Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bonzo
HV kasutaja

|
13.06.2005 23:37:20
|
|
|
Alpine kirjutas: |
1.Mida see tiimi kuulumine annab?
2.Vahest saan ma 1 vandi tappmiseeest 1 punkti vahest 2 vahest 3 ,millest see oleneb? |
Tiimid saavad koos neile määratud ülesandid täita. Koos on lõbusam. Lisaks saad sa siis, kui ära sured, oma tiimipealiku koha peale spawnida. Punktide arv mu meelest oleneb sellest, kui palju sa viga tekitasid. Võid siis ka punkte saada, kui sa vanti maha ei tapa vaid enne korralikult tina annad ja keeg teine ta ööbikutesse saadab.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
14.06.2005 01:03:49
|
|
|
Alpine kirjutas: |
3.Kuidas ammot saada? näinud ,et kast on tekkind aga kuidas selle sinna saab vms:S |
Ammot saab suvalisse punkti tellida komandör.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.06.2005 01:16:32
|
|
|
sain ka siis korra komandöri ametit proovida. niipalju sain ette, et üleval nurgas ilutses valitud osa kaardist , ning 4 valikut, artillery, ammo jms. aga mis imelik - hiirt ei olnud, õigemini kursorit millega neid vajutada. peabki nii olema? või oli bug ?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
14.06.2005 01:37:21
|
|
|
Mis jama on? Kuidas ma multiplayerit mängida saan, kui konto tegemine ei tööta. Panen nime, mailiaadressi, passwordi, valin riigi, aga "Creating Account" teks jääbki ette. GameSpy mängu üles ei leidnud, sealt ei saa ka midagi teha. Samas kui hakkan uut tegema, siis ütleb, et account juba olemas... Saab üldse demoga võrgus mängida või mitte?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
14.06.2005 01:39:38
|
|
|
dstar kirjutas: |
Mis jama on? Kuidas ma multiplayerit mängida saan, kui konto tegemine ei tööta. Panen nime, mailiaadressi, passwordi, valin riigi, aga "Creating Account" teks jääbki ette. GameSpy mängu üles ei leidnud, sealt ei saa ka midagi teha. Samas kui hakkan uut tegema, siis ütleb, et account juba olemas... Saab üldse demoga võrgus mängida või mitte? |
KAsutajanimi siis vist juba olemas, vali mõni teine. Mul läks alles kolmanda korraga.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.06.2005 01:45:14
|
|
|
painkillah kirjutas: |
sain ka siis korra komandöri ametit proovida. niipalju sain ette, et üleval nurgas ilutses valitud osa kaardist , ning 4 valikut, artillery, ammo jms. aga mis imelik - hiirt ei olnud, õigemini kursorit millega neid vajutada. peabki nii olema? või oli bug ? |
mul täpselt sama. Tahtsin siis natsa rts maitsega ka proovida bf2 aga hiir ei olnud , nii et jäi kogemus puudu
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
14.06.2005 02:46:59
|
|
|
hm. kas mul pole siis piisavalt detaile, et vastase relvi maas näeks? igastahes mina ei näinud maas mitte midagi peale vandi killimist
aga tiimiga oleks jah suht hea taguda. homme proovin ühe tüübiga kuda kahekesi asi edeneb ( üks võiks snaiper olla ja teine anti-tanker)
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
14.06.2005 03:01:07
|
|
|
Nonii. Tuleb välja, et see demo on üsna bugine. Google aitas jälle hädast välja, abi sain siit.
http://www.tweakguides.com/BF2_1.html
Account Issues: The first time you go to start multiplayer in BF2, you will have to create an online account. However you may find that once you enter all the details and click the Create Account button, it may sit at the 'Creating Account' stage forever. If that's the case, simply exit the screen, restart BF2 and click the 'Retrieve Account' button using the same details - hopefully your new account will be loaded up.
Nii et jah, lõpuks sain pika pusimise peale multiplayeri ära nähtud. Action on päris korralik - helikopterid, hävitajad, paadid, hummerid jne. Kindlalt huvitavam ja mitmekülgsem kui mingi hädine CoD. Americas Army meeldib ikkagi rohkem, BF on liiga massiivne minu jaoks, ei ole vaja kõike korraga proovida... Sellegipoolest kõige paremini teostatud sõjamäng, mida siiani näinud. Vaeva on ikka teistega võrreldes ropult nähtud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
14.06.2005 08:04:25
|
|
|
dstar kirjutas: |
Mis jama on? Kuidas ma multiplayerit mängida saan, kui konto tegemine ei tööta. Panen nime, mailiaadressi, passwordi, valin riigi, aga "Creating Account" teks jääbki ette. GameSpy mängu üles ei leidnud, sealt ei saa ka midagi teha. Samas kui hakkan uut tegema, siis ütleb, et account juba olemas... Saab üldse demoga võrgus mängida või mitte? |
Seal on olemas veel valik, "Retrieve Accaount" vms, sellega saab tööle. Mul sama lugu, põhimõtteliselt tegi accoundi ära aga jäi ikka kiri "Creating Account." Ja uuesti sama nimega ei lubanud kuid ülalmainitud meetodiga (vali et auth toimuks päsa alusel) sai lõpuks tööle.
Edit: Ei lugenud viimast posti ennem läbi
Topelt ei kärise
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
14.06.2005 08:49:55
|
|
|
Vastasest jääb maha ristahuka kujuline kast (loe: pakike), millel on isegi pilti pealt võimalik lugeda, mis annab vihjeid missuguse varustusega on tegu (insener, arst, sniper jne.).
Igatahes üks bug mis minul esineb on see, et kasutades tiimisisest või globaalset jutuajamist ei saa teatud tähti kasutada. Näiteks kasutades tekstis "s" (vms. derfineeritud tähte) lööb mulle hoopis s tähe asemel "team select" menüü ette.
Tihti hangub ka mäng kinni kui serverite ostingusüsteemis piisavalt kaua toimetada ...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
14.06.2005 08:53:49
|
|
|
Jep see serveri otsingusüsteem on nii vigane neil et jube. Igatahes uimab ikka tugevalt ja minu masina viga see kohe kindlasti ei ole mul nag konf selle mängu jaoks loodud !
Aga mäng on nauditav. Kui üle 32 playeri siis lennumasinatega kui alla siis infantri. Vähemalt minu eelistused on sellised.
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
bonzo
HV kasutaja

|
14.06.2005 10:22:34
|
|
|
Mingi haige komme on välja kujunenud, et kohe mängu alguses alustada commanderi mahahääletamist. Üks küsitlus lõpeb, kohe alustatakse uus. Kusjuures osavõtt on üllatavalt suur, õnneks mitte piisavalt suur. Nilbe mu meelest.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
anaaltapp
HV vaatleja
|
14.06.2005 11:56:02
|
|
|
teab keegi kas geforce 4 128 mb TI 4200 jooksutab seda mängu???mina tööle ei saanud sellega aga äkki kellelgi on rohtu:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
14.06.2005 11:58:12
|
|
|
anaaltapp kirjutas: |
teab keegi kas geforce 4 128 mb TI 4200 jooksutab seda mängu???mina tööle ei saanud sellega aga äkki kellelgi on rohtu:) |
TI seeriat ei suppordi see pela!
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
14.06.2005 11:58:33
|
|
|
anaaltapp kirjutas: |
teab keegi kas geforce 4 128 mb TI 4200 jooksutab seda mängu???mina tööle ei saanud sellega aga äkki kellelgi on rohtu:) |
loex teemat ka natuke? loex mängu nõudeid?
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
14.06.2005 12:11:22
|
|
|
Võiks äkki esimesse postitusse kirjutada suurelt ja punaselt paar KKK vältimaks mõttetuid postitusi edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.06.2005 12:18:06
|
|
|
tsitaat: |
sain ka siis korra komandöri ametit proovida. niipalju sain ette, et üleval nurgas ilutses valitud osa kaardist , ning 4 valikut, artillery, ammo jms. aga mis imelik - hiirt ei olnud, õigemini kursorit millega neid vajutada. peabki nii olema? või oli bug ?
|
anyone? keegi ei tea siis kuidas ma neid asju sealt valida saan? või tegu ongi bugiga?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
14.06.2005 12:41:58
|
|
|
8) Tegu on bugiga kuna tegelikuses on sul olemas seal hiirekursor! Installi uuest!!!
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dark
HV vaatleja
|
14.06.2005 14:38:34
|
|
|
painkillah kirjutas: |
|
anyone? keegi ei tea siis kuidas ma neid asju sealt valida saan? või tegu ongi bugiga? |
hiirt ei ole näha, aga väljad on valitavad kui hiirt liigutada, see on ebamugav, kuid toimib.
Teeksin siinkohal demo mini-review'd
Üks asju, mis väärib esmajärjekorras äramärkimist on suhteliselt karmid süsteeminõuded, mis välistavad osa mitte väga vana raudvara kasutamise. Sellepärast mõnede jaoks on see küsimus mitte isegi mängu ostmises või mitteostmises vaid uue arvuti ostmises või miteostmises. Kuid, nagu öeldi juba NSVL-is, progress on peatamatu.
Karmusele vaatamata ei tundu mäng oma raudvara ahnuse poolest eelmist versiooni esialgu mäekõrguselt ületavat. Confist veidi parem arvuti suudab seda jooksutada maksimaalsete näitajatega (pluss AA-ga) ilma silmnähtava FPS-ide puudulikkuseta ja tegemist on 2 aastat vana tööriistaga.
