Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
borru
HV veteran

|
05.03.2005 13:03:17
|
|
|
kuulge kuulge... ega see siin mingi hiphopi teema pole
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
05.03.2005 14:38:27
|
|
|
nagu Guru on öelnud kunagi:
hiphop is a way of life. it's reflected in our slang, in our walk and in our stands, in our dressin' in our attitude. hiphop has a history and origin, and a set of principles, including rules and regulations, that a lot of these new kids overlook now at days. the music itself acts as a safety vault of society. if there was no hiphop music, there would be lot more chaos in the streets than we have now. it's our way to release tension to let out the frustration that young people face in the world today. over the years hiphop has evolved to represent that is happening now. the reality of street life. rap is the oral expression of this. the tool, the literature. hiphop is the lifestyle the philosophy and even the religion. just as jazz has it's own culture rap music has it's own culture which we proudly call hiphop. of all the music and lifestyle is now propagandized by the media and is now exploited by big business and will still remain for some of us as the raw essence of life.
pange see jama lukku juba.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
05.03.2005 15:05:28
|
|
|
Ütlen ka sõna sekka, tänapäeva hip-hop on väga bloate'd, suurte särkide ja mütsidega negritatikad teenivad meeletut pappi oma juraga, 90% on sulaselge pask, kottpükste ja viltuste nokkadega räppe kohtab igal tänavanurgal, kirjud paelad ja teab mis jullad küljes, hale vaadatagi sellist ahvikarja.
Ise austan sellised tegelasi, nagu the roots kollektiiv, erykah badu, common, blackstar, souli poole pealt little richard, james brown, ray charles jne.
Eestis on häid tegelasi küllaltki vähe, cool d, stupid f, genka ja mõned veel, rahulikuma poole pealt hedvig hanson ja julia boman.
Eks see teema läheb küllalt kirjuks ära, kui kõik enda muusikamaitset kaitsma hakkavad.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
07.03.2005 23:51:02
|
|
|
vaidlusfoorumisse... (võitlustandrisse) tõstke ümber
minu muusikaline maitse on selline, et peaasi, et väga räppi ja hipphoppi ei tule, siis on nagu normaalne (sh metal, jazz, rock, pop, folk, klassika on täitsa kuulatavad)| st mind valdab üleüldine muusikaline maitsetus...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Watashi
HV vaatleja
|
10.03.2005 11:37:29
|
|
|
Saku uus reklaam on hea , kus tõttab appi originaalne viisik
|
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.03.2005 01:24:32
|
|
|
Watashi kirjutas: |
Saku uus reklaam on hea , kus tõttab appi originaalne viisik |
kusjuures peaks mainima ühte asja, millest ma aru ei saa - teatavasti ju ei tohi näitlejad jne. alkoholireklaamides osaleda, näiteks see reklaam, kus oli uuspõld ja see kampaania, et saada naine minema või mis see nüüd oligi, sealt lõigati uuspõld lõpuks välja lihtsalt. aga see reklaam - vaata kust otsast tahad, ikka on õllereklaam, kus on uuspõld, täiesti äratuntavalt
reklaami osas on paljud tegijad lihtsalt väga ülbeks läinud. võtame näiteks TV3 - see kanal ju rikub minu meelest kõiki reegleid, mis reklaami näitamisel olemas on. on konkreetselt öeldud, kui tihti tohib näiteks filmi ajal reklaami näidata, näiteks vist oli öeldud, et esimese 45 minuti jooksul seda teha ei tohi, aga TV3 näitab ikka juba veerand tunni järel nagu raudne laks. mõned päevad tagasi vaatasin ka mingit filmi, ja vahetult enne lõppu tuli 15-minutiline reklaamirull, ma pole nii pikka reklaamide jada veel näinudki. tundub, nagu keegi lihtsalt avastas, et osad reklaamid jäid näitamata filmi keskel, siis topiti kõik ühte patta ja korraga.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
12.03.2005 01:56:07
|
|
|
tsitaat: |
