Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Stn
Kreisi kasutaja
|
30.03.2005 14:31:36
Vanema Soc. A prose kokkusobimine uue emmega |
|
|
Tere, kas Athlon 900 Thunderbird (a0900amt3b) töötab kenasti ka kõigi uute, s.t. praegu müüdavate, soc A emmedega, või on siiski midagi, millele peaks emme valikul tähelepanu pöörama. Mälu, mis sinna läheks, pole ka just kõige uuem (PC2100). Eesmärgiks siis võimalikult hea hinna/kvaliteediga emme osta, et siis tulevikus ehk upgradeda nii CPU kui mälu. Lisaks oleks veel hea kui emaplaadil mingit lärmakat chipseti venti poleks ja kui tal normaalne onboard sound oleks (praeguseks helikaardiks on mul audigy2zs; kui integr. heli on norm., võiks selle ehk maha müüa). Emme klokatavus pole primaarne.
Ehk siis kokkuvõtlikult, kas on mingi võimalus et mõni uuem soc A emme ei toeta seda siinikiirust, millega ülalmainitud prose (ja mälu) on mõeldud töötama?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
30.03.2005 14:57:27
|
|
|
kui tulevikus upgrade peas on siis osta kohe a64 s939 ja s939 mobo ._.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
30.03.2005 14:59:53
|
|
|
ja kui s939 liiga kallis tundub, siis miks mitte ka s754 ja sempron sinna peale. saab vast päris hea koosluse, suht odava hinnaga...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zooter
Kreisi kasutaja

|
30.03.2005 15:02:06
|
|
|
"Emaplaadi upgrade" soc A platvormi puhul tundub nagu natuke mõttetu jah...
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
2 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stn
Kreisi kasutaja
|
30.03.2005 15:07:10
|
|
|
Küsimus nagu selles, et mul momendil ülalmainitud prose ja mälu olemas ning neile sobivat emmet vaja. Et kas praegu müüdavad soc A emmed ses suhtes OK või mitte?
|
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
30.03.2005 15:38:22
|
|
|
eks ikka on OK.
näiteks epox 8rda+ või abit nf7 on ka minu kõrvale suht normaalse heliga.
uuematel on võimalik lihtsalt kõrgemale paremini püüela.. madalamad kiirused töötavad sama moodi hästi edasi
ja socket A plate osta ikka siit foorumist, saad palju soodsamalt. või kui tähtis on just tekk siis on küsimus muidugi teine..
_________________ Ainus, mis jääb on BEAT! |
|
Kommentaarid: 118 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stn
Kreisi kasutaja
|
30.03.2005 15:49:53
|
|
|
Tänud vastuse eest
Kas selle nf7-ga ei olnud mitte nii, et see normaalne heli vaid nf7-s mudelil? Tavalisel või siis nendel kus s-tähe kõrval veel mõni muu täht või number vist oli kehvem heli? Võin ka muidugi eksida.
Lisaks Ordis praegu selline mudel nagu 8rda+ Pro, tavalist ei paista. On ehk sellel mingeid erinevusi (int. heli osas näiteks)?
Või kui odava hinna peale minna, siis K-saluunis mingid ASrock'id ca 500 krooniga. On ehk mingi põhjus miks nende poole kindlasti ei tasu vaadata? Kui vaid heli kehv siis mul korralik helikaart olemas, kui saan norm. heliga emaplaadi võiks selle helika maha müüa.
Plate ostaks foorumist hea meelega, seal lihtsalt momendil ei paistnud Tartu kandis eriti pakkumisi olevat
|
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
30.03.2005 16:57:18
|
|
|
Zooter kirjutas: |
"Emaplaadi upgrade" soc A platvormi puhul tundub nagu natuke mõttetu jah... |
klge ärge ajage jama.
see socket 939 kiitmine hakkab vaikselt pinda käima juba.
