praegune kellaaeg 20.06.2025 10:54:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Johnny.B.Goode
HV vaatleja
|
23.02.2005 23:33:20
arvuti ei mängi cd muusikat |
|
|
Ostsin Aerosmithi plaadi ja nüüd alles loen et plaadil kiri (will not play on PC) , kas ma mingi programmiga ei saaks seda käima panna? Nero ei lase mul isegi tagavara koopiat teha sellest plaadist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
23.02.2005 23:42:48
|
|
|
selliste plaatidega on endalgi jama olnud, aga kõik olen saanud mängima. näiteks kõik sellised plaadid mängivad ideaalselt vanas arvutis, kus on igivana 8x cd-lugeja. teine variant on, et lihtsalt lasen plaadi 10-15 korda lugejasse ja tagasi, ning ühel korral ta neist katsetest ikkagi hakkab mängima, mõnikord isegi esimesel katsel, mõnikord 15-ndal. tegelikult hakkabki tavaliselt kohe lugema, mõnikord tuleb aga tõesti miskipärast ka 15 korda edasi-tagasi sõidutada. lite-on tehnika
google pakub päris palju infot selle kohta
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.02.2005 18:03:49
|
|
|
Oleneb konkreetselt kaitsest mis plaadile on peale aetud. Mingi isendi andis välja lülitada ainuüksi sellega, et plaadi sisse toppides hoidsid Shift klahvi all. Kui autorun kah välja lülitatud siis peaks asi veelgi lihtsamalt minema.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
25.02.2005 01:41:47
|
|
|
ee ise neid Will not play on PC/MAC audioplaate näinud küll. kõik on ripitud ja kuulatud jne
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|