reklaami osas on paljud tegijad lihtsalt väga ülbeks läinud. võtame näiteks TV3 - see kanal ju rikub minu meelest kõiki reegleid, mis reklaami näitamisel olemas on. on konkreetselt öeldud, kui tihti tohib näiteks filmi ajal reklaami näidata, näiteks vist oli öeldud, et esimese 45 minuti jooksul seda teha ei tohi, aga TV3 näitab ikka juba veerand tunni järel nagu raudne laks. mõned päevad tagasi vaatasin ka mingit filmi, ja vahetult enne lõppu tuli 15-minutiline reklaamirull, ma pole nii pikka reklaamide jada veel näinudki. tundub, nagu keegi lihtsalt avastas, et osad reklaamid jäid näitamata filmi keskel, siis topiti kõik ühte patta ja korraga
|
raha peab ka ju kuidagi teenima.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
12.03.2005 02:10:10
|
|
|
ongi...enamus raha tuleb reklaamide pealt telekanalitel...muidu nad ei eksisteeriks...kinos on kah sama nähtus
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.03.2005 02:54:52
|
|
|
tsitaat: |
kinos on kah sama nähtus
|
no neid kinoreklaame parem ei mainigi. okse miks ma pean maksma maailma kallimat hinda pileti eest ja siis veel ropsimiseni coca-cola reklaame vaatama? ma pole nüüd juba umbes pool aastat kinos käinud, kuna dvd-d on samas hinnaklassis (st. enamasti dvd-d internetist tellides, sest need, mis eestis müüakse, on tihti tunduvalt kallimad, kui samad dvd-d veebist tellides). vähe sellest, et cc plaza pileti hind on kirves, nad väänavad internetist pileti ostes veel 5 krooni otsa. nii et selle eest, et pilet maksab õhtusel ajal 115+5 krooni korrutada kahega (üksi kinos ju ei käi) = 240 krooni ainult piletite eest, ja siis peab veel mingeid nõmedaid coca-cola reklaame vaatama... no tänan, ei. sama raha eest saan juba edukalt õigest kohast ostes 3-5 dvd-d.
mis puutub coca-cola plazasse ehk kirstu, mida ta oma kujult meenutab, siis ma ei saa aru, miks on neil nii palju töötajaid tarvis üldse - alati, kui ma saalist välja tulin, kui ma seal viimati käisin, mingi 5-6 kinotöötajat vaatas pealt, kuidas rahvas saalist välja läheb. mulje jäi küll selline, et kõiki külastajaid kahtlustati selles, et kui keegi ei valvaks, tassiks nad toolid endaga kaasa
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
12.03.2005 08:53:16
|
|
|
Miks toolid? Pigem prügikast
Olen ise küll mitmel korral kinos käinud... aga need reklaamid viskavad TÕSISELT üle. Hea vähemalt et ma oskan seda hästi ajastada Tulen tavaliselt saali natuke peale seansi algust. Ehk siis natuke peab ainult filmitutvustusi vahtima.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
20.04.2005 22:21:17
|
|
|
uut zorro reklaami on keegi näinud ?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
21.04.2005 00:52:05
|
|
|
borru kirjutas: |
uut zorro reklaami on keegi näinud ?  |
Seda või?
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
21.04.2005 01:14:15
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Seda või? |
ei
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
21.04.2005 01:56:25
|
|
|
Seda või? |
ei |
Aga millist siis?
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
21.04.2005 02:00:55
|
|
|
Seda või? |
ei |
Aga millist siis? |
no sellist mida teles näidatakse.. muidu see larhv on sama jah..
suht originaalne paistab olevat.. või ei ole jälle ?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
25.04.2005 12:10:49
|
|
|
komöödia jätkub eesti reklaami maastikul.
nüüd siis NPNK vms. kräpp on üle ujutanud eesti.
näis, mida Hansapank seekord promob... (muidugi, kui sellise läbi kukkunud reklaami üritusega ta enam julgebki midagi pakkuda)..
edit: tahtsin just mõnda huvitavat linki lisada aga oh-hoo..
www.npnk.ee ei vasta enam üldse ja www.zone.ee/npnk on ka maha võetud.
oi-oi..
_________________ Ainus, mis jääb on BEAT! |
|
Kommentaarid: 118 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
25.04.2005 14:30:33
|
|
|
metsaline kirjutas: |
komöödia jätkub eesti reklaami maastikul.
nüüd siis NPNK vms. kräpp on üle ujutanud eesti.
näis, mida Hansapank seekord promob... (muidugi, kui sellise läbi kukkunud reklaami üritusega ta enam julgebki midagi pakkuda)..
edit: tahtsin just mõnda huvitavat linki lisada aga oh-hoo..
www.npnk.ee ei vasta enam üldse ja www.zone.ee/npnk on ka maha võetud.
oi-oi.. |
pidu läbi.. äkkist oli nende läti turistidega kuidagi seotud ?
btw delfis oli neil ka kunagi kena suur banner:
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |