Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  põhimõtteline küsimus, mida teha selliste tegelastega, nagu hinnavaatleja ERMITTLUNG? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bezdomn6i
HV kasutaja

sõnum 27.05.2005 13:17:43 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Igasugused kahtlused peavad olema põhjendatud. Kui inimene keeldub vastamast küsimustele või hämab, siis on põhjust kahtlustamiseks. Süütuse presumptsioon peaks kehtima ka HinnaVaatluses - inimene on süütu kuni süü on tõendatud.

see peaks üldjuhul kehtima raskemate kuritegude puhul. kergete puhul peab süüdistatav oma süütust tõestama.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
donRamses
HV veteran
donRamses

sõnum 27.05.2005 13:25:28 vasta tsitaadiga

ermittlung kirjutas:
Mesiniku härra võiks rohkem riistvara tausta lahti rääkida. Ja loomulikult võiks ka lubada, et kaup on tõepoolest töökorras. St. kontrollimisvõimalusega.

Minu kogemust mööda on "Mesiniku härra" täiesti piisavalt oma kauba olemust lahti seletanud. icon_exclaim.gif
Kauba töökorra kohta...ei pea sugugi lubama...eks ostja siis pakub ka vastavalt hinna, ja kui ei meeldi siis ei osta...daah.
Pealegi alati saab ju küsida, mis täpselt huvitab.

...ja märkus "101 dalmaatslase" kohta...ma tunnen ennast kah puudutatuna(kuna minagi olen "Mesiniku härraga" paar tehingut teostanud ja seejärel teda kui HV-kasutajat positiivselt kommenteerinud)...siiski peaks ennast pigem mingiks boxeri seguks icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

tagasi üles
donRamses
HV veteran
donRamses

sõnum 27.05.2005 13:31:05 vasta tsitaadiga

bezdomn6i kirjutas:
Draqula kirjutas:
Igasugused kahtlused peavad olema põhjendatud. Kui inimene keeldub vastamast küsimustele või hämab, siis on põhjust kahtlustamiseks. Süütuse presumptsioon peaks kehtima ka HinnaVaatluses - inimene on süütu kuni süü on tõendatud.

see peaks üldjuhul kehtima raskemate kuritegude puhul. kergete puhul peab süüdistatav oma süütust tõestama.

Ainuke kuritegu, mis mina siin selle teema raames olen tuvastanud, on herr ermittlung'i alusetu ja põhjendamatu laim minu andmete ja kogemuste põhjal ennast ausa kodanikuna näidanud HV-kasutaja mesinik vastu

EDIT: teema pealkirjas esitatud küsimusele ei oska paraku ühtegi toimivat lahendust pakkuda

tagasi üles
metavo
HV kasutaja

sõnum 27.05.2005 13:39:38 vasta tsitaadiga

bezdomn6i kirjutas:
Draqula kirjutas:

See on tegelikult põhiseaduses kirjas ning kõik Eestis viibivad kodanikud peavad järgima eesti põhiseadust.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.05.2005 13:43:34 vasta tsitaadiga

Minu meelest on antud olukorras suhteliselt lihtne teha vahet laimul ja muretsemisel teiste kasutajate pärast:

Muretsemine teiste kasutajate pärast - esitatakse konkreetseid küsimusi asjade omaduste ja päritolu kohta, ilma mõttetute spekulatsioonideta.

Laim - tuuakse välja ainult spekulatsioonid ja süüdistused, ilma piisava aluseta.

Igaüks näeb ise kumba kategooriasse konkreetse kasutaja tegevus võiks sobida.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
mesinik
HV Guru

sõnum 27.05.2005 13:51:06 vasta tsitaadiga

Ilmselt on tegu sarnastel juhtudel tahtliku häirimisega.
Niikaua, kuni seda anonüümselt teha saab,
leidub arvatavasti ka sellisel viisil äri ajavaid tüüpe...
mesinik kirjutas:
õigus, ja on selge, et nii tölpi ERMITTLUNGit pole olemas,
kes sellest ise aru ei saaks ... järelikult see ongi eesmärk...
madedog kirjutas:
lausa häiriv!

samas HV on väga mõnus keskkond ...
et seda mõnusana hoida, peaks tekitama mingi poliitika
sellise jura suhtes (näiteks nende identifitseerimine?)
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 221
tagasi üles
bezdomn6i
HV kasutaja

sõnum 27.05.2005 13:54:52 vasta tsitaadiga

metavo kirjutas:
bezdomn6i kirjutas:
Draqula kirjutas:

See on tegelikult põhiseaduses kirjas ning kõik Eestis viibivad kodanikud peavad järgima eesti põhiseadust.