Krt minu profiilis olev masin on ja jääb veel umbes 1.5-2a mind teenima, ennem kui a64 ja pci expressiga ema ostan - selleks ajaks on hinnad juba nii kõvasti langenud(uus xp64) et saan normaalse hinna eest kõik kätte.
Ja siiski ilmselt jätan selle masina teiseks masinaks kõrvale.
Praegu on selline periood, kus socket 939 võetakse veel hinnast viimast, ennem kui uus xp tuleb ja hinnad alla lendavad.
ma ei saa tõesti aru, mida krdit te saate teadmisest, et teil on 64bit prose???Erilist perfomance vahet ei ole, ainult hinnavahe 2 kordne.
mõttetu jura selle socket 939.
Üleüldse, kui palju te arvate, saab neid koduarvuteid tuunida?varsti tekivad ületamatud jahutuse probleemid, kui just millegi täiesti uue ja geniaalsega välja ei tulda.
Edit:
nendel asrockidel pole häda midagi, kui kellama ei hakka.
ise soovitaks NF-7-S, hea plate oli,l heli hea, kõik oli super, kuni sõber plate maha põletas
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.03.2005 17:08:44
|
|
|
oijah ja muud nagu ei tahakski öelda
ise ostaks miski kasutatud VIA kiviga (KT400A, KT600) või odavalt miski nf2 kiviga plaadi, aga miski uue kalli socket A plaadi ostmine on küll juba minu meelest võrreldav raharaiskamisega - kui siin mõni on nii vihane socket 939 peale, siis võib ka ju vaadata miskit s 754 plaati ja 1,3K maksvat proset... powerit on aga küllaga...
Sirius sinu arvamuse laadset arvamust kogtub siin tihti... aga võin julgelt öelda, et kes arvuti koju mängimiseks on ostnud, siis seda ei koti mitte 64bit seal tähistuses vaid ikka parem tööjõudlus, mida ta omab tänu igasugu täiustustele võrreldes socket a prosedega...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
30.03.2005 17:18:20
|
|
|
Sirius kirjutas: |
ma ei saa tõesti aru, mida krdit te saate teadmisest, et teil on 64bit prose???Erilist perfomance vahet ei ole, ainult hinnavahe 2 kordne. |
1. Athlon64 on idles imevaikne juba stock cooleriga, erinevalt socketA prosedest.
2. Athlon64 kaitseb su süsteemi osade buffer overflowde eest, vanad prosed seda ei suuda.
3. Minul konkreetselt on 1,6 GHz socket A Duroni ja 1,8 GHz s754 A64 perfomance vahe tavalises 3Dmark01s 1500 punni ja seda sellise juustu 3Dkaardiga nagu GeForce4MX. Jõudlus ON suurem, seda tõestavad kasvõi 3dMark rankingud kus skooritakse just A64ga
4. 64-bit OSi all (SuSE) saavutasin rsa4096ga krüptimisel 2x suurema kiiruse kui 32-bit keskkonnas (vastavalt ca 1600 ja 800 verify/s, prose A64 3500+ default kellad). Optimeeritud 64-bit soft rokib juba täna.
5. Athlon64 2800+ maksab 1800.- ja AthlonXP 2800+ maksab 1500.-
6. Täpselt sama ila ajas osa rahvast kui 16-biti pealt oli üleminek 32-bitile ... pole vaja, mul on kõik hästi ja toimib blablabla, täna ei tööta ilmselt keegi 16-bitise 286ga. Varsti on samamoodi, et raske leida mainstream OSi mis 32-bit CPU peal üldse käima läheb.
