Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wa666ou
HV veteran
|
09.04.2005 09:30:51
|
|
|
Erksxx, heh see üks erroriga eestlane olin mina.
Point, miks üldse error tekkis, oli selles, et ma ise juba parajalt erroris olin. Kurb, aga uduste silmadega muutub tee NII kitsaks...
ehk siis kõik kulges nagu vaja, kui SS1 lõpupoole jäi ühte kurvi pidurdades liiga pikaks see tegevus - ja piisas vaid vaiksest kõksust KÜLJE peal ning mootor out ja oligi valmis...
krt, enam roolis ei joo, ausõna
Aga tore näha, et mõni mees ikkagi lõpetas
Järgmise korrani.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
09.04.2005 15:10:29
|
|
|
link :: Uus versioon
What's new in v 1.3.0.33 on 09 apr 05?
* Now it's impossible to continue a rally after a retire
* Improved double start check (if you try to continue a rally after a retire it will be always shown)
* Chosen tyres are correctly shown in replays on every road surface
* Added backup/restore for the audio/physics files
* Added selection of audio manipulating
* Added ini section for the rbr exe choice (EXE=RichardBurnsRally.exe)
* Fixed Audio offline bug
* Original RBR tyres physics
Pühapäeva lõunal järgmine sõit, proovin seekord kohal olla
http://www.rbr-online.net/forum/index.php?s=589d881565017f9f8e346f38408f809b&&act=calendar&code=showday&y=2005&m=4&d=10
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
wa666ou
HV veteran
|
09.04.2005 15:32:29
|
|
|
tsitaat: |
Now it's impossible to continue a rally after a retire
|
Ma ei saa hästi aru, kas siis eelmise versiooniga sai jätkata
Kuna mina panin puusse ja mis muud kui exit program.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
09.04.2005 16:02:42
|
|
|
Ma arvan, et see tähendab seda, et ennam sa said kaasa sõita kuigi ajad kirja ei läinud aga nüüd vist ei saa enam üldse edasi sõita peale katkestamist
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.04.2005 17:44:21
|
|
|
nuh ongi parem, kuid muidu jah sellel reede rallil ma vaatasin ka , et autol jõudu üldse polnud... jube imelik oli... ning austraalias kuidagi väga kreisilt libises ka vel...
hea fiilingu sai kll jälle üle pika aja kätte. ühel rajal olin aint 3 seci sellest ullust profist taga, kes enamik katsevõite tegi, räägin siis ma WRC klassist ikka, a nu see oli aint ühel
rajal, muidu ikka koguaeg müstilised 20 seci ja vahel enamgi tagapool võitjast... a nu krt mai saanud, ega tahtnudki pingutada, õpin nüüd rohkem stabiilselt sõitma, et ikka
lopuni saaks, ning väheke konkurentsi ka pakuks...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.04.2005 10:21:32
|
|
|
Tre,
Nonii täna siis lausa 2 sõitu. Üks päevane mis koha pooleteise tunni pärast algab ja teine siis õhtusel ajal. Mõlemad siis uue utiliidi test rallid. Kes humala aurudest vabanenud kobige aga starti
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
11.04.2005 09:59:55
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Tre,
Nonii täna siis lausa 2 sõitu. Üks päevane mis koha pooleteise tunni pärast algab ja teine siis õhtusel ajal. Mõlemad siis uue utiliidi test rallid. Kes humala aurudest vabanenud kobige aga starti
Equ |
Mina siis olin õhtuses sõidus stardis, aga eriti hästi ei läinud. Esimesel katsel kaotasin jubedalt aega kuna seadistus ei kappinud. Auto läks sinna kuhu ise tahtis, mitte sinna kuhu mina seda suunasin. Teisel katsel oli juba tunnetus parem ja ei kaotanud enam nii palju aega. Kolmandal katsel lõppes minu sõit. Esimese laksu panin õrnalt vastu puud. Vee temp oli laes, aga auto ikka liikus. Siis täiesti süütus kohas riivasin väheke tee ääres valli ja see viskas teisele poole puudesse Seal ma siis istusin vähemalt minut aega, mitte ei uskunud et nii lolli viga on võimalik teha. Teisipäeval siis proovime jälle.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
12.04.2005 19:49:49
|
|
|
link :: Jälle uus versioon
What's new in v 1.3.0.38 on 12 apr 05?
* Fixed on-line setup bug
Ma olen täna kindlalt kohal. Vahetasin oma impreza accent'i vastu poleks arvanudki, et hunday'ga nii mõnus sõita on, hea pisike.
