Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
18.06.2005 17:26:40
Sin Episodes |
|
|
link :: kae siit
Taaskord on üks vanakooli shuutereid endale järge saamas, seekord siis ennemuiste ilmavalgust näinud Sin! Legendaarselt bugise mängu järje kohta pole just palju teada, kui välja jätta teaser antud lingil, millel näidatakse ka korra üsnagi huvipakkuvat linki, kes otsib- see leiab
edit: 16 days and counting
viimati muutis Scart 19.06.2005 02:31:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
18.06.2005 21:56:44
|
|
|
ma arvan, et see link on ritualist maha võetud juba
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2005 02:43:36
|
|
|
esimene osa oli küll hää...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.06.2005 10:12:05
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ma arvan, et see link on ritualist maha võetud juba  |
täitsa olemas ja näha
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
19.06.2005 19:46:31
|
|
|
hmm, sa oled posti muutnud?
igatahes algul on link jah ritual.com/sin2 aga kohe lükkab ritual.com/splash-iks ümber ju
projektid mis ritualil töös on - seal pole ka sin-ist juttu ju
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
20.06.2005 18:31:39
|
|
|
yldiselt on nii et see sama spläshi alumises osas iga naca aja tagant näidatakse yht aadressi milleks on www.legionpharma.com ja mis esmapilgul paistab mingi ravimite tootja vms
kui aga asja lugeda siis on mõnusalt udujuttu + peidetud sõnumeid lehe sees ja ka sortsus nagu ikka
'About Us' sektsioonis - February 1997 LegionPharma is founded by Sherilyn Palmer under the name of Palmer Pharmaceuticals. - John Blade ema nimeks on Sherilyn Palmer.
tsitaat: |
A reader named Jackson sends along the solution to the puzzle presented by the LegionPharma Website, basically confirming that it is indeed a tease for Sin II (story). Putting together the following clues from the source code: "There is a message" - "The order is clear" - "The numbers never lie" - "P=Paragraph" - "First is the KEY!" - "P12-66/P1-13/P2-3/P6-39/P3-9/P4-4/P5-8/P7-14/P8-4 5/P9-6/P10-12/P11-45" - "P=Paragraph", he sought out the letter from each of those paragraphs to come up with the following message:
ELEXISISBACK
Elexis Sinclair, of course, was the antagonist in the original Sin. More on this is sure to follow. |
Elexis
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
05.07.2005 14:13:21
|
|
|
link :: link
natuke infot veel. nimelt mängu saab soetada Valve Steami kaudu. lubatakse umbes 6-tunniseid episoode iga 3-4 kuu tagant ja iga episoodi hinnaks on $20.
samuti väidetakse et Sin2 on modifitseeritud HL2 Source mootoril.
uus UK PC Gameri väljaanne sisaldab 8 lk eksklusiivi. see peaks juba käes olema nendel tegelastel kes ajakirja tellivad.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
05.07.2005 19:46:58
|
|
|
mida veel. mingi episoodid...
iga episood 20 taala ja palju neid episoode tulla võib ei tea? nii kaua, kuni tegijatel piisavalt pappi käes.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.07.2005 01:03:43
|
|
|
Oh YEAH baby http://www.sinepisodes.com/index.php?news
This is gonna rock!! Soust on üks parimaid mootoreid üldse imo Kui kõike featureid kasutada nagu HL2-s tehti siis tuleb küll kõva
tsitaat: |
Dallas, TX - July 7, 2005 -- Ritual Entertainment today announced the development of SiN Episodes, featuring the highly anticipated return of Elexis Sinclaire, the worlds most dangerous and seductive biochemist, and the only man who stands in her way, John R. Blade. The sworn enemies face off in Freeport City, a near-future mixture of San Francisco, Tokyo and New York, all set inside the unrestricted SiN universe.
|
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:06:55
|
|
|
Source on täiesti läbikukkunud mootor, mis õnneks varsti meie silme alt kaob
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.07.2005 11:10:08
|
|
|
ei ole mõtet puhast lolli juttu ka ajada nüüd
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:14:29
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
ei ole mõtet puhast lolli juttu ka ajada nüüd  |
tõesti? mitut mängu tead, mis seda mootorit kasutavad?
Source on ühe õnneliku hiti treinud meeskonna üllitis, mis ei saa ligilähedalegi cryengine ja u3 poolt pakutavale
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.07.2005 11:16:46
|
|
|
Noo aga oota pilte või videosi ei usu, et asja mingi räige pikk aeg tehakse kah. Füüsika kah norm
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:18:32
|
|
|
Noo aga oota pilte või videosi ei usu, et asja mingi räige pikk aeg tehakse kah. Füüsika kah norm  |
mis kuradi pilte või videoid? ma räägin sellest, et Source, kui mootor on surnud, sellele ehitatud mängude arv on olematu ning lähiajal ei paista kuhugi kasvavat. Steam, kui proge on sama debiilne leiutis ja kui SINi karbina riiulile ei tule, mina seda ei osta.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.07.2005 11:24:18
|
|
|
Sa ple pilte näinudki ja juba räägid, et saast mootor. Mootor on hea! Füüsika on olemas! Kui D3 mootorile ehitatakse Q4 ja Prey siis küll Sourcele midagi paremat tuleb kuna D3 mootor on mingi pime koridor ilma füüsikata ja uduste tekstuuridega. Mänge ple lihtsalt veel tehtud selle mootori peale. Vampire tehti aga täiesti jura oli see imo. Mootor ise on võimas kui keegi oskaks kõike asju ära kasutada.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:26:16
|
|
|
Sa ple pilte näinudki ja juba räägid, et saast mootor. Mootor on hea! Füüsika on olemas! Kui D3 mootorile ehitatakse Q4 ja Prey siis küll Sourcele midagi paremat tuleb kuna D3 mootor on mingi pime koridor ilma füüsikata ja uduste tekstuuridega. Mänge ple lihtsalt veel tehtud selle mootori peale. Vampire tehti aga täiesti jura oli see imo. Mootor ise on võimas kui keegi oskaks kõike asju ära kasutada. |
oh jah, loe nüüd mu viimast 3 posti uuesti läbi, siis ehk mõistad, millest me dialoogi pidanud oleme.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
10.07.2005 11:26:37
|
|
|
Kusjuures Source uuendatakse ju pidevalt..HDR lisatakse/lisati? ja mida kõike nad seal veel teevad...
Mitut mängu Cryengine peale valmistatakse?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.07.2005 11:27:25
|
|
|
sa loe mu endi omi. Oota ja küll näed.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:38:46
|
|
|
madness kirjutas: |
Kusjuures Source uuendatakse ju pidevalt..HDR lisatakse/lisati? ja mida kõike nad seal veel teevad...
Mitut mängu Cryengine peale valmistatakse? |
1) Lost Coast pidi vist juba aprillis väljas olema, täna on meil juuli keskpaik, valve @ its best
2) Source on litsentseeritud ainult SIN 2 ja mingi mängu jaoks veel (nimi ei tule meelde ), enne seda on olnud ainult HL2 ja Vampire (mis oli kõigele lisaks katastroofiline läbikukkumine)
3) CRYengine on ainult Far Cry mootor, kahjuks
4) U3 on ostnud rohkem kui 10 stuudiot ja väljaandjat (välja on kuulutatud üle 20+ mängu), nende hulgas Vivendi ja Bioware
pean veel midagi lisama?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
10.07.2005 11:45:30
|
|
|
Mis võrdled siis Source'i edukust Cryengine'ga, kui sellel ainult 1 mäng ja ka "ära sureb"
U3 mootorit ostetakse muidugi, kuna see paistab uus ja võimas. Source on vaja jah..aga seepärast siis saast ei ole kohe
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.07.2005 11:50:35
|
|
|
madness kirjutas: |
Mis võrdled siis Source'i edukust Cryengine'ga, kui sellel ainult 1 mäng ja ka "ära sureb"
|
aga miks mitte? Cry ju täiesti tundmatu tegija poolt kokku taotud mootor, mis oli välja tulles edulisem, kui 8 kuud hiljem ilmvalgust näinud mighty Valve'i poolt treitud Sorts, mis siiamaani lausa 3 mängu jooksutab
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
10.07.2005 14:42:58
|
|
|
Eks see on maitse asi, kuid mulle meeldib see mootor küll väga. Maailm on küllaltki reaalne ja tekstuurid ülikenad. See kui palju mänge on millegi peal välja lastud on teine asi. Kui vaadata modifikatsioone, siis neid on kirja pandud oma 60 ja välja on tulnud mingi 4 tükki vist (täpselt ei mäleta ja ei viitsi praegu vaadata ka). Aga see on küll jama jutt, et mootor on jama, kui ringi vaadata näeb asi ikka väga tõepärane välja ja jookseb ka lahjematel pillidel väga eduliselt!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
10.07.2005 14:54:00
|
|
|
www.sinepisodes.com
The upcoming SiN Episodes chapter entitled Emergence is the first in a series of episodic adventures powered by the award-winning Source engine developed by Valve®. Delivered on Steam, the online content delivery system, Sin Episodes takes a bold new step into the future of gaming. |
Soustile väheke pikemat elu jupikaupa. 8)
edit: PC gamer'i tsitaat on vist otseses seoses selle tikk maskotiga...
viimati muutis marko 10.07.2005 14:57:54, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
10.07.2005 14:59:28
|
|
|
lisaks sellele et Crytek teeb hetkel juba tykk aega koostöös EA'ga(cough, krt) järgmist väidetavalt suurtiitli(elame-näeme). lihtsalt Crytek ei haipi pikalt ette oma asju nagu seda oli näha HL2 ja D3 puhul(olgem ausad, juba nimed nende mängude puhul tähendasid suuri myyginumbreid). samas ma olen alati arvanud et see on vägagi suur viga, oma toodet tuleb reklaamida täiega, tegemist on ikkagi äriga kus pealmine eesmärk on raha teenimine.(muuseas Crytekist on ka eestlane tööl hetkel )
mina pole midagi erilist HL2 mootoris näinud - graafika ei olnud midagi sellist mida enne näinud ei oleks, suhteliselt keskpärane, väga paljudes kohtades mindud kergemat teed ja kasutatud 'fototekstuure' geomeetria asemel. fyysika oli ju tegelikult litsenseeritud ja muditud Havok'i oma. Havok'i fyysikat on nähtud nii paljudes mängudes et see ei ole mingi yllatus enam. lihtsalt Valve nägi tohutu vaeva selle tweakimisega ja see tasus end täiega ära. eks nad said endale terve aastakene lisaaega, tegemisel kui hakkasid väljaandjaga kohtus käima, varastatud sorts ettekäänet ära kasutades ja samal ajal mängu kallal pingeliselt töötades - mitte et mina selle pärast viriseks, ma olen seda meelt et tehku mänge nii kaua kui tarvis, peaasi et tulemus soliidne oleks. HL2 seda oli, minu jaoks küll suhteliselt nõrk mäng oma aja kohta, HL1 oli ikka palju kõvem tase omal ajal. Platooni arvates Source mootoril tehtud Vampire oli jura. ega see ei panegi imestama, eks amatöörist mängijale(nagu Platoon on - 'uhh ohh, look at the colors and ragdolls' ja sisu on poogen) või RPG'd mitte armasatavale inimesele ta võibolla tõesti oli jura - eks selliseid inimesi palju kes mängides ei viitsi oma ajurakkud natukenegi tööle panna. kuid tegelikult oli see vägagi hea projekt mis kannatas mängu valmistajast mitte sõltuvatest asjaoludest - kehv koostöö Valvega kel omal oli muresi kuhjaga ja ka paika pandud kuupäevad mida painutada ei lubatud.
mis puudutab aga Sin2'e. siis nad võivad endale prse pista oma episoodid kui neid sedasi distribuuditakse. steam'i kõike miinuseid ma lihtsalt ei viitsi siin hakata välja kirjutama. yheks plussiks - raha läheb otse developeri, ja see on minu silmis ainus. 'online content delivery' kõlbab ainult mmorpg mängudele.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
10.07.2005 15:08:47
|
|
|
See nüüd küll räige OT, aga mis kuradi elukas see "progamer" siis on? Tra eestis neid küll ei pesitse, IMO on siin kõik sellised wannabe'd kes päevas paar tunnikest mingit mängu toksivad, LANparty'l mõne üksiku võidu koguvad ja siis pröökavad kui head ja tasemel nad on... irw. Tuleb jälle mõni suvaline mehike metsast, teeb neile haigutades ära ja siis on väheke aega jälle vaikust. Muu maailma tasemest ei ole üldse mõtet rääkida. Ja nüüd tulles asja mõtte juurde: mis kuradi ainuõigus see sellisel "progemer'il" üksinda on mängu kvaliteeti või mängumootori kvaliteeti hinnata? Megairw, võrreldes teiste tavaliste tarbijatega ei ole tema ikka mingis eelispositsioonis. Ainukesed inimesed kes reaalselt võiks jagada mingeid hinnanguid siinkohal on teised developerid, staaikad mängudele orienteeritud ajakirjade reporterid ja isikud kes ikka konkreetse mootori lähtekoodi adekvaadselt hinnata oskavad (konkureerivad progejad).
mutabor kirjutas: |
mis puudutab aga Sin2'e. siis nad võivad endale prse pista oma episoodid kui neid sedasi distribuuditakse. steam'i kõike miinuseid ma lihtsalt ei viitsi siin hakata välja kirjutama. yheks plussiks - raha läheb otse developeri, ja see on minu silmis ainus. 'online content delivery' kõlbab ainult mmorpg mängudele. |
täiesti nõus.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |