praegune kellaaeg 19.06.2025 09:09:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vulgaar
HV vaatleja
|
13.04.2005 21:35:00
küsimus video capture'i kohta |
|
|
Mul on selline jama, et juba vist aasta tagasi sain ma endale rade-on 9200 videokaardi millel on siis nii video out kui ka video in/capture. Probleem on aga selles et ühte pidi videokaart töötab (st telekast saan nt filme vaadata), aga videomaterjali arvutisse tõmmates on tulemus sinakas, katkendlik, vigane ning vahest on pilt üldse tardunud.
Kas kellelgi on olnud äkki kogemusi selliste asjadega või oskab keegi puht teoreetilist nõu anda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tux
HV kasutaja
|
14.04.2005 16:33:12
|
|
|
Mis arvuti sul üldse on? Ma pakuks et on arvuti vähe "aegunud". Ühel vennal näiteks oli mingi AMD Duron prose, Ka vist sama videokaart, 256mb mälu ja kui pärast salvestust vaadata, siis hakib kõvasti. Sul on muidugi võimalus vaadata oma videokaardi tootja lehelt või kuskilt help kohast infot probleemide kohta.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikkc9n
HV vaatleja
|
09.05.2005 14:24:10
|
|
|
Asi võib olla selles, et video capture programmiga on sul märgitud NTSC aga peaks olema hoopis PAL,
mul oli sama asi analoogkaameraga
ps: üks hea tasuta proge on ''stoik capturer''
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|