Tundub, et selleks, et tagada libe kaadrivahetus, on vaeva nähtud. Arendajate tööst annab vihje pikk konfigureerimise aeg, mida kasutaja kogeb laadimisel iga kord pärast "eye-candy" parameetrite muutmist. Pole ime siis, et ei toetata osa videokaarte: häälestus on "käsitsi" tehtud. Hämmastav on aga see, et serverite listis leidub reeglina paarkümmend väidetavalt 0 pingiga (ühenduseks on Starman, 2 mbit/s). Tõepoolest olen 4 korral ca 30 min. mängides mitmekasutajamängu vaid ühel korral kogenud "hüplikkust". Enamasti ei olnud mingit märkimisväärset vahet "multy" ja "single" vahel, kuigi serverid ei asunud mõistagi geograafiliselt lähedal.
Samas visuaalselt on pilt paremaks läinud, lisandusid mõned efektid, kuid mitte midagi revolutsioonilist. Küsisin naise-lapse käest, kuidas asi silmale tundub, vastati, et sama nagu eelmisedki, seega kogenematul on neid raske eristada.
Huvitavana tundub n.ö vapustamise efekt plahvatustest, mis tekitavad peapööritust (kas Vietnamis see ka nii oli?). Tundub, kuigi seda ei julge kindlalt väita, et lööklaine tekib ka läheduses oleva tanki torust mürsu väljatulistamisel.
Mängitavust on oluliselt täiendatud. Kusjuures tohutult palju rõhku on asetatud meeskonnatööle. Üks sõduriklass eraldi on vähe kasulik, sõduriklasside spetsiifilistele funktsioonidele on tekitatud nõudlust. Kindlasti ei ole meeskonnatöö tegemine, kuigi soovitav, lihtne, sest sõltub kommunikatsioonist. Õnneks on see üldine probleem: ka vastased piirduvad paljuski mano-a-mano stiilis võitlusega, mis jätab Rambodele küllalt ruumi kangelastegudeks.
Meeskonnatöö näiteks on jalaväe vastu võimas kuulipilduriklass, mis tõsi küll, ei ole uus sõna gameplays. Oma lipu juures üksi tõrjuda 5 vastase rünnak ei ole talle imetegu, samas tank sõidab sellisest rahulikult üle, tingides meeskonnatöö vajaduse, sest seesama tank tasakaalustatakse linnas ühe tankitõrjujaga. Silmapaistev funktsioon on meediku poolt elustamine (ilmselt loodetakse, et see annab sellele klassile eluvõime), st päriselt ei saa surma keegi niikaua, kui kättesaadav on kiire ja kvaliteetne meditsiiniline abi.
Ka laskemoona käsitsi toomise vajadus (seesama support omab neid kuulipakke) lisab pinget juurde. Mis oskused on teistel klaassidel, jääb veel suuresti avastamata, kuid nähtud on arvukaid miine ja neil õhku lendavaid kalli väljanägemisega hummereid, avarustes liikudes on saadud silmapilkselt ja müstiliselt surma ning haavatud vaenlasi tankiga jahtides on tulnud ette neid silmitsi kaotada tihedas suitsus
Uus asi on squad leaderi võime rünnakud juhtida, tagada respawn, kutsuda suurtükitugi (jt), mis avardab võimalikke kombinatsioone veel kaugemale. Taktikalisel ekraanil(kaardil) on erivärvilisi ikoone ja märke pimestavalt palju, mis annab märku, et mänguarendajad on iseenda teose taktikalistele võimalustele pööranud piisavalt tähelepanu ja varustanud neid vajaliku infotoega. Kahjuks jääb paljude tähendus hetkel veel arusaamatuks.
Üldiselt tuleb mänguga rahul olla, vähemalt pakub see isegi oluliselt rohkem valikuvõimalusi kui n.ö eelmised osad. Ja kui arvestada, et eelmised osad pälvisid tähelepanu just tänu oma valikuvõimaluste rohkusele, peaks see olema tugev argument. Samas jätab demo esialgu mõned küsimused õhku. Näiteks see, kas konfiguratsioonivõimalused ongi sellised piiratud või saab bindida üksikuid squad leaderi funktsioone hot-klahvidele. Millised tulevad kaardid, sest käesolev on küllalt tanki- ja sniperivaenulik jt.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nitro
HV kasutaja

|
14.06.2005 20:54:00
|
|
|
QuakeNet is hosting a dev-chat with Digital Illusions, the creators of the soon-to-be-released Battlefield2 FPS game. The dev-chat will be held in aprox. 10 minutes, in Dice's own channel here on QuakeNet, #battlefield2 |
Seega kui kedagi huvitab siis 10 min pärast quakenet 'i serveris Ise olen seal kohal.
