Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muda
HV kasutaja

|
12.02.2005 20:56:26
Reklaamindus Eesti moodi ? |
|
|
Hull Õun. Kust kohast saaks seda reklaami. Tänud.
algne pealkiri:
Hull Õun. Kust kohast saaks seda reklaami.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
TNS
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
12.02.2005 21:08:15
|
|
|
põhiline on see et eile seda üleval ei olnud. Tänud sulle.
võib sulgeda teema.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
12.02.2005 22:13:06
|
|
|
lugu on pask, biit on hea, houd on keand 8) , aga tegelt täielik saast reklaam, kasutatakse hiphopi ära, et mingit jama müüa sama hea kui teeks näiteks mingi supi reklaamimiseks mingi räpi loo, et "jeee jeee supp jeee jeee, panen vee keema jeee jeee, viskan supi sisse jeee jeee, hakkan seda sööma jeee jeee, olen khuul mees jeee jeee"
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.02.2005 23:07:31
|
|
|
siinkohal ma lihtsalt pean kommenteerima, et need reklaamid, mida eesti telemaastikul näidatakse, on lihtsalt täielik p*sk. miks meil ei näe kunagi selliseid vaimukaid reklaame nagu progressiivsetes lääneriikides, mis oleks naljakad ja mida inimesed ka jääksidki kohe vaatama? eriti vihale ajab mind see, et mingites pesupulbri ja k*rat-teab-mis-reklaamides rüvetatakse klassikalise muusika suurteoseid. k*rat kas seda me tahtsimegi - mingi pealeloetud nõmeda pesupulbri- või nõudepuhastusvahendireklaamide tegelased reklaamivad toodet mozarti ja bizet' teoste taustal? usun, et nad vähkreks hauas täiega, kui teada saaks, kuhu nende aegumatu looming jõudnud on.
ja kahjuks on ka näha, et kodumaised reklaamid, mis üritavad olla vaimukad, on kahjuks liigagi tihti mõne välismaise reklaami pealt lihtsalt maha pandud (kasvõi see pagan-seda-enam-mäletab-mis-kõneteenuse-või-tont-teab-mille reklaam, kus mingid tüübid üksteisele helistavad ja telefoni röögivad). kas nad tõesti arvavad, et keegi ei pane tähele sellist mahapanemist
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
12.02.2005 23:17:04
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
siinkohal ma lihtsalt pean kommenteerima, et need reklaamid, mida eesti telemaastikul näidatakse, on lihtsalt täielik p*sk. miks meil ei näe kunagi selliseid vaimukaid reklaame nagu progressiivsetes lääneriikides, mis oleks naljakad ja mida inimesed ka jääksidki kohe vaatama? eriti vihale ajab mind see, et mingites pesupulbri ja k*rat-teab-mis-reklaamides rüvetatakse klassikalise muusika suurteoseid. k*rat kas seda me tahtsimegi - mingi pealeloetud nõmeda pesupulbri- või nõudepuhastusvahendireklaamide tegelased reklaamivad toodet mozarti ja bizet' teoste taustal? usun, et nad vähkreks hauas täiega, kui teada saaks, kuhu nende aegumatu looming jõudnud on.
ja kahjuks on ka näha, et kodumaised reklaamid, mis üritavad olla vaimukad, on kahjuks liigagi tihti mõne välismaise reklaami pealt lihtsalt maha pandud (kasvõi see pagan-seda-enam-mäletab-mis-kõneteenuse-või-tont-teab-mille reklaam, kus mingid tüübid üksteisele helistavad ja telefoni röögivad). kas nad tõesti arvavad, et keegi ei pane tähele sellist mahapanemist |
100% nõus! Hetkel on 1 hea reklaam mis silma on jäänud(Soome?) Taffel`i reklaam "kus on Taffel, seal sõpru(st?) ei tunta!" See on ikka haiglaselt koomiline klipp!
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsaline
HV veteran

