Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Femb
HV kasutaja
Femb

sõnum 14.02.2005 21:42:12 vasta tsitaadiga

tänan Rix..oligi Ad Aware kiusamine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 15.02.2005 13:39:16 vasta tsitaadiga

Rix, on neid ver. nii palju valida?
Ma olen official kodukatelt tirinud alati...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 15.02.2005 17:22:40 vasta tsitaadiga

Tahan saata webcami pilti teise kasutajale aga kui panen "send my webcam" siis ütleb "We are unable to run Audio/Video Tuning Wizard at this time"...milles jama? Samas webcamera settingus on kõik korras näitab seal pilti jne....
tagasi üles
kalltar
HV vaatleja

sõnum 15.02.2005 18:32:21 vasta tsitaadiga

Mul ka suur jama selle MSN-ga. Arvutiks vana P166 Win 98SE-ga ja kasutan selles MSN 5.0, nüüd aga karjub pidevalt, et uuenda, aga ei taha uuendada, sest see vanagi sööb mu arvutil piisavalt ressurssi (kui MSN-ga koos Opera juba lahti kipub arvuti vahel hanguma). Lasin selle vana MSN maha ära ja tõmbasin www.oldversion.com -st omale uuesti selle MSN 5.0 aga ikkagi karjus ja sisse õnnestus logida alles umbes kahekümnendal katsel icon_sad.gif
Kas keegi teab, kust saaks seda uuendamise meeldetuletust maha võtta? Ma optionsitest kuskilt sellist asja ei leidnud icon_sad.gif
Leidsin netist ka mingi AOL Messengeri. Kas oleks alternatiiviks AOL Messengerile üleminek ja kas sinna õnnestub oma MSN listi importida ja asi üldse nii tööle saada, et mina kasutan seda AOL oma ja sõber MSN-i?

Tänud ette,
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.02.2005 19:41:02 vasta tsitaadiga

kalltar kirjutas:
Mul ka suur jama selle MSN-ga. Arvutiks vana P166 Win 98SE-ga ja kasutan selles MSN 5.0, nüüd aga karjub pidevalt, et uuenda, aga ei taha uuendada, sest see vanagi sööb mu arvutil piisavalt ressurssi (kui MSN-ga koos Opera juba lahti kipub arvuti vahel hanguma). Lasin selle vana MSN maha ära ja tõmbasin www.oldversion.com -st omale uuesti selle MSN 5.0 aga ikkagi karjus ja sisse õnnestus logida alles umbes kahekümnendal katsel icon_sad.gif
Kas keegi teab, kust saaks seda uuendamise meeldetuletust maha võtta? Ma optionsitest kuskilt sellist asja ei leidnud icon_sad.gif
Leidsin netist ka mingi AOL Messengeri. Kas oleks alternatiiviks AOL Messengerile üleminek ja kas sinna õnnestub oma MSN listi importida ja asi üldse nii tööle saada, et mina kasutan seda AOL oma ja sõber MSN-i?

Tänud ette,

Võibolla tahad proovida sellist asja nagu Easy Message http://www.easymessage.net/
tagasi üles
papsik
HV vaatleja

sõnum 15.02.2005 19:49:50 vasta tsitaadiga

Proovi webmessengeri, siis pola arvutisse midagi vaja tirida.
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 15.02.2005 20:46:29 vasta tsitaadiga

kalltar kirjutas:

Tänud ette,

Minu P166/200 kannatas 16MB mäluga ka Msn 6.2'e kenasti ära. Korraliku Messenger 5.0 peaksid saama siit:
http://g.msn.com/7MEEN_US/EN/95/SETUP95.EXE

Mirkel kirjutas:
Rix, on neid ver. nii palju valida?
Ma olen official kodukatelt tirinud alati...

Jah, hetkel soovitaks kasutada
Messenger 7.0.0425 - http://www.mmaailm.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails
Messenger 6.2.0205 - http://www.mmaailm.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails
tagasi üles
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 15.02.2005 21:03:06 vasta tsitaadiga

kasutan 7.0-i ja just sedasama 7.0.0425-e.
tagasi üles
marti118
HV kasutaja
marti118

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.02.2005 01:25:33 vasta tsitaadiga

kas eestikeelset MSN ka on olemas?
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 16.02.2005 02:11:25 vasta tsitaadiga

Eesti keele patch on küll saadaval.
crv
HV kasutaja

sõnum 16.02.2005 09:45:02 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Eesti keele patch on küll saadaval.

Msni patch ,eestikeelne ,kas tõesti !? Mõtlen just 7'le !?
tagasi üles
marti118
HV kasutaja
marti118

sõnum 16.02.2005 10:02:51 vasta tsitaadiga

oleks ka est k variandist huvitet, kui kellelgi juhtub käeulatuses olema..
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 16.02.2005 16:59:32 vasta tsitaadiga

marti118 kirjutas:
kas eestikeelset MSN ka on olemas?