Ma saan aru sellest et sa ei taha pappi arvutisse taguda aga see ei peata progressi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
30.03.2005 17:40:44
|
|
|
Deep Fury kirjutas: |
ma ei saa tõesti aru, mida krdit te saate teadmisest, et teil on 64bit prose???Erilist perfomance vahet ei ole, ainult hinnavahe 2 kordne. |
1. Athlon64 on idles imevaikne juba stock cooleriga, erinevalt socketA prosedest.
2. Athlon64 kaitseb su süsteemi osade buffer overflowde eest, vanad prosed seda ei suuda.
3. Minul konkreetselt on 1,6 GHz socket A Duroni ja 1,8 GHz s754 A64 perfomance vahe tavalises 3Dmark01s 1500 punni ja seda sellise juustu 3Dkaardiga nagu GeForce4MX. Jõudlus ON suurem, seda tõestavad kasvõi 3dMark rankingud kus skooritakse just A64ga
4. 64-bit OSi all (SuSE) saavutasin rsa4096ga krüptimisel 2x suurema kiiruse kui 32-bit keskkonnas (vastavalt ca 1600 ja 800 verify/s, prose A64 3500+ default kellad). Optimeeritud 64-bit soft rokib juba täna.
5. Athlon64 2800+ maksab 1800.- ja AthlonXP 2800+ maksab 1500.-
6. Täpselt sama ila ajas osa rahvast kui 16-biti pealt oli üleminek 32-bitile ... pole vaja, mul on kõik hästi ja toimib blablabla, täna ei tööta ilmselt keegi 16-bitise 286ga. Varsti on samamoodi, et raske leida mainstream OSi mis 32-bit CPU peal üldse käima läheb.
Ma saan aru sellest et sa ei taha pappi arvutisse taguda aga see ei peata progressi  |
1.Huvitav - minu 2500+ stock cooleriga ei ole ka eriline lennukimootor - toitekas karjub üle.
2.buffer overflow?pole sellist probleemi veel´ette tulnud
3.3dmark.omfg. http://www.tomshardware.com/cpu/20040106/athlon64_3400-15.html
4.mitu % gameritest kasutavad linuxit?
5.emaplaadi vahetus?
6.siis ei vingunud rahvas, et nende arvutid lärmavad nii palju ja tahaks passivjahutust.
7.kas sa olid sündides alaarenenud, või on see pikapeale tekkinud?
http://www.tomshardware.com/cpu/20040106/athlon64_3400-15.html
seda linki soovitan uurida, ennem kui ostate 64 bitise peenisepikenduse.
no jumal küll, kannatage natuke, selle asemel , et mängudes 100fps asemel 110 saada ei ole mõtet tuhandeid minema lasta.
aga ma muidugi ei ürita teid ümber veenda, mõned vennad on nii änksis, et mul nüüd kalli raha eest a64, hea sõprade ees uhkustada
minul kahjuks ei ole sellist raha, tõsi, ostan ka endale 64 bit prosega ja PCI express siiniga emaplaadiga arvuti, aga siis, kui sellel mingit mõtet on.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.03.2005 18:14:43
|
|
|
odavaim s754 süsteem tuleb kusagil 2,3K (uus)
vaatasin, et jutt A900-le sobivast socket A plaadist... mina ostaks sinna küll kasutatud plaadi - socket A elu on läbi ja uuendamine hiljem kallis ja mõttetu... kasutatud plaatide hinnad hakkavad 200.-
socket 939-st rääkides on jah sellega nii ja naa teema... selle ostmisega veel kannataks ma natuke - pakutavate emaplaatide hind võiks väheheneda ja hulk suureneda.... min komplekti hind jääb kuhugi 3,4K piirimaile (uus)
Lihtsalt surfamiseks aga miski 900 MHz prose väga pro... nii et tõesti kui osta miski kestev emaplaat, piisavalt rammi, siis vähemalt weebi jaoks on sellest arvutist enam-kui küll... isegi ju istun koosluse taga: P266, 384MB ram, mx440 ja 19" Samsung NF
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zooter
Kreisi kasutaja

|
30.03.2005 18:25:13
|
|
|
Sirius, kui sul praegu iga viimane kui komponent arvutis üles ütleks, läheksid poodi ja ostaksid uuesti Soc A süsteemi?
