Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M8T0
HV Guru
|
12.06.2005 18:24:45
|
|
|
poja xp on ammu ära kaotuatud cw'del
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
12.06.2005 19:42:37
|
|
|
sniff...no more double lugers :'( ...
mnjah,ma läksin esimest korda kuu aja jooksul wolfi,mitte tuhkagi enam ei osand liikusin nagu naab ja kunagist skilli polnud üldse tunda
et jah,pausi ei tohi sisse tulla,muidu oled fuck'd
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.06.2005 19:47:57
|
|
|
tsitaat: |
poja xp on ammu ära kaotuatud cw'del icon_wink.gif
|
mnjah
ajuhälvikute valitsusaeg on alanud, poolearulistel nüüd hea põli. elagu kuningad pärdikud, ja need noliferid kes julgevad ennast clanbaseks kutsuda.
ühesõnaga, nagu ütlevad räpionud, disrespect sellise idiootsuse eest. ma küll ei tea mis mõnel vennal mõttes mõlgub, et äkki saab nii CW -sid ausamaks või nii. sinisilmsed lapsed siis, maailm ongi ebaaus, ja imo on õige autasustada paremat mängijat ka XP-ga ja suurema magasiniga/kiirem reload/double luger jnejnejne.
hea, et nad veel ei hakka kõikidele mänguritele, kellel pole vähemalt 10mbitist netti ja ping alla 10e hardware bänni peale panema, sest nii oleks ju aus!
einoh, way to go tulevased riigipead...
[end of sarcasm and irony]
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
naab
HV kasutaja
|
12.06.2005 19:56:30
|
|
|
Mafka kirjutas: |
sniff...no more double lugers :'( ...
mnjah,ma läksin esimest korda kuu aja jooksul wolfi,mitte tuhkagi enam ei osand liikusin nagu naab |
Kuidas ma liigun siis
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
12.06.2005 20:05:22
|
|
|
ehh...ma ei mõelnud sind ma mõtlesin et liigun nagu algaja kes avastab wolfi aga pole viga...viskas kopa ette kah praegu kuna omang kadus
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.06.2005 10:51:21
|
|
|
iseenesest cb vastu ei saa, kuna nad tegutsevad koos rtcw.no'ga siis on põhimõtteliselt niimoodi, et nende sõna on wolfimaastikul suht suureks seaduseks. mis sest et nende kambapeale tehtud otsused alguses jaburad tunduvad, siiski on võimalik kõigega ära harjuda, nagu on näiteks ära harjutud ka no xpga.
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
reciver
Kreisi kasutaja

|
13.06.2005 13:09:28
|
|
|
Mulle uee pätisga kaasnevad kahtlased hääled :S
_________________ Mees kes leiab alati vabanduse... |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
13.06.2005 13:21:08
|
|
|
reciver kirjutas: |
Mulle uee pätisga kaasnevad kahtlased hääled :S |
Jep...mul kah kardinaalselt erineb sound quality eelmisest pätist kui heli khz-e madalamaks kui 22kHz keerata siis tunne nagu plekkpurgis käiks action
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.06.2005 13:41:53
|
|
|
tegelikult se noxp teema on isegi parem, sesuhtes , et kui üks tiim on tugevam siis saab ta ka palju rohkem xp'd. ehk siis juhtub selline asi ,et kui parem tiim kaitseb , kõigil igast kiire reload ja muu nänn juba käes ja ryndajatel pole sittagi.
niigi yhepoolnemäng muutub veel rohkem sinna noobrape poole. öä segane tekst - ma ei ole veel päris kaine aga loodan , et mõttest saate aru
ilma xp'ta on endal sitem , tahaks ju igast nänni saada aga yldjoontes on parem
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
StillWater
HV vaatleja
|
13.06.2005 15:11:41
|
|
|
njah poleemikat on selle xpremovali juures kõvasti olnud. Kõige valusam asja pool on tegelt stabiilne ammopuudus (eelkõige meedikutel) - võibolla osade inimeste arvates on lugeritega nottimine lahe, mina arvan vastupidi. IF mõte oli õige, vana süsteem andis tugevamale poolele eelise lisaks. Praegune conf ei soosi enam rambomedikuid, vaid asetab rohkem rõhku tiimitööle jne. Fop'ide bar läheb enamasti ammo jagamise peale ära nii et spawnis purgiga saamise tõenäosus on natuke väiksem. Kas selline asjade käik just parim on näitab aeg - tendents on selline et peagi on hitsoundid läinud, miine võib panna näpuotsaga, panzat tehakse veel nõrgemaks, riflenade võtab terve bari, proneda ei saa, fopi mõte on ainult ammot jagada jne jne jne ühesõnaga kõik mis teeb ET teiste mängude kõrval silmapaistvaks on peagi läinud.
//paanika//
tegelt mul tuli sama segane jutt nagu eelmises postis.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.06.2005 15:31:58
|
|
|
StillWater, suht õige suunitlusega jutt jah. sellepärast tulekski see wannabe-clanbase pikalt saata ning soovitada neil kaunterit mängida.
iga mäng on selline nagu ta on, mängu tegijad arvestasid ebavõrdsusega kui XP mängu panid ning siiani on arvestanud ka sellega mängijad. üritada nüüd mingit tasakaalustajat mängida on kasutu, eriti veel rikkudes mängu lõbu ning olemust.
olgu mis on, mingite täiskasvanud patsipoiste järgi mina jooksma ei hakka, kui neil pole elus midagi muud teha (loe: naisi ei saa ja pidudele ei lasta sisse ning sõpru peale arvutimaailma pole) kui teiste mängumõnu ainult kruttida, siis võivad nad hakata ise mängu tegema ja sellele reegleid panema.
mis oli ET tegijate tööst kasu, kui kõik pööratakse pea peale ning poogitakse välja.
face it, ausat mängu pole olemas, alati on üks teisest parem või halvem; mida nad tahavad saavutada, et mat jääks koguaeg viiki?
lollus, igas mängus on võitja ja kaotaja, võidab see kes oskab antud vahendeid suurema oskusega realiseerida, olgu see spordis, arvutimängus või sõjas.
praegu levib selline tendents, et parem tiim peab trahvi maksma oma headuse eest. aga miks? igaüks on oma õnne sepp, nagu öeldakse, olgu see headshottimises või mitte.
kohati tundub, et clanbase vennad on kompleksidega noliferid, kes elavad oma probleeme teiste, või siis ET üldsuse peal välja.
tahavad võrdsust? lükaku siis nii, et koguaeg on max skill, ja saavad võrdsuse (mm mõnsa HW lvl 4, fops lvl 4 jne)
sinisilmsed patsidega kakukesed võiksid jõuda tõeni, et oma paaripealise grupiga ei tasakaalusta sa maailma ega muuda seda paremaks kohaks.
siiski, mäng on loodud meelelahutuse eesmärgiga, mitte selle pärast, et nüüd närveldada mingite xp punktide pärast - et mida need küll paha toovad ja ühele eeliseid annavad.
ja nagu ma ütlesin, eba-ausust pole olemas, ise oled oma õnne sepp.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.06.2005 15:34:31
|
|
|
InterFace, sa pead uue oma konfidesse uue etproga kaasneva nänni kah lisama, muidu end-useritel võib veel jamasid esineda
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
13.06.2005 16:36:23
|
|
|
Mis pagan võib põhjustada seda, et alati "wolftigy" serverisse lag'i tekitan.
Mõne aja jooksul muutub enamuse ping 999'ks
2.60 patch ja 3.2.0 ETPro peal. Paljud normaalsed serverid nendega, ent paljude serveritega probleeme.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
13.06.2005 18:21:36
|
|
|
Painkillah, sirvi CB ja wolfiportaalide arhiive antud temaatika kohta. Saad 2kki targemaks.
Ja kysimus ka, et kas m2ngid yldse nn "competitive level'il"?
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.06.2005 19:10:07
|
|
|
siin oli juttu, et ET võiks olla nagu ta tehti.
härrased , ET tehti public värgi jaoks mitte competitioni mõttega, ehk siis kuna enamikule siiski on tähtis just se võistluse pool siis tegelikult peaks me õnnelikud olema , et keegi näeb sellega ka vaeva , et asja võrdsemaks teha.
nii nagu ET välja tuli (etmain) , kõlbab ta tõesti ainult pubi jaoks - cw ja asjad on liiga haiged sellega
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.06.2005 19:13:33
|
|
|
inca, võta kuidas tahad, ühtegi klanni ma pole astunud, kuna lihtsalt ei viitsi endale kohustusi peale panna.
see selleks, aga siiski need reeglid on puht idiootsed ning see kas ma mängin klannis või mitte ei mängi rolli. ma olen enda seisukohad ära öelnud ja pole mõtet vaielda siin teemalminu point on see, et õige clanwar olgu ikka originaalmängus (okei Etpro)mitte mingis piiratud lihtsustatud variandis.
eks sulle võib jälle asi teisiti tunduda
igastahes peace
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
13.06.2005 20:01:54
|
|
|
nagu imo on asjad siiski suht huvitamad kui reegleid muudetakse/uuendatakse
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.06.2005 21:09:03
|
|
|
reeglid on selleks et neid rikkuda
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
15.06.2005 17:43:22
|
|
|
Hea teadma : >
Aga tegelikult tahtsin mainida, et eesti tiim u96d v6itis eile eurocupi ehk siis tulid euroopa meistriks.
Musid ja kallid siis neile minu poolt.
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
15.06.2005 18:48:12
|
|
|
Tükk aega polnud Bättelgraundi külastanud.
Nüüd üleeile vist sattusin taas üle pika aja kohale.
Täiesti harjumatu stiil on seal moes : Ükskõik mis missioon on, mõlema tiimi "1337" ronib teise spawni ja muudkui kütetakse. Mis sest, et kuskil peaks nagu midagi muud ka tegema justkui. (Võibolla olen küll valesti aru saanud)
Laskmis-täpsus on küll harjumatult hea, seda peab tunnistama, ent tiimitöö on vahest 0-lähedane. (Ega ma'nd auto-maadi-ga kütmisel küll keskmisele siiski vast alla jää)
Selline üksteise spawnis kükitamine rikub minu arvates üldiselt mängu ära, kuna muudes serverites üritatakse ka üksteist katta ja katetakse ka teiste seljatagust kui vaja. BG'is aga jooksevad ringi väga hea aimiga meedikute hordid, kes muretsevad üldjuhul vaid sellepärast, kuidas võimalikult suur üksteist-elustav meedikute hord vastase spawni kükitama saaks.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
sft
HV vaatleja

|
15.06.2005 19:50:28
|
|
|
inca, täiesti kohapärane uudis!
Tõesti tublid nad, toovad eestile kuulsust.
Kui qconil ka hästi, siis väga hea kohe.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
15.06.2005 20:29:31
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
Tükk aega polnud Bättelgraundi külastanud.
Nüüd üleeile vist sattusin taas üle pika aja kohale.
Täiesti harjumatu stiil on seal moes : Ükskõik mis missioon on, mõlema tiimi "1337" ronib teise spawni ja muudkui kütetakse. Mis sest, et kuskil peaks nagu midagi muud ka tegema justkui. (Võibolla olen küll valesti aru saanud)
Laskmis-täpsus on küll harjumatult hea, seda peab tunnistama, ent tiimitöö on vahest 0-lähedane. (Ega ma'nd auto-maadi-ga kütmisel küll keskmisele siiski vast alla jää)
Selline üksteise spawnis kükitamine rikub minu arvates üldiselt mängu ära, kuna muudes serverites üritatakse ka üksteist katta ja katetakse ka teiste seljatagust kui vaja. BG'is aga jooksevad ringi väga hea aimiga meedikute hordid, kes muretsevad üldjuhul vaid sellepärast, kuidas võimalikult suur üksteist-elustav meedikute hord vastase spawni kükitama saaks.
 |
hmm , pubis käingi aint fragimas . vägagi õige
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
15.06.2005 20:35:16
|
|
|
Selline üksteise spawnis kükitamine rikub minu arvates üldiselt mängu ära... |
oleneb kummal pool oled mulle meeldib spawnis kykitada näiteks
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
stinger
HV kasutaja
|
15.06.2005 20:46:07
|
|
|
Oijah, praegusest mäng täielik sakk, hullemat pole olnudki. Prügikast arvatavasti lähiajal oli hea mäng.. OLI
praegu mingi l33t häksoreid kah täis.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
15.06.2005 21:33:43
|
|
|
t-force kirjutas: |
Selline üksteise spawnis kükitamine rikub minu arvates üldiselt mängu ära... |
oleneb kummal pool oled mulle meeldib spawnis kykitada näiteks |
Eks ta ole.
Asi nimelt selles, et kui ma tavaliselt üritan oma spawni puhastada siis võtab see parajalt aega ja pärast surma näen, kuidas minu tiimist vandid kükitavad vastase spawnis
Heh' põhiline vist siis tõesti sihtimis-harjutus. Igal juhul paneb selline mõlemapoolne spawnis kükitamine muigama.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|