Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vazz
HV kasutaja
|
26.04.2005 23:35:16
Kaspersky plussid ja miinused. Kiire! |
|
|
Ootaks vastuseid küsimusele, mis on Kaspersky antiviiruse plussid ja miinused? Eelkõige huvituks Kaspersky Administration Kit-i ja Workstation 5.0 kohta. On kellelgi mingeid asju juhtunud või muid probleeme nendega olnud. Ja ootaks ka alternatiivseid pakkumisi, kus oleks arvutite tsentraalne juhtimissüsteem.
Asjaga kiire
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
27.04.2005 21:58:37
Kaspersky plussid ja miinused. Kiire! |
|
|
jomajoo,et siin foorumis nagu vähe arutletudKAV-i + ja -test??? ,otsingut võiks ju ikka vaadata,keegi vaevalt viitsib räägitud teemat mämmutada...
kui midagi valesti ütlesin,siis palun vabandust...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vazz
HV kasutaja
|
27.04.2005 23:46:21
|
|
|
Saan sust aru, kuid minu jaoks tarvilikku asja pole räägitud. Ma mõtlen serveri süsteemi poolt, seda kodukasutaja poolt ma tean isegi ja konfimisega probleeme ei ole. Lihtsalt on vaja firmas otsustada, kas hakkame seda müüma või mitte, esimesed kogemused Administration Kit-i, Network Agendi ja File Servers on kurvad. Igaüks võib Kaspersky-t nii konfida et ta kiirelt kontrolliks vms. Aga tahaks just teada mida on temas erinevat teistest. Probleem on näiteks, et full scanni ajal suudab ühe spetsiifilise Service kokku jooksutada.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
17.05.2005 11:22:40
|
|
|
sai ka varem kasperskyt tarbitud. tsentraalmoodul on totaalne kaos
segane, halvasti läbimõeldud.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
17.05.2005 11:34:36
|
|
|
Uus tsentraalne server, versioon 5.0.0.4.0.9 on väga mugav ja ka kiire. Ei näe probleemi. Jookseb WinXP ja P3 800Mhz peal probleemideta ja hämmastavalt nobedalt. Ka workstation suudab nüüd protsessoriajaga paremini ümber käia. Üldiselt on kogemus positiivne.
Varem oli probleeme kiirusega, uuemates versioondes on seda parandatud. Samas on Kasperskil raudselt kõige paremad ja kiiremini tulevad uuendused.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.05.2005 19:03:03
|
|
|
To daman: Misasja - kõigepealt internetist alla tirides saan ma mingi eelmise aasta versiooni alles Samuti on see tema kiireim uuendamine ka puhas müüt - näiteks tänasel päeval on Avast mul vähemalt 2x ennnast juba uuendanud vb. olla ka rohkem - pole kogu aeg juures passinud
Nii, et mitu x täna (17. mai) ennast Kaspersky uuendas 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
17.05.2005 20:17:39
|
|
|
No ei ole müüt, iga 60min tagant tõmbab uued uuendused. Oli siin paar nädalat tagasi miski viiruseuss sisse pugenud, kell 10.12 hommikul kasperski seda ei leidnud (sel momendil see viirus vallandati kasutaja poolt, viimane uuendus oli siis kell 10:00). Kell 11:00 tulnud uuendusega ellimineeriti pahalane arvutist. Vot selline ilus lugu
Ja internetist tirides ma ei tea, nimetatud versioon on endal majapidamises kasutuses.
Palju update 17. mail 2005 tuli, postitan homme, kui saan masina taha.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.05.2005 21:05:09
|
|
|
Huvitav, küll kuskohast ma selle uusima variandi internetist saan, kui kodulehel on inglise keelne versioon on 5.0 ja samas eesti keelne alles 4.5
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099
Avast-il ma tean, et kui ma täna alla tirin, siis saan ma ka kohe kaasa uusima viirustekirjelduse, mitte et ma installeerin "ei tea kui vana" varinadi ja siis hakkan seda uuendama. Selle uuenduse aja jooksul naeravad uuemad viirused kuidas jaksavad ning blokeerivad kaspersky tõrje töö juba ette ära 8)
-------------------------------------------------------------------
Olen seda enne öelnud ja ütlen veel - olen tõesti 1x näinud Kaspersky viirusetõrjeprogrammi, mis oli kiire ja mis omas kohe uusimat kirjeldust. Kuid see Kaspersky oli ühe teise profikontrollpaketiga koos kaasas. Sry - see paketi nimi ei meenu Aga samas nagu öö ja päev, võrreldes sellega mida reklaamitakse ja mida arvutitega pooleks aastaks kaasa antakse
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
18.05.2005 12:56:29
|
|
|
Nonii, eilse seisuga on tulnud 4 uuendust.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
23.05.2005 09:18:47
|
|
|
Siis ju ei tule iga 60min tagant uuendust ju. Mul see fprot ka iga 30 min tagant kontrollis, aga uuendused tulevad ikka nii päevas korra või paar ja @weekend uuendusi ei tule.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
5 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
27.05.2005 13:06:13
|
|
|
Cooler(-10) kirjutas: |
Siis ju ei tule iga 60min tagant uuendust ju. Mul see fprot ka iga 30 min tagant kontrollis, aga uuendused tulevad ikka nii päevas korra või paar ja @weekend uuendusi ei tule. |
<OT>
Mis vahet seal on kui tihti uuendusi vaadatakse ? Igal keskhaldusega viirusetõrjelahendusel saab uuenduste vaatamise perioodi muuta vastavalt oma soovile.
Kui ühe ja sama viiruse kohta tuleb tõrjujalt välja rohkem kui üks fix, siis see näitab et mehed ei tea mis nad teevad. Kaasaegsetes lahendustes käib AI (paras serverifarm) kahtlase faili üle analüüsib selle käitumist ja annab alla kümne minutiga fixi mis >95 % juhtudest on toimiv. Järgneb mõned tunnid testimist nii AI kui inimeste poolt ja välja lastakse ametlik fix. See on kõik, rohkem pole antud pahalasega vaja tegeleda.
</OT>
Kaspersky on kinni pannud väga palju teste, respect minu poolt sellele tootjale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
27.05.2005 13:33:02
|
|
|
Peaks vist ise ka kaspersky peale üle minema, aga ajama selles, et kui ma 1 tõrje maha võtan, siis masin on ilma kaitseta ja viirused võivad hakata roppumoodi paljunema ning ei lase kasperskyl ka midagi ette võtta. Teine variant, et kui on 2 antivir. proget peal, kas siis na omavahel konflikti ka lähevad? Et siis jälle pahalastel lihtne ennast kusegile istutsada.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
5 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|