Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
skiptomylo
Piiratud kasutaja
skiptomylo

sõnum 13.07.2005 19:21:07 vasta tsitaadiga

Arvuti tegi restarti ja kõik , 100GB WD enam ei töötanud ja kasutaja alternatet ka enam kätte ei saa kes garantiid lubas...niet ..piix
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
StuffMaster
Kreisi kasutaja
StuffMaster

sõnum 14.07.2005 13:15:01 vasta tsitaadiga

Mul oli samamoodi, arvuti pani pane, tegin restarti ja enam tööle ei läind, emaplaat andis otsad icon_neutral.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 14.07.2005 13:50:41 vasta tsitaadiga

miq599, mul juhtus kunagi kah laadne lugu. kinnitasin vesijahutusele plokki, kuid too kinnitus pisut kehvasti. kohe ta maha ei surnudki, aega võttis kuskil 10 minutit esimese crashini ning masin enam üles ei tulnud. selleks hetkeks oli toas juba "hea lõhn" üleval ning mulle ka suht selge, mis läbi läks. lähemalt uurides oli protsessori tagumine külg, core juurest, sügavalt must. protsessor oli XP2000, ostetud oli mikromaailmast. saatsin ta ka neile garantiisse, kuid eriti ei lootnud, et tagasi tuleb - oli ka suveperiood ja inimesed puhkusel, igatahes 2 nädala jooksul midagi kuulda ei olnud. ostsin juba uue protsessori ning unustasin selle loo.

siis aga, kuskil pool aastat hiljem, hakkasin ehitama koju teist arvutit, socket A baasil. kuna selleks hetkeks enam Duroneid ei toodetud siis jäin lootma poodide laovarude peale. helistasin mitu poodi läbi, k.a. mikromaailma. protsessorit neil küll ei olnud, kuid sõitsime ikkagi kohale, emaplaati vaatama. mul oli seal üks perekonna tuttav tööl, küsisin talt naljatades, et mis mu vanast protsessorist saanud on, kas tuli tagasi tehasest või mitte jne. suureks üllatuseks oligi tagasi tulnud, öeldi ka, et nende viga ja mulle olla isegi uus protsessor tarnitud, kuid nad olid selle juba ammu maha müünud kuna minust midagi kuulda ei olnud (ma olin vahepeal ise telefoninumbrit vahetanud). pakkusid asenduseks samas vääringus emaplaati ja selle ma ka võtsin. algse duron 1.4, suvalise via emaplaadi ja 256 rammi asemele sai selle juhuse tõttu duron 1.8, Epox 8rda3i ja 2*256 rammi

vot selline pikemat sorti lugu...

---

eile kukkus korpus külili ja peale seda on terve ekraan ruudukesi täis. videol garantii olemas, loodan et viga emaplaadis ei ole. lisaks, ma kardan, et mu SB Live on ka surnud... windows teda enam üles ei leia. masendav päev.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 14.07.2005 14:03:04 vasta tsitaadiga

Oi neid on palju. icon_biggrin.gif
Kunagi tahtsin mingit lampi arvutisse panna. icon_biggrin.gif Casemodder tahtsin olla omast arust.. 8)
Nu toppisin testit igale poole ja sain kuskilt juhtmettesse 7V kätte (Molexitest ei teadnud ma sel ajal midagi)..
Ega nuh isolatsioonitsa traadid olid "juhtmeteks" ja eks nad siraki kokku läksid, kui ühendasin..
Tulemuseks oli surnud ventilaator ja surnud 3.2GB HDD.. icon_sad.gif
Cooler'it tahtsin patareidega tööle panna. icon_biggrin.gif Aga lõpuks sain siit foorumist selgeks, mida tähendab molex.. thumbs_up.gif

Võrgupeole minnes hakkasin arvutit auto paggasist välja võtma.. Viisin ära.. Monitor.. Viisin ära.. Siis tuli klaver ja hiir.. Suures ärevuses virutasin klaveriga vastu pagassi luuki ilge litiga..
Klaver jäi õnneks terveks, aga jah.. FlatOut'i mängides pidi küll otsad andma. icon_biggrin.gif

Vanal P2'l tahtsin veel kunagi ampreid mõõta. icon_biggrin.gif
Nu võtsin testeri ja seadistasin amprite peale ja panin otsad juhtmetele järgi.
Masin oli automaatselt kinni kohe ja pool minutit ei julgenud käima panna. icon_biggrin.gif
Lõpuks ikkagi käis, aga seda mõõtmist pole siiani selgeks saanud.. thumbs_down.gif

