Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timbu
HV vaatleja
|
11.07.2005 21:37:26
Windows jaabki restartima.... |
|
|
Srry kuna kasutan masinat mis tappitahti ei vaana......
Probleem on et windows kohe algfaasis viskab restardile (enne welcome screeni) ning miski ei aita.... ei safe mode ega last known good conf. teab keegi milles jama kuna olen sellise jamaga ennegi kokku puutunud. Aitas clean install. probleem tabas kui tegin varske windowsi puhta installi ning mone aja moodudes oligi asi panges!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
11.07.2005 21:52:48
Re: Windows jaabki restartima.... |
|
|
Timbu kirjutas: |
Srry kuna kasutan masinat mis tappitahti ei vaana......
Probleem on et windows kohe algfaasis viskab restardile (enne welcome screeni) ning miski ei aita.... ei safe mode ega last known good conf. teab keegi milles jama kuna olen sellise jamaga ennegi kokku puutunud. Aitas clean install. probleem tabas kui tegin varske windowsi puhta installi ning mone aja moodudes oligi asi panges! |
proovi lasta mälude timingud alla
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
11.07.2005 23:13:48
|
|
|
Mõtled ikka CL tõstmist ma arvan Kui neid alla lasta võib selle tüübi masin pildi tasku panna, iga inimene ei tunne ju inserti maagilist mõju ülekellatud masinale või seda milline on cmos jumper 8)
|
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
12.07.2005 00:04:58
|
|
|
Samas võid mälud ringi tõsta äkki pole ühendus parim, proovi võib aidata.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timbu
HV vaatleja
|
13.07.2005 18:07:44
|
|
|
Üldiselt tegin clean installi ja asi toimib normaalselt. Sellist anomaaliat olen tähendanud ennegi ja mitte sama arvutiga ehk kahtlustasin mingit pahalst, kes selle moel maina maha murrab (olen kuulnud vähemalt 3 tuttavalt samasid sümptme).
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.07.2005 19:35:59
|
|
|
Timbu, siis peaksid minema nende kolme tuttava juurde ja samat asja tegema (juhul kui neil praegugi veel sama viga kallal on)
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|