|
13.02.2005 00:17:35
|
|
|
2III7 kirjutas: |
lugu on pask, biit on hea, houd on keand 8) , aga tegelt täielik saast reklaam, kasutatakse hiphopi ära, et mingit jama müüa sama hea kui teeks näiteks mingi supi reklaamimiseks mingi räpi loo, et "jeee jeee supp jeee jeee, panen vee keema jeee jeee, viskan supi sisse jeee jeee, hakkan seda sööma jeee jeee, olen khuul mees jeee jeee"  |
meenutagem hansapanga reklaami...
"jee-jee"-d kasutatakse palju... tundub, et müüb... jee-jee...
_________________ Ainus, mis jääb on BEAT! |
|
Kommentaarid: 118 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
13.02.2005 00:23:03
|
|
|
kõik need pesupulbri ja "valged kohad hammastel" reklaamid on tulnud ju poola jne kandist, ühine nimetaja oleks, et imevad täiega
eesti ja lääne reklaamid kannataks veel ära, vahest satub mõni pärl isegi sekka
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
13.02.2005 00:45:15
|
|
|
minu arvates on eestis tehtud ainult kolm head reklaami:
*Viru Valge saare reklaam
*Mingi teise viina reklaam kus video jooksis tagurpidi jne(Kihnu Mark oli vist)
*Mehed, originaal
see hullu õuna reklaam tundub küll kahtlane, seda ei vaidlusta et beibed on kenad, aga üldmulje küll midagi head ei ole. sama hästi võiks ju limpsi mingid topless tibid koos mingi musklis neegriga reklaamida
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
13.02.2005 00:48:22
|
|
|
muda kirjutas: |
põhiline on see et eile seda üleval ei olnud. Tänud sulle.
võib sulgeda teema. |
Tegelikult ta on seal mitu päeva juba olnud. Mis see reklaam on mingi wannabe mc vimpel vä?
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
13.02.2005 04:17:30
|
|
|
Tegelikult ei saa üle jääkarude ja jänese kunagises ROCKi reklaamis miski(Y)
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
13.02.2005 12:57:32
|
|
|
Kas meil siis tõesti neid valgeid neegreid vähe juba pole? Võibolla nad mõtlesid teha nendele getodele oma joogi, nagu tehti ja geidele oma õlu.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
13.02.2005 13:58:02
|
|
|
mehed, aga parim reklaam on lenoril ikka! (tglt see imo perverssuse tipp aga noh vanemale generatsioonile läheb peale vist...)
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
13.02.2005 14:00:32
|
|
|
progressiivsetes lääneriikides |
Kõigega võib nõus olla, aga sellisest asjast kuulen ma küll esimest korda.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
13.02.2005 14:25:08
|
|
|
tsitaat: |
sellisest asjast kuulen ma küll esimest korda
|
lohutuseks, et üks kord on ikka esimene. kui keegi veel ei saanud aru, siis see tähendab "edasijõudnud, kõrge arengutasemega, pidevalt paremuse poole muutuv", vastand on "regressiivne" ehk "manduv". minu meelest on eesti võrreldes progressiivsete riikidega tihti mõnes osas väga regressivne, näiteks telereklaamide osas, aina hullemaks läheb
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
13.02.2005 15:01:07
|
|
|
ütleme ausalt jah... et eesti reklaamid pole suuremad asjad. kuigi enamus pesupulbrid ja hambapastad ning sidemed tegelt ju poola värk. Kui palju nende asjade reklaame te eestis tehtud on?. Vist mõni üksik.
Aga mõned näited mis omale meeldivad
1.vana Veerpalu @ hansapensioni fond
2.Saarema Viin
3.vana Radiolina reklaam . "1 korroni eest saab" , "Elvis Bnsujaamas" , Kingseppa juures" jne.
4. Ja siis üks hästi vana reklaam mis ka auhinna võitis . Ma täpselt ei mäleta kas se reklaamis ADSL või ISDN ühendus . Aga seal oli nii et Peeter Oja mängis mingit transameest . Ning seal oli lause: Raskused on selleks et neid võita. Loodan et te tunnete ära selle reklaami mida mõtlen. Kui kellelgi juhuslikult veel see olemas on oleks tänulik kui saadaks selle.
Muda has spoken.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
13.02.2005 15:07:01
|
|
|
Mehed ei nuta (Disel)
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
switch
HV veteran
|
13.02.2005 15:08:01
|
|
|
|
aga mis on reklaami eesmärk - olla meeldejääv - meeldejääv kuidas tahes. Järelikult reklaam töötab.
olen nõus, et need Poola pesubulbri reklaam klipid on tõeliselt haigelt Eesti keelde tõlgitud jne, aga äkki seda just ongi tegija taotlenud?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
izzo
HV kasutaja

|
13.02.2005 15:48:23
|
|
|
tuletan kah ühe hea reklaami meelde, peaks vist kah eesti oma olema. see kus sipelgas peab jäätist valvama ning on pärast jäätisekujuline ja ütleb et jäätis pääses plehku.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
13.02.2005 16:20:49
|
|
|
sellisest asjast kuulen ma küll esimest korda
|
lohutuseks, et üks kord on ikka esimene. kui keegi veel ei saanud aru, siis see tähendab "edasijõudnud, kõrge arengutasemega, pidevalt paremuse poole muutuv", vastand on "regressiivne" ehk "manduv". minu meelest on eesti võrreldes progressiivsete riikidega tihti mõnes osas väga regressivne, näiteks telereklaamide osas, aina hullemaks läheb |
Seda, mis on progressiivne tean ma isegi.
Sellist sõnade ühendit aga paraku ei ole olemas, nagu sina välja tõid.
O.k võibolla mõne koha pealt vaadatuna Holland v.m.s aga laias mastaabis on eesti ikka üks progressiivsemaid(kuidas mulle ei meeldi see nõme sõna) riike maapallil.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
13.02.2005 16:33:10
|
|
|
Minu arust on üks parem reklaam see Originaali promo Ikka hea vaadata "Mehed, kurat! Originaal!"
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
13.02.2005 16:38:45
|
|
|
Sellist sõnade ühendit aga paraku ei ole olemas, nagu sina välja tõid.
|
kui pole olemas, siis miks siis google'i otsing näiteks väljendile "progressive countries" annab üle 9000 vaste ('progressive state(s)' ei saa otsida, sest state ei pruugi tähendada riiki alati, country on kindel laks).
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
13.02.2005 16:47:02
|
|
|
Mulle on meeldinud Peeter Oja penjuunisamba reklaamid.
_________________ www.kolkbeer.ee |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoperniK
HV kasutaja
|
13.02.2005 16:55:43
|
|
|
pl1600 kirjutas: |
kõik need pesupulbri ja "valged kohad hammastel" reklaamid on tulnud ju poola jne kandist, ühine nimetaja oleks, et imevad täiega
eesti ja lääne reklaamid kannataks veel ära, vahest satub mõni pärl isegi sekka |
Mu lapsed ytlesid selle peale et kui neid tuleks öösel hambaarst üles äratama ,et "vaatame kas sinu hambad magavad hästi" siis nad annaksid talle pasunasse (pean mainima et mul on tütred)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|