Niisiis, mida huvitavat räägiti (mõned huvitavamad väljalõiked):
<@QuestionBot> diamon asked: What kind of hardware u need to run the game smoothly with all details max?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: We are currently working on a fix for the server browser speed you see in the demo. This will not be like this in the full game.
<@QuestionBot> a2a]Triple_D asked: How many maps will there be included in the full release ?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: There are 12 maps in the final game. Each with 3 different size configurations.
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: There are a great many MODs in development right now. The new tools for modding BF2 are the same that we used to make the game. So there is very little you wont be able to do. Especially with the ability to modify the way the game actually plays, using the Python scripts we have added.
<@QuestionBot> Seba|^w0rk asked: will the ingamebrowser be "usable" because right now, scrolling is "not really" possible..
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Yes, the full version of the game will not have this problem
<@QuestionBot> Strider asked: Is the game engine totally rewritten? I like the new engine very much because of the gun physics and the hitboxes on the characters. Sniping is much more fun now (as is the rest of BF2 of course)
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Yes this is a totally new engine. Its taken a lot of work, but we think it is great improvment.
<@QuestionBot> Foxst0r asked: will the multiplayer accounts being used for Demo play be deleted when the retail version is released?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Nope, you can keep your current nick. And you'll be able to get stats and awards too.
<@QuestionBot> [saft]netrex asked: I tried looking around, but couldn't find out how tochange my nick. Is this possible?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: You can have as many nicks as you like, but you need to register them with a different email address.
<@QuestionBot> Zinfer asked: Helicopters are too difficult. Are you going to improve their ease of flight physics?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Yea, at first i thought that too. Stick with it and you'll be fine in no time. Just takes a bit of practice.
<@QuestionBot> DRz_CL0WN asked: I've read that you'll get better equipment or stuff like that when you increase your rank. If it's true, won't that make it hard for new players to come into the game without beeing killed all the time?
<@QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Yoyu get different equipment really, not better.
|
viimati muutis Nitro 14.06.2005 23:26:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
14.06.2005 22:39:59
|
|
|
Üks asi mis on silma hakanud ja on eriliselt tobe, et kui sa oled kopteri piloot USA poolel, lennutad mehi koguaeg kandjalt mandrile ja sul on 0 killi ja paar surma ning siis kogemata lükkad mõne jorsi oma kopteri sabaga surnuks. Kohe nagu naksti on vote, et kickime selle parima piloodi minema mängust ja tihit neil see ka õnnestub. Üks juhus oli veel, et olin selle MEC-i poolel, jooksin kopterisse, hakkan juba õhku tõusma, kui mingi oma Anti-tank mees tulistab mulle raketi perse. Ei noh eriti lõbus küll, kopter peaaegu surnud, sain natuke kurjaks, keerasin masina ringi ja lasin raketi ta poole, ma lasin muidugi meelega mööda, aga ei, kutt pani kohe hääletuse ja kukkus chatis vinguma, et ma olen: "fuxx0ring teamkilling fag!" Ei noh, saingi ban-i sealt serverist. Kui õnnestub, maanduge kopteriga peale taolistele vantidele.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.06.2005 23:20:21
|
|
|
ma olen juba lõpetanud nende kordade lugemise, kui mäng jääb multiplayeri aknas kinni (kiilub kinni) , ma ei jõua serveritki klikkida kui jään ühte ja sama pilti vaatama, siis ütlevad mu närvid üles ja litsun rebooti nupu laiaks
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bonzo
HV kasutaja

|
15.06.2005 09:13:19
|
|
|
Mis settingutega muul raffal 6600GT-ga jooksutada õnnestub? Mul on 800*600 85Hz, view distance 100% (ilma ei saa noh), ülejäänud suht low ja none. Texture ja midagi veel on medium, isegi siis juba hakib kohati kui kõik koos siblivad. Prose ka kõige lahjem pole (P4 3.0 Prescott). Mälu on 2*512 dualis. Aru maei saa. Tahaks nagu rohkem peale keerata.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.06.2005 09:50:12
|
|
|
bonzo kirjutas: |
Mis settingutega muul raffal 6600GT-ga jooksutada õnnestub? Mul on 800*600 85Hz, view distance 100% (ilma ei saa noh), ülejäänud suht low ja none. Texture ja midagi veel on medium, isegi siis juba hakib kohati kui kõik koos siblivad. Prose ka kõige lahjem pole (P4 3.0 Prescott). Mälu on 2*512 dualis. Aru maei saa. Tahaks nagu rohkem peale keerata. |
nunuh, siis oleme samas paadis barton 2500+/1024mb ddr400 ja 6600GT, 1024x768 ilma fsaa ja afita& kõik low on fps mingi 10 võib-olla, vahepeal kukub lausa sinna 5-6 kanti, tramaeivõi
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|