Teemasse ka: Võta kasutatud emaplaat, pole midagi superkarmi tarvis, jõudlust saaks juurde minimaalselt.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
31.03.2005 10:26:14
|
|
|
tsitaat: |
no jumal küll, kannatage natuke, selle asemel , et mängudes 100fps asemel 110 saada ei ole mõtet tuhandeid minema lasta |
palju sul ET-s timedemo-s FPS on?
meil sinuga ma vaatan samad videokaardid ja võrdluseks, et minul on näiteks FPS 129
pealegi, kus sul need tuhanded tulevad, kui prosede hinnavahe on 300.- aga a64 2800+ omaks tavalise testides RAUDSELT! ära
platede hinnavahed jäävad samasse kanti epox 8rda+ (ma vaatasin profiilis on ka sul endal see peenisepikendus, miks sa canyon-i ei kasuta? on odavam ju ) ja abit-i kobedamate isenditega..
64bit tarkvara on ka windowsi saada. tuleb ainult osata küsida.
mis see mängimine siia puutub? mängida saab ka 1.6gigase duroniga vabalt. ja kui sind see "väike" jõudluse vahe põhimõtteliselt juba ei koti siis miks sul on oma prose 2500@3200 peale kellatud?
sõimad siin teisi lollakateks aga ma pakun, et siin on tegemist pigem "hapude viinamarjade sündroomiga"
edit: sinu antud linkidel selgub, et isegi mängudes on a64 parem. so what? sa vihad sellele, et vahe on väike või? 300.- eest on minumeelest jõudluse kasv piisav
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
31.03.2005 20:18:41
|
|
|
Üldiselt soovitaks võtta sellises olukorras kas epox 8kmm3i või siis selle asrocki.
Asrock on asuse odavbränd ning minukäes on neid nii 50tk viimasel ajal läbiläinud ning siiani ei ole mitte ükski tagasi tulnud mingi jamaga.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
31.03.2005 22:03:36
|
|
|
Socket A on väga hea valik kui eesmärgiks on saada vähese rahaga ülihea tulemus. Loomulikult võib pappi tulevikku taguda lootuses heas, et kõik läheb nii nagu loodate. Kui aga eesmärgiks pole mandra jõudlus-jõudlus-jõudlus siis soovitaks soojalt võtta mingitsorti odav Sempron, emaplaadiks näiteks Abiti NF7 ning peoga mälu ning saad komplekti, mis töötab sul vähemalt 2-3 aastat muretult.
Aga jah - alati võib maksta märksa rohkem ning saada natuke rohkem 3D peenisepikendust. Valik on Teie.
Muide - 286/386si ning win3.1 kasutati veel kaua-kaua peale 486/Pentiumi väljatulekut ilma mingi mureta. Nii on kogu aeg olnud - mingi seltskond tahab ajaga kaasas käia ning laob enda arvutisse pidevalt raha, teised ostavad korra viie aasta tagant uue raali ja kasutavad vahepeal "vana" ilma probleemita.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
31.03.2005 23:51:44
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
teised ostavad korra viie aasta tagant uue raali ja kasutavad vahepeal "vana" ilma probleemita. |
täpselt minu mõte.
uue arvuti järgi tekkis vajadus eelmise aasta septembris. varasem pill oli mul 1gigane duron, mis oli mind enne teeninud 4 aastat.
kui on plaanis koguaeg vaikselt kõpitseda, võib mudugi vahetada juppe vastavalt võimalusele aga kui on plaan uut arvutit soetada siis on õigem pisut kannatada ja raha koguda ning osta asi, millega saab pikemat aega hakkama.
minu kastist piisab mul vähemalt selleks ja järgmiseks aastaks. kui ma oleks ostnud eelmisel aastal soc. A süsteemi saaksin ma ka akkama aga vajadus uuenduste järgi tekiks märksa varem, kui seda praegu on...
