Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
11.02.2005 23:44:42
HV ja välimused |
|
|
Selline mõte tuli, et kas HV isad ei tahaks foorumi välimuste alla lisada mõnda kitsast välimust? (st, et mitte terve ekraani laiuses, vaid servades natuke tühja ruumi vms)
EDIT: põhjendas seda ettepanekut veel sellega, et nii mõnelegi inimesele on selline variant meelepärasem ja ülevaatlikum. (nt mulle )
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
12.02.2005 16:23:38
|
|
|
Keegi ei käse sul akent üle ekraani hoida. Pane aken nii suureks kui meeldib ja voilaaa.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
12.02.2005 16:36:50
|
|
|
Vidget kirjutas: |
Keegi ei käse sul akent üle ekraani hoida. Pane aken nii suureks kui meeldib ja voilaaa. |
See'p ole see, mis ma mõtlesin...
Lihtsalt minu väike mõte. Ega see nüüd kohe kohustuslik ka täide viia ole.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
12.02.2005 16:44:10
|
|
|
Näen siin mõtet neil kasutajatel, kel näiteks bookmarks või favourites pidevalt kasutuses on ja need ekraani äärde paigutatud on.
Ise seda küll ei kasutaks...
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
12.02.2005 21:52:43
|
|
|
_marek kirjutas: |
Näen siin mõtet neil kasutajatel, kel näiteks bookmarks või favourites pidevalt kasutuses on ja need ekraani äärde paigutatud on.
Ise seda küll ei kasutaks...  |
See teebki ju kitsamaks ja midagi ei jää nägemata. Omal kasutusel default skin ja see ju ventiab või surub kokku akent vastavalt akna suurusele. ma ei sa üldse aru, mis selle point peaks olema?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
13.02.2005 03:08:08
|
|
|
Vaata, visuaalselt on mulje lehest ikkagi teine, kui theme kitsam on. Mulle isiklikult meeldib see rohkem, kui theme üle lehe laiali on. Tegin sellise ettepaneku ja kohe mitte mitte selleks, et arutada, kellele nii meeldib ja kellele mitte. Rohkem selleks, et HV isad saaksid pakkuda oma jüngritele parimat...
Ah, tund hiline ja jutt ka vastav, aga see, et sina, Vidget, sellest aru ei saa, miks kitsad [i]theme[/]-d mulle ja mõnele meeldivad, nüüd küll näitajaks ei ole. Kui ei saa aru, siis OKEI. Mulle ei meeldi ka paljud asjad. Ega ma seda ju mõtle vaikimisi välimuseks. Lisavõimalus, noh. Neile, kellele meeldib.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|