Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  mingi viirus vist, andke nõu kuda lahti saada märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
veiks
HV kasutaja

sõnum 20.05.2005 01:34:41 mingi viirus vist, andke nõu kuda lahti saada vasta tsitaadiga

mozillas saab teksti selectida, ja IE's ei saa seda enam teha hiirega.
Kui lähen mingisse kausta ja kus on palju palju faile, ja hakkan noolt alla vajutama ja allapoole kerima, siis nagu hüppab mõne aja tagant b tähega faili peale. Kui panen wordi käima, siis nagu b tähti ei ilmu sinna.

Tegin kaspersky'ga scanni, adaware'iga scanni, ei miskit, ei näe seda ei startup ega ka services all.

Eile oli lambist see värk, ja kadus lambist ära kah. Täna nüüd äkki tuli jälle.

Naljakas lausa, ei oska midagi pealegi hakata.

Nüüd proovisin järsku wordi, ja siis kui on palju teksti ja kerin üles-alla tulevad mingid b2 ja b8 teksti keskele

läheb vist klaviatuuri vigade alla, tundub, eks siis hakkan lahti kookima seda klaverit
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2005 01:38:54 vasta tsitaadiga

võta klaver korra tagant. Kui trikid jätkuvad, pole viga klaveris.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
veiks
HV kasutaja

sõnum 20.05.2005 01:42:18 vasta tsitaadiga

njah, kahjuks on see läpakas icon_razz.gif
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 20.05.2005 01:49:56 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
njah, kahjuks on see läpakas icon_razz.gif

Dell? Sellel on mingitel mudelitel klaveriga probleeme olnud.

veiks
HV kasutaja

sõnum 20.05.2005 01:52:17 vasta tsitaadiga

võibolla tuli sellest, et üks päev läks mul siin megaväike piisk õunamahla peale, aga see nagu ei tohiks olla vist, see piisk oli ikka väga väike.

Eip, dell ei ole, hp ze4423 pavilion
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 20.05.2005 01:54:06 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
võibolla tuli sellest, et üks päev läks mul siin megaväike piisk õunamahla peale, aga see nagu ei tohiks olla vist, see piisk oli ikka väga väike.

Eip, dell ei ole, hp ze4423 pavilion

Njah, sõber keeras läppari klaveri persse, kui kiivit sõi arvuti kohal ja pisike piisk sisse kukkus :S

veiks
HV kasutaja

sõnum 21.05.2005 14:58:05 vasta tsitaadiga

ok, proovin kuidagi puhastada, kuid see ei lennanud isegi sinna kohta, vaid lendas f2 ja f3 nuppude vahele.
Katsun kuidagi puhastada, vaatab, kas kasu on

oeh hommik käes, nüüd pole küll mitte midagi, kõik töötab jälle. Hmm mingi imelik värk ikka on. Kas võib mingi asi kõrgema temp'i juures hakata voolu juhtima, aga madalama korral mitte?

ei saa aru, võtsin klaviatuuri tagant ära, aga samamoodi ilmnevad kõrvalnähud, lihtsalt mõne aja pärast tuleb, et ei saa touchpadiga enam klikida, saab vaid touchpadi nuppudega, mitte touchpadi endaga, ikka tundub midagi viiruse sarnast, aga kas siis cih või, et nagu jamab nii?

sellest õunamahlatilgast kohe kindlalt ei tulnud, kuna see läks klaviatuuri peale, aga klaviatuur võtsin tagant ära, ma ei tea, aga millegipärast ei saa IEs teksti selectida, aga mozillas saab.(hiirega)
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 22.05.2005 12:08:48 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
ok, proovin kuidagi puhastada, kuid see ei lennanud isegi sinna kohta, vaid lendas f2 ja f3 nuppude vahele.
Katsun kuidagi puhastada, vaatab, kas kasu on

oeh hommik käes, nüüd pole küll mitte midagi, kõik töötab jälle. Hmm mingi imelik värk ikka on. Kas võib mingi asi kõrgema temp'i juures hakata voolu juhtima, aga madalama korral mitte?

ei saa aru, võtsin klaviatuuri tagant ära, aga samamoodi ilmnevad kõrvalnähud, lihtsalt mõne aja pärast tuleb, et ei saa touchpadiga enam klikida, saab vaid touchpadi nuppudega, mitte touchpadi endaga, ikka tundub midagi viiruse sarnast, aga kas siis cih või, et nagu jamab nii?

sellest õunamahlatilgast kohe kindlalt ei tulnud, kuna see läks klaviatuuri peale, aga klaviatuur võtsin tagant ära, ma ei tea, aga millegipärast ei saa IEs teksti selectida, aga mozillas saab.(hiirega)

aga tarkvara? sellele pole möelnud, et vb su win (eeldavasti) on lollitamas ja draivereid unustamas. suht tavaline on, et notedel aeg ajalt kaovad tatspäädi või klaviatuuri draiverid kusagile tundmatusse auku ära mitte pädeva kasutuse puhul.

veiks
HV kasutaja

sõnum 22.05.2005 21:14:52 vasta tsitaadiga

kle tarkvara ikka ei ole küll, ma ei saa isegi biosi minna, taon seda f2 nuppu, et enter bios, aga ta ei tunne midagi ju.

Oeh emaplaat on silmaga pealt vaadates igalt poolt terve, ikka ei jaga matsu ära, miks nupud ei tööta, nüüd on terve klaver ei tööta, aga ps2 porti ühendatud väline klaver töötab

mingi nupp on alla vajutatud, aga ma ei tea milline, ma võtan klaveri tagant ära, aga ikka samamoodi nupp alla vajutatud, aga klaverit küljes pole.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 22.05.2005 22:05:33 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
kle tarkvara ikka ei ole küll, ma ei saa isegi biosi minna, taon seda f2 nuppu, et enter bios, aga ta ei tunne midagi ju.

Oeh emaplaat on silmaga pealt vaadates igalt poolt terve, ikka ei jaga matsu ära, miks nupud ei tööta, nüüd on terve klaver ei tööta, aga ps2 porti ühendatud väline klaver töötab

mingi nupp on alla vajutatud, aga ma ei tea milline, ma võtan klaveri tagant ära, aga ikka samamoodi nupp alla vajutatud, aga klaverit küljes pole.

köik noted ei lasegi biosi f2 ju icon_biggrin.gif osad reageerivad nt del või f10 nupu peale hoopis.
silmaga vaadates mönikord sa ei märkagi, et emaplaat on oksudeerinud. lase kasvöi luubiga üle. samas ennem sebi kusagilt tühi note vint. viska sisse lase puhas soft peale ja kui lollused läinud, siis tead edasi, mis teha icon_wink.gif

veiks
HV kasutaja

sõnum 23.05.2005 08:35:45 vasta tsitaadiga

njah, mingit moodi on mingi nupp alla sattunud, ja olen avastanud, et volume läheb üles selle peale. Igatahes f2 on mul biosi saamiseks, ja kui klaveril seda vajutan, siis ei mõika midagi. Selles suhtes, et luubiga vaadata, on sul õigus, aga siiski ei suuda kindel olla, kas korralikult vaatasin, või mitte, igatahes üks kahtlane koht oli, kus mingi takisti küljes oli veel tinaga üks teine imelik asi, aga see oli ühes tükis tinaga sulanud, ei saaks seda ära ka võtta.

Hmm proovin täna siis audio nuppu parandada. kui volume äkki üles läheb, siis võibolla on emaplaadil see volume+ nässus. Mingi pragu oli vist sees sellel nupul isegi. Aga klaviatuur ei hakka nüüd üldse tööle, ükski nupp ei tööta seal küljes, kuigi on ühendatud, aga ps2 klaver töötab
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 23.05.2005 15:10:58 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:

Hmm proovin täna siis audio nuppu parandada. kui volume äkki üles läheb, siis võibolla on emaplaadil see volume+ nässus. Mingi pragu oli vist sees sellel nupul isegi. Aga klaviatuur ei hakka nüüd üldse tööle, ükski nupp ei tööta seal küljes, kuigi on ühendatud, aga ps2 klaver töötab

USB klaver ei funka? aga kas möni teine usb seade selle pordi otsas töötab ikka?

veiks
HV kasutaja

sõnum 23.05.2005 23:11:33 vasta tsitaadiga

kõik funkab, usb klaver ja usb hiir ja ps2 hiir töötavad kõik, kuid see defekt ikka veel alles, et volume+ oleks alla vajutatud, kuigi ma ei tea, kuda seda ära parandada, peaks selle nupu ära küljest tõmbama? see on mõraga nupp.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 23.05.2005 23:20:34 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
kõik funkab, usb klaver ja usb hiir ja ps2 hiir töötavad kõik, kuid see defekt ikka veel alles, et volume+ oleks alla vajutatud, kuigi ma ei tea, kuda seda ära parandada, peaks selle nupu ära küljest tõmbama? see on mõraga nupp.

püüa mitte puruks tömmata. üldiselt on leiutatud jootekolb kah icon_razz.gif ja vöimalusel lenda tevalosse katkisega ja vaata, vb neil samasugust uut pakkuda thumbs_up.gif

veiks
HV kasutaja

sõnum 23.05.2005 23:35:28 vasta tsitaadiga

nuh seal ma kahjuks midagi joota küll ei suuda, pole kahjuks nii head kolbi, et kõik väljaarvatud see nupp terveks jääks. Liiga vastikus kohas asub, aga miks siis ikka terve klaviatuur ei tööta peaks nagu töötama ju, kui külge ühendan?
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 23.05.2005 23:43:29 vasta tsitaadiga

veiks kirjutas:
nuh seal ma kahjuks midagi joota küll ei suuda, pole kahjuks nii head kolbi, et kõik väljaarvatud see nupp terveks jääks. Liiga vastikus kohas asub, aga miks siis ikka terve klaviatuur ei tööta peaks nagu töötama ju, kui külge ühendan?

kontaktid ei anna ühendust nt. üks loogiline pöhjendus või win draiveri kala klaviatuuri ära tundmisel.

veiks
HV kasutaja

sõnum 23.05.2005 23:47:43 vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
veiks kirjutas:

kontaktid ei anna ühendust nt. üks loogiline pöhjendus või win draiveri kala klaviatuuri ära tundmisel.

nagu ütlesin, ei mõika ükski nupp, isegi siis, kui veel winis pole : ei mõika caps+num+scroll ega ka biosi minemise nupp f2(minul on f2) krt kontaktid on metsas, aga ma ei saa rohkem puhastada seda ühenduse kohta. Krt proovin kuskilt digika saada, siis panen paar pilti üles. Homme vaatab, siis mis saan.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  mingi viirus vist, andke nõu kuda lahti saada
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.