Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rome: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 26.12.2004 16:05:22 vasta tsitaadiga

Vaadake ,kaartidel on puud ,potid jne.
Kas need kuuluvad mulle või pean nad kuidagi üles korjama.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 26.12.2004 16:11:04 vasta tsitaadiga

Kui need on sinu vallutatud/omatud maakondades, siis on nad sinu omad.
Sa ei saa neid üles korjata, kuid need lisavad sellele maakonnale, kus nad asuvad sissetulekut.

tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 26.12.2004 20:26:21 vasta tsitaadiga

Mäng on hea.
Läbi Lani sõpradega hea teha ,pakun vähemalt.
Asendus Heros 3 -le icon_razz.gif
Maru pikk tundub kaolema see mäng thumbs_up.gif

X
HV veteran
X

sõnum 29.12.2004 22:48:43 vasta tsitaadiga

mul on probleem seoses selle mänguga, mingiasja pärast seal menüüs mul hiir venib, nagu tekib koopiad ja edasi minnes jäävad ühed kirjad teise peale, mängus on kõik norm ja ka mänguajal töötavas menüüs? http://www.zone.ee/havitaja/RomeTW%202004-12-2.jpg?2 http://www.zone.ee/havitaja/RomeTW.jpg?2 Mängu uuendasin ka 1.0-1.1 ja panin direct x9b ka aga mis probleem võiks olla, mingi bug?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
smike
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 15:17:48 vasta tsitaadiga

Spekuleeriks, et videokaardi driverites asi.
Võta vanad maha ja pane uusimad peale ning proovi siis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 30.12.2004 15:28:17 vasta tsitaadiga

Mh mul llähevad linnad miinustesse icon_sad.gif
Soovitage midagi.
Kuda sõdurite linnas oleks mõjub ?Rahaliselt.

Fortified
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 17:19:27 vasta tsitaadiga

Mulle meeldis Medieval TW rohkem.Rome´i see kaardivärk on nats imelikuks tehtud ning see ka, et alguses peab aint rooma perekond olema ja alles siis saab teine maa olla, kui ära vallutad.rooma on mitte huvitav ja tahaks muu maaga möllata.söjad on aga tegijad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ftpmaster
HV vaatleja

sõnum 30.12.2004 23:03:14 vasta tsitaadiga

Fortified kirjutas:
Mulle meeldis Medieval TW rohkem.Rome´i see kaardivärk on nats imelikuks tehtud ning see ka, et alguses peab aint rooma perekond olema ja alles siis saab teine maa olla, kui ära vallutad.rooma on mitte huvitav ja tahaks muu maaga möllata.söjad on aga tegijad thumbs_up.gif

http://www.twcenter.net/forums/index.php?showtopic=10074
http://www.twcenter.net/forums/index.php?showtopic=10285
tagasi üles
Fortified
HV vaatleja

sõnum 31.12.2004 19:35:36 vasta tsitaadiga

seega on üks negatiivne omadus vähem...sobib.tänud ftpmaster,
tagasi üles
UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 10.02.2005 22:15:30 vasta tsitaadiga

Teadmiseks siis kõigile Rome Total War'i omanikele, kes seda veel ei tea, et väljas on 1.2 patch.
Ilma selleta Online's mängida ei saa.
Selle saab siit.

tagasi üles
Jussu
HV vaatleja
Jussu

sõnum 14.02.2005 16:19:15 vasta tsitaadiga

Mängisin selle demo suvel. Jäi hea mulje, aga siiski täisversiooni ei viitsinud hankida. Massilahingud olid üsna mõnusad. Hannibali elevantidega peksid ennast läbi Rooma jalaväe. icon_smile.gif
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 28.02.2005 22:07:35 vasta tsitaadiga

ok ma siis tahan teha mängule reinstalli... aga savei ei tahaks kaotada, ja küsin et kuidas savei faili alles hoida ? kas niimoodi saab et teen sellest copy ja pärast kui installitud mäng uuesti pasten ta sinna tagasi ?või on mingi targem viis ?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 01.03.2005 15:56:09 vasta tsitaadiga

manpe kirjutas:
ok ma siis tahan teha mängule reinstalli... aga savei ei tahaks kaotada, ja küsin et kuidas savei faili alles hoida ? kas niimoodi saab et teen sellest copy ja pärast kui installitud mäng uuesti pasten ta sinna tagasi ?või on mingi targem viis ?

See ei kõlba siis? icon_neutral.gif
Ise olen nii teinud kui setup pole seivi alles ise jätnud. Enne tee igaks juhuks ära ikka.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 02.03.2005 17:37:56 vasta tsitaadiga

mõeldud tehtud... aga minu probleemist põhjalikumalt.... ma tegin reinstalli kuna ma olin patchiga v1.2 mängu tagaauku keeranud... ma sain aru milles probleem, et miks ei tööta ja tahan patchi uuesti panna, aga probleem selles, et patch ütleb nüüd "the language you selected for your installation doesn't match the original installation"... no ma proovisin läbi kõik keeled, aga ikkagi ei tööta, et nagu milles jama...? icon_redface.gif
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 05.03.2005 20:41:46 vasta tsitaadiga

Ei tea kas siit saab abi, kuid üks probleem mänguga. Loodan, et ei riku foorumi reegleid, et mängu sisust ei tohi rääkida.

Mis võib olla põhjuseks, miks ma ei saa retrain'ida Quinquireme laevastikku? Mängin Kartaagona ning miskipärast ei retrain'i süsteem minu Quinquireme laevu. Scipii-na mängides ei pannud nagu tähele. Asi niimoodi, et panen nad vastavas kohas retrain'imise ootele, kuid mitme "turn"-i jooksul ei juhtu nendega midagi. Jäävadki sinna ootele. Süsteem ei ütle kah midagi vabanduseks vms. Kui neid ei peaks üldse olema võimalik retrain'ida, siis ju süsteem mulle sellist võimalust ei pakukski, või kuidas? Ons keegi kokku puutunud ja oskab seletada? Varemalt on kellelgi selle teema järgi ka sarnaseid probleeme olnud, kuid vist natuke erinev vms.. Igatahes vastav ehitis (Dockyard) on selles linnas olemas, süsteem lubab jrk-sse ootele need laevad retrainimiseks panna, kuid mitte midagi ei juhtu peale ühe ega ka peale mitme turn'i lõpetamist.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aq
HV kasutaja

sõnum 17.03.2005 15:35:24 vasta tsitaadiga

Prooviks nagu vaikselt upitada teemat ja küsida uuesti, et kas keegi tõesti ei oska kuidagi aidata... sooviks juba mängu edasi mängida icon_wink.gif Eelmises postituses mul siis täpsemini kirjas see asi...
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 17.03.2005 16:49:44 vasta tsitaadiga

Aq kirjutas:
Prooviks nagu vaikselt upitada teemat ja küsida uuesti, et kas keegi tõesti ei oska kuidagi aidata... sooviks juba mängu edasi mängida icon_wink.gif Eelmises postituses mul siis täpsemini kirjas see asi...
mitme turni pärast see oli ? tihti on nii, vähemalt mul, et need kõvemad väed, recruitivad ja retrainivad kauem... vaata mitu turni sul on jäänud, kui sa paned retrainima, ja vaata mitu turni pärast turni lõppu, kui ikka sama palju siis võta ta ära, sest viga on võibolla kas mängus, või sinus (äkki on midagi kahe silma vahele jäänud)
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 17.03.2005 17:11:25 vasta tsitaadiga

Oli lausa nii, et kuna ma laevastikku esialgu ei vajanud, panin ta ühte linna retrain'imise järjekorda ning selle tegevusega probleeme ei olnud. Edaspidi lausa "unusatasin ära", et nad seal on, sest eeldasin, et küll nad on retran'itud... Küll oli üllatus mitme (võibolla lausa kümne või rohkema) turn'i järel, kui avastasin, et retrain järjekord selles linnas täpselt sama pikk kui varem...

Edasi tegin kõikvõimalikke trikke. Esiteks otsisin üles oma vana salvestatud mängu kus asi alguse sai (krt, kahju, et mitu suurt lahingut on seega asjata peetud), proovisin siis igatpidi, ka teises linnas, lõin laevastiku lahku, proovisin, et panen korraga retrain'ima vaid ühe laeva jne jne... ei midagit...

Ahjaa, laevastikus endas siis see asi, et lihtsalt peale mõnda lahingut hakkas mehi väheks jääma laevadel. Üks asi, mida tähele pannud olen, on see, et kui linnas on rahvaarv liiga väike, siis ei luba süsteem retrain'ida, kuid selles linnas oli rahvast tugevalt üle 10000 ning kui sellestki poleks piisanud, peaks mäng sellekohase info kuvama mulle (kui ma üritan panna retrain ootele lahinguüksusi vei laevu vms).

Probleem on tegelikult suur, kuna majanduslikult suht üle jõu käiks mulle see, et vahetaks väheste meestearvuga laevad kogu aeg uute vastu välja... Ja seda enam, et sellisel kujul just mängu selles kohas laevastiku kombineerimine käis minu strateegia juurde...
tagasi üles
udna
HV kasutaja

sõnum 01.04.2005 21:50:21 vasta tsitaadiga

olen jõudnud mänguga sellisesse faasi et vallutanud mandri euroopa hispaaniast kuni saksamaani, välja arvatud balkanimaad, kreeka ja osa itaaliasta. Aastal 90 aastat enne meie aja arvamist. Rooma kuulutas mingi aeg tagasi meie väed kõige populaarsemateks(90%) Peale seda on hakanud hävitama faction liidreid, iga kahe käigu järel. Proovisin Roomale vastu hakata( kuigi ta on mu liitlane) ja vallutasin ta. Peale seda jõudsin ka osa oma endiste liitlaste linnasid vallutada. Kuna sõja alguseks Roomaga oli mul umbes 50 üksust 24 tugevusastmega ja arvutiprogramm hoiab mind koguaeg miinustes(isegi kui ma teenin iga linna vallutamisega 10000-15000) siis ei suuda ma uusi vägesid teha.
Ehk on mõni, kes oskab nõu anda. Kas minujaoks peabki sõda lõppema umbes 90 aastat enne meie aega euroopa vallutamisega? Või pean ma võitma oma endised liitlased
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 01.04.2005 22:27:35 vasta tsitaadiga

udna kirjutas:
olen jõudnud mänguga sellisesse faasi et vallutanud mandri euroopa hispaaniast kuni saksamaani, välja arvatud balkanimaad, kreeka ja osa itaaliasta. Aastal 90 aastat enne meie aja arvamist. Rooma kuulutas mingi aeg tagasi meie väed kõige populaarsemateks(90%) Peale seda on hakanud hävitama faction liidreid, iga kahe käigu järel. Proovisin Roomale vastu hakata( kuigi ta on mu liitlane) ja vallutasin ta. Peale seda jõudsin ka osa oma endiste liitlaste linnasid vallutada. Kuna sõja alguseks Roomaga oli mul umbes 50 üksust 24 tugevusastmega ja arvutiprogramm hoiab mind koguaeg miinustes(isegi kui ma teenin iga linna vallutamisega 10000-15000) siis ei suuda ma uusi vägesid teha.
Ehk on mõni, kes oskab nõu anda. Kas minujaoks peabki sõda lõppema umbes 90 aastat enne meie aega euroopa vallutamisega? Või pean ma võitma oma endised liitlased
milline arvutiprogramm ?
tagasi üles
udna
HV kasutaja

sõnum 02.04.2005 15:54:28 vasta tsitaadiga

mäng tähendab

Peale Rooma vallutamist tuleb iga käiguga umbes 3000-6000 miinust. Minu losside koormus on maksimumi lähedane. Lossides on vähemalt15 väeüksust sees. Kui ma vallutangi keskmiselt kolme käigu kohta ühe lossi ei piisa sellest et miinustest lahti saada
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
TeddyBbeer
HV vaatleja

sõnum 02.04.2005 23:47:03 vasta tsitaadiga

udna kirjutas:
mäng tähendab

Peale Rooma vallutamist tuleb iga käiguga umbes 3000-6000 miinust. Minu losside koormus on maksimumi lähedane. Lossides on vähemalt15 väeüksust sees. Kui ma vallutangi keskmiselt kolme käigu kohta ühe lossi ei piisa sellest et miinustest lahti saada

sul on liiga palju väge ja liiga väike sissetulek!!! kodusõjas istud ju... kaubandus, mis julii (ilmselt mängid seda kui hispaania ja saxa sinu käes) põhisissetulek on sõja pärast tuxi keeratud ja ei too rulli enam sisse...
lahenduseks oleks: vähendada sõjaväge, garnisonid, mis ei ole otseses hädaohus, viia miinimumini, linnades maksud lakke ja otsida endale mõni suhteliselt lähedal olev mitterooma riik ning sellega rahu teha.

ja btw, kui sa ennem ei teadnud, võidutingimuseks on ju rooma ja 50 teise provintsi vallutamine... ;)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tabu
HV kasutaja
tabu

sõnum 09.05.2005 03:44:07 vasta tsitaadiga

UMMI9999 kirjutas:
See on segu käigustrateegiast ja reaalajastrateegiast. Alguses oled suurel üldkaaardil, kus on sinu linnad ja armeed. Seal saad linna ehitisi ehitada ja sõdureid treenida ning oma armeed liigutada (seda ainult teatud kaugusele iga käigu jooksul). Kui tuleb lahing, siis saad valida, kas sõdid ise või lased arvutil sõdida. Kui sõdid ise, siis saad ise oma armeed kontrollida ja vastaseid rünnata. Kui tahad ainult sõdida võid ka valida Custom Battle. Linna ehitisi, mis sa oled sinnna ehitanud, sa suurelt kaardilt ei näe, need lihtsalt on seal linnas. Sa näed ainult linna suurust vaadates.
Loodan, et see segane jutt aitas natuke.

ja näeb ka linna sisse inimesed jalutavad sõdurid treenivad helid asjad on korras
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
Dark
HV vaatleja

sõnum 16.05.2005 13:41:38 vasta tsitaadiga

TeddyBbeer kirjutas:

sul on liiga palju väge ja liiga väike sissetulek!!! kodusõjas istud ju... kaubandus, mis julii (ilmselt mängid seda kui hispaania ja saxa sinu käes) põhisissetulek on sõja pärast tux.gifi keeratud ja ei too rulli enam sisse...
lahenduseks oleks: vähendada sõjaväge, garnisonid, mis ei ole otseses hädaohus, viia miinimumini, linnades maksud lakke ja otsida endale mõni suhteliselt lähedal olev mitterooma riik ning sellega rahu teha.

ja btw, kui sa enne ei teadnud, võidutingimuseks on ju rooma ja 50 teise provintsi vallutamine... icon_wink.gif

või siis rünnata, inimesed rahaks teha, hooned maha müüa ja lahkuda sellest linnast järgmise suunas. Järmisel käigul tuleb see küll talupoegadele jätta, kes hakkavad seda sind oodates üles ehitama icon_biggrin.gif

Komentaar: Praegu märgin modega, mis teeb kaardi u 3 korda suuremaks - Euraasia suunas, väeosade suurus on maksimaalne ja ka raskusastmed on maksimaalsed. Mäng oleks nagu uus icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.05.2005 03:42:18 vasta tsitaadiga

üldjoontes asjalik mäng see totaalne sõda rooma ümber, kuid oma eelkäijate shoguni ja medievaliga ei anna võrreldagi! AI on lihtsalt LOLL, ma ei tea, vb on asi selles, et ma ei mängi KÕIGE raskema astmega, vaid eelviimasega?! icon_biggrin.gif igatahes sai mõlemad valitud "hard" ja lootsin ka vastavat mässamist, nagu eelnevate osadega oli...kuid asi on liiga lihtne, nii strate mapil kui lahingutes! icon_confused.gif mitte, et mitmetuhande mehelistest armeedest lihtsalt üle jooksmine kah fun ei oleks, aga natuke rohkem vastupanu oleks siiski igati ägedam icon_lol.gif ja minu lemmikuid kaitselahinguid ei toimu selles osas põmst mitte kordagi, kuna ükski neist ullikestest vastastest ei taha kunagi rünnata icon_evil.gif mängimine pakub küll mõnu ja hea ajaviide kindlasti, kuid enam ei ole seda pidavat hirmu, mis eelnevates osades (eriti shogunis!) oli, ja kui hirmu ei ole ning juba paarkümmend aastat ära mängides näed, et kaardil sulle enam ühtegi vastast ei ole, siis kaob nagu mingis mõttes motivatsioon ära...
ainuke asi, mis motiveerib on väike lootus, et peale selle rooma vallutamise finishit on nende teiste rassidega natuke huvitavam pelada.
arusaamatu minu jaoks ikkagi, miks selle osa AI niivõrd idioot on, kas eelnevate mängudega tuli kaebusi, et liiga võimatud? icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rome: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.