Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mutabor
HV veteran

|
24.05.2005 12:21:13
|
|
|
selle kaardiga on mul paar korda juhtunud ka selline jama aga kui mängust välja ja uuesti sisse siis läks korda. laenasin eile korra 512 mexi mälu juurde ja asi plaksti muutus normaalselt mängitavaks, vaid yksikud korrad sygab kõvaketast ja kõik.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
25.05.2005 08:53:36
|
|
|
sai eile õhtal siis tambitud mõnda aega. veider küll aga kui ma resu kõrgemaks panin, hakkas mäng tsuti paremini jooksma. nüüd sai seda isegi mängida, kuigi jah, ragistab ikka metsikult. tuleb vist mäluostu ära teha.
aga raske on eriti kui satud metsatee peal lõksu mille geriljad või maffia teeb. proovisin ümbruskonda puhtaks teha vastastest aga krt iga põõsas tulistas. sain 6-7 matsi maha aga neid tuli kuskilt juurde ja surma saab Xenuses päris kiiresti
Mind häirivad vastase helikopterid. Krt, isegi bensujaamas seisva minu auto võtavad nad sihikule ja hakkavad kõmmutama. Ise ei saa neile (veel) midagi teha.
Kust on rahvas endale hummerid hankinud? olen vastaste baasist mitu korda üritand ära ajada aga iga kord ütleb "no go, amigo"...vähemalt vehin neilt tagavararattad sisse . Praegu on mingi pickup truck, kah päris vihane pill aga pooltki mitte nii stiilne
üleüldiselt väga vihane mäng- kõik ebameeldivused mis mänguga seotud on olnud, tulenevad minu hädisest arvutist.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.05.2005 09:58:54
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Kust on rahvas endale hummerid hankinud? olen vastaste baasist mitu korda üritand ära ajada aga iga kord ütleb "no go, amigo"...vähemalt vehin neilt tagavararattad sisse |
ma sain väga lihtsalt... läksin metsa ja ootasin teeääres..
nägin, et hummer tuleb hüppasin teepeale ette ja andsin juhile tina
eks ta ole küll ebaviisakas aga hea moodus tasuta nänni saada
kuna keegi seda ei näinud siis ei tekitanud see ka kellegipoolset viha
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.05.2005 10:07:49
|
|
|
krt mul giga rami ja ikka jookseb jube sitalt, ükskõik mis grafa detailid panen vms. mängul hing ikka täitsa kinni :S
muidu on väga kõva teema, buge suht palju. saaks selle korralikult jooksma oleks bueno, praegu ajab vihale rohkem
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
25.05.2005 10:24:04
|
|
|
jah tundub, et see mitte jooksmise probleem on mängus mitte arvutites.
ise ka eriti mängida ei saa, jõnksutab ikka julmalt, settinguid muutes eriti midagi nagu ei muutu. aga muidu tundub väga huvitav mäng, oleks hea enne gta:sa-d
ei usu eriti, et mingi patch asja parandab, aga loota ju võib
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.05.2005 10:29:31
|
|
|
rewer kirjutas: |
|
sa tahad öelda, et sul jookseb näiteks Farcry paremini selle 256mb mäluga?
ei jookse ju ja fc-s on maa-ala kordades(sadades kordades ) väiksem, pole suuri linnu ja olematuid loadinguid
iga pisikese aja tagant on loading...
vaadake maa-ala suurust, detailide arvu, grafat - loogiline, et asi mälu sööb..
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
25.05.2005 10:39:09
|
|
|
Taustamuusika on väga jama ja isegi ebameeldiv, seda välja saab lülitada? Kas teil on kõik erieffektid sees? Mul mõned ei ole ja jookseb 1024 reosl täitsa normaalselt. Keegi viitsib pilti näidata kuidas graafika välja näeb, mul üsna vilets.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.05.2005 10:50:39
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
|
ei jookse ju ja fc-s on maa-ala kordades(sadades kordades ) väiksem, pole suuri linnu ja olematuid loadinguid
vaadake maa-ala suurust, detailide arvu, grafat - loogiline, et asi mälu sööb.. |
keegi ei ole väitnudki et asi ebaloogiline oleks doh.
