Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CykuHKoT
HV kasutaja

|
29.04.2005 11:08:08
Väidetavalt parim firewall |
|
|
Niisis asi selline: "Look `n` Stop" , kaalub ainult 600 kilo, aga pidevat olema kõige vastupidaval tulemüür. Sellised tulemüürid nagu zone alarm, sygate ja teised võimsalt reklaamitut produktid osavate kätetega häkitakse 15 minutiga, sellest väiksest tulemüürikesest aga väidetavalt nii lihtsalt läbi ei saa.
Triaal on siin: http://www.looknstop.com/En/index2.htm
Kas on keegi kes saaks seda tulemüüri natuke testida? Võimalik et see on samalaadne alternatiiv tulemüürides nagu NOD32 antiviirustes
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
29.04.2005 20:17:12
|
|
|
CykuHKoT, miks nagu ise ei proovi ?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.04.2005 20:28:39
|
|
|
noh eks neid teste annab keerata ja väänata igatepidi, et just see toode oleks parim jne... ei usu, et Outpost just halvem oleks.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
internetu
HV vaatleja
|
29.04.2005 20:48:43
Re: Väidetavalt parim firewall |
|
|
mulle see küll ei sobi kui raha välja käima peab
ZA pro ver51, või midagi, lasti välja väikse kalaga ja see töötab imo mul tasuta väga hästi, jagab netti ka ics-ga ja kaitseb kogu koduvõrgukolhoosi ....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
29.04.2005 21:53:15
|
|
|
On proovitud ja meeldis väga (resursse (vähemalt mälu) kulutas kordades vähem kui ülejäänud ja kasutajaliides oli kah mõnusalt minimalistlik). Aga nõuab ropult konfimist (kuna teistest müüridest tuttavat küsimist stiilis "proge tahab netti, kas lubame?" ei ole vaid kõik reeglid tuleb ise eelnevalt valmis treida). Ja millegi pärast viimane kord kui proovisin kukkus veiderdama ja ka väljaminev liiklus oli aeglane (võib arvata, et viga oli minu selleks ajaks suht hapuks läinud süsteemis ja/või oli mul mingi reegel puudud., aga tol hetkel ei viitsinud rohkem mässata).
Muidu asjast on ka tasuta variant olemas, aga see tegeles IIRC ainult sissetuleva liiklusega (ehk siis pakkus sama funktsionaalsust nagu XP algne tulemüür).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
30.04.2005 08:51:29
|
|
|
Proovin hetkel, töötab küll, aga application filteringu võtsin atm maha Ma ei pääsenud enam firefoxiga kuhugi
(ja huvitav on see, et miks kuradi pärast mul kaks svchosti tahavad netti pääsed ja ühel on veel HL-i sarnane ikoon ka )
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|