Ükspäev klockisin proset ja ei võtnud enam boodist pilti ette.. 3.82 pealt ei võtnud, kuigi ta seda vanasti tegi.. icon_neutral.gif
Nu igatahes hoidsin mingi 5 minutit lootuses sees, aga ei juhtunud midagi.. icon_neutral.gif
Siis tulid mingid hullud piiksud ja kohe toiteplokk välja. icon_biggrin.gif
Lõpuks võtsin manuaali lahti ja tegin Clear CMOS'i ja töötab siiani.. icon_smile.gif

Logitech x530 kõlarid suutsin ka läbi põletada.. icon_biggrin.gif igaljuhul olid nad päev otsa põhjas ja õhtuks ei andnud supaka taga võimu juures kätt pealgi hoida..
Nu panin supaka aknalauale ja aken lahti.. Äkki oli kõik vait ja pole siiani tööle hakanud. icon_biggrin.gif 1 kuu juba seisab seal.. icon_sad.gif

Ühe hiire lasin lühisesse ja ühe peksin puruks.. icon_neutral.gif

Muud ei meenu praegu.. icon_smile.gif

EDIT: HDD ple GHz'des. icon_biggrin.gif

stinger
HV kasutaja

sõnum 14.07.2005 14:05:28 vasta tsitaadiga

Kunagi 200mhz win98se läks lolliks, lasin kõvaketta ääreni täis ja järsku windows explorer hakkas lajatama et mingi 2500GB free hard space jne...mingi gigane kõvaketas vist oli icon_lol.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 16.07.2005 20:05:08 vasta tsitaadiga

razor kirjutas:
Kinnitasin vesijahutusele plokki, kuid too kinnitus pisut kehvasti. kohe ta maha ei surnudki, aega võttis kuskil 10 minutit esimese crashini ning masin enam üles ei tulnud. selleks hetkeks oli toas juba "hea lõhn" üleval ning mulle ka suht selge, mis läbi läks. lähemalt uurides oli protsessori tagumine külg, core juurest, sügavalt must. protsessor oli XP2000, ostetud oli mikromaailmast. saatsin ta ka neile garantiisse, kuid eriti ei lootnud, et tagasi tuleb - oli ka suveperiood ja inimesed puhkusel, igatahes 2 nädala jooksul midagi kuulda ei olnud. ostsin juba uue protsessori ning unustasin selle loo.

siis aga, kuskil pool aastat hiljem, hakkasin ehitama koju teist arvutit, socket A baasil. kuna selleks hetkeks enam Duroneid ei toodetud siis jäin lootma poodide laovarude peale. helistasin mitu poodi läbi, k.a. mikromaailma. protsessorit neil küll ei olnud, kuid sõitsime ikkagi kohale, emaplaati vaatama. mul oli seal üks perekonna tuttav tööl, küsisin talt naljatades, et mis mu vanast protsessorist saanud on, kas tuli tagasi tehasest või mitte jne. suureks üllatuseks oligi tagasi tulnud, öeldi ka, et nende viga ja mulle olla isegi uus protsessor tarnitud, kuid nad olid selle juba ammu maha müünud kuna minust midagi kuulda ei olnud (ma olin vahepeal ise telefoninumbrit vahetanud). pakkusid asenduseks samas vääringus emaplaati ja selle ma ka võtsin. algse duron 1.4, suvalise via emaplaadi ja 256 rammi asemele sai selle juhuse tõttu duron 1.8, Epox 8rda3i ja 2*256 rammi

eile kukkus korpus külili ja peale seda on terve ekraan ruudukesi täis. videol garantii olemas, loodan et viga emaplaadis ei ole. lisaks, ma kardan, et mu SB Live on ka surnud... windows teda enam üles ei leia. masendav päev.

Mitte segi ajada, et garantii on siiski tehasevigade korvamiseks, mitte enda pangidega teistele miinuste tekitamiseks ja uhkustamiseks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
toomasy
HV kasutaja
toomasy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2005 10:45:26 vasta tsitaadiga

Tulin riigieksamilt, võtsin taskust pooliku šokolaadi, panin lauapeale, aga üks tükk kukus maha. Kohe ei viitsind otsima hakata. Vahetasin riided ära, sõin ja siis hakkas uurima, et kuhu šokolaadi tükk kukkus. Otsin mööda põrandat tükk aega taga, aga tükki ei suutnud leida. Siis vaatan, et arvuti esipaneel eest ära, järsku kukkus sinna sisse. Lülitasin arvuti välja, võtsin külje paneeli ära ja sealt ma oma šokolaadi tüki leidsin. Ilusasti videokaardi peale ära sulanud. icon_lol.gif Pärast sai tükk aega videokaarti lakkuda. icon_razz1.gif 8) Videokaardil polnud häda midagi, töötas edasi.

Sai aidatud sõbral uut proze jahutust panna. (Proze: AMD Xp 1700; Emme: Epox EP-8K3A+) Panen külge ja kohe Biosi proze tempi vaatama. Biosis proze temp 100...110...120....-10 . Ma vaatan wtf icon_eek.gif . Ruttu masin kinni ja jahutust kontrollima. Olin kogemata jahutuse valet pidi peale pannud. Rant oli valel poolel. Panin asja õigesti pääle ja kõik ok. icon_smile.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
keytron
HV veteran

sõnum 17.07.2005 19:03:51 vasta tsitaadiga

tegin hea lükke- parandasin omaarust ühe AT mATX emaplaadi klaveripistikut, oma lollusega läksin Dremeliga emaplaadile kallale, lõikasin ära osa PCB-st mi seal pordi juures on. Nüüd pole aimugi kas asi enam töötab icon_razz.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 18.07.2005 11:52:32 vasta tsitaadiga

Sai kunagi 9800prole v-mod tehtud. Memmile ja corele.
Pilt säbruline - põhjus teadmata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 22.07.2005 16:57:46 vasta tsitaadiga

See ei ole küll minu juhtum icon_smile.gif aga jäi seal silma
Ärge nii tehke!

Ei osand seda mujale panna , kui hoiatuseks siia teemasse icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
sergei119
HV kasutaja
sergei119

sõnum 22.07.2005 17:12:16 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
Ärge nii tehke!

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Terminator III
HV veteran

sõnum 23.07.2005 13:37:23 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
Ärge nii tehke!

icon_lol.gif Keegi AHV nalja teinud seal icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 29.07.2005 18:50:59 vasta tsitaadiga

heh, see pihi leht on yldse yks nali...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Paaver
HV veteran

sõnum 29.07.2005 19:11:46 vasta tsitaadiga

Margusser[/b]
see ,et mul läeb ka radeon 9800pro pilt triibuliseks kui memmidele radikad peale panna .

viimati muutis Paaver 03.08.2005 12:16:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.07.2005 19:29:49 vasta tsitaadiga

Eile üritasin töötava masina videokaardile asetada mäluradikaid. Midagi läks pisut viltu ja loopis sutsu sädemeid nign viskas pildi sassi. Panin korraks kinni nign pärast oli kõik korras icon_smile.gif

Veidi hiljem panin arvutisse 1G asemele 1.5G mälu. Midagi läks väga valest ning masin muutus sigaaeglaseks, isegi grubi käivitamisel/kuvamisel. Tavaliselt võtab pildi ette manamine aega mõne millisekundi kuid siis käivitas ~10s ning reageeris ~0.3s jooksul. Linuxi käivitumist ei jõudnud ära oodata, kernelit pakiti lahti ~30s(tavaliselt jõuab videokaart graafikamode vahetamise jooksul juba hulga muid asju ära teha). Peale BIOS'i reseti läksid asjad taas korda. Siiani ei tea mis seda põhjustas.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
pisipisi
HV vaatleja

sõnum 30.07.2005 22:22:01 vasta tsitaadiga

Nii... eile õhtul vaja arvutit üle pika aja näppida (ta mul suvel Tartus, ise kükitan Tallinna külje all). Sai siis eile õhtul meelde tuletatud, et kruvid võiks kinni keerata (kõvakettad, cd-lugejad...). Pikendusjuhe seinast välja, kruvikeerajaga mässama. Asjad ilusti seina küljes kinni, pikendusjuhe seina tagasi. Ja nüüd, wtf... arvuti tööle ei lähe icon_eek.gif Korraks monitor nagu annab kontakti, siis täielik vaikus. Nii...toitekas vist läks. Järelikult teine ront kapist välja, äkki sobib selle toitekas. Mingi hetk pikendusjuhe seinast välja ja mõne aja pärast uuesti seina tagasi. Kõik vaikne, siis järsku hakkas pikendusjuhtme pistik ilutulestikku tegema - ilusad sädemed kohe... icon_biggrin.gif Ah sa raisk, nüüd läks kindlasti midagi arvutiga p***se. Pikendusjuhe vähemalt ja seinakontakt ka ehk. Sai siis süütu laualambiga proovitud, kuidas seinakontaktiga lood on. Töötab! Järelikult võib arvuti ka ehk seinale lähemale sikutada... Arvuti töötab ilusti. Järelikult süüdlane pikendusjuhe, mis oli tegelikult juba enne surmaeelseid märke andnud. Nimelt on seinakontakt natuke halb, nimelt on augud sedasi, et kui midagi sinna ühendada, hakkab juhtme plastikümbris varem või hiljem katki minema. Seda minu juhtmeke teinud oligi, aga kuna töötas, polnud nagu põhjust ümber vahetada... Õnneks oli õnnelik õnnetus, pääsesin vaid kerge ehmatusega ja sundkorras uue pikendusjuhtme ostmisega. Ostan pikema, eelmine oligi liiga lühike. 8)
tagasi üles
surender007
HV kasutaja
surender007

sõnum 30.07.2005 22:54:21 vasta tsitaadiga

Panin siis oma uue arvuti kokku ja esimesel käivitusel tuli selline kärsakas, et tõmbasin toite juhtme välja. Mõtlesin juba, et arvuti põles maha aga õnneks siiski võttis pildi ette . mingi 4 päeva ei julgend toidet uuesti järgi panna. Hiljem küll andis emaplaat otsad.. Arvatavasti sai saatuslikuks ikkagi prose jahutuse paigaldus.. kuna kruvikeeraja lendas päris mitu korda mõõda emaplaati
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 31.07.2005 00:08:54 vasta tsitaadiga

