Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.05.2005 20:02:33 vasta tsitaadiga

ehh...sattusin HV surfates sellele lehele : http://uncyclopedia.org/wiki/Lineage_2 icon_biggrin.gif
alguse kohta ei oska öelda...aga pk/pvp on suht tõsi icon_razz.gif
ISO's on mul lvl56 dw0rf ja lvl62 AW...aretan tasapisi Zubei juppe talle külge 8) Death embrace klanni sattusin kah...Zt saab puhast omangut meie käest icon_smile.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 30.05.2005 20:50:24 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
...Zt saab puhast omangut meie käest icon_smile.gif

Paras aeg et need pedekad tappa saavad, endal ka suur vimm tiiiighti ajast nende vastu icon_evil.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 30.05.2005 21:12:40 vasta tsitaadiga

ehh, tervita atlast minu poolt...palju seal siis aktiivseid liikmeid on kah ?
ise olin esimene liige sinna clani, aga kuna lõpetasin ISO's, siis jäi ka minu poolt clan katki...ja zt'le nad teevad 1:0 ära jah, kuna nad on ikka profid mängijad, kes suudavad 1 vs 1 PvP'd kah teha...zt suudab ainult full buffidega mass raide teha, aga üksikult surevad kõik nagu algajad
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 31.05.2005 14:32:06 vasta tsitaadiga

no aktiivseid vast mingi 10 ja rohkem kellega me pidevalt Lairis raidimas käime...ja mõned logivad erinevatel aegadel sisse kah.Clan on lvl 4,kui server crashib siis lvl 5 8) ja rahvast on kah küllaga...mõned üksikud on lahkunud,mõned on joininud icon_smile.gif mõned tegid omale alt charid ja pelavad nüüd nendega.
Aga Zt'd pole enam icon_biggrin.gif soma,zt leader minu kuulduste kohaselt ei mängi enam seal icon_smile.gif ja enamus Zt tüüpe tegid kah omale alt charid ja tegid pk clani: Combat Angels ^^ lol...miyoko on kaotanud emi bow,karmian set jms. tänu meie omangule icon_biggrin.gif ja teisedki on droppinud vürstikaid Bgrade asju icon_smile.gif mina sain isiklikult Intact'i käest suht niisama Zubei gaitersid icon_smile.gif
Eile oli hea.Raidisime 5inimesega Karikuid...siis main tank läks valele poole ja sai owni,ja 1 by 1 surid teisedki icon_biggrin.gif üks bd droppis silla peal Doom plate armori thumbs_up.gif icon_biggrin.gif ja sinna ta jäigi kuni me kibekähku uuesti lairi juurde läksime oma järelejäänud 4inimesega(Suicide commando) ma oleks võind silent steppida aga ei teadnud teed icon_biggrin.gif eksisin ära korra icon_neutral.gif siis leidsime paar maagi tee pealt ja nemad aitasid veidi,siis läksid kah minema,kell oli siis 2:00am icon_smile.gif
Suht parim päev ISO's oli mul...draama,komöödia,whine ja fun thumbs_up.gif icon_razz1.gif need maagid kes kaasas olid agrosid pidevalt omale Knightide ja Lordide kampu endale taha icon_biggrin.gif sõim ja whine käis käsikäes icon_biggrin.gif mõned naersid selle üle.Aga Doom plate armori saime siiski kätte...ja sealsamas droppis mingi mob Doom helmeti kah icon_smile.gif
Mnjah...mingi elu pikk tekst,a noh...väga tore ja emotsionaalne õhtupoolik oli siis...seal pidi ise kohal olema et seda nalja näha icon_wink.gif icon_smile.gif
btw:kust ma leiaks Abyss walkeri 60+ skillide tabeli icon_smile.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2005 23:31:34 vasta tsitaadiga

hmm, snax kas sa sellist asja ei taha teha, et uued liitujad peaksid muretsema lähiajal endale headseti (tahaks seda propageeriga, kuna seal on ikka palju lihtsam asju ajada). Põhjuseks oleks ka see, et clan memberitel (mitte kõigil) on ka secondary charid ja oleks väga hea, kui kuuleks mida clani rahvas teeb, kui sa oma õige chariga sees pole. Aga noh, see ainult minu arvamus...kiitke või laitke icon_razz.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.06.2005 15:10:59 vasta tsitaadiga