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
nightlight
HV vaatleja
|
04.04.2005 08:57:18
|
|
|
s939 paistab jah tulevik olevat
_________________ 3Dmark2003= 10 021p |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
04.04.2005 10:47:19
|
|
|
OT kergelt aga ikka upgrade'i teemal ikkagi:
1.Huvitav - minu 2500+ stock cooleriga ei ole ka eriline lennukimootor - toitekas karjub üle.
5.emaplaadi vahetus?
6.siis ei vingunud rahvas, et nende arvutid lärmavad nii palju ja tahaks passivjahutust.
seda linki soovitan uurida, enne kui ostate 64 bitise peenisepikenduse.
no jumal küll, kannatage natuke, selle asemel , et mängudes 100fps asemel 110 saada ei ole mõtet tuhandeid minema lasta.
aga ma muidugi ei ürita teid ümber veenda, mõned vennad on nii änksis, et mul nüüd kalli raha eest a64, hea sõprade ees uhkustada
minul kahjuks ei ole sellist raha, tõsi, ostan ka endale 64 bit prosega ja PCI express siiniga emaplaadiga arvuti, aga siis, kui sellel mingit mõtet on. |
1. Mul on Athlon2500+ Barton olnud, A64 CnQ on vaiksem. IDLEs on temp vahed tuntavad.
2. Pole ka endal seda tüüpi uusviirust/vms olnud aga tulevikus ei saa kunagi 100 % kindel olla
3. Kui sa enne seda ei teadnud, siis 3Dmark03 skoor sõltub väga vähe CPUst, olgu Intel või AMD.
4. Arvutiga saab ka muud teha kui mängida, Linuxi all või mitte.
5. Ma sain endale profiilis mainitud emme 700ga (poes mõnevõrra kallim).
6. "Ma saan aru sellest et sa ei taha pappi arvutisse taguda aga see ei peata progressi" mõte jääb samaks.
7. Kuna see pole A64 teemaga seotud, siis ilmselt mu eelmine post solvas sind. PALUN VABANDUST (aga su point of viewd ei respekteeri ma sellegipoolest
Üldiselt olen mina socketA masina kõrval socket754 A64ga igati rahul. Raha ei kulunud üldse palju, masin on vaikne, cool (otses mõttes), 64-bit OS toega jne. Ütleks et hea "bang for a buck" küll. Pakun et aasta lõpus müüakse enamus uusi masinaid 64-bit OSiga (peam WinXP). Seda ootamise juttu ka n-korda kuuldud. Delfi Arvo Mägi ootab ka sobivat upgrade võimalust, endal 700 MHz'ne PIII Oodake jah ära millal dual core prosed tulevad ja siis tasub ära oodata millal virtualisatsiooni tugi (ilmselt 2006) prosedesse tuleb ja siis tasub ära oodata millal AMD DDR2/3 mälukontrolleri prosesse paneb, sest siis socket vahetub jne ... oodake oodake
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
04.04.2005 12:53:00
|
|
|
OT kergelt aga ikka upgrade'i teemal ikkagi:
5.emaplaadi vahetus?
seda linki soovitan uurida, enne kui ostate 64 bitise peenisepikenduse.
minul kahjuks ei ole sellist raha, tõsi, ostan ka endale 64 bit prosega ja PCI express siiniga emaplaadiga arvuti, aga siis, kui sellel mingit mõtet on. |
1. Mul on Athlon2500+ Barton olnud, A64 CnQ on vaiksem. IDLEs on temp vahed tuntavad.
2. Pole ka endal seda tüüpi uusviirust/vms olnud aga tulevikus ei saa kunagi 100 % kindel olla
3. Kui sa enne seda ei teadnud, siis 3Dmark03 skoor sõltub väga vähe CPUst, olgu Intel või AMD.
4. Arvutiga saab ka muud teha kui mängida, Linuxi all või mitte.
5. Ma sain endale profiilis mainitud emme 700ga (poes mõnevõrra kallim).
6. "Ma saan aru sellest et sa ei taha pappi arvutisse taguda aga see ei peata progressi" mõte jääb samaks.
7. Kuna see pole A64 teemaga seotud, siis ilmselt mu eelmine post solvas sind. PALUN VABANDUST (aga su point of viewd ei respekteeri ma sellegipoolest
Üldiselt olen mina socketA masina kõrval socket754 A64ga igati rahul. Raha ei kulunud üldse palju, masin on vaikne, cool (otses mõttes), 64-bit OS toega jne. Ütleks et hea "bang for a buck" küll. Pakun et aasta lõpus müüakse enamus uusi masinaid 64-bit OSiga (peam WinXP). Seda ootamise juttu ka n-korda kuuldud. Delfi Arvo Mägi ootab ka sobivat upgrade võimalust, endal 700 MHz'ne PIII Oodake jah ära millal dual core prosed tulevad ja siis tasub ära oodata millal virtualisatsiooni tugi (ilmselt 2006) prosedesse tuleb ja siis tasub ära oodata millal AMD DDR2/3 mälukontrolleri prosesse paneb, sest siis socket vahetub jne ... oodake oodake  |
...kui sa üritad mind ennast surnuks naerma panna siis oma komplektile viitamisea oled sa päris lähedale jõudnud .
sul on ikka kickass a64 komplekt.rofl.
muide, selle ootamise jutu kota - tuleb valida kuldne kesktee, aga paistab, et hetkel pingutavad kõik üle oma a64 üleminekuga.
aga tranomaeisaa.
su komplekt on kõva.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
04.04.2005 13:33:55
|
|
|
aga tranomaeisaa.
su komplekt on kõva.  |
Kui sul on vaja uut arvutit täna, siis A64 is the way to go ja see kehtib pea iga hinnaklassi arvuti kohta. Endal tekkis vajadus läppari ja BOX2 kõrvale kolmas kast soetada ja BOX1 saigi tehtud 3200 krooni eest (korpus, toitekas, cpu, emaplaat, ülejäänud vidinad esialgu vanast arvutist). Tulgu keegi <censored> veel rääkima, et 64-bitile üleminek on kallis või 100% pointless. RAMi ja HDD murega saab ilmselt see nädal ühelepoole, saab projektiga järgmisesse faasi liikuda.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
04.04.2005 13:40:09
|
|
|
aga tranomaeisaa.
su komplekt on kõva.  |
Kui sul on vaja uut arvutit täna, siis A64 is the way to go ja see kehtib pea iga hinnaklassi arvuti kohta. Endal tekkis vajadus läppari ja BOX2 kõrvale kolmas kast soetada ja BOX1 saigi tehtud 3200 krooni eest (korpus, toitekas, cpu, emaplaat, ülejäänud vidinad esialgu vanast arvutist). Tulgu keegi <censored> veel rääkima, et 64-bitile üleminek on kallis või 100% pointless. RAMi ja HDD murega saab ilmselt see nädal ühelepoole, saab projektiga järgmisesse faasi liikuda. |
oeh.mulle tulevad ajad meelde kus sai ühe usklikuga vaieldud peaageu kuu aega.
see oli enmavähem sama edukas kivist õlle välja pigistamine.
üldiselt ma loobun, teatud vennad lihtsalt ei saa aru mis räägitakse.
i give up 8)
levita oma usku edasi
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
04.04.2005 14:22:50
|
|
|
kordan ennast:
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
05.04.2005 15:36:01
|
|
|
Yeah, somebody won the race who can run out of arguments faster
"hapude viinamarjade sündroomi" kommentaar metsaliselt paneb pmst poolele threadi jutule tabava punkti.
Minuarvates võib teema lukku lüüa
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |