Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Reklaamindus Eesti moodi ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.03.2005 22:22:23 vasta tsitaadiga

just nägin uut miski Cillit Bangi pulbri reklaami.
no vana raip, ma kaeban varsti need kutid kohtusse vaimse terroriseerimise eest icon_evil.gif
see pole ju normaalne, et ühe toote reklaamid saavad nii ropult pinda käia icon_mad.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Juhan88
HV Guru

sõnum 04.03.2005 08:00:38 vasta tsitaadiga

Eile oli "Hoia ja Keela" saates ainult reklaamid....mingi reklaami-eri...
Hansapanga reklaam sai esikoha...

A veel käivcad mulle närvidele need Jippii reklaamid,mida iga 3 sekundi järel lastakse icon_evil.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.03.2005 09:29:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Eile oli "Hoia ja Keela" saates ainult reklaamid....mingi reklaami-eri...
Hansapanga reklaam sai esikoha...

hansapank&kozy&genka reklaam on minu arvates eesti meedias parim. küllap kindlasti ka selle pärast, et minu muusikamaitse järgi on hiphip& räpp mu lemmikstiil. hansapank on igastahes hea idee ära teostanud thumbs_up.gif , samas on ju näha, et ta on teinud ühe reklaami nii noorema põlvkonna jaoks, kui ühe vanema jaoks (koidula ja jakobsoniga - aga see vist ei jookse enam)

vaadates teisigi hiphopiga seotud reklaame, nagu nt "hull õun" tekib vahest vihatunne, et miks solgitakse sellist muusikazanri. võib ju seda reklaami naljaga vaadata ja mõelda et kes tohlan sellise jama välja mõelnud on, aga muud küll sellest ei saa thumbs_down.gif

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2005 09:31:46 vasta tsitaadiga

see on hea jah thumbs_up.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Raid0
HV veteran
Raid0

sõnum 04.03.2005 11:36:04 vasta tsitaadiga

eeh. keegi seda bosch'i reklaami on näinud kus neid ahjusi reklaamitakse. mina nägin seda kanal 2'st. all on kollane kiri "eesti keelne menüü" ja samas kohe näitab seda ahju tablood kus ilusti on näha vene keelt icon_lol.gif tõsised naljahambad.. icon_biggrin.gif

edit: nägin seda uuesti ja on hoopis valge kiri. ei tia kust mulle see kollane meelde jäi

viimati muutis Raid0 04.03.2005 18:18:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 93
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 04.03.2005 11:43:06 vasta tsitaadiga

Raid0 kirjutas:
eeh. keegi seda bosch'i reklaami on näinud kus neid ahjusi reklaamitakse. mina nägin seda kanal 2'st. all on kollane kiri "eesti keelne menüü" ja samas kohe näitab seda ahju tablood kus ilusti on näha vene keelt :lol: tõsised naljahambad.. :D

Ilmselgelt oligi see tekst ekraanil selgitusena mõeldud. Ehk et Eesti versioonil on ka meiekeelne menüü.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 04.03.2005 12:31:06 vasta tsitaadiga

see hansapanga reklaam mulle eriti ei meeldi. esiteks ei peaks minu arvates inimene räppima, kui ta ei ole neeger, kellel on tümps veres. seda enam ei peaks räppima, kui see toimub veel eesti keeles, mis ei ole selleks üldse sobiv keel.

teiseks on reklaami sisu kohati väga arusaamatu - näiteks mis funktsioon on seal sellel naisterahval, keda pangatöötaja vaatab? väga raske on aru saada. ta peaks kuulama ju kliente, mida nad räägivad, mitte mingite kõrvaliste asjadega tegelema. aga ilme ja segadus pangatöötaja näol ütleks justkui, et "hei, kas see on äkki see sugulane, keda pole 15 aastat näinud, väga tuttav paistab olevat"

kolmandaks on nõmeduse tipp see, kui pangatöötaja ütleb, et noored peaks hotellides seiklema. no kamoon - kas ma selleks võtan hansapangast laenu või investeerin pensionisse või mida nad seal just nüüd reklaamisidki, et välismaal hotellides seigelda? näidake mulle mõnda normaalset inimest, kes läheb välismaale hotellidesse seiklema. hotellid kulutavad ju väga palju raha ja neis peaks veetma nii vähe aega kui võimalik.

