Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Anarchy Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rewer
HV Guru
rewer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2004 13:45:39 Anarchy Online vasta tsitaadiga

link :: koduleht

vaatasin, et siin teemat polnud. saab mängida esimest varianti, mitte lisasi. minu arust kindlasti parem kui mingi muonline või rs. aga mulle ei istu püstolid eriti. mõõgad oleks paremad.
natuke proovisin seda ja lagi ei täheldanud.
kes tahab proovib.[/url]
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 31.12.2004 20:42:42 vasta tsitaadiga

Mänguga siis selline probleem, et kui olen sisse loginud ja valinud create new character, siis tuleb ette must aken, hakkab pihta mängu heli, kuid pilti ei ole icon_neutral.gif . Ehk on kellelgi kogemusi ja oskab aidata. Videokaardiks on GeForce 4 MX440.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 31.12.2004 20:49:48 vasta tsitaadiga

Uuenda oma video draivereid ja vajadusel DirectX-i.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 31.12.2004 20:55:24 vasta tsitaadiga

Viimased driverid (66.93) ja DirectX 9c peal icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 01.01.2005 03:52:43 vasta tsitaadiga

Tirin ka ära, tundub üsna huvitav, siiani olen ainult eemalt mängu nime kuulnud. icon_razz.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 01.01.2005 12:31:55 vasta tsitaadiga

Mine uuri ka seda teemat mis mul lukku pandi, seal on üks link downloaderile mis BitTorrenti puudumisel tirib sulle ise need failid ära, mul tuli sealt stabiilselt 95KB/S ning kui kellelgi on abi vaja siis saatke kas PS või võtke mängus ühendust. (Et lisada mind oma buddylisti kirjuta chat aknasse /cc addbuddy Smartie.)
tagasi üles
arsestar
HV kasutaja
arsestar

sõnum 02.01.2005 01:02:12 vasta tsitaadiga

kas on siis ka hea mäng ?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 14
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 02.01.2005 12:35:53 vasta tsitaadiga

Muidugi on hea mäng, isegi väga hea kui võrrelda nende teiste MMORPG-dega mida ma proovinud olen. (RS, Tibia, Eternal Lands, Dransik, Hostile Space.)
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 03.01.2005 11:12:54 vasta tsitaadiga

jaa, nüüd on seda mitu päevakest toksida saanud. täitsa haaravaks muutub vahepeal icon_smile.gif

kuigi jah, seda MMORP'likku igavat expitoksimist on ka ikka kuhjaga, samas arusaadav

et ma olen siis nime Paganarh (duh!) all, Rubi-Kha1 servus. Omni! icon_smile.gif

outdated bio
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 03.01.2005 13:14:05 vasta tsitaadiga

Tegelikult on seal mängus väga palju teha, saad omada oma korterit, osta või ise ehitada auto(t)... Ok, ma rohkem maiuspalasid ära ka ei anna. icon_wink.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 04.01.2005 00:44:37 vasta tsitaadiga

endal kah mingi jama...kui full screenis üritada mängida, siis pilt jääb mustaks....hiirt on näha, aga arvuti on täielikult hangunud, ehk siis aitab ainult restart....ei oska nagu mitte midagi mõelda asjast... icon_rolleyes.gif
window mode's nüüd töötab, kui uusimad oomegad peale panin...aga fullscreen ikka mitte...
peal siis uusimad oomegad, DX9c...kogu konff profiilis....

EDIT:tuleb välja, et ZoneAlarm on kõiges süüdi...ja sellega ei jooksegi mäng fullscreenis (lõpuks trehvasin AO kodulehel technical issues'it lugema)...ah well, eks katsub siis window mode's hakkama saada.... icon_rolleyes.gif
muidu täitsa asjalik pela... thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 14.01.2005 22:27:05 vasta tsitaadiga

Muide, mängul nüüd ka ametlik soundtrack väljas. Selle saab siit ftp://ftp.funcom.com/media/AOSoundtrackVol2.zip täitsa asjalik mu arust, tasub tõmmata/kuulata küll.

