praegune kellaaeg 20.06.2025 01:43:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
trebla
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
16.12.2004 00:09:04
|
|
|
link :: link
mul on pandud hdd alla svamm +80x80vent küljepealt peale puhuma+Slot1 Celeron radikas ! temp on 27C
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
27.04.2005 23:37:21
|
|
|
Ostsin omale Hitachi 160 gigase kõvaketta ja nüüd mõistan, mis kõvakettamürast mõned räägivad. Mul pole varem mürarikka kõvakettaga kokkupuuteid olnud, v.a vanad ragisevad kõvakettad. Ma muudkui uurisin ja puurisin, et kust see lärm mu arvutist tuleb. Vahetasin videokaardi ventika ka passiivi vastu ning lõpux kui ainult toiteka vent töötas, siis avastasin, et kõvaketas ongi kõige kurja juur. Oleks hea, kui leiaks mingi hea toote, mis müra pisut maha summutaks. Või oleks kõvaketta väljavahetamine parem mõte? Olen lugenud, et Hitachi kõvakad pidavat head vaiksed olema, kuid see küll eriti vaikne pole. Olen eelnevalt kasutanud Seagate kõvakettaid.
Üldiselt mõistlikud ettepanekud on igati teretulnud
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
27.04.2005 23:42:57
|
|
|
Ma räägin teile, kuidas sai üks 8 gigane sigakõva vilinat tegev IBM hiirvaikseks tehtud.
Kõigepealt oli masin tavalises atx korpuses. Tõin suure kilekoti täie poroloni, mida võib emaplaatide ja videokaartide karpide seest leida. Sai absoluutselt kõik korpuse seinad seda täis laotud. Seejärel leidsin üles ühest vanast desktop korpusest pärit HDD silencer box-i, kuhu sisse sai omakorda ketas pandud. Kast sai topitud kuidagimoodi korpusesse ja kinni kruvitud. Tulemuseks on see, et arvuti töötab nii vaikselt, et kui on tahtmine vaadata, kas arvuti ikka töötab, siis tuleb ligi minna ja hiirt katsuda, sest asi võib lihtsalt stand-by-s olla. Tulemus on muljetavaldav.
Masina sees on küll väike saun, aga t-bred 1700+ JIHUB on veel 1.86GHz-i peal rahulikult stabiilne. Kui kunagi aega saan, teen ka pilte.
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
27.04.2005 23:46:22
|
|
|
suurpealik kirjutas: |
Ma räägin teile, kuidas sai üks 8 gigane sigakõva vilinat tegev IBM hiirvaikseks tehtud.
Kõigepealt oli masin tavalises atx korpuses. Tõin suure kilekoti täie poroloni, mida võib emaplaatide ja videokaartide karpide seest leida. Sai absoluutselt kõik korpuse seinad seda täis laotud. Seejärel leidsin üles ühest vanast desktop korpusest pärit HDD silencer box-i, kuhu sisse sai omakorda ketas pandud. Kast sai topitud kuidagimoodi korpusesse ja kinni kruvitud. Tulemuseks on see, et arvuti töötab nii vaikselt, et kui on tahtmine vaadata, kas arvuti ikka töötab, siis tuleb ligi minna ja hiirt katsuda, sest asi võib lihtsalt stand-by-s olla. Tulemus on muljetavaldav.
Masina sees on küll väike saun, aga t-bred 1700+ JIHUB on veel 1.86GHz-i peal rahulikult stabiilne. Kui kunagi aega saan, teen ka pilte. |
samas seadmetele ligipääsuga on paras tükk tegemist?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.04.2005 08:39:35
|
|
|
Kümneid kordi jahutud teema. Võtke otsing appi ja suvatsege lugeda juba antud nõuandeid!!!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|