Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dominus
HV Guru

|
03.06.2005 22:27:57
|
|
|
Oleneb klassist ja sinu ingliskeele oskusest/aktiivsusest
btw...see Keiko oli tegelt lvl 73 nii et väga palju mööda ei pannud...ja lvl 75'd pidid ISO's nagu preemiana wyverni saama
Ma tegin vahepeal Intacti TH'd veidi ja sain sellega lennata täiega mõnus...parim asi üldse
varsti craftin omale Demon swordi kah valmis...6 edge puudu...
SR ja TH pidid parimad vibuklassid muidu olema...ISO's on igatahes TH'd top10's
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
03.06.2005 22:40:19
|
|
|
TH pole mulle küll parimat muljet jätnud
ära snax pahanda, ma teen oma DA'd edasi ja jätan gladi tegemata, aga ühe alt chari ma teen küll, kui ma olen piisav level, et saan hakkama talle asjade ostmisega...selleks chariks tahan ma teha mingit head nukerit ja siit oleks ka soov, et mis nukerid on head ja veel parem oleks ka põhjendus (endale meeldib pure firepower)
aga noh, sele chari ma teeksin siis, kui DA oleks 60+ kindlasti
edit: TH all mõtlesin küll tegelikult Hawkeyed, kes pole mulle head muljet jätnud (kite'i puudumine speedi pärast)
TH on dagger jah, ei tea mis mõtted mul peas olid, kui sellise rämeda vea tegin
viimati muutis Djomka 04.06.2005 00:08:37, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
virko
HV vaatleja
|
03.06.2005 22:46:13
|
|
|
muidu TH ple vibuklass
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
04.06.2005 01:43:47
|
|
|
einojah...Djomka ajasid mul kah sõnad sassi
btw...Keegi viitsib mulle rääkida veidi Castle'test ja Alliance värgist? ja upgradedest jms.?
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
04.06.2005 15:05:10
|
|
|
pole kasutajat seal,ei viitsi regada ka.Ütleksid mis seal toredat on siis?
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
04.06.2005 16:20:48
|
|
|
ülipikk quote
alphasis kirjutas: |
Siege/castel information on server 3
Aden (NPC)
Siege time : /
Oren (NPC)
Siege time : 12 june 05 23H00 GMT
Giran (NPC)
Siege time : 12 june 05 20H00 GMT
Dion (NPC)
Siege time : 10 june 05 20H00 GMT
Gludio (NPC)
Siege time : 10 june 05 23H00 GMT
Siege rules :
Siege Registration: Attackers
* The challenging clan must have earned the level 5 clan skill (passive) Siege Participation Possible in order to participate in a siege.
* Have your clan leader visit the registration NPC near the castle to sign up for the siege.
Siege Registration: Defenders
* Any clans that wish to aid in defending the castle must register their clan as defenders.
* Each clan wishing to participate must have earned the level 4 clan skill Siege Participation Possible. To participate as a defender in a siege, select 'Request Participation for Siege Defender' from the Guard Master or Chamberlain's menu.
(The castle lord must approve participation.)
* The castle lord may approve and finalize the siege defender participant list up to 24 hours before the siege begins.
* The clan occupying the castle does not have to register -- it is automatically listed on the siege list and cannot be taken off of the list.
A siege begins at the designated siege time (by GM). Here is what happens during a siege:
* The castle itself and its surrounding areas are designated as the battlefield.
* Some of the NPCs in and around the castle temporarily suspend their functions during a siege.
* When an attacker dies, he/she restarts in the town second closest to the castle during a siege.
* When the siege begins, all characters within the castle walls not listed on the defender list are transported to the second nearest town.
* All castle gates will automatically be shut.
kirjutas: |
* Attackers and castle defenders are enemies. Allies to each clan are friendly forces.
* Clans on the attacker side that have not allied with each other have no relationship.
* Characters not registered as an attacker or defender in a siege are considered to have no relationship if they wander onto the battlefield.
* You do not have to press the Ctrl key to attack an enemy or no relation character.
