Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 03.07.2005 09:20:20 vasta tsitaadiga

mythic kirjutas:
IRW, noob rsk icon_razz.gif Priit aitas vahel jah, vb terve mu chari peale tegi 5 lvlit kokku, enamuses ta raisaks cbsps, leveleid ja raha icon_biggrin.gif

noh aga siis kadus serer ära päris valus võis olla pärast sellist xp hooramist icon_smile.gif...
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mythic
HV vaatleja

sõnum 03.07.2005 13:50:32 vasta tsitaadiga

huntermagic kirjutas:
mythic kirjutas:
IRW, noob rsk icon_razz.gif Priit aitas vahel jah, vb terve mu chari peale tegi 5 lvlit kokku, enamuses ta raisaks cbsps, leveleid ja raha icon_biggrin.gif

noh aga siis kadus serer ära päris valus võis olla pärast sellist xp hooramist icon_smile.gif...

Still is... icon_sad.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 03.07.2005 15:28:29 vasta tsitaadiga

mythic kirjutas:
huntermagic kirjutas:
mythic kirjutas:

Still is... icon_sad.gif

okei ise sain hetkel lvl 52 ostsin zubei tunicu ja stockingsi tahaks veel glovid ja bootid kah osta..Palju see staff of evil spirit plekib? ja kus ma palju raha saaks teenida? Ja kas keegi tahab veel raha tasuta anda icon_razz1.gif ? thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 04.07.2005 11:16:29 vasta tsitaadiga

L2X on praegu maas, aga lugesin foorumist et kui uuesti üles tuleb, siis jooksevad mõlemad serverid C3 -l.
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2005 12:14:18 vasta tsitaadiga

L2x on juba pikemat aega maas icon_confused.gif ja kolmas server jääb ka muide alles (endine c3 beta) nii et jäävad Staris (7x), Titan (35x) ja Kastien(35x)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
arty
HV vaatleja

sõnum 05.07.2005 11:29:43 vasta tsitaadiga

Nii, tahaks teada kuidas nende l2worldi serveritega on, kodukalt nägin nagu, et mingi change tuleb 12 juulil. Mul vist ple mõtet enne mängima hakata või kuidas, ma pole asjaga kursis. Ja üldse kas ma pean mingi pätsi vms sellist tirida et ma peladaga saaks. Ei taha eriti 109 lehekülge juttu läbi tallata, et teada saada. icon_rolleyes.gif Enne mängisin mingis vene servus aga see veits nõme oli seal... kõik venelased ja nende jutust aru ei saanud icon_confused.gif.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.07.2005 13:34:57 vasta tsitaadiga

http://www.lineage2world.com/forum/viewtopic.php?t=8591

see siis õpetus, kuidas L2W's mängima hakata. Aga kuna väidetavalt läheb server nädala pärast c2 üle, siis pead kõik uuesti tegema.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
arty
HV vaatleja

sõnum 05.07.2005 14:50:55 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
http://www.lineage2world.com/forum/viewtopic.php?t=8591

see siis õpetus, kuidas L2W's mängima hakata. Aga kuna väidetavalt läheb server nädala pärast c2 üle, siis pead kõik uuesti tegema.

OK tänud, eks siis vaatan nädala pärast kas hakkan mängima või mitte icon_razz.gif
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 05.07.2005 17:26:02 vasta tsitaadiga

Võiks ikkagi mingi eesti server tulla Mul oleks suva mingi 25.- kuus maksta et asja toetada eriti kui gm saaks olla :/ Ja ma arvan, et neid eestlaseid oleks veelgi...Mul juba mingi 3 sõpra suht L2 friigid et neil oleks kah see 25 suht suva maksta! Ja see servu ostmine kuskil ei maksa kah midagi eriti palju... Kes muidu oleksid nõus maksma...Eriti ei tahaks ise selle tegemisega tegeleda aga kui peab võiksin ise servu kah muretseda!

Kui keegi teab kus seda serverit tellida ja palju kuumaks oleks võiks msnis yhedust võtta Unholy4eva@hotmail.com
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 05.07.2005 17:28:22 vasta tsitaadiga

Servu ostmine maksab vähe? See pole enam naljakas ka, sest muidu oleks kõigil juba serverid püsti...ei tea miks siis serverid tahavad donationeid, kas sa arvad, et neil endal pole nii vähe raha, et serverit püsti hoida ja uuendada ? Millegi pärast ma arvan, et see 25.- on suht väike raha (ok, siis pole väike raha, kui oleks mingi väike server) ja mingi väike server on mõttetu...paneme kõik GM'ks ja kõigil on hea olla? Ma ei hakka üldse edasi parem rääkimagi. Igatahes, 100x parem on see, kui mängid kuskil servus, kus on üle 1000 inimese online alati ja sul on mingi teha, mitte et sa oled serveris, kus sa mõnikord võid tõesti üksi sees olla...
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 05.07.2005 17:31:10 vasta tsitaadiga