MSN7 Est tuleb välja siis, kui Messenger 7 täisversioon on väljastatud. Ehk siis kunagi Märtsis icon_wink.gif
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 16.02.2005 18:19:51 vasta tsitaadiga

6.2'le on küll eestikeelne patch, 7'le veel mitte.
kalltar
HV vaatleja

sõnum 16.02.2005 18:53:33 vasta tsitaadiga

Ei tööta ka see 5.0 versioon, mida sa Rix soovitasid icon_sad.gif Krt, see MSN oma uuendustega ajab halliks, kui muidu sai uuendusi lihtsalt ignoreerida, siis nüüd enam ei saa kuidagi hakkama. Kas kuskil pole veel avastatud mingit moodust nende uuenduste ignoreerimiseks? Näiteks MSN kaustas mingeid faile teistega asendada või misit? Web messenger on ka ikka väga mage kasutada icon_sad.gif
tagasi üles
marti118
HV kasutaja
marti118

sõnum 16.02.2005 19:53:18 vasta tsitaadiga

ehk kellelgi see 6,2 versioon eestikeelne patch käeulatuses?
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 16.02.2005 20:03:44 vasta tsitaadiga

marti118 kirjutas:
ehk kellelgi see 6,2 versioon eestikeelne patch käeulatuses?

Mul on.

svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2005 23:49:41 vasta tsitaadiga

kalltar kirjutas:
Ei tööta ka see 5.0 versioon, mida sa Rix soovitasid icon_sad.gif Krt, see MSN oma uuendustega ajab halliks, kui muidu sai uuendusi lihtsalt ignoreerida, siis nüüd enam ei saa kuidagi hakkama. Kas kuskil pole veel avastatud mingit moodust nende uuenduste ignoreerimiseks? Näiteks MSN kaustas mingeid faile teistega asendada või misit? Web messenger on ka ikka väga mage kasutada icon_sad.gif

Julgeks soovitada mingit alternatiiv clienti msn messengerile. Näiteks amsn või gilly messenger. Pead ei anna, kas need 95 peal töötavad, aga ressurssi ei tohiks need palju võtta.
tagasi üles
naxitrall
Piiratud kasutaja
naxitrall

sõnum 16.02.2005 23:56:51 vasta tsitaadiga

msn jooksutab mul millegi pärast arvuti kokku startupil:S
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 17.02.2005 02:07:57 vasta tsitaadiga

ma tegin ühe grupi juurte (äri) mix ta näitab mulle et seal on 2 inimest koguaeg moblaga sees (grupis ongi praegust 2 inimest kuna käis väike puhastus)

EDIT: Nüüd on kindel, tegelt on inimene väljas aga näitab et Mobile on

tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 17.02.2005 10:57:36 vasta tsitaadiga

mtimmo kirjutas:
ma tegin ühe grupi juurte (äri) mix ta näitab mulle et seal on 2 inimest koguaeg moblaga sees (grupis ongi praegust 2 inimest kuna käis väike puhastus)

See mobile ei tähenda mitte kuidagi seda, et inimene mobiiliga sees on. See tähendab seda, et inimesele on võimalik saata msn-i kaudu sms teadet vms. Eestis kahjuks antud teenus veel ei tööta. Vähemalt viimati kui seda kontrollisin.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 17.02.2005 12:25:14 vasta tsitaadiga

svenman kirjutas:
mtimmo kirjutas:

See mobile ei tähenda mitte kuidagi seda, et inimene mobiiliga sees on. See tähendab seda, et inimesele on võimalik saata msn-i kaudu sms teadet vms. Eestis kahjuks antud teenus veel ei tööta. Vähemalt viimati kui seda kontrollisin.

Ma olen seda mibile värki ise kah proovind (eMSN), ja minuarust tähendab see küll seda et inimene on MSN-is, ainult et GPRS mobiiliga

tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 17.02.2005 12:33:26 vasta tsitaadiga

mtimmo kirjutas:

Järelikult see inimene on aktiveerinud endal mobiili <tools-options-phone-mobile settings> alt.
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 17.02.2005 13:33:06 vasta tsitaadiga

svenman kirjutas:
mtimmo kirjutas:

Eestis on see täiesti olemas. Teenus eeldab, et sul on tellitud e-mail GMS'le. Lähemalt:
http://www.mmaailm.net/modules.php?op=modload&name=KKK&file=index&myfaq=yes&id_cat=4#3
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 17.02.2005 14:49:28 vasta tsitaadiga

Rix kirjutas:
svenman kirjutas:
mtimmo kirjutas:

Eestis on see täiesti olemas. Teenus eeldab, et sul on tellitud e-mail GMS'le. Lähemalt:
http://www.mmaailm.net/modules.php?op=modload&name=KKK&file=index&myfaq=yes&id_cat=4#3

Kas Elisa kliendid ka seda kasutada saavad?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.