Ja pvp/pk raidide ajal on kah suht hea headsetti kasutada...nagu Wolfenstein Enemy Territorys or smt icon_razz1.gif
ütleme et said 2 vaenlast kokku,noh siis leader või keegi käsib kogu rahva näiteks healeri,archeri vms. peale ja siis on järele jäänud vaenlasest kergem jagu saada.muidu kribades ja võideldes erilist asja ei saa.Aga nii on ikka palju etem ma pakun icon_smile.gif räägid ja tegutsed thumbs_up.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2005 16:26:39 vasta tsitaadiga

seda on ju kohe kuulda praegu, et asi on ikka palju palju etem...kui sa räägid ja tapad pole mingit probleemi (vahest isegi lõbusam), aga kui sa pead kirjutama ja tapma - see on suht jama
täna näiteks kuulsin, et Hellvira rääkis, et tal vaja metallic fiberit osta...kohe pakkusin, et mul on neid retsepte, kui tahad võin ühe anda sulle...palju juttu räägitakse ikkagi team chatis ära, mida kanalil ei räägita
aga see on snaxeze teha...mis ta sellest ideest arvab (kuigi ega tal endal pole ka veel headseti minu meelest icon_razz.gif)
tagasi üles
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 01.06.2005 18:05:02 vasta tsitaadiga

ega ma ei sa kedagi sundida venti minema v6i micrit ostma...
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2005 18:54:00 vasta tsitaadiga

seda küll jah, aga võiks noh...nii öelda südamele panna icon_wink.gif
tagasi üles
Qso
HV vaatleja
Qso

sõnum 01.06.2005 22:41:45 vasta tsitaadiga

Lükaku suvalised kõrvaklapid mikri auku
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 01.06.2005 23:27:36 vasta tsitaadiga

Qso kirjutas:
Lükaku suvalised kõrvaklapid mikri auku
lol?...ja see aitab mida?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 01.06.2005 23:34:32 vasta tsitaadiga

Saab mikrina kasutada.
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 03.06.2005 10:41:41 vasta tsitaadiga

nüüd ka 1 tobe küsimus : Kui ma teen private shopi, siis miks ma rohkem kui 3 asja ei saa sinna panna? (Incorrect Item Count) :S
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 227
tagasi üles
lambi
HV vaatleja

sõnum 03.06.2005 15:49:21 vasta tsitaadiga

biomehanik kirjutas:
nüüd ka 1 tobe küsimus : Kui ma teen private shopi, siis miks ma rohkem kui 3 asja ei saa sinna panna? (Incorrect Item Count) :S

sest ainult Dwarf rass saab Private Shopi müügiks panna 5 asja! Kõik teised rassid peavad 3ga piirduma, nii on see mäng tehtud icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 03.06.2005 15:58:25 vasta tsitaadiga

omg...de clan ISO's on mitte vähe kasvanud ve icon_eek.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif lvl 5 clan,pea 3 alliance't ehk siis 2 clanni koos ja 3's kah areneb juba.Ja Djomka,see atlas ongi Intact meie clan leader siis icon_wink.gif meil on oma castle kah juba olemas,Intact sõidab wyverniga ringi icon_biggrin.gif pwnime pidevalt Zt reroll charactere 8)
ja rahvas vaikselt koguneb ISO'sse...eile nägin 300 inimest online näiteks.Mul AW lvl 65 ja varsti Doom leather armor seljas,praegu zubei set.Ja dworf on 58.
Life is good icon_smile.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 16:47:25 vasta tsitaadiga