Ei...No ma ei tea kah noh :/ Kui palju soovijaid oleks siis ma arvaks et saaks 100% kindlusega teha, sest näiteks see servu mille peal iso jookseb küll mingi super hea ei ole..Hot ja zone pakub ju mingit virtuaal servereid need ei sobi?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 05.07.2005 17:34:03 vasta tsitaadiga

tegelikult saab ka enda tavalise arvuti peal seda teha, kui ta keskmisest parem on...asi lihtsalt selles, et tuleb osata L2 servut teha...ja ega seal palju rahvast mängida ei saaks ka normaalselt (vbl mingi 5 matsi korraga sees)
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 05.07.2005 17:41:36 vasta tsitaadiga

ISO'l on c3 failid käes...uus server kah tulekul 8)
täna testime veidi ja vaatame mis edasi saab thumbs_up.gif
community on parim seal igatahes kes inglise keelt jagab icon_razz1.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 05.07.2005 20:50:47 vasta tsitaadiga

Sellest, et keegi Eestist võiks serveri teha, oli teema alguses ka juttu vist. Asi on selles, et sellel ei oleks mõtet. Eestist sa ei saa sellist head hulka rahvast kokku, kes tahaksid mängida. Imho pole mõtet teha sellist serverit ka, kus on ~40 inimest online icon_rolleyes.gif
tsitaat:
eriti kui gm saaks olla

No vaevalt see juhtuks. Nagu ma aru saan, hakkasid sa Lineaget alles mängima? GM-idel on ikka mänguaeg ka taga, pead mängust jagama ka, mitte et "oh, olen top varustusega tüüp, telepordin ringi ja üldse teen mida tahan". GM-i töö on suht närvesööv icon_rolleyes.gif Aga ok, aitab sellest.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 05.07.2005 21:18:38 vasta tsitaadiga

JanisK kirjutas:
Sellest, et keegi Eestist võiks serveri teha, oli teema alguses ka juttu vist. Asi on selles, et sellel ei oleks mõtet. Eestist sa ei saa sellist head hulka rahvast kokku, kes tahaksid mängida. Imho pole mõtet teha sellist serverit ka, kus on ~40 inimest online icon_rolleyes.gif
tsitaat:
eriti kui gm saaks olla

No vaevalt see juhtuks. Nagu ma aru saan, hakkasid sa Lineaget alles mängima? GM-idel on ikka mänguaeg ka taga, pead mängust jagama ka, mitte et "oh, olen top varustusega tüüp, telepordin ringi ja üldse teen mida tahan". GM-i töö on suht närvesööv icon_rolleyes.gif Aga ok, aitab sellest.

No jah ma mõtlesin seda kui ma seda värki korraldaks raha koguks jne..Ega siis kõik mängijad eestlased pole...:/...Ja ega see NII raske kah pole...Aga eestlastel oleks palju mõnusam ja lagi vabam. Tegelt kui oleks maksjaid saaks teha mingi väga hea serveri! Palju see kuus saab ikka olla mingi 300?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 05.07.2005 21:43:18 vasta tsitaadiga

kuus 300.- ma arvan, et sa saad küll serveri, aga mitte hea...Mafka peaks täpsemini teadma palju maksab ISO serveri ülalpidamine...aga see maksab muidu ikka kenasti üle 1000.- kuus
Hunter, kui sa näeksid kõiki neid käsklusi ja värke, mida GM'id peaksid peast teadma jne, et saavutada maksimaalselt kiire töö...olen neid käsklusi vaadanud ja neid ei olnud ainult 10 icon_wink.gif
kusjuures serveri ise ülalpidamine on ikka suht raske, miks muidu ISO's ja ka igalpool mujal igasugused jamad mõnikord ette tulevad...seda värki peab enne jagama, mitte laksult, et teen serveri ja saan sellega kohe 100% hakkama
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 05.07.2005 21:45:20 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
kuus 300.- ma arvan, et sa saad küll serveri, aga mitte hea...Mafka peaks täpsemini teadma palju maksab ISO serveri ülalpidamine...aga see maksab muidu ikka kenasti üle 1000.- kuus
Hunter, kui sa näeksid kõiki neid käsklusi ja värke, mida GM'id peaksid peast teadma jne, et saavutada maksimaalselt kiire töö...olen neid käsklusi vaadanud ja neid ei olnud ainult 10 icon_wink.gif
kusjuures serveri ise ülalpidamine on ikka suht raske, miks muidu ISO's ja ka igalpool mujal igasugused jamad mõnikord ette tulevad...seda värki peab enne jagama, mitte laksult, et teen serveri ja saan sellega kohe 100% hakkama

No ca 10 eesti GM-i saaks küll laksust hakkama
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 05.07.2005 22:09:04 vasta tsitaadiga