Kunagi, kui ei teadnud, mida tähendab flash.exe, tegin winni all selle peal kaks klikki ning peale seda oli emaplaadi bios ka flashitud vale emaplaadi omaga. Plaadile ei leidnudki enam õiget biosi ning plaat jäigi kappi seisma.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
StuffMaster
Kreisi kasutaja
StuffMaster

sõnum 31.07.2005 00:55:42 vasta tsitaadiga

jaanx kirjutas:
Kunagi, kui ei teadnud, mida tähendab flash.exe, tegin winni all selle peal kaks klikki ning peale seda oli emaplaadi bios ka flashitud vale emaplaadi omaga. Plaadile ei leidnudki enam õiget biosi ning plaat jäigi kappi seisma.

lol icon_lol.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
sergei119
HV kasutaja
sergei119

sõnum 31.07.2005 09:10:41 vasta tsitaadiga

jaanx kirjutas:

Tänks et ütlesid ma oleks ka peaaegu vajutanud icon_biggrin.gif

bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 09.08.2005 17:03:52 vasta tsitaadiga

Kunagi ei viitsinud arvutit välja lülitada aga oli vaja kõvaketas välja võtta. Nii kui toitejuhtme kõvakettalt eemaldasin käis laks ja arvuti kinni. Kõvaketas (40Gb Seagate) enam tööle ei hakanud. Poodi uue järele.
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 09.08.2005 17:16:19 vasta tsitaadiga

bbbb kirjutas:
Kunagi ei viitsinud arvutit välja lülitada aga oli vaja kõvaketas välja võtta. Nii kui toitejuhtme kõvakettalt eemaldasin käis laks ja arvuti kinni. Kõvaketas (40Gb Seagate) enam tööle ei hakanud. Poodi uue järele.

ise teind mitu korda nii et käigupealt kettaid/cd seadmeid vahetand ja pole midagi seni juhtund

RKsilver
HV Guru

sõnum 09.08.2005 18:11:02 vasta tsitaadiga

minu irw siis selline.

tuli mõte oma ati rage IIc jahutus peale panna kuna kiib läks siga kuumaks,algul siis mõõtsin tegin nii ja naa a ma siis veel nii väike,et arvasin kui jahutada kiibi alumist osa(Mis oli tunduvalt kuumem) tuleb jahutus parem eks ma siis panin radika peale ning kaart masinasse ja power on mingit muud häält asi ei teinud kui tzztzzttzz siis ruttu juhe tagant kaart välja ning krt need pinnid mis tulevad teiselt poolt olid lühistatud a no jah asi võttis ikka elu siise ning präega töötab edasi minu masinas kuna radeon 9600 garantiis(mina ei teinud midagi icon_biggrin.gif )
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 09.08.2005 19:17:55 vasta tsitaadiga

Hea teema. Saab väga hästi teiste vigadest õppida! icon_biggrin.gif

Mõned minu tegemised ka siis:

Äikesega jätsin arvuti sisse. Mõned nädalad töötas täitsa normaalselt, kuid siis üks päev jooksis kokku. Enam käima ei läinud aga voolu võttis sisse. Kõik küps. Kuid tänu tuttvustele sain garantiist uue (õnneks!).

Ühendasin uut ventikat ja plaksti lõi arvuti lühisesse. Siis oli küll nii, et mis nüüd juhtus, kuna tegu ei olnud minu arvutiga (terve pere oma). Panin arvuti käima, viskas boot screenile. Siis oli nii, et ongi nüüd arvuti läbi. Kuid siis ühendasin Flopy küljest ära ja läks ilusti tööle. icon_biggrin.gif

Minu suur soovitus: Kui midagi ühendama/lahti ühendama hakkate, siis alati lülitage arvuti välja ja ühendage vooluvõrgust lahti!
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.08.2005 19:20:23 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Minu suur soovitus: Kui midagi ühendama/lahti ühendama hakkate, siis alati lülitage arvuti välja ja ühendage vooluvõrgust lahti!

maailmas on peamiselt kaht tyypi inimesi, yhed kes loevad kasutusjuhendit ja teised kes seda ei tee. isoleerist oled kuulnud midagi?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.