rated on kõrged seal, ei saa aru miks atlas üldse seal enam edasi mängib...ja ma tean, et atlas on clan leader, olin ise ka seal clanis
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 03.06.2005 17:39:23 vasta tsitaadiga

aga noh ta mängib Intacti nime all...mingi Shillien knight lvl 69...
krt nüüd märkasin top10 tabelis et ZT paar venda on 1päevaga Intactist kes on lvl 69 täpselt 6koha võrra eespool...nagu et mida pekki...1päevaga mingi 60+'st kuni lvl75'ni...kindlalt exploitisid...See miyoko või mis iganes *oor ta on...2 characteri tal top10's...vast exploitis mõlemat.Krt ja need Gm'd lasevad ZT'l perse pugeda...gg,hakkan kah siis exploitima icon_neutral.gif
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 19:02:24 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
aga noh ta mängib Intacti nime all...mingi Shillien knight lvl 69...
krt nüüd märkasin top10 tabelis et ZT paar venda on 1päevaga Intactist kes on lvl 69 täpselt 6koha võrra eespool...nagu et mida pekki...1päevaga mingi 60+'st kuni lvl75'ni...kindlalt exploitisid...See miyoko või mis iganes *oor ta on...2 characteri tal top10's...vast exploitis mõlemat.Krt ja need Gm'd lasevad ZT'l <b>piix</b> pugeda...gg,hakkan kah siis exploitima icon_neutral.gif

Milliseid exploite sa mõtled et nad kasutasid?
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 03.06.2005 19:07:30 vasta tsitaadiga

neid kus saab mega traini sappa võtta ja siis kuskil kõrgemal või kivi tagant lasta.FG's ja Lairis kindalt.Alguses nad tegid seda FG's pärast läksid eile öösel Lairi ja said selle ööga 60+ lvlist 75'ni icon_neutral.gif ja siis seal see otsetee Giran'ist kus saab kivi tagant mäele hüpata ja Lairi entrance ette.
Veel mitmed boxisid 2te meest...1 jätsid näiteks järgi jooksma buffima ja exp'tama.
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 19:56:02 vasta tsitaadiga

loogiline, et nad exploitivad...ega Zt siis ometi puhas pole...alguses ma mõtlesin, et saaks ISO's normi kiirusega LVL'id ära teha, et siis saaks ZT'ga konkureerida, aga mõistsin, et nad kasutavad musti meetodeid ja ei hakanud üldse vaevuma
mafka, sul on alati võimalus sealt ära tulla palju puhtamasse serverisse ju icon_wink.gif
muide, seda ma nägin ise kuidas nad EG'is sinna aia peale läksid ja seal tapsid bowga kõik mobid ära
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 20:06:08 vasta tsitaadiga

Ega l2worldi #3 servu ammugi puhas pole, loodetavasti siis kui GM'e nati saab siis lüüakse kord majja aga praegu on paras kaos seal
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 20:10:14 vasta tsitaadiga

kusjuures ma ei ole küll enam nii palju bottimist ega midagi sellist kohanud...exploitimist pole ühtegi korda näinud
võibolla rohkem aega olnud inimesed teavad sellistest asjadest rohkem, aga mina saan ainult enda kogemustest rääkida
tagasi üles
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 03.06.2005 21:27:26 vasta tsitaadiga

Bottimist pole enam ammu kohanud. Exploitimist pole üldse näinud! Tean vaid 1 charri, kes on bottinud ja pole oma karistust saanud ja ta nimi on Artes ning ta on TH

Üks küsimus ka: mis te arvate Phantom Rangerist?

Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2005 21:39:44 vasta tsitaadiga

Üks PR tappis minu DA päris mitu korda ära...nad on iganes hea mulje mulle jätnud kuna olen suht paljusid videosid kah näinud, kus PR'id omavad päris paljud ära...bow seisukohalt on nad päris head, aga nagu ma olen aru saanud, siis SR peaks isegi parem olema tänu oma speedile ja healile
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 03.06.2005 21:56:35 vasta tsitaadiga

Kas keegi ISO-s mind klanni recruitiks?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.