võidelge enda õiguste eest.
ja noh.. vanus ja vaimne tervis ei ole antud hetkel yldse oluline icon_lol.gif

ja valgusta meid natuke kotmarjak .. kus sa elad ,mis seisus on sul kaablid ,kas sul on naabriteks pensionärid kes kasutavad televiisorit aastast 74.. ja on veel palju muid faktoreid mis mõjutavad sinu yhenduse kiirust
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 27.06.2005 19:42:24 vasta tsitaadiga

pensionäride telekas ei mõjuta vist minu ühendust
mtv23
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2005 22:44:22 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
tsitaat:

kui sina minu asemel istuks, siis sa oleks ennast ammu täis sittunud, sest hakkama ei saa. kui mulle on lubatud korraliku ja stabiilset ühendust, aga seda ma ei saa, siis mida ma tegema pean?

-------------->
Ma räägin kuidas asi on, ega kõik mis pakutakse ei ole veel ,,kuld ,, ...

Mul oli Starman ettevõttega algusaegadel probleemid kuna modem mis ostsin ei olnud piisvalt töökindel, nõudis iga mingi ajatagant sisse ja väljalülitamist...
Point siis, et interneti ühendus lihtsalt katkes päeva paari, mõnikord näiteks 5 tunni tagant

Ja õnneks, et nii läks anti võimalus modem väljavahetada (see oli loetud defektsest seeriast) ja tegin seda- nüüd enam probleeme ei ole olnud st. Kõik töötab
hästi...
Vastu sain uhiuue modemi millel telefoni võimalus ka olemas ja see väga hea !!!
Seega mõistan täiesti neid kellel ei ole vedanud...

Ka ma paaril ostul alt läinud, lihtsalt (Toode) ei ole olnud piisavalt kvaliteetne ja kõik, kedagi su kaebused üldjuhul ei huvita, seega mitu korda tuleb kaaluda ning siis otsustada...
Nii peaksid sündima õiged valikud thumbs_up.gif

neros
HV Guru
neros

sõnum 27.06.2005 23:56:40 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kui palju starmanil lease time on?
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 28.06.2005 08:21:46 vasta tsitaadiga

ipconfig -all alt näed. peaks olema 1 või 2h, ma ei mäleta enam.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.06.2005 08:26:22 vasta tsitaadiga

2h on

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.06.2005 10:50:48 vasta tsitaadiga

Kas keegi seletaks ära, miks see Leased Time nii "neetult pikk" peab olema icon_rolleyes.gif Elion saab küll 1-2 minutiga hakkama icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 28.06.2005 15:38:40 vasta tsitaadiga

misasi see lease time üldse on?
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 28.06.2005 16:25:01 vasta tsitaadiga

Noh... teoorias peaks lease time olema see, kui kaua ISP poolt lubatakse ühte IP-d kasutada... ehk siis staatilise IP puhul vist peaks lease time olema... unlimited? või igatahes midagi hästi suurt.
Igastahes... starmanil on see vist mingi 1 nädal vms, sest lease obtained on 27. juuni, lease expires 4 juuli... teoorias peaks see siis olema vist aeg kui kaua modem võib antud IP-d enda käes hoida. Minul näiteks oli modemi viimane restart eile, sealt ka see 27. juuni.

Loomulikult võin ka eksida.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.06.2005 16:36:28 vasta tsitaadiga

Leased Time peaks hoopis seda tähendama, et kui ühendus mingil põhjusel "ära kukub", mis aja pärast sa oma ühenduse taas "püsti saad". Ehk siis kui on mingi jama, siis ootad 2 tundi ja ning saad ühenduse uuesti püsti(y)

Ja seetõttu tõingi näite, et Elionil tuleb a 1-2 minuti toodata ja siis on ühendus uuesti olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 28.06.2005 16:49:00 vasta tsitaadiga

päris head variandid on pakutud icon_smile.gif tegelikult nii ei ole.
dhcp lease time näitab, kui pika ajani on dhcp serveri tabelis (ei tasu segi ajada keskruuteriga näiteks, need on kaks täitsa eri asja, dhcp server on lihtsalt üks teenusserver) reserveeritud üks IP kindlale lõpptarbijaseadmele (lühidalt CPE=customer premise equipment; olgu see ruuter, võrgukaart vms). Selle perioodi sees (enne lease expires aega) PEAB toimuma automaatne uuendamine, sel puhul tekib uus dhcp lease time. "lease obtained" näitabki aega, millal viimati sinu CPE pikendas antud liisi. Juhul, kui CPE kaotab/uuendamiseta lõpetab liisi, siis lõpeb lõppkasutaja võrguaccess.
Kui näiteks tarkvaralises tulemüüris dhcp kinnikeerad, siis tekib efekt, et buutides netti saad, aga mõne aja möödudes sureb see maha, sest buutides tehakse see enne tarkvarareeglite jõustumist (näiteks zonealam), pärast aga on asjaga kööga.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.06.2005 17:18:11 vasta tsitaadiga