mis seal põhiseaduses siis konkreetselt kirjas on?
et kriminaalsüüdistuse puhul peab süüd tõendama?
see pole kriminaalasi... väärteo puhul pidi ikkagi süütust tõendama.

antud juhul siis mesinik peab kuidagi moodi selgeks tegema, et tema müüdav kaup on ok.
müügiteema solkimine on omaette teema...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.05.2005 14:32:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:
mis seal põhiseaduses siis konkreetselt kirjas on?
et kriminaalsüüdistuse puhul peab süüd tõendama?
see pole kriminaalasi... väärteo puhul pidi ikkagi süütust tõendama.
Mis seal väärteo seaduses täpselt kirjas on?
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mesinik
HV Guru

sõnum 27.05.2005 15:00:13 vasta tsitaadiga

Ausalt öeldes on see nii selge antud juhul, et asi arvatavasti kohtus ja politseis isegi läbi suruda õnnestux. (Vaatamata riigitöötaja bezdomn6i veendumusele, et mõttetu laimu paikapidamatust peab iga laimatav tõestama ... põnev oleks teada, mis alal ta riigitöötaja on ...)
Samas vaeva/tulemuse suhe jääx seejuures ilmselgelt viletsax ja küllap seetõttu antud kasutajanimede jaox tundubki esmapilgul meri põlvini...

Pealegi pole ju asja vastu muud huvi, kui et ERMITTLUNG & Co oma produtseeritava infomüraga siit keskkonnast eemal hoida ... ühesõnaga peale antud avatar'ide taga olevate tegelaste identifitseerimise on keeruline mingit rentaablit poliitikat näha.
donRamses kirjutas:
kuritegu, mis mina siin selle teema raames olen tuvastanud, on herr ermittlung'i alusetu ja põhjendamatu laim
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 221
tagasi üles
ermittlung
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 03:58:13 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

viimati muutis ermittlung 28.05.2005 14:09:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 28.05.2005 05:09:59 vasta tsitaadiga

Kõik ööd tööl olnud, täna vaba ja unetu, kellel õigus, jääb tunne, et keegi on kõrvetada juba saanud
ermittlung kirjutas:
Mesiniku härra võiks rohkem riistvara tausta lahti rääkida. Ja loomulikult võiks ka lubada, et kaup on tõepoolest töökorras. St. kontrollimisvõimalusega.

Või on meil kellelgi sellele vastuväiteid
donRamses kirjutas:

Kauba töökorra kohta...ei pea sugugi lubama...

Oled nõus mittetöötavat kaupa ostma või, siis tuleks see ka ära mainida ja vaeval, et siis keegi 1,5k välja käiks

viimati muutis Marie 28.05.2005 12:01:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
ermittlung
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 06:08:51 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

viimati muutis ermittlung 28.05.2005 14:09:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2005 07:57:24 vasta tsitaadiga

Too siis mõni reaalne tehing välja, kus katkist kaupa müüdud terve pähe. millest see jama alguse sai? vastasel juhul võiks ju peaaegu kõikide müügifoorumi teemade kohta sama küsimuse esitada? mesiniku hinnad on ju igati normaalsed kauba kohta.

mind häirivad pigem need tegelased, kes enda poolt parandatud suht uusi asju müüvad ilma sellest teavitamata (respect - osavad elektroonikud, kuid ka ostjal on õigus teada, et kaup on "ülesputitatud", mitte see päris õige asi - hinnaskaala oleks veidi teine. Ja kui keegi lolli peaga neile(parandajatele) enda arust katkise asja müüb, millel "viga" tooli ja monitori vahel oli, siis jääb kannatajaks see õnnetu "tihend") Kusjuures ühel sellisel juhul hüppasid paljud ringkaitsesse müüja ümber.

tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 28.05.2005 10:02:44 vasta tsitaadiga

ermittlung kirjutas:
Pole vahet. Ootan sm. mesimummumu pidaja selgitust pakutava kauba kohta. Täpsemalt: kust saadud ja palju kasutatud. Või jään endale kindlaks, et tegemist on sitaga ja müüja on järelikult sitamüüja.

