Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  MoonNetWorks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
punktiir
HV Guru

sõnum 25.05.2005 14:39:37 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif see uudis, et nad ka vasalema valdas töötavad lennutas suurel hulgal HV-lastest raske koorma südamelt.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taifunk
HV Guru
taifunk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2005 14:58:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:
pakkume sellised tood:
- Arvutivorgu installerimine CAT5e kaablidega, 10/10/1000mbps, seadmed insallerimine, konfigurerimine.
- WIFI vorgud paigaldus kuni 30km vahel, antenni instalerimine, seadmed paigaldamine
- Arvutivorgud hooldus ja remont
- Arvutiteenindus
- WIFI vorgud kontoris: paigaldamine, teenindamine.
- Firewall/gateway serverid linuxi-all konfig. +installerimis tood.

Tel. 621 66 31
Mob. +372 55 82 564
moonnetworks@hot.ee

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=179044&highlight=

thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_lol.gif

Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.05.2005 15:33:05 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
Kahjuks selline puine keel ei tekita mingit usaldusväärsust firma suhtes (ka korralik domeen võiks olla icon_rolleyes.gif ) ning alati leidub ju mõni sõber kellel lasta see lihtne tekst üle kontrollida icon_wink.gif
Vene poisid võivad olla hakkajaid küll ent mis kvaliteediga nad teenust pakuvad?? Ka korralikust klienditoest ei maksa vast unistada...

Usu mind: Kui venelased midagi ette võtavad, siis nad teevad seda ka korralikult.

Kui te võrdleksite Elion'i ja jutuks oleva firma hindu, kumba te valitikse?
Ma valiksin MoonNetwork'si ja andestaks neile ka väikesed vead, mis võivad algajal firmal tekkida.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 25.05.2005 15:44:13 vasta tsitaadiga

Ardo, kahjuks maksab ka kvaliteet midagi ning MoonNetworks ei küündi iial Elioni tasemele. Elioni võib küsida küll kõrgeid hindu ent selle raha eest saana ma ka vastavat teenust 8)

Ning üldsegi see eesti vs vene ITimeeste võrdlus on täielik bullshit

Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.05.2005 16:03:16 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
Ardo, kahjuks maksab ka kvaliteet midagi ning MoonNetworks ei küündi iial Elioni tasemele. Elioni võib küsida küll kõrgeid hindu ent selle raha eest saana ma ka vastavat teenust 8)

Aga konkurents ei ole paha.
Kahjuks on elus nii, et osadel inimestel on paremad võimalused äri alustamiseks kui teistel.
Arvad, et Elion on alati olnud kvaliteetne? Eksid rängalt - ka nemad alustasid väikese firmana.

Praegu võib arengut näha nt. STV's - viimase aasta jooksul pole mul olnud ühtegi katkestust, helpdesk on muutunud sõbralikumaks ja räägib eesti keelt, ning ka firma ise on klientidesse paremini suhtuma hakanud.
Karjuge, mis te karjute, kuid nii see on. Enamus karjujaist on muidugi sellised, kes STVga kokkupuudet pole omanud.
tagasi üles
atu1234
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2005 16:03:55 vasta tsitaadiga

Aga kelle ühendust nad siis nö edasi jagavad? lehel lubavad küll kvaliteetset ja stabiilset ühendust, et siis mingi elioni ühendust?
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.05.2005 16:05:10 vasta tsitaadiga

atu1234 kirjutas:
Aga kelle ühendust nad siis nö edasi jagavad? lehel lubavad küll kvaliteetset ja stabiilset ühendust, et siis mingi elioni ühendust?

Miskipärast tundub, et STV icon_wink.gif

IP vahemikku uurides.
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 25.05.2005 16:17:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ka nemad alustasid väikese firmana.

Elion on ikka välja kasvanud Eesti Telefonist mida kuidagi ei saa nimetada väikeseks firmaks läbi aastakümnete. Ka interneti pakkujatena olid nad aastaid tagasi esimeste hulgas ning sealt ka kogemus ning kvaliteet. Kui see väikefirma saab endale tõsiselt jalad alla siis thumbs_up.gif aga kahjuks ei ole aega oodata mitu-mitu aastat (võrdlus Elioniga - algusaastail kobad, praegu ühed kvaliteesemad) enne kui ma saan tõeliselt probleemivaba teenust tarbima hakata.

tsitaat:

Karjuge, mis te karjute, kuid nii see on. Enamus karjujaist on muidugi sellised, kes STVga kokkupuudet pole omanud.

STV icon_razz1.gif Täielik monopol kaabel-TV üle siinkandis ning ka netiteenuseid olen lühikest aega tarbinud. Sorry aga hoian kaugele eemale. Eks ka STV areneb aga jällegi ei mul aega oodata nende teeninduskvaliteedi tõusu järele. Elioniga vähemalt ma tean mille eest maksan.

kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 25.05.2005 16:21:34 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:

kuigi elioni ühenduse kvaliteet on viimastel aastatel paranenud, siis paindlikkus ja kliendisõbralikkus on valdkonnad, kus üks jurakas monopolistlik kontsern kuidagi väikefirmat ei edesta (ei räägi siin ainult mnw-st). väikefirma ühenduse kvaliteet sõltub aga otseselt sisseostetava ühenduse kvaliteedist, ja linuxipõhise serveriga jõuab see ka 99,9% kliendini.

bullshiti kohapealt ütleks, et kuna paistab, et firma taga on HV kasutaja eldorado, siis minu jaoks tõstab see firma mainet minu silmis korralikult (ning langetab vastukarjujate mainet, aga see viimane on juba minu enda probleem)

ardo kirjutas:
Miskipärast tundub, et STV
IP vahemikku uurides.

millist vahemikku mõtled? ftp servu oma 192.168.1.1? see räägib natuke küll firma kohta, kuid mitte midagi selle kohta, kelle ühendus on...

Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.05.2005 16:22:41 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
tsitaat:

ka nemad alustasid väikese firmana.

Elion on ikka välja kasvanud Eesti Telefonist mida kuidagi ei saa nimetada väikeseks firmaks läbi aastakümnete. Ka interneti pakkujatena olid nad aastaid tagasi esimeste hulgas ning sealt ka kogemus ning kvaliteet. Kui see väikefirma saab endale tõsiselt jalad alla siis thumbs_up.gif aga kahjuks ei ole aega oodata mitu-mitu aastat (võrdlus Elioniga - algusaastail kobad, praegu ühed kvaliteesemad) enne kui ma saan tõeliselt probleemivaba teenust tarbima hakata.

tsitaat:

STV icon_razz1.gif Täielik monopol kaabel-TV üle siinkandis ning ka netiteenuseid olen lühikest aega tarbinud. Sorry aga hoian kaugele eemale. Eks ka STV areneb aga jällegi ei mul aega oodata nende teeninduskvaliteedi tõusu järele. Elioniga vähemalt ma tean mille eest maksan.

Karjud ja karjud, kuid täpsemalt ei räägi. Mis probleemid sul siis STV-ga on?
Mina hoian eemale jälle Elionist nende kliendivaenuliku suhtumise ja kõrgete hindade pärast, ning Starmanist veel hullema suhtumise ja kunagiste probleemide pärast nendega.

Seda ma tahtsingi öelda, et sa ei saa nõuda firmalt kohe alguses ülisupermegakvaliteetset teenust ideaalilähedast imidšit.
Ei olnud Eesti Telefongi algusaastatel nii toimiv ja kobe firma.
tagasi üles
atu1234
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2005 16:36:22 vasta tsitaadiga

Ootame siis Eldorado kommentaari ka ära, eitea kas Eldorado on siis seal firmas nii suur mutter, et mingi tõlkimisega enda aega ei raiska icon_rolleyes.gif
Mina ka ei teeks kohe maha vene póiste katsetusi, vähemalt üritavad midagi teha, klienditugigi ju lubatahse 24h, kuid karda on, et see on stiilis
davai, pa russki
ot
Et Elioni kvaliteetühendust soodsa hinnaga saada, tuleks seda naabriga jagada, meil kodus on elioni muidu kirvehinnaga ühendus 350.- kuus naabriga ära jagatud, kiiruse üle ei kurda, hinna üle ka mitte.

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 25.05.2005 16:39:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Karjud ja karjud, kuid täpsemalt ei räägi. Mis probleemid sul siis STV-ga olid?

tõesti ei viitsi jahuma hakata...
tsitaat:

Seda ma tahtsingi öelda, et sa ei saa nõuda firmalt kohe alguses ülisupermegakvaliteetset teenust ideaalilähedast imidšit.

keegi ei nõuagi seda aga neid põlveotsas nikerdatud firmasid piisavalt nähtud ning firmat luues püütakse kõige odavamate seadmetega alustada, kliente võita ning siis upgrade'ida. Kahjuks peavad aga esmakliendid kannatama kuna odav ei võrdu kvaliteet.
Loomulikult on võimalus, et tyybid suudavad pakkuda ilma häirete ning probleemideta võrku ent kuni pole kasutajaid kes seda ise kinnitaks on vähemalt minu eelarvamus selline.

tsitaat:

ET on olnud monopol sideturul aastakümneid ning arvata on, et selle aja jooksul on olnud tõuse ning langusi ent just see aastakümnete pikkune kogemus ning oskus oma vigadest õppida teebki temast kvaliteedi tunnuse. Iseasi on loomulikult maakohtade ühenduse tingimused ent see juba puhas äriloogika!

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 25.05.2005 18:44:40 vasta tsitaadiga

atu1234 kirjutas:

Et Elioni kvaliteetühendust soodsa hinnaga saada, tuleks seda naabriga jagada, meil kodus on elioni muidu kirvehinnaga ühendus 350.- kuus naabriga ära jagatud, kiiruse üle ei kurda, hinna üle ka mitte.

kiiruse üle ei kurda... aga saad selle 350.- eest mingi 1MB või 512K ühenduse ja veel jagatult....
samas kui saaks 4MB ühenduse ligikaudu poole odavamalt icon_rolleyes.gif

Mina hoian igaljuhul pöialt sellele uuele teenusepakkujale ja olen sellekohapealt kurb, et tartus elan icon_razz1.gif
Elion sucks icon_evil.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.05.2005 19:07:46 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
tsitaat:

Karjud ja karjud, kuid täpsemalt ei räägi. Mis probleemid sul siis STV-ga olid?

tõesti ei viitsi jahuma hakata...
tsitaat:

keegi ei nõuagi seda aga neid põlveotsas nikerdatud firmasid piisavalt nähtud ning firmat luues püütakse kõige odavamate seadmetega alustada, kliente võita ning siis upgrade'ida. Kahjuks peavad aga esmakliendid kannatama kuna odav ei võrdu kvaliteet.
Loomulikult on võimalus, et tyybid suudavad pakkuda ilma häirete ning probleemideta võrku ent kuni pole kasutajaid kes seda ise kinnitaks on vähemalt minu eelarvamus selline.

tsitaat:

ET on olnud monopol sideturul aastakümneid ning arvata on, et selle aja jooksul on olnud tõuse ning langusi ent just see aastakümnete pikkune kogemus ning oskus oma vigadest õppida teebki temast kvaliteedi tunnuse. Iseasi on loomulikult maakohtade ühenduse tingimused ent see juba puhas äriloogika!

Aga kuidas saab kogemusi omandada, kui mõte juba algstaadiumis ära põlatakse?
Elionil pidid need kogemused ka ju kuskilt tulema.
Seda ma üritangi sulle siin selgitada, et kogemused peavad tulema töö käigus.

Sa tahad öelda, et kallim on alati parem? Alati ei ole.
Hinna ja kvaliteedi suhet vaadates võib näiteks tuua Ameerika ja Jaapani autod - Jaapani autod on palju kvaliteetsemad ja vastupidavamad, kui USA omad. USA autodele on loodud imidš, mis kujutab võimsaid mootoreid ja macholikku välimust autol.
Ma tõesti tahaks näha, kui tihti sa 5-e liitrise Chevyga tööle tahad sõita.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 25.05.2005 19:26:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

5-e liitrise Chevyga tööle tahad sõita.

Halb võrdlus. Ameerikas on sellise auto ülalpidamine tunduvalt odavam kui siin.
Firmat kellel on selline koduleht mina ei usalda. Neil on seal infot ühe A4 jagu ja isegi see on nii halvasti kirjutatud.
thumbs_down.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 25.05.2005 21:02:34 vasta tsitaadiga

OK rahvas. Hakkan kirjutama midagi:

Ja, on selline viga - et Eesti keel Meil peksas, vahe sonadega, aga! juba tootab meie Eestlane, kes hakkab koik umberkirjutama ja suhtlema eestlastega. Enam vahem.

Meie Plussid: Meil seisab enda server, mille peal on oma PROXY-server 100mbps peal (hea tugi) lehed lendavad nagu peavad. Teine pluss - FTP server, kuna klientid on palju - infot sama - ja tombama voib ka hea kiirusega! 7-9MB/s - ikka hea? Maht on tavalisest 200gb kandis. Veel uks aspekt, meil on kinni pandud kazaa ja muud P2P klientid, + seisab firewall mis filtrerib koik sissene informatsion - aga see ei sega kasutada Skype ja muud teenused. Unustasin kirjutada - OMA SNMP ka hea asi, kui teie kirjad lendavad kiirusega 100mbps ara ja te ei oota. Koik jaak teeb server, ja postib teie kirjad.
Ei hakka kirjutama, et vorgumangud olemas.. ja rahvas mangib. Kas ei ole tore mangida oma sopradega teist majast? ja NORM pingiga 10ms! naitex voi vahem. - Realne kiirus, Realne Internet. Oige, et utleti et votame Elioni uhendust, nendega on leping. See juhul - stabiilsus - vaga suur. + Hind mis laheb kuumaks - vahe. Tahad omandama internettiga mis tombab netist ca 300kb/s ja voimalus tombama enda ftpst kiirusega 7-9mb/s? - Moon Networks. Tere tulemast!
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 25.05.2005 21:07:51 vasta tsitaadiga

Mis riistvara peal teie teenus ka jookseb ning kui suur teie firma reaalselt on (töötajaid, kliente)?
eldorado
HV veteran

sõnum 25.05.2005 21:08:30 vasta tsitaadiga

vaike uudis juures:

Ehitatud ja uhendatud TERVE VASALEMMA VALD. seisab WIFI bridge 4km vahel, kus istuvad ca 35 inimest. ja tootab korralikult, ning saavad netti icon_wink.gif Alustatud proekt Turi all. Suve loppuni tuleb valmis internetti-uhiskond-vorg uhest prestizist rajonist Tallinnas
tagasi üles
HENTA
HV kasutaja
HENTA

sõnum 25.05.2005 21:52:48 vasta tsitaadiga

irw aina paremaks läheb
tea mis järgmiseks nädalaks pool eestit yhendatud icon_lol.gif

nagu eelpool on kuulutuses mainitud hakkab eestlane juba tegutsema icon_wink.gif
nii et klientuur hakkab kasvama ja naeruväärsed kuulutused kaovad
reaalne werk... tekst on igastahes väga thumbs_up.gif doh

Aga eks maitse saab suhu alles pärast proovimist nii et edu teile kes selle teenusepakkuja jaoks otsuse langetanud on

NB! neid korteritesse interneti pakkujaid on kah hakanud tulema nagu seeni pärast vihma
aga parem ongi ... onju konkurentsi teistele firmadele ja monopoli võimalus väheneb JPMS.

inimesel on valida...hinnaklassi jne thumbs_up.gif icon_question.gif

OFFTOPIC:
kas keegi mäletab paari aasta tagust nn projekti või mingit werki, ei oska kohe seletada,
jutt käib eesti energiast kes pidi arendama mingit süsteemi et läbi tavalise voolukaabli internetti pakkuda
mis pidavat tulema ylikiire (vbolla ebaõnnestunud...ilmselt)

tea maybe eksin aga äkki keegi on kuulnud?

viimati muutis HENTA 25.05.2005 21:54:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
raix122
HV kasutaja

sõnum 25.05.2005 21:54:37 vasta tsitaadiga

HENTA kirjutas:
irw aina paremaks läheb
tea mis järgmiseks nädalaks pool eestit yhendatud icon_lol.gif

nagu eelpool on kuulutuses mainitud hakkab eestlane juba tegutsema icon_wink.gif
nii et klientuur hakkab kasvama ja naeruväärsed kuulutused kaovad
reaalne werk... tekst on igastahes väga thumbs_up.gif doh

Aga eks maitse saab suhu alles pärast proovimist nii et edu teile kes selle teenusepakkuja jaoks otsuse langetanud on

NB! neid korteritesse interneti pakkujaid on kah hakanud tulema nagu seeni pärast vihma
aga parem ongi ... onju konkurentsi teistele firmadele ja monopoli võimalus väheneb JPMS.

OFFTOPIC:
kas keegi mäletab paari aasta tagust nn projekti või mingit werki, ei oska kohe seletada,
jutt käib eesti energiast kes pidi arendama mingit süsteemi et läbi tavalise voolukaabli internetti pakkuda

tea maybe eksin aga äkki keegi on kuulnud
inimesel on valida...hinnaklassi jne thumbs_up.gif icon_question.gif

Olen kuulnud küll sellest vooluvõrgu netist aga keegi ei paku seda eestis(vist) Tahaks ka selle kohta rohkem infot.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 25.05.2005 22:14:40 vasta tsitaadiga

[OT]

HENTA kirjutas:

tehnoloogia on juba mitu aastat olemas ja mõnelpool ka kasutusel (peamiselt siiski majasisesena ja pole kuulnud, et ka eestis). eesti eneria, paistab, tegi vaid mingisuguse sondeerimise selle eestis rakendamise tasuvusest ja sinnapaika ta jäi. eks nad taovad oma vanu tuttavaid raudu kuni need on kuumad ja siis lähevad pensionile icon_razz.gif

[/OT]

eldorado
HV veteran

sõnum 25.05.2005 22:31:55 vasta tsitaadiga

kuna tean voib kasutada kull, aeg uks suunale tuleb panna 750eek !! parem osta mitu wifi tugijamad icon_razz.gif ja panna koik ad-hoc mode-nina
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 25.05.2005 22:40:49 vasta tsitaadiga

Heh, ei ole vist siit veel läbi käinud. Sellel lehel tähendab siis F.A.Q. Friendly Asked Questions icon_razz1.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 25.05.2005 22:45:16 vasta tsitaadiga

kui see pakkuja ka kauemaks jääks, siis ostaks kas Starman või STV selle mingil ilusal päeval lihtssalt ära.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 25.05.2005 23:45:50 vasta tsitaadiga

jaame kull, juba 2 aastat tootame. Aga ainult praegu hakkasime rohkem investeeritada ja rohkem baasid teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  MoonNetWorks mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.