* Ranged attacks inflict damage to the enemies and no relations around the target.
* The player killer (PK) counter is not activated when a player kills another player within the battlefield. Thus, during a siege, players do not become chaotic even if they kill another player.
* For a certain amount of time, the battle status of the participants remains even when they step outside the battlefield. There are no PK penalties during that time.
* When a player is killed within the battlefield, there are some experience penalties. There is no chance of dropping items when killed within the battlefield.
* Castle gates become attack targets during a siege. They may only be attacked during siege times.
* Castle gates cannot be strengthened during a siege; however, the castle lord may strengthen them prior to the siege via the Chamberlain.
* Castle gates that have been destroyed may not be repaired during a siege.
* Castle gates are opened again when the owner of a castle changes. However, the castle gates' HP is significantly decreased until the siege ends. Once the siege has ended, the doors return to full health.
* The Encampment Creation skill is obtained at the same time the clan is eligible to have the Siege Participation skill. An encampment is an area created by an attacking clan leader near the castle/battlefield. It allows clan members to restart at that site (not at the second closest town) and regenerate HP and MP faster than they would normally.
* The encampment skill may only be used by clan leaders on the siege's attacker list.
* This skill may be used only within a designated area of the battlefield, and can only be used once during the siege period.
* A siege encampment disappears when the siege period is over.
* The encampment flag also has a certain HP and can be attacked.
* To use the Create Encampment skill, the clan leader must have 10,000 adena in his/her inventory. (The adena is used for encampment construction expenses.)
* If the encampment flag falls, members of the clan restart from the second nearest town upon their deaths.
* Clans defending the castle may restart either from the residence region within the castle or the second nearest town to the castle. This applies to not only the clan possessing the castle but also all other clans that are listed on the defender list.
* A siege lasts for two hours.
* If an attacking clan leader successfully engraves his/her name on the holy artifact, the artifact recognizes the new controlling clan. This takes time, however, and the clan leader may not be interrupted while engraving the artifact. Only the clan leader may interact with the holy artifact.
* Clan leaders that are allied with the defense side may not interact with the holy artifact.
* The changing of the holy artifact's owner before the end of the siege is termed 'mid victory'.
* When the attacking side achieves a mid victory, the attackers and defenders change sides. All matters of the clan that had previously owned the castle, including the restart point, are transferred to the new defending clan.
* The encampment flag of a clan that has newly occupied the castle disappears.
* When mid victory occurs, all players, excluding the new castle defense clan's allies, are sent to their restart points.
* If the clan that had previously occupied the castle has never raised an encampment flag before, the clan may establish an encampment flag on the battlefield. |
|
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
TonisU
HV vaatleja
|
04.06.2005 17:37:16
|
|
|
L2worldis #3 servus on kaks eestlaste klanni ve? üks HSC ja teine Bits&baits tulnud
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
virko
HV vaatleja
|
04.06.2005 17:49:49
|
|
|
B&B'st tuli Battlecry clan aga se ple eestlaste oma
(ega mai tea tegelt, 2kki oli B&B's m6ni eestlaste klann kh mis l2w'i yle tuli)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
04.06.2005 19:29:24
|
|
|
mina olen küll ainult Abyssuse clani eestlasi näinud (muidugi nende alt'e kah)
on ka selliseid eestlasi, kes pole üheski clanis, aga see selleks
krt, saaks me alliance'i, siis oleks ka mõtet offence'ist osa võtta, aga ma ei usu, et me 20'kesi seal midagi teeksime
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
04.06.2005 19:31:39
|
|
|
irw ma lööks seal kõigile daggerit selga ja teised teeks oma värki
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
05.06.2005 02:11:46
|
|
|
Keegi selliseid Spellbooke ei saa mulle anda : Sleeping Cloud , Freezing Shackle, Ice Dagger ? või siis müüa
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.06.2005 02:24:12
|
|
|
omfg...de clan rocks! seltskond on parim ja minu dw0rf omab aitasin mõnel paar asja kokku teha...tegelt kõik set'id enamustele
sain siis paar matsi juurde ja tegin doom gloves,boots,helmeti valmis 8) nüüd vaja veel doom leather armor recipe'i ja saan doom seti valmis
norm...zubei set,doom set,demon sword... nüüd vaja päka ära riietada
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
VibU
HV vaatleja

|
05.06.2005 08:49:01
|
|
|
Djomka kirjutas: |
mina olen küll ainult Abyssuse clani eestlasi näinud (muidugi nende alt'e kah)
on ka selliseid eestlasi, kes pole üheski clanis, aga see selleks
krt, saaks me alliance'i, siis oleks ka mõtet offence'ist osa võtta, aga ma ei usu, et me 20'kesi seal midagi teeksime  |
njah. ma tulin enamuse clani liikmetega(v2hemalt normaalsematega) bnb-st l2worldi yle. praegu oleme mingi nädalakese
olnud siin. veidike kasvame siis võiks ju allida
hetkel clanis suurmad lvlid 49 ja 48 mina 48 SR ja AncientLord(liider) 49 DA
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
05.06.2005 12:27:35
|
|
|
Oot, kas täna on siege?
Peaks endale dual SLS tegema, doom set juba eelmisel nädalal koos 8)
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
05.06.2005 13:01:03
|
|
|
seda sa pead VibU Snaxezega rääkima...
No Limit, ma sain aru, et 10. juuni ja 12. juuni on siege ajad...
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mythic
HV vaatleja
|
06.06.2005 01:18:46
|
|
|
asd Ostke elu
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arty
HV vaatleja
|
06.06.2005 13:51:14
|
|
|
Mul mingi jama pelaga: Kui panen mängu kinni või viskan alla peksab arvuti kohe restarti .
Enivei mängin ise mingis vene servus ja jube nõme on suhelda kuna enda vene keel veits jama. Olen seal koos viie liikmega klanni teinud (kõik eestlased)
Levelid on üle 20 veits. Tuleks üle mõnda teise servusse aga ei viitsi otsast peale mängima hakata
|
|
tagasi üles |
|
 |
VibU
HV vaatleja

|
06.06.2005 16:35:24
|
|
|
arty kirjutas: |
Mul mingi jama pelaga: Kui panen mängu kinni või viskan alla peksab arvuti kohe restarti .
Enivei mängin ise mingis vene servus ja jube nõme on suhelda kuna enda vene keel veits jama. Olen seal koos viie liikmega klanni teinud (kõik eestlased)
Levelid on üle 20 veits. Tuleks üle mõnda teise servusse aga ei viitsi otsast peale mängima hakata  |
lvl 20+ ple suur asi uuesti teha
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
06.06.2005 17:12:26
|
|
|
oleneb serveri sätetest ja rate'st ju...kui mingi nullilähedane on siis lvl20 on ikka paras piin peaks mainima
sain oma AW lvl 68 nüüd ja Doom leather seti +3 selga 8)
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
06.06.2005 18:11:48
|
|
|
Hm ise on küll nagu teistes klannides eestlai nähtud. Üks nimi oli turtle minuarust
_________________ UTFG |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
VibU
HV vaatleja

|
06.06.2005 22:50:05
|
|
|
bloodyone kirjutas: |
Hm ise on küll nagu teistes klannides eestlai nähtud. Üks nimi oli turtle minuarust |
kle jah
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
07.06.2005 06:26:50
|
|
|
Mafka või keegi kes teab
Kas ISO -s jäävadki rated kõrgeks või kavatsetakse hiljem alla lasta ? Mis seal rated on muidu, ma otse kodukalt vaadates ei leidnud...
Kui jäävad high rate peale, siis hakkan seal arvatavasti pelama... Tahaks nagu neid Zt -si ka nottida
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
07.06.2005 11:11:06
|
|
|
rated on miski 35-40x ja ära võetakse siis kui rahvast on 2500+ või nii...
Täna on 8:30 gmt -5 Gludio Siege...Zt pooldajad otsisid eile mitte vähe abi ve Giranis beggisid et keegi aitaks de maha võtta
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|