Endal juba kergekujuline sõltuvus sellest mängust. Täna kah ilmselt enne hommikut magama ei saa.
Minu tegelane: http://anarchyonline.com/character/bio/d/2/name/nakhla

tagasi üles
arsestar
HV kasutaja
arsestar

sõnum 15.01.2005 23:34:41 vasta tsitaadiga

keegi kes mängib seda, võiks natuke lähemalt rääkida mängust ja ehk ka mõni screenshoti visata siia !
tsitaat:
Tegelikult on seal mängus väga palju teha, saad omada oma korterit, osta või ise ehitada auto(t)... Ok, ma rohkem maiuspalasid ära ka ei anna.
kas tõesti on autod ja korterid ka seal v2 ?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 14
tagasi üles
Tek1
Kreisi kasutaja
Tek1

sõnum 18.02.2005 20:01:31 vasta tsitaadiga

Mängin seda thumbs_up.gif
Macaco
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 16:18:07 vasta tsitaadiga

Igati asjalik mäng olen umbes üle kuu mänginud seda ja meeldib. Ja seal on autod ja igast lennumasinad mida kõiki saab ehitada "vingemaks" ja korterid on kah täitsa olemas kuigi nendel ei ole veel erilist mõtet sest sinna ei saa peale sinu enda keegi teine siseneda nagu ma olen lugenud ja praegu ei ole kah veel erilist mööblit võimalik sinna osta sellised tavalisemad asjad on olemas näiteks lambid maalid raadio. Nagu ma aru olen saanud muutub see mäng alles siis kohe väga huvitavaks kui oled ostnud 2 expansion packi sinna peale Shadowlands ja Alien Invasion. Alien Inavsionis põhiline asi on et sa saad ehitada oma linna ja sa pead seda kaitsma tulnukate eest kes tulevad su linna maha võtma see tulnukate ründamine näeb iseenesest väga "ilus" välja need pildid on "ingame" . Linnade ehitamisel on muidugi üks asi et enne seda pead sa tegema ORGi ehk siis clanni nii öelda.
Endal mul ei ole neid expansion packe et mängin seda tasuta versiooni eks kunagi hiljem kui see läbi saab eks siis saab mõelda nende ostmise peale icon_razz1.gif

kes meist siin mängivad seda võiksite öelda et kus serveris te mängite et äkki saaks millalgi mängus kokku ja läheks laamendama kuhugi:D icon_biggrin.gif
ma ise olen Rubi - Ka 2 servus ehk siis Rimor. nimi on Ziil
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 19.03.2005 16:34:28 vasta tsitaadiga

nujaa, samas ega ma sellest SL paketist palju ei arva, ise mängin küll kah freebie't...miks mulle aga SL ei meeldi, on et see teeb asjad liiga lihtsaks...originaalAO's on üldjoontes kindel et kuskil peale lvl60 peab mäng selge olema, muidu kaugele ei jõua, SL on aga loonud armee kõrge lvliga newbi'sid...ma olen näinud üle lvl130 mängijat, kes ei teadnud midagi implantidest jne....st minumeelest on SL iiiivil.... 8) icon_lol.gif
ja eestlasi on sealt võimalik leida küll, neid seal päris palju... thumbs_up.gif
enda põhi char siis MA nimega "Poisike" hetkel olen kuskil lvl90 kandis temaga (RK2)....vaikselt aga kindlalt, ega seda lvldamist ei tahagi liiga kiiresti teha, muidu on üks hetk lvl200 käes ja siis on hambad, kas võtta SL või midagi uut ja huvitavamat sealt enam tulemas ei ole... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Lõng
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 17:16:10 vasta tsitaadiga

ise siis laamendan koos Macacoga AOs. ja siiani on tõesti väga palju meeldinud. apsull kõige lahedam asi on igastahes see maailm. ühte ilgemalt suurt world mappi vaadates olen leidnud väga laheda enviormentiga kohti, kuhu veel ei julge aga minna, sest...liiga tugevad enemid on minu jaoks icon_biggrin.gif olen level 47 Martial Artist (olin, kui postitasin icon_razz1.gif ), ja annan teile pildi kõige lahedamast kohast mis ma ise siiani näinud olen

kui pilti ei näinud, siis http://img58.exs.cx/my.php?loc=img58&image=scrn00036yo.png

Siis kasutajanimi on Vunts nagu tähelepanelikud inimesed märkasid, ja see punane järv, mille pilti ma näitasin on laava. väga väga põhjas. lava country on koht mille kõik peaksid vähemalt korra oma AO mängija aja jooksul läbi jooksma.
nüüd siis natuke veel pelast: fightimine on üprsiski normaalne, kuigi mul (ehk Martial Artistil) on vist üks kergematest ja tugevamatest battle systemitest (natuke sokkis väljendus, aga midagi paremat kah eriti öelda ei osanud). attacke on kõikidele proffessionitele tohhujassi palju, niiet päris kenasti pakuks huvi nende otsimine, skille on kah üpriski palju, aga punktde panemise raskus vist muutub persioodiliselt. praegu on olnud alates lvl neljakümnest üpriski ebamugav punkte jagada, ja Macacol on olnud probleeme pikemat aega juba. aga jah. väga lahe mäng. mishe on palju, queste on huvitav otsida, ja muusika...tegelt isegi mitte muusika, aga just sound effectid. väga lahe on kuulaat matsi samme, ja rollerrati vigisemist kui ta sust nõrgem on (mulle tuli ükskord hall rollerrat jalgade juurde, ja vigises nii kurvalt nii pikka aega et ma lõin ta maha lõpuks icon_biggrin.gif )
praegune jutt on olnud väga positiivne, aga nüüd tsipa halbu asju kah...L22G. ma vihkan seda. mõnikord paneb mitmekümneks sekundiks mängu seisma...ja see ongi enamvähem kõik icon_biggrin.gif buge on kah, aga mitte nii palju et mind häiriks.
Soovin nagu Macaco'gi teiste eestlastega koos laamendama minna kuhugi thumbs_up.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 19.03.2005 17:27:57 vasta tsitaadiga

lvl50 pealt tuleb uus title-lvl siis hakkab rohkem pointse per lvl saama...ja mingi hetk enne lvl50 tabad sa paari asjaga kindlasti title-lvl cap'i....siis saadki ka teistesse asjadesse punkte panna....
muidu see punktide jagamine ongi üks selline asi, et peab tegema kompromisse, kõige peale ei saa punkte raisata, seetõttu tuleb suht pikalt ette mõelda, missugust char'i sa omale lõpuks saada tahad....ja siis vastavalt sellele vaadata mille peale nüüd pidevalt punkte panna ja mille peale mitte.... icon_wink.gif
MA on muidu mõnus küll, aga näiteks nutma ajab see kui keegi MA ära root'ib....siis istud koha peal kinni ja nutad, samal ajal kui ümbruskonna lapsed sind kividega pilluvad... icon_lol.gif
tagasi üles
Lõng
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 18:14:52 vasta tsitaadiga

jea, seda küll. but be very ware of the wrath of MA if he has dimach icon_biggrin.gif mitte et keegi teaks seda kas on kasutatav või mitte. aga jah, üks asi mis natuke nõme on, on see, et paar attackki panevad nii kradi kauaks kinni MA skilli (nagu angel of night jne), et jah, nii palju ikka peab MA mõtlema, et kas on väärt 7 minti ilma special attakkideta olla. kuid ikka parem kui Nanotechnicianitel, kes põhiliselt alamatel levelitel peavad lihtsalt seisma kui keegi nano kasutuse ära rikub icon_smile.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 19.03.2005 18:24:36 vasta tsitaadiga

peaks kah proovima aga pregu kõvaketas suht täis.mis seal levelid on mingi väga lihtsalt saada vä.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 19.03.2005 18:47:16 vasta tsitaadiga

mina ei kasuta üldse dimachi, on olemas selline koht nagu Temple of Three Winds ja sealt saab sellise Special attacki nagu tree of enlightenment (mis lukustab dimachi)....dimach ise oma 30m rechargega ei ole minumeelest asja väärt...
ja neid pika rechargega special attack'e ei kasuta ma üldse...tavavõitluses kasutan Blessed with Thunder (väga kasulik asi!) ja Tree of enlightenment'i...vajaduse korral kasutan Upon a wave of summer (lammutab root'i)....ja viimase hetke elupäästjana flower of life'i (ja seda on ta ka mitmel korral teinud, kuna aga recharge kohutavalt pikk, siis üldjoontes katsun asja viimaseks hetkeks jätta). Kuna Blessed with Thunder kasutab ka nanot, siis kehvade vastaste vastu kasutan Bird of prey'd. Ülejäänud pole minumeelest kasutamist väärt.

Ja mis NT'desse puutub, siis alamatel lvlitel on nende olukord tõesti väheke kehvakene....aga edaspidi läheb asi üpris karmiks, kui nad hakkavad root'e ja blind'e jms saama....sai ükskord proovitud ühe tuttava NT'ga veidi pvp'd (oli vist kuskil lvl75 kandis vms)...ma sain haledalt peksa, ta hoidis mind lihtsalt root'iga paigal ja ise küttis aga nanosid, niikui root'ist lahti sain, rootis jälle....st mul polnud lootustki....samas eks edaspidi hakkan rohkem pointse nano-resisti panema, siis proovib uuesti... 8)
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 19.03.2005 19:44:37 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
mina ei... ...8)

jõle segast juttu aetakse.peab ikka ise mängu ära proovima icon_razz1.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Macaco
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 19:53:18 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
peaks kah proovima aga pregu kõvaketas suht täis.mis seal levelid on mingi väga lihtsalt saada vä.
levelite kohapealt tegelt oleneb et mis tegelase sa oled omale valinud nagu ma aru saan on praegusel hetkel siis kõige raskem olla NT ( nano technician) ja crat (bureaucrat) aga see vist pidi olema siis kui sa mängid koos nende expansionitega nagu näiteks Shadowlands aga muidu alguse poole on lihtsam ja siis edasi läheb tsipa raskemaks aga ega nüüd väga raske ega väga kerge ei ole küll selline vahepealne:D
Ise mängin NT na ( AC friiik olen:P) ja mulle kohe meeldib väga juba ootan seda aega kuni saaks sealt Temple of Three Winds ist kätte selle exarch robe i ja siis veel muidugi Shoulderpads for the Veracious siis läheb asi juba huvitavaks icon_biggrin.gif lvl 44 juures ma olen juba päris paljudel põhi skillidel title level capi kätte saanud nüüd vähemalt hea tõsta neid skille mida enne lihtsalt IP punktide puuduse tõttu ei raatsinud tõsta icon_razz.gif. Aga eix666 küsimus et kas sa oled juba kätte saanud endal Pads of Dedication? et need saab ühest mishist mis on väga pikk ja koosneb kolmest osast nagu ma lugesn siis sinu lvli juures peaks olema võimalik juba need saada
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 19.03.2005 20:05:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Aga eix666 küsimus et kas sa oled juba kätte saanud endal Pads of Dedication? et need saab ühest mishist mis on väga pikk ja koosneb kolmest osast nagu ma lugesn siis sinu lvli juures peaks olema võimalik juba need saada

2. osa pad on olemas (misiganes selle nimi ka oli) part3 on aga päris kirves, seal peab ühe Trash king'i maha nottima, ning kuna tegu on üpris vihase vanaga, siis pole see mitte kerge...lisaks on ta veel üsna otsitud kah, st ei pea võitlema mitte ainult TK'ga, vaid tõenäoliselt peab ka mingi teise tiimi OD'ma (overdamage, tegema rohkem dammi, et ise jupi omale saaks)....st tegu pole mitte lihtsa asjaga, üldjoontes peab olema ikkagi tiim koosnema kuskil lvl100 vantidest koos mõne lvl150'ga vms....

to amddude:selle mängu puhul tasub terminoloogia suht hästi selgeks teha endale, väga palju koosneb tiimitööst ja kui sa ikka ei taipa mis teised räägivad, siis varsti on jama lahti... icon_lol.gif ...õnneks jääb see aga suht kergesti külge.... icon_wink.gif
tagasi üles
Macaco
HV vaatleja

sõnum 19.03.2005 20:23:57 vasta tsitaadiga

Kui ainult see kolmas osa oleks nii et tule maha lüüa aint Trash King siis oleks see tegelt isegi võib öelda suht lihtne kui saad abi lahketelt lvl 200+ inimestelt näiteks mul on olemas juba Trash Kingi item üks hea lahke lvl 200+ enf lõi ta niisama maha ja lasi mul lootida ja siis kohe TK kõrval oli üks kaheksast TK abilisest kelle see enf ka lahkelt maha lõi ja lasi mul lootida icon_smile.gif aga noh muidugi on nüüd see mure et tuleb veel maha saada teised 7 sellist icon_biggrin.gif ja mul ei olegi veel ausalt öeldes see esimene osa sellest mishist tehtud icon_biggrin.gif pooled itemid on veel puudu
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Anarchy Online mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.