Sa võid vast ikka kindlaks jääda endale, et oled Sherlock Holmes, ent anna mõni põhjus, millele sa püstitad oma arvamuse.
Miks sa ei vasta sellele ? Tahad et kõik kodanikud kannaks ette, mis teid pidi riistvara nende kätte jõudnud icon_confused.gif
Prooviks uuesti - kas on mingi kindel põhjus, miks peaks kedagi huvitama mida sa arvad, kui ei ole mingit põhjendust oma arvamusele ?
Mesinikule profiili nüüdseks siis märgitud "... sitamüüja ..." aga samahästi võib"teid" nimetada idioodiks icon_smile.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 28.05.2005 10:10:15 vasta tsitaadiga

ermittlung kirjutas:
Pole vahet. Ootan sm. mesimummumu pidaja selgitust pakutava kauba kohta. Täpsemalt: kust saadud ja palju kasutatud. Või jään endale kindlaks, et tegemist on sitaga ja müüja on järelikult sitamüüja.

oleks sa potentsiaalse ostjana oma huvi vähe mõistlikumal viisil algselt üles näidanud siis ma usun et kod. mesinik oleks sulle ka vastanud nii palju kui temal masina ajalugu teada on.

kahju... aga hale tegelane oled.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
bezdomn6i
HV kasutaja

sõnum 28.05.2005 12:08:45 vasta tsitaadiga

mesinik kirjutas:
Ausalt öeldes on see nii selge antud juhul, et asi arvatavasti kohtus ja politseis isegi läbi suruda õnnestux. (Vaatamata riigitöötaja bezdomn6i veendumusele, et mõttetu laimu paikapidamatust peab iga laimatav tõestama ... põnev oleks teada, mis alal ta riigitöötaja on ...)
Samas vaeva/tulemuse suhe jääx seejuures ilmselgelt viletsax ja küllap seetõttu antud kasutajanimede jaox tundubki esmapilgul meri põlvini...

Pealegi pole ju asja vastu muud huvi, kui et ERMITTLUNG & Co oma produtseeritava infomüraga siit keskkonnast eemal hoida ... ühesõnaga peale antud avatar'ide taga olevate tegelaste identifitseerimise on keeruline mingit rentaablit poliitikat näha.
donRamses kirjutas:
kuritegu, mis mina siin selle teema raames olen tuvastanud, on herr ermittlung'i alusetu ja põhjendamatu laim

hmhh... kust mina tean, kes valetab ja kas valetab. mina ja vaevalt ka keegi siinse foorumi kasutajatest pole võimelised kohut mõistma. momendil on sinu sõna ERMITTLUNGi sõna vastu vastu.
minule jääb mulje, et praegusel juhul on tegu vanade "sõpradega" sest labmbist pole nagu kellelgi mingiks ütlemiseks põhjust.

mu esimest kommi põhjuseks oli Draqula väide, mis iseenesest oli õige va see, et minu meelest antud juhul peab süütust mitte süüd tõendama...

tänan tähelepanu eest!
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 28.05.2005 12:22:02 vasta tsitaadiga

ermittlung kirjutas:
Täpsemalt: kust saadud ja ....

Väga kahtlased küsimused.
Kahtlustad kraami kokkuostja ja ....

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 28.05.2005 12:35:07 vasta tsitaadiga

ermittlung, millest selline kommentaar alguse sai:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1950615#1950615
ermittlung kirjutas:
Annaks siis märku, et mingil juhul pole mõtet selle mesiniku tegelase käest osta. Kutt müüb pekkis asju (sellepärast asjad ongi mäludeta).

Kas oled kodanik mesilase käest ostnud midagi mis oleks "pekkis" (midaiganes see sõna ei tähendaks - minuarust arvutustehnika ei kogu enda ümber liigseid rasvu).

1. sinu väljendusviisist võib järeldada, et vanust ei ole sul just kuigi palju turjal
2. põhjendamata väited viitavad kuritahtlikule laimamisele

EDIT: nagu näha oli see sinu esimene postitus antud foorumis. Sellisel juhul ei jää üle muud võimalust kui kuritahtlik laim ja solvamine ning müüja usaldusväärsuse õõnestamine (mis minuteada on ka EV seadustega karistatav). Juhul kui kodanik mesinik peaks selle vastu midagi ette võtma siis HV keskkond aitab igati vastavatel organitel kindlaks teha sinu isikut.

viimati muutis Renka 28.05.2005 12:57:34, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draqula
HV Guru

sõnum 28.05.2005 12:56:05 vasta tsitaadiga

Kuidagi kahtlane on see lugu. Päris kindel võib olla et me ei tea kõiki asjaolusid. "ermittlung" tähendab saksa keeles uurimust või juurdlust. Seega mina kahtlustaks siin mingi konkreetse inimese vaenu kasutaja mesinik vastu, mida varikonto all realiseeritakse. Tõsise muretsemise potensiaalsete ostjate heaolu pärast võib suht kindlalt välistada just sellise lahmiva väljendusviisi tõttu. Meenutab mõneti olukorda eesti poliitikas - kui piisavalt kaua pasaga loopida, siis lõpuks hakkabki haisema.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 28.05.2005 13:08:50 vasta tsitaadiga

Tundub, et jutuks oleval kasutajal on vihavaen ainult kasutaja "Mesinik" vastu.

OT: Mesinik, selline küsimus, et miks sa minu privaatsõnumitele ei vasta?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
ermittlung
HV vaatleja

sõnum 28.05.2005 14:04:42 vasta tsitaadiga

Ok läksin vist tõesti liiale. Võtan mesiniku suhtes öeldud asjad tagasi. Arvan, et lõppude lõpuks on igasugune ost-müük-vahetus kahe osapoole vaheline asi ja teistel pole sinna vahele asja. Sorry mesinik kui miskit ära rikkusin (ära pikka viha pea). Mesinik on norm vend ja müüb korras kaupa. thumbs_up.gif Minupoolest võib selle teema lõpetada.
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 28.05.2005 14:10:34 vasta tsitaadiga

ermittlung kirjutas:
Ok läksin vist tõesti liiale. Võtan mesiniku suhtes öeldud asjad tagasi. Arvan, et lõppude lõpuks on igasugune ost-müük-vahetus kahe osapoole vaheline asi ja teistel pole sinna vahele asja. Sorry mesinik kui miskit ära rikkusin (ära pikka viha pea). Mesinik on norm vend ja müüb korras kaupa. thumbs_up.gif Minupoolest võib selle teema lõpetada.

Jama...ma lootsin löömat näha, kus kaotaja viiakse kanderaamiga minema. 8)
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
donRamses
HV veteran
donRamses

sõnum 28.05.2005 16:23:22 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:

donRamses kirjutas:

Oled nõus mittetöötavat kaupa ostma või, siis tuleks see ka ära mainida ja vaeval, et siis keegi 1,5k välja käiks

äkki jätad teinekord ikka minu kirjutatud mõtte samaks, mitte ei haki...?

nimelt oli seal edasi "eks ostja siis pakub ka vastavalt hinna"

niiet loomulikult olen nõus mittetöötavat kaupa ostma...vastava HINNAGA
ja on ka ostjaid, kes on nõus riskima kauba mittetöötamisega(kui müüja pole nõus omapoolset garantiid/kinnitust andma töökorra kohta), kuid ka see kajastub HINNAS

ja 1,5kilost pole siin teemas kusagil juttu olnud...daah

...või nagu mu isa ühe kirja kommentaaris kirjutas:"olgu Issand õnnistatud, et ta tõel jälle niiviisi paista lasi..." (ei ole kuidagi usklikkusega seotud) icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 28.05.2005 16:33:49 vasta tsitaadiga

donRamses kirjutas:
Marie kirjutas:

donRamses kirjutas:

äkki jätad teinekord ikka minu kirjutatud mõtte samaks, mitte ei haki...?

nimelt oli seal edasi "eks ostja siis pakub ka vastavalt hinna"

niiet loomulikult olen nõus mittetöötavat kaupa ostma...vastava HINNAGA
ja on ka ostjaid, kes on nõus riskima kauba mittetöötamisega(kui müüja pole nõus omapoolset garantiid/kinnitust andma töökorra kohta), kuid ka see kajastub HINNAS

ja 1,5kilost pole siin teemas kusagil juttu olnud...daah

...või nagu mu isa ühe kirja kommentaaris kirjutas:"olgu Issand õnnistatud, et ta tõel jälle niiviisi paista lasi..." (ei ole kuidagi usklikkusega seotud) icon_rolleyes.gif

Kogu teema tekitati selle teema tõttu M/V: ilus taltsas loomake ... 2.6GHZ (CELERON, SOCK478) komplekt müügis ilma mäluta, ilusas ATX korpuses ja Hind oli seal koguni 1600.- , müüdi arvatavasti selle hinnaga
ants kirjutas:
1900.- koos monitori ja 30G kettaga

John Smith
HV veteran

sõnum 28.05.2005 19:11:57 vasta tsitaadiga

Ja kui kellelgi jäi selgusetuks siis.

PS § 22. Kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus.
Keegi ei ole kriminaalmenetluses kohustatud oma süütust tõendama

ja väärteos on siis vaid selline punkt

§ 4. Süütuse presumptsioon
Kedagi ei tohi käsitada väärteo toimepanemises süüdlasena enne, kui väärteo eest karistamise otsus on tema kohta jõustunud.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  põhimõtteline küsimus, mida teha selliste tegelastega, nagu hinnavaatleja ERMITTLUNG? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.