Sain 6 osa ja ütleme nii, et mängida ei saa, asi liiga kiire, vajutad korra noolt ja vaade liigub 90-360 kraadi
7 ja 8 osa soovitan soojalt! _________________ Ave, Caesar, morituri te salutant
viimati muutis No_Limit 10.09.2004 15:23:10, muudetud 1 kord
Uhh.. Vabandust kaevamise pärast, aga uppusin mängufoorumi sügavustesse...
Ei suuda mainimata jätta minu jaoks parimat RPG mängu üldse.
Kunagi sai ostetud M&M7... See sai pelatud nii kaugele, et 2 quest'i oli veel teha... Ja siis tegin vihast formati ja ei viitsinud uuesti alustada.
Mõni aeg hiljem sai ostetud M&M6... Tundus sh*t.. Eriti häiris see, et Poodidest väljudes olid sama pidi, kui poodi sisenedes. M&M7's põõras ta kuti ringi kohe..
LõppKokkuVõttes oli sellest M&M6'st pohh ja kaotasin ära. Ja M&M7 müüsin ka maha, sest ei tahtnud jälle otsast alustada.
Ja nüüd.. Käisin täna poes ja mis ma näen. M&M8 lebab riiulil!!! Parajasti juhtus ka 100 krooni taskus olevat ja ilma suurema mõtlmiseta ostsin selle ja jooksin koju seda mängima.. Ja täna tuleb unetu öö... Sest nuh see mänguseeria on ikka ülimalt pro.
GREATEST RPG EVER!!! _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
hehe. kas just greatest rpg ever aga eks minagi olen kunagi ammu-ammu 5, 6, 7, 8 taga unetuid öid veetnud. Meeldib lihtsalt et piisavalt suur maailm on kus kollata. 9's oli crap
9 oli graafiliselt crap... + veel see, et tegijad on öelnud, et kogu aur kulus Homm 4 viimistlemisele, samas MM9't arendati minimaalselt ja sinna oleks vaja olnud veel 6-12 kuud lisa Ega seal muidugi midagi uut ja rabavat ka polnud.... Samas on kuulda, et ilmselt tuleb ka nn "MM10" välja
Samas on kuulda, et ilmselt tuleb ka nn "MM10" välja
Kust seda kuulnud oled?
Äkki Sa mõtled MMT (Might And Magic Tribute)?? See küll pole 10 vaid seitsmenda osa edasiarendus.
Saaksid anda mõna konkreetse viite selle kohta? _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
mul need lingid jäänud teise arvutisse... see Tribute asi on kaa õige, aga muide mootor vahetati välja ja uus on päris ilusa pildiga. Neid kõlakaid on nii ja naa - osalt on kuulda, et nn 10 saab olema see sama Tribute projekt, millele paneb kirjastaja õla alla, samas mingi hetk oli kuulda ka päris uuest mängust
Loodame siis vähemasti, kuid lootust vähe..
PS: Jajaa ma olen küll loll.. Soovin lohutust..
EDIT:
Hmm.. Kas keegi aidata oskab? M&M9 sai peale pandud, aga ei lähe tööle. Viskab korraks musta pildi ja siis viskab mängu kinni.. Veateadet pole..
Arvuti on profiilis ja OS on WinXP SP1.
EDIT2:
Päts 1.2; 1.03(1.3) ei aita ka selle anomaalia vastu. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
No nii. Kaevan siis aasta taguse teema ülesse ja keegi oskab või on proovinud saada win 95/98 & Me jaoks mõeldud Might And Magic VII for blood and honor tööle win xp sp2 peal? Cdi sisse pannes ajab autorun kohe miski SoldOut nimelise installeri käima kus saab siis valida kas soovid installida või kontaktreeruda nendega või üldse hinte teada. Valides menüüs install ja avanevalt lehelt veel install. Jääb värk seisma. Ei tule mingit errorit ega installerit lahti. Flash ja shockwave on kõik olemas mis vaja on.
selline küsimus, et miks ma MM7'mes neid värvilisi täpp ei näe kaardil?
enemies on punast värvi jms.
minu meelest varem nagu oli midagi, aga nüüd ei saa küll aru mis viga on
selline küsimus, et miks ma MM7'mes neid värvilisi täpp ei näe kaardil?
enemies on punast värvi jms.
minu meelest varem nagu oli midagi, aga nüüd ei saa küll aru mis viga on
Minuarust, et teisi näha tuleb cast-ida "wizard eye" spelli. Muidu ei näegi midagi kaardil..
Mingi skill andis ka mingil tasemel wizard eye efekti vist Pole ammu mängind, plaat läks katki. Igatahes 7 meeldis alguses väikest draakonibugi kasutada, sai kohe tip-top relvad ja armorid esimeselt saarelt + korraliku taskuraha 8) Hankima kuskilt uuesti ja läbi tegema veel, kaardid praeguseni nii 7 kui 8 omad peas _________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist?
aitäh teile ;D
oli jah see spell, koolis täna mõtlesin ikka korralikult läbi ja tuli meelde, et midagi oli
varem ma mäletan mängisin alati nii, et võtsin 4 archerit, aga nüüd üritasin natuke miksida neid tegelasi. on kellelgil muidu soovitusi keda võtta? ma niiikuinii alles alguses
necron siis seda vana teemat. palju uusi fan-made projekte on sündinud ja surnud. varjusurmas on ka nendest kuulsaim MMT. juba paar aastat pole reaalselt midagi tehtud.
üks uus venekeelsete arendajate projekt siiski tekkis:
sealt leiab winXP/7/Vista patche kõikidele teema nimes olevatele MM mängudele. ise võtsin MM7 ette win7 all ja töötab täiuslikult, lisaks on fännide poolt kõik bugid parandatud ja on lausa loodud täiesti uusi modifikatsioone mis lisavad uusi queste ja rebalansseerivad tervet mängu või teevad selle kordades raskemaks. samu asju leiab ka MM6 ja MM8 jaoks, kuigi väiksemas koguses. MM9 paraku nii heas seisus pole...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.