aga parem mängiks sektoriteks jagatud samasugust mapi, loadingutega ja korralikult
loodame et patch tuleb kiiresti ja asi paraneb
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
25.05.2005 11:55:56
|
|
|
486 kirjutas: |
Taustamuusika on väga jama ja isegi ebameeldiv, seda välja saab lülitada? Kas teil on kõik erieffektid sees? Mul mõned ei ole ja jookseb 1024 reosl täitsa normaalselt. Keegi viitsib pilti näidata kuidas graafika välja näeb, mul üsna vilets. |
muusika võta lihtsalt optionsitest maha. vähendab mälusöömist kah. efektid on mul keskmise peal näiteks
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
25.05.2005 13:55:28
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
|
vaadake maa-ala suurust, detailide arvu, grafat - loogiline, et asi mälu sööb.. |
kusjuures farcryd sai mängitud küll 256 ramiga ja täitsa eduliselt, aga see pole oluline, ma ütlesin, et mäng jookseb lihtsalt liiga sitalt, nad oleks võinud asja paar kuud veel lihvida
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
25.05.2005 14:21:17
|
|
|
Kaks trikki mis ma leidsin, esiteks, autokumme saab rahumeeli vuuki panna näiteks politsei jaoskonna masinatelt,
sõita nende masinatega ei saa aga F2 ja kumm kaasa, hea kokkuhoid, õlineegrid on raiped ahned ja iga käkk laseb sul
alati kummid katki.Teiseks, kui on low graafika setting lahjemal masinal, tuleb ise manuaalselt prerendered physics objects
(vist oli selline nimi) graafika määrangute alt panna 200lt 400ja peale, kohe sai hakata täpsemalt kaugelt laskma.
Mälu tahab see mäng tõsiselt kuid arvestades asjade hulka ja nn seamless mängumaailma renderdamist on see normaalne.
Endal 512 ning jääb väheks ja eriti lennates kukub jõnksutama.Optimeerida vähema mälu jaoks on üsnatõenäoliselt võimatu.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.05.2005 19:16:40
|
|
|
tjah, aga huvitav, mul gb mälu ja ikka jamab suht ebanormaalselt, ükskõik mis settingutega.
Ja teine asi on heli, krabiseb meeletult.
See, et rahval ei olnud kuulda inimeste hääli ja muu oli väga kõvasti kaob minu kaardi puhul et draiverites "maximum 3d acceleration" linnukese maha võtmisega,
teistes mängudes läks kah asi kohe paremaks
EDIT:
Kas on see nüüd mega bug või mäng ongi nii haigelt tehtud?
Sain korra surma, ärkasin haiglas raha - 255.- (miinustes)
Laipadelt kraami võtta ei saa, ütleb et pole piisavalt raha, midagi ära müüa ei saa, ütleb et pole piisavalt raha.
Padrunid otsas, magamata, elu 25 ühikut, raha pole. ja ongi uuesti algusest peale?
1 pooleli olev missioon on vaja teha et raha saada, aga ma ei saa selle elunatukesega kesklinnagi minna, mis siis mafia
baasi õhkuamisest veel rääkida
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
26.05.2005 09:18:14
|
|
|
... päris suur tükk ettevõtmist on see mäng ikka olnud, maailm on küllaltki pirakas ja tegevust leidub rohkelt. Samas olen päri nendega, kes arvavad, et mängu oleks võinud veel oma pool aastakest lihvida, palju on vigu, mida ilmselt oleks üsna kerge olnud vältida, kui nendega oleks tegeleda lastud. ATARI paistab üldse kohe eriliselt silma seesuguste üllitistega, mis on ahjust liiga vara, suisa poole küpsemeise pealt, välja haaratud ja kubisevad poolikutest või kiiruga ülepeakaela lõpetatud lahendustest. Puudujääke on praktiliselt kõiges, paljud graafilised komponendid tunduvad viimistlemata, AI mõnes kohas lausa üllatavalt loll ja füüsikamootorit nagu polekski. Kogu seda kompoti paistab vaid nii palju optimeeritud olevat, et päris põrmustavalt häbi selle eest raha küsida ei oleks. Parimal juhul hakkab mängule varsti patch'e tulema nagu varrukast, muidu kaotab mäng suure osa oma potentsiaalseist mängijaist ...
... profiilis oleva masina peal jookseb 1600x1200@32 ja kõikvõimalikud efektid mõistuse piires põhjas üsna talutavalt, kuid siiski ka mitte nii hästi, nagu selline mäng joosta võiks ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taat
HV vaatleja
|
26.05.2005 09:54:43
|
|
|
jah, see mäng vajab hädasti patchi. kolm korda olen proovinud ja üle 10 minuti pole mängida saanud - järsku kaob masinal pilt eest ära ja tuleb restart teha. niipalju kui ma mängida sain jooksis kõik väga sujuvalt (mul 2gb rammi), siin kirjeldatud buge ei täheldanud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.05.2005 10:12:43
|
|
|
Kuidas mafiaga suhteid parandada saaks, kogemata läksin nendega tülli. Tahaks nende missioone teha, et nad mind tollesse villasse laseks kus see eit on.
