Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Quake 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 30.05.2005 21:28:12 vasta tsitaadiga

Mulle just meeldivad sellised head kõmmutamised kus ei pea laskemoona lugema ja kuskil ma ei tea kus tünnis peidus olema
Tek1
Kreisi kasutaja
Tek1

sõnum 30.05.2005 22:08:06 vasta tsitaadiga

Tegelt ei ole midagi mõttetu, samahästi võiks ju kritiseerida, et CS on mõttetu camper-strike.
Q3 mootori põhjal tehtud minujaoks vaieldamatult lemmik Wolfenstein ET.
Igatahes mina ootan küll huviga Q4 väljastamist.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 30.05.2005 23:11:01 vasta tsitaadiga

mina isiklikult ootan täiega q4 väljastamist, päris he oli q3 lannil taguda, selline kiire ja mõnus...Vaadates q4 stuffi(consept art jne), siis arvan, et q4 tuleb ikka päris lahe.... thumbs_up.gif beer_yum.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 01:39:20 vasta tsitaadiga

vaevalt et doom3 mootorist midagi head tuleb :/
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2005 08:34:40 vasta tsitaadiga

vull, eitea miks ei peaks tulema.Põhjenda kah mitte ära lahmi icon_wink.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 31.05.2005 15:43:25 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
vaevalt et doom3 mootorist midagi head tuleb :/
d00m 3 mootor ju väga hea, varjud thumbs_up.gif jne textuurid on veidi jamad aga kõike annab parandada
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 15:50:09 vasta tsitaadiga

no ma ei tea. ühes treileris oli näidatud gameplayd ju
arvestades seda, et doom3 minu jaoks oli täielik saast, siis quake4 tuleb samasugune nõmedus icon_neutral.gif
see ei tule ju selline, et taod bottide vastu dm-i, vaid mingi mõttetu kollide tapmine (nagu doom3)
multiplayeri kohta ma ei oska midagi öelda, sest pole videot näinud

mingid varjud mind küll nüüd ei koti icon_razz1.gif (ma mängin mängu gameplay pärast ikka, mitte mingite varjude icon_neutral.gif)
pigem oli doom3 üks must/tume käänuline tunnel, kus sa siis ringi roomasid icon_razz1.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2005 16:07:54 vasta tsitaadiga

Tehniliselt on D3 mootor praegu üks kõrgemalt arenenumaid üsna kindlalt parem kui HL2 ning FC
See mida sellega teha suudetakse on omaette küsimus. Q2 (Oblivion) oli minu jaoks üsna huvitav mäng(võibolla seetõttu et tol ajal polnud erilist konkurentsi). Sutsu pruunivõtu kuid vahepeal ajaviiteks oli päris hea mänigda

Q4 gameplay tundus olevat üsna standardne FPS, kui veab siis saab ehk isegi koos paari (AI) kaaslasega kõrvuti pahalaste vastu sõdida.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 31.05.2005 16:12:15 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
no ma ei tea. ühes treileris oli näidatud gameplayd ju
arvestades seda, et doom3 minu jaoks oli täielik saast, siis quake4 tuleb samasugune nõmedus icon_neutral.gif
see ei tule ju selline, et taod bottide vastu dm-i, vaid mingi mõttetu kollide tapmine (nagu doom3)

FFS, mõistus on ära joodud? tegemist on SP mänguga, st Single Player, sa ikka tead, mida see tähendab? Unreal ja Unreal Tournament olid ühe mootori peal, kas nüüd U imes ja UT omas?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.05.2005 16:17:24 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:

Vaat kus hiromant väljas.See, et D3 sulle i meeldind tähendab seda, et sa ei oska asja hinnata adekvaatselt vaid lahmid stiilis a'la kuna mulle spordimängud ei meeldi siis nad on järelikult täielikud saastad olenemata kuihead nad omas žanris on.
tsitaat:
mingid varjud mind küll nüüd ei koti icon_razz1.gif (ma mängin mängu gameplay pärast ikka, mitte mingite varjude icon_neutral.gif)

See siis nagu on objektiivne suhtumine ve? icon_biggrin.gif Kui sina ei oska hinnata ja masin välja ei vea on su oma viga mitte pole mäng sellepärast paha.Silmailu pole jah mängudes kõige tähtsam aga on sellegipoolest väga tähtis.
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 16:34:54 vasta tsitaadiga

kes ütles et ma lahmin?
mina avaldan oma arvamust. see on teie viga, kui te ennast puudutatuna tunnete vms
miks sa tood võrdluseks üldse mingid spordimängud?:O nagu lamp? vaata mu muud teksti ka, mitte ainult seda, et "q4 tuleb nõme"
ja gameplay > igasugune graafika. teie võibolla mängite silmailu pärast, aga minu jaoks on see lisa. kui ikka gameplay _ulmeline sitt_ on, siis mida see graafika peaks päästma?
tsitaat:

tegemist on SP mänguga, st Single Player, sa ikka tead, mida see tähendab? Unreal ja Unreal Tournament olid ühe mootori peal, kas nüüd U imes ja UT omas?

point?