To High-Q: aga internet annab sellele "Leased Time" mõistele päris mitu eri tähendust - nii ooteaeg "millegi lõpetamiseni" kui ka ooteaeg "millegi alustamiseni" ning kolmanda variandina ka veel ooteaeg "mille jooksul midagi säilitatakse" icon_wink.gif
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 30.06.2005 01:06:58 vasta tsitaadiga

Internet annab ? Selleks on inimesel ajud, et ta suudaks eristada olulise ja sobiva ebaolulisest ja mittesobivast. Antud juhul annab google päringule "dhcp" vastuseks http://www.dhcp-handbook.com/dhcp_faq.html ja seal on punkt 10. mis võiks antud küsimusele vastuse anda. Peale selle eksisteerivad ka mõisted ja parameetrid nagu "dhcp-renewal-time" ja "dhcp-rebinding-time". Esimene neist on harilikult pool "dhcp-lease-time"'st ja tähendab intervalli mille tagant dhcp KLIENT käib serveris liisingut uuendamas, juhul kui see õnnestub, pikendatakse liisingut, ehk siis reserveeringut konkreetse aadressi tarbeks dhcp SERVERIS järgmiseks lease-time'ks. Juhul kui see peaks ebaõnnestuma, siis veerand enne liisinguaja lõppu rakendub dhcp-rebinding, mis alustab kogu dhcp protsessi otsast peale, kui see õnnestub, siis saadakse sama aadress tagasi ja õnn on õuel. Kui lease-time aga läbi tiksub niimoodi, et liisignut ei suudeta pikendada, ega aadressi uuesti küsida, jäädakse suure tõenäosusega ip'st ilma, see antakse välja kellelegi teisele küsijale ja saadakse ise uus. Nö staatilise ip tekitamiseks on 2 võimalust, ilus ja mitteilus. Mitteilus variant on keerata lease time lihtsalt lõpmata suureks, aga see ei anna suurt midagi, lihtsalt aadress ei muutu, teisel juhul seotakse konkreetne mac aadress vastava reserveeringuga konkreetse ip'ga, see aga annab manageeritavuse mõttes mitmeid võimalusi juurde.
Miks peab lease-time pikk olema ? 1. koormaks mõttetult võrku ja serverit tuhandete requestidega. 2. et sa pätti teha ei saaks ja liiga sagedasti oma ip'd vahetada.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 30.06.2005 23:47:16 vasta tsitaadiga

ZAndlamb kirjutas:
Mul pole modemiga icon_wink.gif

millega sul siis on? icon_eek.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 30.06.2005 23:49:10 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
ZAndlamb kirjutas:
Mul pole modemiga icon_wink.gif

millega sul siis on? icon_eek.gif

vaata allveeässasid...seal see vend kes juhtmeid ühendas...tal ka selline laua all, topib näpu arvuti võrkari otsa ja võtab netikaabli hammaste vahele:D

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 17.07.2005 20:28:07 vasta tsitaadiga

Küsimus: Kas mina ei suuda leida, või ei olegi enam Starmani kodulehel listi pakutavatest kaabelTV kanalitest?
Oleks huvitatud just sellest kanalitelistist ja ka sagedustest, et manuaalset häälestustööd tegema hakata.
Pandi just Starmani kaabel sisse ja momendil on puder ja kapsad: kanalid korduvad erinevates slaavi keeltes ja pooli nn. standardkanaleid üldse ei leia.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 17.07.2005 20:32:27 vasta tsitaadiga

Mul on nii et kui login sisse siis saan ise vaadata seal mis pakett mul on, sealt ka kanaleid.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 17.07.2005 21:09:46 vasta tsitaadiga

Hmm... ma pole nagu mingeid logimise asju ega veebiteenuseid saanudki?
Liitusin kodulahendusega just.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 17.07.2005 21:54:22 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Hmm... ma pole nagu mingeid logimise asju ega veebiteenuseid saanudki?
Liitusin kodulahendusega just.

pead seal kodulehel ära registreerima ja siis mingi paari päeva jooksul aktiveeritakse. minul sellesamaga ainult see probleem et registreerusin ja aktiveeriti kuid sisse logida ei saa. iga päev helistan ja tüütan neid. iga kord öeldakse sama asja: "Ma ei tea miks nad Teiega ühendust pole võtnud, aga ma küsin kindlasti järgi ja annan Teile teada." Ja seda juttu olen kuulnud 3 nädalat järjest

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 17.07.2005 22:13:50 vasta tsitaadiga

Enjoy it @ RinnaVaatlus

http://www.rinnavaatlus.ee/kanal
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kaiowas
HV kasutaja

sõnum 19.07.2005 22:54:47 vasta tsitaadiga

Tublid poisid! mis te arvate, miks kanalijaotuslehte näeb alles peale sisselogimist ? Aga sellepärast, et selle abil tehakse kindlaks teie asukoht ja sagedused erinevad piirkonniti, niiet osade härraste jaoks on sellest lehest samapalju kasu kui seale seelikust.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.