Autoga sõitmine on nii ülimalt närvi ajav, oleks nii nagu FarCry siis oleks super. See hiirega juhtimine ei sobi kuhugi, koguaeg teeb 360 kraadiseid pöördeid.
_________________ zero
viimati muutis 486 26.05.2005 19:38:21, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
26.05.2005 10:33:27
|
|
|
aga kes sul hiirega juhtuda käsib? juhi samadega millega meest juhid doh
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.05.2005 11:15:46
|
|
|
Noname kirjutas: |
aga kes sul hiirega juhtuda käsib? juhi samadega millega meest juhid doh |
Sõidangi aga kui hiir liigub siis olen jälle metsas. Seda kuidagi välja lülitada.
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
26.05.2005 11:40:51
|
|
|
ma jätan hiire lihtsalt rahule kui autoga sõidan. ei puuduta seda sõrmeotsagagi.
tänu "kõristamisele" teeb auto vahest ägedaid trikke- kui parajasti gaasi vajutad ja siis mäng mõtlema hakkab, saavutab vahest auto "lahti minnes" sellise tohutu kiiruse et teeb sirgel lõigul 3x salto üle oma nina. paar korda olen pidanud sellepärast loadima kuna tuiskasin niimoodi viraazhe tehes sõdurite blokkposti sisse.
heh. ostsin endale hummeri kah- ostetud autod ei pidavat pika maa tagant ära kaduma (nagu varastatud teevad). autost oleks natuke savi aga qrt, terve elamine on pagasnikus
Ahja, kui maffiaga sõprussuhteid tahad siis asu aga valitsuse ja CIA mehi tulistama
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ftpmaster
HV vaatleja
|
26.05.2005 13:44:09
|
|
|
486 kirjutas: |
Kuidas mafiaga suhteid parandada saaks, kogemata läksin nendega tülli. Tahaks nende missioone teha, et nad mind tollesse villasse laseks kus see eit on.
Autoga sõitmine on nii ülimalt närvi ajav, oleks nii nagu FarCry siis oleks super. See hiirega juhtimine ei sobi kuhugi, koguaeg teeb 360 kraadiseid pöördeid. Mets ka igalpool ühesugune,tean seda kuna pidin pool kaarti jala kõndima. |
mine sinna black jaguar baari ja räägi seal maffia mehega, saad kaks valikut kas teed mingit tööd või maksad raha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
26.05.2005 14:02:47
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Ahja, kui maffiaga sõprussuhteid tahad siis asu aga valitsuse ja CIA mehi tulistama |
kõige lihtsam on mendi jaoskonda remingtoniga minna
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
26.05.2005 14:22:18
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... päris suur tükk ettevõtmist on see mäng ikka olnud, maailm on küllaltki pirakas ja tegevust leidub rohkelt. Samas olen päri nendega, kes arvavad, et mängu oleks võinud veel oma pool aastakest lihvida, palju on vigu, mida ilmselt oleks üsna kerge olnud vältida, kui nendega oleks tegeleda lastud
|
A räägiks lähemalt nendest vigadest?
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
26.05.2005 14:41:32
|
|
|
näiteks see et tihitpeale uue relvade saamisel võtab mees tuki kätte ja nupud 1-9 ei funksi, hoiab koguaeg sama relva käes.
see, et rahvas auto alla jookseb lambist
Kõige suurem bug on ikkagi see minu eelpool mainitud asi, kui raha miinuistes ei saa asju müüa ega nänni laipadelt korjata
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
26.05.2005 14:57:45
|
|
|
Mäng kipub 1 GB mälugu alguses sutsu kokutama, aga mängu edenedes läheb asi paremaks. Videokaart ka jääb sutsu lahjaks, eriti valguse/suitsu sisse sattudes.
Keegi asja lõpuni ka on teinud? Kas lõpp ongi siis käes kui mängukangelase tütre ära päästad? Graafika paraku pole nii ilus kui võis arvata (2xAA ja 2xAF), aga silma ka väga ei riiva .. suure kaardi kohta vägagi ok.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
26.05.2005 15:02:48
|
|
|
mul heli on peetis väga krabiseb (just läbi optilise kaabli), läbi tavalise on kõik tibens tobens, huvitav mis viga? Muidu tundus jah esmapilgul väga bro. testimise mõttes lendasin panka ja hakkasin kõmmutama, eks täna õhtul tuleb pikem maraton teha.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |