praegune kellaaeg 20.06.2025 01:32:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
g-nome
Kreisi kasutaja

|
19.05.2005 09:35:17
Ketas surnud, kas on voimalik parandada. |
|
|
Slline lugu, et sain tutika maxtor ketta. Hakkasin siis käigu pealt teda natuke sättima, kuid teada tuntud õrnuke sata kaabel otsustas loomulikult lahti tulla. käis praks ning masin tegi shut down. peale restarti ketas enam tuure yles ei väta. bios n2ib teda küll aga maht on 0Gb. Lisaks teeb ketas ka palju t6otavat häält:
tõktõktõk...vaikus....tõktõk...
jura see, et garantiisse ma viia ei saa, seega jätame need jutud kõrvale. kas on mõni muu viis kuidas asja korda saada?
on ehk mingi parandus, kus selliseid kettaid üle vaadatakse ning mõned jupid lihtsalt välja vahetatakse?
sry ma ei oska vist "otsingut" kasutada, võib olla juba on arutatud sel teemal mitu korda.
zänks
ka on kummaline, et SATA kettad pidid olema On-Flow vahetatavad. Kas on mingi v6imalis, et emaplaat (ASUS A8N-SLI DELUXE) on hoopis vigane, sest mu eelmine ketas WD raptor l2ks sama moodi loojakarja.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
19.05.2005 10:52:29
|
|
|
kasutajad kes siin ostufoorumis katkisi asju ostavad on elektroonikud ja äkki on nemad nõus üritama parandada. võid minna ja küsida ka ordi arvamust, nad tegelesid ka minu teada ketaste remondiga
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
19.05.2005 13:49:28
|
|
|
okei , suured t2nud
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
19.05.2005 16:07:50
|
|
|
Parandada saab muidugi.
Iseasi, kas sa oled valmis selle eest maksma.
Hind tuleb kõvasti kallim kui uus ketas arvatavasti.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
19.05.2005 20:57:29
|
|
|
btw. ketas ise kannab nime maxtor diamondmax plus 9 80gb sata /150
2kki keegi oskab nende sata yhenduste kohta t2psemalt 8elda. kas asi v6ib olla mu emaplaadis, et m6lemad kettad hukkusid?
noh maxtoril kukkus juhe 2ra, mille peale nagu k2is selline s2rtsakas ja oligi kogumoos, ketas toetus ka korpusele, et 2kki mingi lyhis jooksis l2bi vms. ma pole kidel...sama v6is juhtuda ka selle eelmise WD kettaga...ma ei h2lgind m2ngu.
samas mu WD mis on ide kaabliga yhenduses t88tab probleemideta.
kas sata otsikud v6ivad kuidagi ohtlikud voi vigased hoopis olla ???
zänks
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|