Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hollywer
HV kasutaja

|
10.03.2005 23:32:22
AMD käsustik |
|
|
On keegi kursis AMD käsustikuga? Plaanin 64-bitist AMD prose osta, aga ma ei tea kui hästi see 16-bitiste käskudega toime tuleb. Praegu õpin Pascali keeles programmeerimist koolis, mis on DOS-i baasil. Tahaks kindel olla, et see protsessor nendega edukalt toime tuleb. Loogiliselt võttes peaks hakkama küll saama nagu 32-bitised prosed, aga tahaks teada, mis targemad asjast teavad ja arvavad.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.03.2005 23:37:11
|
|
|
Loogiliselt võttes peaks toetama küll kuid seda tõenäoliselt ainult 32bit OS'i kasutades. 64bit OS'i peal see ilma nippideta käima ei lähe.
Pascali kohapealt soovitan sul FreePascalit uurida, IDE'ks võta kasvõi Dev-Pascal. FP on 32 bit ning märksa võimalusterohkem
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
11.03.2005 20:56:24
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Loogiliselt võttes peaks toetama küll kuid seda tõenäoliselt ainult 32bit OS'i kasutades. 64bit OS'i peal see ilma nippideta käima ei lähe. |
Ma ei mõista, mida sa selle lausega öelda tahtsid.
Mis iganes, ostan selle prose ära ja siis näeb, mis juhtuma hakkab
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
arrow
HV kasutaja

|
11.03.2005 21:25:56
|
|
|
Microsofti kodulehel on õpetus selle 16-biti aktiveerimiseks, mul 64-bit AMD ja töötab küll 16-bit programmidega
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.03.2005 09:53:03
|
|
|
hollywer kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Loogiliselt võttes peaks toetama küll kuid seda tõenäoliselt ainult 32bit OS'i kasutades. 64bit OS'i peal see ilma nippideta käima ei lähe. |
Ma ei mõista, mida sa selle lausega öelda tahtsid.
Mis iganes, ostan selle prose ära ja siis näeb, mis juhtuma hakkab  |
Seda mõtlesin et 32bit operatsioonisüsteemid (kõik winid peale 64bit editioni mis alles betas ning linuxid v.a 64 bit variandid) peavad toetama 16bit programmide jooksutamist. 64bit OS'id aga peavad toetama 32bit progede jooksutamist, 16bit kohta pole nii kindel.
Nii kaua kui sul seal tavaline 32bit OS peal on ära muretse, töötab küll
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
12.03.2005 12:27:00
|
|
|
Aa, selge, nüüd sain väga hästi aru. Aitäh!
Peab siis ilmselt ootama, mil ilmuvad ka 64-bitised proged, et 64-bitised OS-id nendega paremini hakkama saaks
Ajast etteminek on igati positiivsem kui ajast maha jäämine riistvara tasemel
Aprillis pidavat 64-bitine Windows välja tulema, aga noh, ex ma siis panen endiselt 32-bitise, nagu targemad soovitavad
Kui nüüd loogiliselt mõtlema hakata, siis need riistvaralised ja tarkvaralised bitid on täiesti erinevad asjad ja pole omavahel kuidagi seotud. Seega kasutame 32-bitist tarkvara edasi, kuni tarkvara on samuti täiesti 64-bitile kolinud.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|