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2005 16:47:29 vasta tsitaadiga

D3 oli lihtsalt techdemo mis näitas mida mootor teha suudab, mingit storyt ega ka mängitavust seal praktiliselt ei olnud. Q4 on aga juba olemasoleva mootori edasiarendus ning spetsiaalselt SP jaoks vormitud mäng. See loomulikult ei välista võimalust et ka sealt miski c**p välja tuleb kuid väljavaated on veidi paremad kui D3'l.
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 31.05.2005 17:34:23 vasta tsitaadiga

ma loodan, et nad nii väga selle sp-ga üle ei pinguta,et siis see mp kannatab....
smike
HV vaatleja

sõnum 31.05.2005 17:46:34 vasta tsitaadiga

Aga Full, kui Q2 mootori peal tehti selline saast nagu Daikatana, siis kas see tähendab automaatselt, et näiteks Soldier of Fortune, Kingpin, SiN jne olid kehvad mängud?
Pealegi, ega see D3 nüüd NII saast ka ei olnud. Lihtsalt temast oodati tiba rohkem.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 19:29:45 vasta tsitaadiga

smike kirjutas:
Lihtsalt temast oodati tiba rohkem.

justnimelt icon_smile.gif
praegu täpselt sama teema

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.05.2005 20:09:13 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
mina avaldan oma arvamust. see on teie viga, kui te ennast puudutatuna tunnete vms

Sa võid ju arvamust enda arust avaldada aga kui see on jumala puusse(mida lahmiv väide, et kuna D3 mootor siis sakib ka on) siis seda ka öeldakse.
tsitaat:
miks sa tood võrdluseks üldse mingid spordimängud?:O

Sellepärast sinu kommentaar oli selline, et tegu mõttetu jookse ja tulista mänguga.Jookse ja tulista on üks mängutüüp ja selletõttu, et sulle selline stiil ei meeldi ei tähenda, et mäng kehv oleks.Sellest ka viide spordimängudele.
tsitaat:
ja gameplay > igasugune graafika. teie võibolla mängite silmailu pärast, aga minu jaoks on see lisa. kui ikka gameplay _ulmeline sitt_ on, siis mida see graafika peaks päästma?

Mina mängin nii silmailu kui stoori jms.asjade pärast.Mingit omaarust 1337 väidet ma ei ütle, et graafika ei loe üldse mitte midagi.Pane farcry'le miski aegund juust graafika ja ta oleks another pointless shuuter olnud.Osad mängud vajavad head graafikat ja justnimelt shuuterid.Pealegi kas D3'me gameplay oli ulmeline sit*?Sinu arvates ehk küll aga nii minu kui paljude teiste arvates oli ta viga kõigest selles,et oodati liiga palju ja mõned näpuga ühte teist oleks võind juures olla mis oleks ta perfektseks teinud.Hea oli ta sellegipoolest.
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 20:20:59 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
.....Sinu arvates ehk küll.......

just nimelt minu arvates
sa mõtled sedasi, et kui mina ütlen, et tuleb nõme mäng, siis ta ka tuleb, ja hakkad mingeid näiteid tooma miks ta siis nii rõve ei tule
point on selles, et ta võib ju mõne arvates äge tulla, aga mina jään praegu, kui mäng veel väljas pole, oma arvamuse juurde.
ja mul nüüd nii sitt masin ka ei ole, et d3 mingi 10fpsiga jookseks. ma lihtsalt ei näe põhjust, kuidas saab ühtlane hall tunnel olla mõnus graafika(uus ja huvitav ta võib ju olla kah). pluss mulle ei paku pinget mingis tunnelis joosta ja kolle tappa. (irw@smaili icon_biggrin.gif ; sõna on 7appa)
hl2 on juba teine teema. seal saab tõepoolest üht-teist nautida

ja ma ei näe seda kohta kus ma nüüd lahmin. see on minu arvamus, mis on eelnevalt juba ka põhjendatud
see lause, et d3 mootor sakib tuli sellest, et mäng lihtsalt imeb. (hallide tunnelite ja kollide teema)
minu postides pole sõnagi selle kohta, et d3 mootor sakiks, aga ikka on mingi lahmimine ? icon_rolleyes.gif

viimati muutis vull 31.05.2005 20:58:00, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 31.05.2005 20:25:28 vasta tsitaadiga

kui sa stoory p2rast pelad siis sa pelad mängu paar tundi ja läbi.. Aga QIII sa jäädki mängima :p
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 20:30:25 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
kui sa stoory p2rast pelad siis sa pelad mängu paar tundi ja läbi.. Aga QIII sa jäädki mängima :p

no mitte ainult stoori
swat4-ja ma tagusin kõva 2 päeva icon_razz1.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2005 20:44:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:
see lause, et d3 mootor sakib tuli sellest, et mäng lihtsalt imeb. (hallide tunnelite ja kollide teema)
Mootor ja mäng mis sellel mootoril põhinevad on kaks väga erinevat asja. Nagu eelnevalt näited toodi siis daikatana ning q2 kasutavad sama mootorit ning ka HL laenab sealt üht-teist. Mootor on lihtsalt tööriist ning D3 mootori kohta võib öelda et see on üsna maksimum mis hetkel valmis olevatest saada on. Kui Q4 videot vaadanud oled siis peaksid teadma et seal on ka välismaastikke ja mitte-nii-halle tunneleid.
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 31.05.2005 21:00:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho, mille poolest D3 mootor FC omast arenenum on? minu jaoks ainuke + asja juures on see et tegemist on opengl asjaga.

ma tahaks näha d3 mootorit avatuid maastikuid/suure kaarte lõppude lõpuks jooksutamas. seega ootan seda uut enemy territory pela(ei tea kas q4's ikka on suuri kaarte)... siiani pole d3 mootori puhul midagi vapustavat eriti näinud. d3 techdemona minu silmis küll läbi kukkunud(õigemini tuli selleks liiga hilja välja, FC jõudis latti suht kõrgele ajada)...

viimati muutis mutabor 31.05.2005 21:03:04, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 21:00:32 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
tsitaat:
Mootor ja mäng mis sellel mootoril põhinevad on kaks väga erinevat asja. Nagu eelnevalt näited toodi siis daikatana ning q2 kasutavad sama mootorit ning ka HL laenab sealt üht-teist. Mootor on lihtsalt tööriist ning D3 mootori kohta võib öelda et see on üsna maksimum mis hetkel valmis olevatest saada on. Kui Q4 videot vaadanud oled siis peaksid teadma et seal on ka välismaastikke ja mitte-nii-halle tunneleid.

sinu postidest ma saan aru :)
Auron siin närib millegi muu kallal

daikanta kohta pole mul midagi öelda, sest pole näinud
ja seni kuni mäng väljas pole, ei saa mind ümber veenda, et see ei tule nõme

viimati muutis vull 31.05.2005 21:02:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.05.2005 21:01:48 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
sa mõtled sedasi, et kui mina ütlen, et tuleb nõme mäng, siis ta ka tuleb, ja hakkad mingeid näiteid tooma miks ta siis nii rõve ei tule

Mina ei tea milline ta tuleb aga seda, et ta kehva tuleb ma ei usu.Liiatigi veel sellise asja pärast, et ta D3 mootoril on.Kuule kämmoon ühe ja sama mootori peal võivad olla nii pimedas koopas shuuter kui ka päiksevalguses linnas GTA stiilis mäng.
tsitaat:
see lause, et d3 mootor sakib

tsitaat:
minu postides pole sõnagi selle kohta, et d3 mootor sakiks

icon_biggrin.gif
See ongi lahmimine kui sa räägid asjast millest sa ei tea ehk antud juhul sul pole õiget arusaama misasi on täpsemalt mängumootor ja su kujutelmas vist on arusaam, et kui doom3 oli siuke pime ja hall siis nagu polekski võimalik selle mootoriga midagi muud teha.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2005 21:05:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
sinu postidest ma saan aru icon_smile.gif
Auron siin närib millegi muu kallal
Mina oma arvates räägin sama juttu mis Auron, lihtsalt teises sõnastuses. Lisaks sellele üritab Auron Sulle selgitada et niisama lahmimine on üsna pointless.

[edit]

Btw, sa Prey'd tead? See kasutab ka D3 mootorit
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.05.2005 21:15:57 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
et kui doom3 oli siuke pime ja hall siis nagu polekski võimalik selle mootoriga midagi muud teha.

selle tegid mulle teised kasutajad selgeks paar posti üleval icon_wink.gif
ise räägid, et mina lahmin, aga ise jõuad poindini alles siis, kui asi juba seletatud on. senikaua nagu lahmid ise seda, et teised lahmivad icon_biggrin.gif, selle asemel et point selgeks teha

prey kohta tean ma niipalju, et kasutab doom3 mootorit, aga seal pidi mingi porterite süsteem olema vms(no et midagigi on lisatud). iseasi kas ta nüüd sellepärast doom3-est erineb. pole proovind. või polegi väljas veel?icon_razz.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Quake 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.