Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Hdd summutamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 16.12.2004 00:04:04 vasta tsitaadiga

kui kellelegi sest abi on, 2 aastat see ajutine lahendus juba vastu pidanud.
kõrva järgi mu masinas kõvakettaid pole.
stoori https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=235225#235225
pildid http://velo.clubbers.ee/~erikr/hdd/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 16.12.2004 00:09:04 vasta tsitaadiga

link :: link

mul on pandud hdd alla svamm +80x80vent küljepealt peale puhuma+Slot1 Celeron radikas ! temp on 27C
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 27.04.2005 23:37:21 vasta tsitaadiga

Ostsin omale Hitachi 160 gigase kõvaketta ja nüüd mõistan, mis kõvakettamürast mõned räägivad. Mul pole varem mürarikka kõvakettaga kokkupuuteid olnud, v.a vanad ragisevad kõvakettad. Ma muudkui uurisin ja puurisin, et kust see lärm mu arvutist tuleb. Vahetasin videokaardi ventika ka passiivi vastu ning lõpux kui ainult toiteka vent töötas, siis avastasin, et kõvaketas ongi kõige kurja juur. Oleks hea, kui leiaks mingi hea toote, mis müra pisut maha summutaks. Või oleks kõvaketta väljavahetamine parem mõte? Olen lugenud, et Hitachi kõvakad pidavat head vaiksed olema, kuid see küll eriti vaikne pole. Olen eelnevalt kasutanud Seagate kõvakettaid.
Üldiselt mõistlikud ettepanekud on igati teretulnud icon_wink.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 27.04.2005 23:42:57 vasta tsitaadiga

Ma räägin teile, kuidas sai üks 8 gigane sigakõva vilinat tegev IBM hiirvaikseks tehtud.

Kõigepealt oli masin tavalises atx korpuses. Tõin suure kilekoti täie poroloni, mida võib emaplaatide ja videokaartide karpide seest leida. Sai absoluutselt kõik korpuse seinad seda täis laotud. Seejärel leidsin üles ühest vanast desktop korpusest pärit HDD silencer box-i, kuhu sisse sai omakorda ketas pandud. Kast sai topitud kuidagimoodi korpusesse ja kinni kruvitud. Tulemuseks on see, et arvuti töötab nii vaikselt, et kui on tahtmine vaadata, kas arvuti ikka töötab, siis tuleb ligi minna ja hiirt katsuda, sest asi võib lihtsalt stand-by-s olla. Tulemus on muljetavaldav.
Masina sees on küll väike saun, aga t-bred 1700+ JIHUB on veel 1.86GHz-i peal rahulikult stabiilne. Kui kunagi aega saan, teen ka pilte.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heikis
HV Guru

sõnum 27.04.2005 23:46:22 vasta tsitaadiga

suurpealik kirjutas:
Ma räägin teile, kuidas sai üks 8 gigane sigakõva vilinat tegev IBM hiirvaikseks tehtud.

Kõigepealt oli masin tavalises atx korpuses. Tõin suure kilekoti täie poroloni, mida võib emaplaatide ja videokaartide karpide seest leida. Sai absoluutselt kõik korpuse seinad seda täis laotud. Seejärel leidsin üles ühest vanast desktop korpusest pärit HDD silencer box-i, kuhu sisse sai omakorda ketas pandud. Kast sai topitud kuidagimoodi korpusesse ja kinni kruvitud. Tulemuseks on see, et arvuti töötab nii vaikselt, et kui on tahtmine vaadata, kas arvuti ikka töötab, siis tuleb ligi minna ja hiirt katsuda, sest asi võib lihtsalt stand-by-s olla. Tulemus on muljetavaldav.
Masina sees on küll väike saun, aga t-bred 1700+ JIHUB on veel 1.86GHz-i peal rahulikult stabiilne. Kui kunagi aega saan, teen ka pilte.

samas seadmetele ligipääsuga on paras tükk tegemist?
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 28.04.2005 08:39:35 vasta tsitaadiga

Kümneid kordi jahutud teema. Võtke otsing appi ja suvatsege lugeda juba antud nõuandeid!!!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Hdd summutamine mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.