Selle serveriga on see jama ka, et sul peab olema kõvasti aega, et sellega jännata. Mina isiklikult ei hakka serveri pidamise peale mitte mõtlema ka, kuna sellist aega ei ole, et teda üleval hoida. Aga muidugi, kui keegi tubli eestlane teeks serveri ja sellega korralikult hakkama saaks, siis muidugi oleks ma nõus maksma 25.- kuus, hell, ma oleks isegi 50 nõus maksma, kui server hea oleks 8)
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 05.07.2005 22:11:37 vasta tsitaadiga

esiteks see serveri teema on mõttetu...L2 vajab väga kõva masinat et korraliku rahvast sees hoida...vähemalt 2-3gb mälu jne. niiet masina peale 10-30k krooni, + siis oleks vaja vähemalt 10mb/s yhendust suurematel serveritel 100mb/s....eesti tingimustes siis 3-10k kuus, siis oleks veel vaja saada korralik l2 server mitte mingi l2j, ja kui sa ka midagi saaksid siis peab selle kallal kõvasti vaeva nägema et selat buge välja saada jms (vajab head progemis oskust ja kõvasti aega)
Suuremate serverite ylevalpidajad ei käi isegi tööl (näiteks L2w serveri omanik pühendub hetkel täielikult serverile, muidugi on ka eraelu aga tööl ta ei käi)
HellSpawnis läks kuus serveri peale u. 500-1000$
ja kui ka saaks mingi serveri kuidagi pysti siis pole ikka eriti viitsimist mägida kui serveris on max 50-100 inimest.

Ja gm-i kohapealt niipalju et gm-id peavad teadma vastavaid commande ja mängu ennas ka suht hotsast lõpuni...vähemalt head gm-id.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
virko
HV vaatleja

sõnum 05.07.2005 22:33:35 vasta tsitaadiga

mafka, kas 2ra kadunud charid taastatakse?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 06.07.2005 00:01:48 vasta tsitaadiga

Djomka räägib õigust...mul on kurat see commandide notepad fail mis on suht lõputu icon_eek.gif
väga närvesööv on tõesti,pidev PM'ide vool ja küsimused/vingumine/kiitmine käib kui teatad et sees oled.
ISO's läheb umbes ~300$ kuus serveri peale...c3 filed osteti kah 1000$ eest hiljuti,uus server kah tulekul...Binaries lisasime täna ära.Sai paar bugi fixitud.
Aga see characteri kadumis teema on jah kahtlane,pikk arutelu selle kohta.Ei oska midagi tarka hetkel öelda.
http://members.home.nl/russianpridewars/Pics/l2extremeservers.jpg icon_biggrin.gif mitu inimest sai bani tänu sellele pildile kuna copysid seda L2x irc'u icon_smile.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 06.07.2005 00:20:49 vasta tsitaadiga

hmm, aga samas pilt näitab, et serverid on väga kokkuhoidlikult pandud ja kui rahvast on seal majas palju, siis saab koguaeg vaatamas keegi kia, kas serveriga on midagi juhtunud vms...muidugi täispeaga ma ei julgeks seda WC'd küll kasutada ega ei julgeks lasta kellelgi teisel seda kasutada - võib ikka juhtuda, et kellelgi mingi äpardus juhtub ja 1000$ eest vara on rikutud icon_lol.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.07.2005 02:16:01 vasta tsitaadiga

Ei midagi isiklikku, kuid see eesti serveri tegemise idee on rumal. Snax ütles põhi põhjused kõik ära. Ja jällegi, ei midagi isiklikku, kuid mina sellises serveris ei mängiks, kus nii vähese mängukogemusega ja nii noored GM'id on nagu HunterMagic meil siin icon_wink.gif .

kui tiba ülbe paistan, siis asi selles, et olen täis...
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 06.07.2005 08:06:45 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ei midagi isiklikku, kuid see eesti serveri tegemise idee on rumal. Snax ütles põhi põhjused kõik ära. Ja jällegi, ei midagi isiklikku, kuid mina sellises serveris ei mängiks, kus nii vähese mängukogemusega ja nii noored GM'id on nagu HunterMagic meil siin icon_wink.gif .

kui tiba ülbe paistan, siis asi selles, et olen täis...

No jah ma lihtsalt pakkusin välja. See gmide noor olemine tegelt ma arvan, et ei koti kedagi eriti kah! Kui inimesed ei taha siis ei ole vaja kah :/!
tagasi üles
mgp65
HV vaatleja

sõnum 06.07.2005 19:56:53 vasta tsitaadiga

temporary server limit
We are placing a temporary server limit of 1.5k players until we upgrade one of the servers drives to SCSI. We expect this upgrade to happen very fast. Meanwhile, you can expect the server to be full. We decided it would be better to provide a quality game experience rather than to allow the ss lag to continue and random crashes to occur because data could not be wirtten fast enough to the drives.

Brb
julmalt närvidele käib üldse sisse ei saa. Muidugi võib olla parem mängida aga ikkagi.

Räägime C4

Seal peaks uus Antharase sarnane tulema icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.