Homme 13.04 ka üks sõit: Midweek Hard Rally
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
12.04.2005 22:31:36
|
|
|
jah täna läheb sõiduks... mul juba cd/mp3 mängija WRC pesukotti sisse integreeritud ja kilosed suppakad taga, annavad veits lisa raskust tagateljele ongi hea, ei siis taguots
ei kai nii hullult enam . Trance juba peksab, varsti peab rajale sõitma , tana lahen prantsusmaale veits pehmemate kummidega, kuna offlines testisin, et just nõnda peab
paremini . Paul Oakenfold 94-nda aasta album käib ja, annab sellise fiilingu sisse hehe... ma igakord sõidan mp3 mängijaga rallit
Password 230219 minek mehed varsti
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
13.04.2005 00:26:28
|
|
|
Nii, tänane sõit läbi ja lõppes minu jaoks üllatavalt hästi 2 kohaga 8) , esimest korda hunday roolis
Kõik sujus nii nagu peab vaid mõned horror momendid, mis võtsid hetkeks käe võbelema ja südame kergelt kloppima 8) Hunday kuidagi libiseb asfaldil rohkem ning väike valearvestus viib auto ujuma, rabelemist ikka oli nii mõnegi koha peal.
Viimane katse ralli kooli raja tuli sõita asfaldi kummidega
Eestlastes alustas 6 sõitjat, lõpuni jõudis 3 ja katsevõite tuli meile üheksast viis Stardis oli umbes 60 sõitjat. Super tulemus 8)
Mõned replayd tänasest sõidust: http://www.zone.ee/mikkest/RBR/
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
13.04.2005 00:27:08
|
|
|
Normaalne. Oli siis teisipäevane eurorally ja... [url=]Lõpptulemused puuduvad hetkel ametlikul[/url]. Mul algas soit suht normaalselt, olid kll jaapani katsed esimesed, kus ma just koige paremini
ei soitnud, kuid olin kuskil esi seitsmikus, muide koik eesti lipud olid eespool , vaga tihe rebimine oli... Voistluse Rajad... kuna ma nägin, et prantsusmaa oli ees, siis ei hakanud ma
pingutamagi jaapanis ning lootsin et rebin prantsusmaal, prantsusmaal tuli siis 1 teine koht, kaotusega Seriole, 1 katsevõit ja 3s prantuse rada- kahjuks rebisin niivõrd, et enne eelviimast katset panin kuskil 20ga aint vastu puud ning oligi
mu soit lõpetatud, kurb oli veel see, et see juhtus suhteliselt lopus, kuid koige jamam oli see, et mul oli just hea tunnetus, seadistus tundus hästi sobivat ka kuid mingi loll
sõiduviga tuli sisse...lahe on pärast juttu replayd vaadata, kuid oma katkestamise replayd ta ei lasknudki salvestada...kuid enne seda katset, oli mul veel 1 ohtlik koht
mille ma sain salvestatud ja see replay oli ka mu ainuke katsevõit ... Ohtlik koht oli kohe alguses prantsusmaal Joux Verte II rajal, kohe alguses... REPLAY Joux Verte II
Jargmine kord püüan olla ettevaatlikum, kuid tegelt on see suht mõttetu, kuna tunnetus oli mul täiesti paigas, kuid mingi loll ja imelik viga tuli, suur see pahalane ei olnud...
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rh
HV vaatleja

|
13.04.2005 00:39:42
|
|
|
Järjekordnw sõit jah jälle seljataga. Mulle siis taas 6. koht, oma masinaarvestuses 5-s. Algus läks küllaltki hästi kuna olid kruusakattega teed ja neid klaveriga nats lihtsam sõita. Nii SS1: Esimene rada ei saanud kohe õge vormiga sõitma hakata aga noh jäin 5-ndaks kaotust esimesele 2.71. SS2: teises tuli siis juba 4-s koht ja kokkuvõttes ka neljas. Polnd väga pikk rada ja sõitsin rahulikult läbi ja midagi ei juhtunud. SS3 tõusin juba kokkuvõttes teiseks. Nii SS4-ndast alates hakkasid eestlased katsevõite võtma . Nii nüüd hakkasid minu õudud unenäod pihta ehk siis prantsusmaa rajad, mitte et ma just ei oleks harjutanud aga jah rool võiks olla. Siis esimeses prantsusmaa rajas kullaltki alguses hakkasgi masin nats lappama ja püüdsin hoo maha võtta kui tegi väikse pirueti. Pidin tagurdama hakkama kui tagurdasin kraavi . Siis läks sealt väljatulekuga oma 15 sekki raisku. Ja ülejäänud prantsusmaa rajad siis sõitsin vaikselt läbi, et lõpuni vähemalt jõudma. Langesin vahepeal juba mingi kaheksandaks kuid vaikselt hakkasin siis tõusma. Viimases rally schooli rajas ka ei saanud siis enam täiega võtta kuna olid asfaldi kummid alla ja oli küllaltki libe.
Eks kunagi tuleb ka minu päev ja võtan ka paar katsevõitu või isegi võidan terve ralli .
Täna (kolmapäeval) ongi siis juba järgmine võimalus mul üritada
Ega siis midagi, loodame, et Eestlastel ikka aina paremini läheks
_________________ RBR Eesti Liiga |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
13.04.2005 00:48:49
|
|
|
Krt mul ei lase su replayd vaadata Erksxx, viskab deskile kohe Võibolla peab physics faili ära vahetama selleks ajaks, pärast proovin
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
wa666ou
HV veteran
|
13.04.2005 00:57:55
|
|
|
Ise püstitasin vastupidavus-rekordi: miski 4 rada õnnestus lõpuni sõita, siis aga läksid valed kummid kogemata alla ja pingutasin tsipa üle.
Radade valik oli küll mõnus.
Rõõm oli ka näha, et meie lippu ikka kõrgel hoitakse
Tublid!
Homme (täna juba) siis uuesti.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
13.04.2005 12:20:47
|
|
|
Njah, enda sõit algas ikka väga hästi. Esimesel kahel katsel ownisin kõiki eestlasi Siis kolmas katse Tanner II, sellel rajal on üks kaval vasakkurv väikse künkaga, kui seda riivad, siis lendad teisele poole puudesse. Minul seesama trikk õnnestus. Veetemp oli miljon, aga siiski panin lõpuni. Neljandal katse sõitsin lihtsalt läbi ja sellega langesin päris kõvasti, aga hullu ei olnud midagi. Siis esimene asfaldi katse ja oh üllatust kepikott puruks error. Ise olin muidugi rumal, et testing zones seadeid üle ei salvestanud. Sellega siis lõppes minu sõit. Täna on igatahes klaverihirm jälle stardis
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
13.04.2005 18:00:42
|
|
|
TÄHELEPANU täna pannakse ralli password ülesse varem. Boardi sissepääsu ei ole sõidu ajal ja live tulemusi ka ei saa vaadata. Nad katsetavad kas sellisel kujul server peab vastu või ei. Niiet varem kohale, et vaadata mis rajad on ja password, viimasel minutil seda enam ei näe
http://www.rbr-online.net/forum/index.php?showtopic=702
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
13.04.2005 18:07:22
|
|
|
Tre,
Eilne oli tõesti vahva. Ise jäin lõpuks oma klassis 3ndaks ja üldkokkuvõttes olin vist 9s kui nüüd õigesti mäletan. Pisemaid vigu tuli ikka ette ja Joux Vertes tegin ühe väljasõida suure kiirusega kurvi sisenendes aga sain rajale tagasi. Üldiselt kogunes nii 10 seki oma klassi paremale kaotust ja WRC klassi omadele nii 20nd. Ühesõnaga sõidan mina ja mõtlen kogu aeg mis krdi moodi nad nii kiiresti sõita saavad või suudavad Ma sõidan küll N rühmaga mis muidugi pole nii tugev kui WRC aga ikkagi müstilisi aegu tuleb sealt. Olen küll seadistanud enda masinat - ja mis salata on järjest paremaks ka läinud ja stabiilsemaks aga siiski suurtel kiirustel pole seda pidamist mis vaja. Ei saa aru kuidas küll teie masinad teele nii naelutatud on. Endal üldiselt kruusal max 120-130 km/h ja asfaldil 150-160..mitte rohkem. Siis läheb nii ebastabiilseks, et ei kannata enam autot teel hoida. Aga põhieesmärk ralli lõpetada sai siis juba teist korda täidetud..mis pole ka ju paha
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
13.04.2005 18:14:18
|
|
|
põhiline on, et saaksid auto tunnetuse korralikult kätte, siis tead millal mida auto tegema hakkab ja default settingutega korralikke aegu sõita.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
13.04.2005 18:16:24
|
|
|
ei nu, asfaldil ikka läheb vahel 210 välja, kuid see on peaaegu viimane piir ka , kui 210 sees on tuleb ka juba kohe pidurdada... kuid see n-rühma auto, kas tal polnud
mitte aint esivedu ?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
13.04.2005 18:18:19
|
|
|
Prooviks kah täna ühineda.
Üks küsimus siinsetele spetsialistidele enne, kuidas setup-e salvestada ? Manuaalis on kirjas et oleks soovitav need offline's läbi utiliidi salvestada, aga utiliidis on setup nupp mitteaktiivne. Äkki keegi juhendab pisut algajat
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
13.04.2005 18:22:42
|
|
|
N rühma auto on nelivedu,lihtsalt vähem jõudu asjal, S1600 on esiveoga. Soovitaks ka sõidu ajal võimalikult vähem igasugu numbreid vaadata, laks on kerge tulema kui pilgu korra kõrvale heidad
to eckh paned läbi utiliidi mängu käima ja valid omale setupi nagu tavaliselt mängu menüüst ja salvestad uuesti
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
13.04.2005 18:43:39
|
|
|
Serio, tänud
Veel üks küsimus, kas see:
tähendab et sõidu ajal oma kohta ei näegi ?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
wa666ou
HV veteran
|
13.04.2005 18:45:02
|
|
|
eckh, tuleb välja nii jah.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
13.04.2005 19:09:44
|
|
|
Tre,
eckh kirjutas: |
tähendab et sõidu ajal oma kohta ei näegi ?
|
Näeb küll. Aga ainult utiliidi seest. Veebilehelt võetakse selleks ajaks Live vaatamise võimalus maha ja nagu aru sain ei lasta ka kedagi boardile sisse logida, et säästa serverit.
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|