Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD mängija näitab avi ja mpeg faile ilma helita ja kollase pildiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rastabahma
HV vaatleja

sõnum 25.03.2005 13:47:04 DVD mängija näitab avi ja mpeg faile ilma helita ja kollase pildiga vasta tsitaadiga

Kui ma selle dvd mängija (PHILIPS DVP 630-632) ostsin siis divx filmid ja videod töötasid korralikult. Eile aga kui ma kirjutasin plaadi mpeg ja avi failidega, siis mängis player ilma helita (pilt oli täiesti okei). Täna proovisin kahte avi faili mängida...siis alguses oli kollakas pilt (kõik on nagu aru saada lihtsalt nagu must-valge ainult valge asemel on kollane) ja heli polnud. Sain pildi korraks isegi korda kui ma muutsin video settingutest RGB üheks teiseks, kuid heli ikka polnud. Siis proovisin ühte divx plaati mängida, aga ka see oli kollane ja helita. Kas keegi teab mis lahti mul selle kogu värgiga on?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 25.03.2005 14:06:57 vasta tsitaadiga

proovi neid plaate mis alguses mängisid .. kui need ka ei funka siis kas ise midagi pleieri setingutega ära mässand või siis masin katki
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
rastabahma
HV vaatleja

sõnum 25.03.2005 14:15:39 vasta tsitaadiga

ma proovisingi neid mis alguses töötasid, aga nüüd enam ei tööta. Aga mis ma oleksin saanud sela pleiri settingutest ära mässata? Kui keegi teab, siis mul oleks kiiresti vaja teada saada!!! Aitähh
tagasi üles
rastabahma
HV vaatleja

sõnum 26.03.2005 14:05:22 vasta tsitaadiga

sain asja korda...scart kaabel ei olnud korralikult ühendatud. Aga mul tekkis uus küsimus ka...on üks selline suhteliselt uus telekas, aga tal puudub see auk kuhu scart kaablit panna. Kas see on võimalik? Kas peab mingi muu juhe olema kui ei saa telekat ja dvd-mängijat scart kaabliga ühendada?
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2005 19:04:11 vasta tsitaadiga

s-video auk on siis äkki ? vaata teleka ümbert, mis seal on
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD mängija näitab avi ja mpeg faile ilma helita ja kollase pildiga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.