Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hattrick märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 135, 136, 137  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.04.2005 15:28:15 vasta tsitaadiga

krt ... ei leia kudagi omale head innerit icon_confused.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
[Valts]
HV kasutaja
[Valts]

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.04.2005 15:33:39 vasta tsitaadiga

minu kõige kallim treenitav sellel hooajal on siis olnud 25 milli, 17-aastane, eeskujulik kaitsja puuduliku äärega ja puuduliku mängujuhiga
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 05.04.2005 16:23:40 vasta tsitaadiga

kusjuures ma uurisin enne treenitavate ostmist natuke müügihindu ja ründajate sööt on suht jõhkralt ülemakstud...st pole harv juhus, et 1 tase söötu müüb 10M või isegi rohkem kallimalt (seda siis kõrgemate tasemete juurest ja vähemalt maailmaklassini kavatsen ma nad treenida, vbolla titaanlikuni)...minumeelest mõttetu, aga kui turg tahab söötu, siis turg peab söötu saama (niipalju kui mina olen näinud mis ründetreenijad räägivad, siis enamus nõustuvad, et sööt on mõttetult ülemakstud, aga kuna turg tahab söötu, ostetakse kallid treenitavad kuigi tegelikku kasu söödust eriti ei nähta)... icon_lol.gif
PS. ärge nüüd ainult jumalaeest kellelegi öelge et sööt mõttetu on, muidu läheb minu investeering untsu... icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
[Valts]
HV kasutaja
[Valts]

sõnum 05.04.2005 16:48:04 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
kusjuures ma uurisin enne treenitavate ostmist natuke müügihindu ja ründajate sööt on suht jõhkralt ülemakstud...st pole harv juhus, et 1 tase söötu müüb 10M või isegi rohkem kallimalt (seda siis kõrgemate tasemete juurest ja vähemalt maailmaklassini kavatsen ma nad treenida, vbolla titaanlikuni)...minumeelest mõttetu, aga kui turg tahab söötu, siis turg peab söötu saama (niipalju kui mina olen näinud mis ründetreenijad räägivad, siis enamus nõustuvad, et sööt on mõttetult ülemakstud, aga kuna turg tahab söötu, ostetakse kallid treenitavad kuigi tegelikku kasu söödust eriti ei nähta)... icon_lol.gif
PS. ärge nüüd ainult jumalaeest kellelegi öelge et sööt mõttetu on, muidu läheb minu investeering untsu... icon_lol.gif

ma olen ise ka tähele pannud seda, kuna sõber treenib ründajaid ja tal on kõik sööduga vennad ning koguaeg on tal mingi rahahunnik seljas, praegu on tal vist kr6llist natuke vähem raha icon_razz1.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.04.2005 16:52:34 vasta tsitaadiga

ega see sööt nüüd päris mõttetu ka pole, eriti ryndajate puhul ja ERITI kõrgematel tasemetel. Sa ise, eix666, rääkisid et 4 taset söötu annab 1 taseme rynnet. nüüd vaata titaanliku mehe palka ja võrdle ulmelise ryndaja palgaga ... mida sa näed? Näed seda et vahe on YLISUUR. Miks mitte maksta paar milli söödu eest rohkem kui võidad iga nädal mingi pool milli palga arvelt minimaalselt icon_rolleyes.gif

ja ärgem unustagem söödu osa, kui tegemist on taktikaga rynda äärelt/keskelt. Kui meeskonnas on ikka head söödumehed siis on see vägagi abiks thumbs_up.gif

viimati muutis kr6ll 05.04.2005 17:03:09, muudetud 2 korda
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.04.2005 16:57:12 vasta tsitaadiga

[Valts] kirjutas:
praegu on tal vist kr6llist natuke vähem raha icon_razz1.gif

varsti on see papihunnik mul otsas paraku ... ja tykk aega pole mul seda hunnikut tulemas kah icon_razz.gif
Suuremad rahad hakkavad jälle liikuma aga järgmisel ja ylejärgmisel aastal ... siis läheb mingi neli meest(2+2) jälle myyki 8)
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 05.04.2005 17:06:49 vasta tsitaadiga

sööt pidavat üldjoontes ainult keskrünnet upitama, st see 4 taset söötu peaks võrduma 1 taseme keskründe oskusega...
ja ok, et ulmelisel mehel on ulmeline palk, seda ma tean isegi... icon_lol.gif ...sealkandis palga tõttu on sööt tõesti kasulik, aga enne kui palk kaela ei murra, pole sööt NII kasulik...on muidugi erandeid, kui tiim mängib põhiliselt AIM taktikaga, siis on sööt hüva jne...aga üldiselt ma selle eest väga palju juurde ei maksaks... icon_rolleyes.gif...kui turg seda ei nõuaks st.... icon_lol.gif
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 05.04.2005 17:09:03 vasta tsitaadiga

mis eesiled annab PICimine?..kui üldse annab?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
kodanik2
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2005 17:17:31 vasta tsitaadiga

PIC ehk mängi rahulikult mõjub selles mängus kesväljale negatiivselt kus sa seda kasutad. Aga tänu sellele tõuseb meeskonna meeleolu = TS reeglina 2 taset kõrgemale ja pärast 1. update'i lanegeb ühe taseme võrra. Olenevalt nüüd treeneri juhioskusest ja üldise TS-i tasemest võib see jääda püsima nö. +1 tasemele võrreldes enne PIC kasutamist. Kui nüüd järgnevas mängus kasutad NORMAL taktikat siis mõjubtab see kesvälja positiivselt, ehk mida kõrgem TS on seda parema keskvälja taseme ehk palli valdamise sa saavutad.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 51
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.04.2005 17:28:03 vasta tsitaadiga

ma ei tea, minuarust annab sööt rohkem juurde kui yldiselt arvatakse ... aga äkki ei anna kah, vahet pole icon_rolleyes.gif

Mina isiklikult ostsin rahuldava sööduga ryndaja sest tahan tast lahti ka saada ... ja kasumiga, lisaks mängin tulevikus kindlasti palju 5-3-2 taktikat ja siis on iga kybemeke söötu abiks kui AIM - i kasutada icon_razz.gif
tagasi üles
Andrus8
HV kasutaja
Andrus8

sõnum 05.04.2005 20:08:01 vasta tsitaadiga

aim taktika viga on see, et äärekaitse nõrgeneb, ning lisaks see, et 90% juhtudest on vastase keskkaitse kolmest tugevaim.
Ilmselt pole just asjata, et tippklubid ja ka HT'd ise ei kasuta pea kuangi AIM v AOW taktikaid. See nõrgestus ei tasu lihstalt ära, kuivõrd lõpuks n ikka kõik rnd peal:D
Kasulikum on näit 532 mängida 2 puhta inneriga, 1 äärega ja puudujääv keskvõimsus saada ründavalt keskkaitsjalt. Kuigi treenitava ostmisel on kulutus suurem, siis mängutulemuselt selline lahendus kordades parem. Keskväljarating jääb laias laastus sarnaseks, kuivõrd ümberpaigutatav puhas keskpoolik saab oma 10% penalty mida ründav keskkaitsja ei saa.

Sööt on tavakäskluses keskmisel tasemel väärtuslik tõesti vaid ründajate puhul. Keskpoolikute sööduoskus on põhiskillil -suurepärane mõneti petlik kraam. Turul maksavad rahuld sööduga eeskujulikud innerid u 30% rohkem kui sööduta, ja toodavad kuni 1* juurde (olenevalt kogemusest siis 4.5 ringi)
Ründetrenni puhul aga on sööt keskpoolikul täiesti mõttetu investeering, kuna keskrünne, mida see esmaselt mõjutab on niigi tugev ja selle paari mln eest saab tiimi paremini arendada kui see 1 almtase söödu kaudu.
Kusjuures tärne ei ole mingit mõtet keskpoolikut ostes uurida, kuna keskpooliku normalis saadud 4* tähendab panust ka kaitsesse ja rünnakusse ja selle järgi ei ole kuidagi võimalik oletada põhiskillisisest taset. (kuna sublevelite piires kõikumine kaitses ja söödus sööb puhta keskvälja panuse oletamise võimaluse ära)
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 05.04.2005 20:19:15 vasta tsitaadiga

AIM'i kasutatakse küll suht piisavalt, tavalisemad vast 343 kolme IM'i ja keskele suunatud äärega, või siis tõesti 532 jällegi 3 IM'ga....AIM kaasneb tavaliselt keskvälja upitamisele, kuna ääri lihtsalt pole et äärerünne piisavalt hea oleks, seega parem juba suunata rünnakud sinna kus jõudu jagub. Keskvälja upitakse aga ikkagi siiamaale, vaatamate sellele, et selle tähtsust on üritatud vähendada on siiski väga tähtis komponent.
AOW on tavaliselt ääretreenijate pärusmaa, või siis näiteks kaitsetreenija 541 kahe äärega...

st mõttetud ei ole nad kindlasti, lihtsalt ei tohi jääda mängima samas võtmes (nagu mõned ründetreenerid mängivad koguaeg seda 343 AIM varianti) kuna sellele on suht lihtne vastata. Kui aga varieerida taktikaid jne, siis pole hullu midagi.
tagasi üles
[Valts]
HV kasutaja
[Valts]

sõnum 05.04.2005 21:28:42 vasta tsitaadiga

Andrus8 kirjutas:
aim taktika viga on see, et äärekaitse nõrgeneb, ning lisaks see, et 90% juhtudest on vastase keskkaitse kolmest tugevaim.
Ilmselt pole just asjata, et tippklubid ja ka HT'd ise ei kasuta pea kuangi AIM v AOW taktikaid. See nõrgestus ei tasu lihstalt ära, kuivõrd lõpuks n ikka kõik rnd peal:D
Kasulikum on näit 532 mängida 2 puhta inneriga, 1 äärega ja puudujääv keskvõimsus saada ründavalt keskkaitsjalt. Kuigi treenitava ostmisel on kulutus suurem, siis mängutulemuselt selline lahendus kordades parem. Keskväljarating jääb laias laastus sarnaseks, kuivõrd ümberpaigutatav puhas keskpoolik saab oma 10% penalty mida ründav keskkaitsja ei saa.

Sööt on tavakäskluses keskmisel tasemel väärtuslik tõesti vaid ründajate puhul. Keskpoolikute sööduoskus on põhiskillil -suurepärane mõneti petlik kraam. Turul maksavad rahuld sööduga eeskujulikud innerid u 30% rohkem kui sööduta, ja toodavad kuni 1* juurde (olenevalt kogemusest siis 4.5 ringi)
Ründetrenni puhul aga on sööt keskpoolikul täiesti mõttetu investeering, kuna keskrünne, mida see esmaselt mõjutab on niigi tugev ja selle paari mln eest saab tiimi paremini arendada kui see 1 almtase söödu kaudu.
Kusjuures tärne ei ole mingit mõtet keskpoolikut ostes uurida, kuna keskpooliku normalis saadud 4* tähendab panust ka kaitsesse ja rünnakusse ja selle järgi ei ole kuidagi võimalik oletada põhiskillisisest taset. (kuna sublevelite piires kõikumine kaitses ja söödus sööb puhta keskvälja panuse oletamise võimaluse ära)

ma tahaks näha eeskujuliku mängujuhti rahuldava sööduga, kes saab 4,5* icon_razz1.gif
tagasi üles
Andrus8
HV kasutaja
Andrus8

sõnum 05.04.2005 21:53:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ma tahaks näha eeskujuliku mängujuhti rahuldava sööduga, kes saab 4,5*

vaata siis;)

näiteks van Daal 15174085 on 1 selline. Sõber ostis ta küll hinge hinnaga ja tärni poolest nagu olekski.. aga tegelikult on min 1* sellest panus ründesse just rahuldava söödu tõttu.

Võimalik, et preaguseks on mehel mõni tase langenud, kuna vanust nagu omajagu, kuid siis kui ta selle 4.5 tegi, oli ta eeskujulik/eeskujulik , rahuld sööt ja puudulik kogemus. Ostsin ise samasuguste skillidega lambi kelle laeks on siiani 4* eeskujulikus vormis ründavana.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 09:31:53 vasta tsitaadiga

see 4,5 * oli puhas juhus ma arvan. Mul on hiilgav inner + hea sööt ja rahuldav kogemus ja saab rahuldava vormiga mingi 5 * ... hea-eeskujuliku vormiga ehk 5,5 * icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 09:36:13 vasta tsitaadiga

Andrus8 kirjutas:

Ei nõrgene see äärekaitse midagi oluliselt:
5-3-2 formatsiooniga tõstetakse kolmandaks inneriks keskkaitsja, mõlemad ääred tõstetakse lisakaitsjaks ja WB kohale pannakse parimad kaitsjad kaitsva käsuga - tulemuseks on viisakas kaitse terves ulatuses.
tagasi üles
Andrus8
HV kasutaja
Andrus8

sõnum 06.04.2005 09:50:17 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
see 4,5 * oli puhas juhus ma arvan.

Mingi 8 mängu järjest ma just lugesin kokku??? Ma väga kahtlen.