nii et lõppkokkuvõttes - väga võltsilt mõjuv reklaam.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 04.03.2005 13:24:06 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
see hansapanga reklaam mulle eriti ei meeldi. esiteks ei peaks minu arvates inimene räppima, kui ta ei ole neeger, kellel on tümps veres. seda enam ei peaks räppima, kui see toimub veel eesti keeles, mis ei ole selleks üldse sobiv keel.

teiseks on reklaami sisu kohati väga arusaamatu - näiteks mis funktsioon on seal sellel naisterahval, keda pangatöötaja vaatab? väga raske on aru saada. ta peaks kuulama ju kliente, mida nad räägivad, mitte mingite kõrvaliste asjadega tegelema. aga ilme ja segadus pangatöötaja näol ütleks justkui, et "hei, kas see on äkki see sugulane, keda pole 15 aastat näinud, väga tuttav paistab olevat"

kolmandaks on nõmeduse tipp see, kui pangatöötaja ütleb, et noored peaks hotellides seiklema. no kamoon - kas ma selleks võtan hansapangast laenu või investeerin pensionisse või mida nad seal just nüüd reklaamisidki, et välismaal hotellides seigelda? näidake mulle mõnda normaalset inimest, kes läheb välismaale hotellidesse seiklema. hotellid kulutavad ju väga palju raha ja neis peaks veetma nii vähe aega kui võimalik.

nii et lõppkokkuvõttes - väga võltsilt mõjuv reklaam.

aga see reklaam on suunatud ju lastele... vähemalt nii olen mina asjast aru saanud.
EDIT: arvatavasti on juba ammu iga endast lugupidav tattnokk sõnad pähe õppinud ja papa / mammaga pangas asjad joonde ajanud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 04.03.2005 14:32:19 vasta tsitaadiga

kas inimesed ei saa juba ükskord aru et:
1)hiphop on kultuur(mille elemendid on:MCing, turntablism, graffiti, brakedance)
2)räppimine on väljendusviis
3)iga inimene võib ennast räpiriimidega väljendada, vahet pole mis nahavärv tal on icon_wink.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
shifty
HV kasutaja
shifty

sõnum 04.03.2005 15:01:21 vasta tsitaadiga

Muide, eesti reklaaminduses on suur originaalideede puududs. Kõik head reklaamid on kopitud välismaalt. Ka see hansapanga reklaam ei ole oma ideelt originaal, vaid venemaallt kopitud (ka panga reklaam oli). Kuigi teostus on hansapanga reklaamil hea, siiski ei meeldi selline 1:1 reklaamidwe kopimine.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 04.03.2005 19:28:19 vasta tsitaadiga

miski niggalik ja getolik käitumine viskab ikka küll yle...miskid valged nolgid teevad negrosi järgi...no cammoon...
parimad reklaamid on need õlu reklaamid (Disel-Mehed ei nuta ja Originaal-i oma)
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.03.2005 19:46:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

miski niggalik ja getolik käitumine viskab ikka küll yle...miskid valged nolgid teevad negrosi järgi...no cammoon...

see et mustanahalised avastasid enese jaoks HIPHOPI enne kui meie, ei tähenda veel et see teeb meist kehvemad hiphopi ja rapi kultuuri järgijad. vastupidi, eestis on üks eurooa tugevaimaid hiphop/räpikultuure. btw dvd vader, suurem tõonäosus on, et see naine on ta kaastöötaja ja mees vaatas talle abivajaja pilguga otsa - naine zestikuleeris, et võta asja rahulikult icon_wink.gif

kui üldse rääkides hophopi kultuurist ning selle väljunditest, siis peaks ükskord endale selgeks tegema, et kui selline kultuur sulle ei meeldi siis ei tasu kohe hakata asja maha tegema, parafraseerides Cool D -d : "see mees kes ei tea hiphopist sittagi ärgu tulgu ka seda maha tegema ja negatiivselt kommenteerima" . see kehtib ka kõigi teiste zanride kohta. muusikas tuleks olla tolerantne - ei tasu hakata kommenteerima seda zanri sitaks või mõttetuks või siis lapselikuks, kui pole sellega tuttav. sama hästi võin ma väita, et dvd vaderi käitumine on lapsik kibestumus iga asja suhtes, samas tal on ju enda põhjused miks ta sellise suhtumisega on - ja mina neid mitte teades ei hakka ka lahmima, seda ootan ma ka kõigilt teistelt.

üks asi on teha maha ideed - see on ju hea, kuna kriitika viib paremate lahendusteni. kuid teha maha inimesi ja nende uskumusi, ise olles selles vallas ebapädevate teadmistega on küll ignorantsuse ja võhiklikkuse musternäidis.

tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 04.03.2005 19:46:23 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
parimad reklaamid on need õlu reklaamid (Disel-Mehed ei nuta ja Originaal-i oma)

jajahh ./ "Kurat muidugi, mehed" icon_biggrin.gif

viimati muutis borru 05.03.2005 04:14:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 04.03.2005 19:49:58 vasta tsitaadiga

pain...ei tea kuidas sina aga mina olen aint kohanud noori nolke kes ei tea hip hopist ja räpist kui kultuurist tuhkagi kuigi suuvärk ja riietumine on väga thumbs_down.gif (aka sõim ja kottpüksid jms.) Cool D on thumbs_up.gif teised aga miskid suvalised logardid...see on ainult minu arvamus.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.03.2005 19:58:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

pain...ei tea kuidas sina aga mina olen aint kohanud noori nolke kes ei tea hip hopist ja räpist kui kultuurist tuhkagi kuigi suuvärk ja riietumine on väga thumbs_down.gif (aka sõim ja kottpüksid jms.) Cool D on thumbs_up.gif teised aga miskid suvalised logardid...see on ainult minu arvamus.

üks asi on see mida sa võid tänavatel ja oma tuttavate seas näha, samas iga vähegi hiphop kultuuriga tuttav inimene oskab eristada wannabed tegijast. see kui keegi kuulab tümakas põhjas eminemi ei tee temast veel räpikultuuri järgijaks. nagu sa ka ise ütlesid, et nad ei tea tuhakagi -miks sa siis neid hiphoppariteks loed? btw eestis on peale Cool D muid kõvasid tegijaid kah, nagu nt Toe Tag, Arühm, põhjamaade hirm (kirjutati vist nii), kuulus waterboy kelle laulud juba massides, rääkimata nendest entusiastidest kes ühes tublis foorumis astuvad oma biitidega heli kujul üles ja korraldavad ka räpimaailmas tuntud batteleid +veel tegijaid keda mul hetkel meelde ei tule.

igat kottpükstega puberteeti ei tasu lugeda räppariks või hiphoppariks, see vaid on puhas solvang hiphopi kultuuri pihta. hiphop on üks tõsiseimaid muusikazanre, samuti raskemaid - ei tohiks pidada seda mingiks mõttetuseks kuna sulle see ei meeldi.

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 04.03.2005 20:01:15 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:

Täitsa õige, kui sellised reklaamid tulevad vajutan kuhugi mujale. Oma arust umbe Eminemid.

dvd vader
HV Guru

sõnum 04.03.2005 20:01:48 vasta tsitaadiga

painkillah, ma ei olegi hiphopi vmt. maha teinud, ma tegin maha just nimelt selle osa, kus laulavad valgenahalised inimesed, sest kui valge laulab, siis see kõlab nagu mõttetu nina kaudu inisemine. st. valgete kõri, suu ja üldse see mehhanism, kust hääl välja tuleb, ei ole lihtsalt loodud sellise asja jaoks juba geneetiliselt. ja kõik, mida seal üritatakse, on lihtsalt vastikult kunstliku kõlaga, vastupidiselt neegritele, kellel see asi on loomulik ja kaasasündinud. on muidugi aru saada, et paljud ei tee üldse vahet, mida ja kuidas nad täpselt kuulevad, mul lihtsalt hakkavad kõrvad s*tavett jooksma, kui valged laulavad niimoodi, vahe mustanahalisega on juba esimeste sõnade järgi tuntav.

tsitaat:

kuid teha maha inimesi ja nende uskumusi, ise olles selles vallas ebapädevate teadmistega on küll ignorantsuse ja võhiklikkuse musternäidis.

ma nüüd loodan, et see ei käinud minu kohta, sest ma ei ole mitte kusagil maha teinud kellegi uskumusi, samuti ei hinda ma end ebapädevaks (ja see ei tule minu jutu põhjal ka mitte kusagilt välja, kui pädev või mittepädev ma olen. see, kui ma avaldan oma arvamust, mis sulle ei meeldi, ei tee ju mind automaatselt ebapädevaks)

ja üldse - ma räägin kogu aeg ainult laulmisest, vokaalosast. muusikat võib ükskõik kes teha, sellel vahet ei ole. aga kui valge suu lahti teeb...

viimati muutis dvd vader 04.03.2005 20:05:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Raid0
HV veteran
Raid0

sõnum 04.03.2005 20:05:13 vasta tsitaadiga

mina aga olen painkillah pooldaja rohkem. minu arust on a-rühm ja toe tag(hansa panga reklaam ka icon_wink.gif ) päris head bändid. btw, see lõpp ei taha enam väga hästi minna reklaaminduse alla, kisub juba muusika stiile sekka icon_biggrin.gif

edit: lõuna ajal juhtusin nägema häppi auer´it ja seal intervjueeriti cool d'd. muidu ta mulle eriti ei meeldi aga tema jutt oli minu arust väga õige ja enam-vähem see, mida painkillah siin räägib.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 93
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.03.2005 20:15:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

painkillah, ma ei olegi hiphopi vmt. maha teinud, ma tegin maha just nimelt selle osa, kus laulavad valgenahalised inimesed, sest kui valge laulab, siis see kõlab nagu mõttetu nina kaudu inisemine. st. valgete kõri, suu ja üldse see mehhanism, kust hääl välja tuleb, ei ole lihtsalt loodud sellise asja jaoks juba geneetiliselt. ja kõik, mida seal üritatakse, on lihtsalt vastikult kunstliku kõlaga, vastupidiselt neegritele, kellel see asi on loomulik ja kaasasündinud. on muidugi aru saada, et paljud ei tee üldse vahet, mida ja kuidas nad täpselt kuulevad, mul lihtsalt hakkavad kõrvad s*tavett jooksma, kui valged laulavad niimoodi, vahe mustanahalisega on juba esimeste sõnade järgi tuntav.

noh praegusel juhul on tegu maitsete erinemisega. mina olen sel meelel, et eesti räpikultuur ületab igat pidi suure lombi taga oleva kultuuri, kogu ameerika hiphop kultuur tundub ühe suure kommertsina, va eminem, kellel tõesti osad laulud olid hea poindiga. eestis muusikaga just "fortune" it ei teeni nii, et see on ka üks põhjus miks eesti räpparid ikka siiani teevad muusikat hingest - vähemalt mulle tundub nii.
see miks sulle ei meeldi valgenahaliste räpp on minule kahjuks arusaamatu - võibolla sulle meeldib kuulata mustanahalisi niivõrd rohkem et oled nendega harjunud. mind just paelub oma emakeeles lauldav räpiviis, kuna eesti keel on üks maailma raskemaid keeli - mis annab ka kõige rohkem võimalusi riimide rittaseadmiseks. eks siin lähevadki meie arvamused lõplikult lahku - kelle jaoks on eesti räpp paras pa*k, kelle jaoks parem kui üle lombi. ps see, et ma siin aluseks võtan ameerika, ei tähenda, et ma unustaks teised mustanahalised räpparid - on ju neidki kellel lugu poindiga.

tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 04.03.2005 20:48:47 vasta tsitaadiga

Sorry. icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

viimati muutis .Scorps. 04.03.2005 20:54:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 265 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 04.03.2005 20:50:09 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
painkillah kirjutas:

kogu ameerika hiphop kultuur tundub ühe suure kommertsina, va eminem,

Eminem on inglane.

A kui ma eksisin, siis ärge näkku lööge.

Sündinud Detroidis & kui ma ei eksi, siis mu meelest Detroit ikkagi USA's icon_smile.gif

EDIT: Natuke ikkagi eksisin, cbr postitusest võib näha, et hoopis Missouris sündinud, kuid enamuse oma elust siiski elanud Detroidis

viimati muutis StaticMoth 04.03.2005 20:55:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 99
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 04.03.2005 20:53:12 vasta tsitaadiga

*cbr peksab .Scorps.-i julmalt jalaga näkku*

tsitaat:
Eminem, born Marshall Bruce Mathers III, 17 October 1973, Kansas City, Missouri, USA.

Kuna USA'l on nn. "päikeseõigus", siis on ta Ameerika kodanik isegi kui ta vanemad seda poleks.

edit: StaticMoth, su info on vale.

2III7
HV veteran
2III7

sõnum 04.03.2005 21:00:53 vasta tsitaadiga

imo on küll inglis keeles riime kergem seada icon_razz.gif ise olen paar lugu eesti keeles valmis kirjutand(räppima pole hakkand kuna pole võimalust korralikult lindistada ja mingit arvutimikri kräppi küll valmistada ei tahaks) ja see oli küll ilge aju ****. inglis keele sõnad riimuvad palju paremini.
ahjaa, sellest "ininast" millest vader rääkis, see tuleneb sellest et paljud valged ei kasuta oma häält õieti(et kõlaks hästi icon_smile.gif )eesti räpparitest kõlavad kõige paremini chalice ja t-boy IMO.
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 05.03.2005 03:39:48 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:

hiphop on üks tõsiseimaid muusikazanre

ja millest see järeldus? icon_lol.gif
kas siis näiteks kasvõi raadioträänsis ei anna tõsist teemat arendada? icon_rolleyes.gif
IMO see mustade (väldiks edaspidi väljendit "neeger") halamine oma diskrimeerimise üle ja lood "fat ass bitch'idest" on nii möödanik, kui vähegi olla saab!
pealegi, paljud teist on viimased 3 kuud viibinud mustade seltsis, et teate mis "tänapäeva" räpp on?
ei tea seda mina ja olen 99,9% kindel, et ka keegi teist ei tea icon_exclaim.gif
ja kui keegi tähele on pannud (nii et Kuu ei näe icon_wink.gif ), siis see mis siin toimub, on totaalne offtopic, mis minu meelest oleks väärt kustutamist icon_exclaim.gif

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.03.2005 12:24:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kas siis näiteks kasvõi raadioträänsis ei anna tõsist teemat arendada? icon_rolleyes.gif

väitsin et teised muusikazanrid pole tõsised?
tsitaat:

IMO see mustade (väldiks edaspidi väljendit "neeger") halamine oma diskrimeerimise üle ja lood "fat ass bitch'idest" on nii möödanik, kui vähegi olla saab!

mulle tundub, et sinu puhul on tegu täieliku võhikuga hiphopi ajal kuna sinu arust liigitub kõik maailma hiphop ühte patta (sinule teadmiseks, et ka black eyed peas on hiphop bänd)
tsitaat:

pealegi, paljud teist on viimased 3 kuud viibinud mustade seltsis, et teate mis "tänapäeva" räpp on?
ei tea seda mina ja olen 99,9% kindel, et ka keegi teist ei tea icon_exclaim.gif

hiphop on kultuur, samuti räpp, millel on oma põhiideed. selleks et mingit kultuuri ära õppida ei pea ilmtingimata elama mustanahaliste juures. kuna sa ka ise jätad oma jutuga väga võhiku mulje, siis julgen arvata, et see sinu üldistus et 99% ei tea on ka lahmitud arv.
sinule veel kord :
tsitaat:

parafraseerides Cool D -d : "see mees kes ei tea hiphopist sittagi ärgu tulgu ka seda maha tegema ja negatiivselt kommenteerima"

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Reklaamindus Eesti moodi ? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.