Ja AIm'iga nõrgeneb 532 (4 kaitsjat, ääred kaitsvad ja 1 winger lisa keskkaitsjaks) eeskujulik madalalt tavalisega - rahuldav väga kõrgeks AIM'iga.
Sellist vahet pean mina igatahes liiga suureks, vähemalt nii madalatel tasemetel. Võit mis AIM'iga saab - olenevalt keskvälja võimsusest on hea juhul 1-2 rünnakut keskelt lisaks.
Samas 532 puhul kui oled vastasest üle siis niikuinii loputad, ja kui vastane on tasemelt samaväärse keskpoolkaitsega kui sinu kaitse siis saad ikka peksa, ükskõik mis teed (juhuslik CA õnn ei ole adekvaatne vastumeede ju;))

Jään ika enda juurde, et 532 puhul, kui kaitse on niigi võimas, on palju targem kasutada 2 innerit ja ründavat keskaitsjat + 1 ründavat äärt ja tavalist käsklust.

Sellsielt ei ole ükski kaitsepool meelega nõrgestatud, keskväli on sama tugev. Ümberpaigutustega ei saa penalteid (ainus ümberpaigutus on 1 winger keskaitsjaks suunata sellelt poolelt kus on ründav keskkaitsja)
Kusjuures kogenud(puudulik-rahuldav) eeskujuliku wingeri pässi, kellel natuke ka keskväljale mõju (nõrk-puudulik PM) oma ründavas(puudulik-rahuld sööt) olekus, saad 5 mln ringis.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 10:08:38 vasta tsitaadiga

vahet pole. Taktika tuleb valida vastasest lähtuvalt ...

Ma hakkan vist täna/homme innerit ostma, võtan vist ulmelise inneri mingi nõrga sööduga icon_rolleyes.gif
yhe sellise peaks veel ostma ja siis võib vast kahe inneriga pelada ... saab yhte äär ka kasutada icon_confused.gif
tagasi üles
L7
HV kasutaja

sõnum 06.04.2005 12:06:24 vasta tsitaadiga

Andrus8, mis su meeskonna nimi on?

kr6ll, eestlase idee saadad siis kus seda ja teist inneri ostul?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 12:28:27 vasta tsitaadiga

L7 kirjutas:

aga ei ole sellist meest ... kaua ma teda ootan, vaja oleks sel nädalal kedagi meeskonda saada icon_confused.gif
tagasi üles
L7
HV kasutaja

sõnum 06.04.2005 12:50:30 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
L7 kirjutas:

aga ei ole sellist meest ... kaua ma teda ootan, vaja oleks sel nädalal kedagi meeskonda saada icon_confused.gif

No kui sa kogu aeg ostad ja müüd oma põhimehi, siis osta mingi ajutine näss praegu. Sobiva mehe otsingul on kannatust vaja. Samuti võid mõnda eesti föde proovida, Eestimeelseid vms
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 12:59:30 vasta tsitaadiga

proovitud, yks abistaja lubas sinna kuulutuse sebida icon_confused.gif

Ostan ja myyn sest tahan iga vahetusega jõudu juurde saada ja pean jälgima et myygiga väga suurt miinust ei saaks, kui nüüd kalli raha eest mingi ajutise mehe ostan siis saan 99% vastu pykse selle ostuga thumbs_down.gif
tagasi üles
L7
HV kasutaja

sõnum 06.04.2005 13:06:43 vasta tsitaadiga

Mängu võitmise liigitad ka vastu pükse saamise alla? Minu arust saad sa hoopis vastu pükse siis kui hirmsuurt palka hakkad innerile maksma icon_rolleyes.gif Ja nagu ma jutust aru saan, siis selle utoopilise inneri ost on ka suht kiireloomuline asi => üle maksmine?
tagasi üles
kodanik2
Kreisi kasutaja

sõnum 06.04.2005 13:09:27 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
proovitud, yks abistaja lubas sinna kuulutuse sebida icon_confused.gif

Kuulutus üleval jah icon_wink.gif
soovitaks ikkagi mingi suht suvaline WC tont hetkel osta, mingi sööt vaata kah, sellest võid hiljem lihtsamini kasudega (0.- kahjumiga) lahti saada!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 51
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.04.2005 14:03:14 vasta tsitaadiga

L7 kirjutas:
Ja nagu ma jutust aru saan, siis selle utoopilise inneri ost on ka suht kiireloomuline asi => üle maksmine?

ulmelist tahtsin osta icon_neutral.gif

edit: Mängime Gameriga ja mu noored kaitsemehed teevad suurepäraseid sööte, pelan CA -d thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hattrick mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 135, 136, 137  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.