Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Intel või Amd? (Uudised, testid, arutelu) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 172, 173, 174  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
energeetik
HV vaatleja

sõnum 10.02.2005 21:12:46 vasta tsitaadiga

circles kirjutas:
...sinu armastatud korteri küttekeha, millel on prose lisafunktsioon, saab ennem kuumuskahjustusi ma pakun kui amd.

Kui sind häirib soojuseeraldus, mis kaasneb tavalise PC`ga, võta näiteks centrino baasil läpakas ja sa võid selle probleemi unustada. Vaata seda https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=142507&highlight=, prose osa kogu soojusest selles konfis on max 50% fullis, ülejäänud osa deskis kasutab muu raud. Selle valguses Minu IBM R51 max 33W on lapsemäng.

HV veteran
Zoig

sõnum 11.02.2005 00:59:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
No kuidas saab olla nii loll et aru ei saa, et avatud korpust mõtlen selle all et prose oli toa temp. mitte kinnises korpuses soojemas keskkonnas.

prose=toa temp icon_eek.gif , aga mitte kinnise korpuse soojem keskkond.
väljenda ennast selgemini! icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.02.2005 02:31:28 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
tsitaat:
No kuidas saab olla nii loll et aru ei saa, et avatud korpust mõtlen selle all et prose oli toa temp. mitte kinnises korpuses soojemas keskkonnas.

prose=toa temp icon_eek.gif , aga mitte kinnise korpuse soojem keskkond.
väljenda ennast selgemini! icon_lol.gif
Ta jättis lihtsalt osa juttu kirjutama millest vähegi teadlikumad peaks niisamagi aru saama:

avatud korpust mõtlen selle all et proset ümbritses toa temperatuuril õhk mitte kinnises korpuses soojem keskkond
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 11.02.2005 02:40:18 vasta tsitaadiga

Samas ei seleta see, miks ta seda siis kauem ei juljenud lahtisena hoida kasti icon_rolleyes.gif
Sellele vast oligi Zoid 'i küsimus suunatud.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 11.02.2005 02:51:48 vasta tsitaadiga

Mingi hullem tembi kamm jälle lahti ma vaatan icon_lol.gif kaua võib mõniinimene arutada neid temp problasi icon_question.gif

nüüd on Inteli kord tunda muret tempide pärast ja see aeg on ammu unustatud kui AMD oli kehvem kui Intel ! 486 ja 5K86 aegadel oli see nii icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
qwerty007
HV veteran
qwerty007

sõnum 13.02.2005 00:29:21 vasta tsitaadiga

nii olin tükkaega kasutanud intelit ja mõtlesin et proovin amd ka ära. Ja tulemus on vaimustav. Järeldus:::INTEL MAKSAB MÕTTETULT PALJU JA AMD ATHLON TASUB IGALJUHUL ÄRA.Olin inteli fänn (enam ei ole).
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 2 :: 100
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.02.2005 00:56:35 vasta tsitaadiga

qwerty007 kirjutas:
nii olin tükkaega kasutanud intelit ja mõtlesin et proovin amd ka ära. Ja tulemus on vaimustav. Järeldus:::INTEL MAKSAB MÕTTETULT PALJU JA AMD ATHLON TASUB IGALJUHUL ÄRA.Olin inteli fänn (enam ei ole).
Ehk täpsustaksid milliselt arvutlit millisele arvutile üleminek toimus. Vana pentium vs uuem amd on vahe mäe kõrgune, see ju loomulik nähtus.

Hindasid võrreldes arvesta mobo hind ka juurde. Olenevalt socketi tüübist on hinnaerinevused päris suured.

Nagu siin teemas on sadu kordi varem räägitud on iga asi teatud tingimustes parem kui teine. Üks asi on puhas kiirus teine kasutajamugavus. Proovi kunagi teha mingit ressursinõudvat ülesannet korraliku HT p4 peal ning sama amd64 peal ning vaata kui hea oli samal ajal muude asjadega tegeleda. Mänge mängides on muidugi amd valdavalt veidi kiirem kuid eks igaüks hindab headust oma parameetrite järgi.
tagasi üles
Tek1
Kreisi kasutaja
Tek1

sõnum 14.02.2005 13:25:12 vasta tsitaadiga

AMD olen väga rahul enda AMD-ga.
Intel on siiski rohkem multimeedia arvuti, AMD mänguarvuti.
Samuti on hinnasuhe AMD kasuks

incognito
Kreisi kasutaja
incognito

sõnum 14.02.2005 14:23:28 vasta tsitaadiga

inteli mobod nüüd küll odavamad kui AMD omad pole icon_razz.gif...
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 14.02.2005 18:45:33 vasta tsitaadiga

Ise olen Inteliga rahul thumbs_up.gif
qwerty007
HV veteran
qwerty007

sõnum 14.02.2005 21:48:57 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
qwerty007 kirjutas:
Ehk täpsustaksid milliselt arvutlit millisele arvutile üleminek toimus. Vana pentium vs uuem amd on vahe mäe kõrgune, see ju loomulik nähtus.

Hindasid võrreldes arvesta mobo hind ka juurde. Olenevalt socketi tüübist on hinnaerinevused päris suured.

Nagu siin teemas on sadu kordi varem räägitud on iga asi teatud tingimustes parem kui teine. Üks asi on puhas kiirus teine kasutajamugavus. Proovi kunagi teha mingit ressursinõudvat ülesannet korraliku HT p4 peal ning sama amd64 peal ning vaata kui hea oli samal ajal muude asjadega tegeleda. Mänge mängides on muidugi amd valdavalt veidi kiirem kuid eks igaüks hindab headust oma parameetrite järgi.
Ma läksin p4 HT 2.4Ghz@2.8 üle amd 64 2800+ le ja kiiruse vahe neil on mäekõrgune
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 2 :: 100
tagasi üles
summutaja
HV veteran
summutaja

sõnum 14.02.2005 22:32:39 vasta tsitaadiga

qwerty007 kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
qwerty007 kirjutas:

Ma läksin p4 HT 2.4Ghz@2.8 üle amd 64 2800+ le ja kiiruse vahe neil on mäekõrgune

Ja kumb siis kiirem oli?
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 117
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2005 22:45:18 vasta tsitaadiga

summutaja, qwerty007 kirjutas:
nii olin tükkaega kasutanud intelit ja mõtlesin et proovin amd ka ära.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.02.2005 23:47:44 vasta tsitaadiga

qwerty007 kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
qwerty007 kirjutas:
...
Ja kui kõrgele sa selle viimase kellasid? Kui palju muutus muu süsteem(kõvakettad, mälu, videokaart etc.)

Mängudes on loomulikult AMD üle, seda pole keegi väitnud. Kui su prosel oleks HT olnud siis oleks võibolla märganud ka vahet kasutamismugavuses: üks virtuaalprose jooksutab tähtsamaid progesid teine spywaret ja viirusi.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.02.2005 16:29:38 vasta tsitaadiga

hmm... imelik, tavatöös pole mina veel näinud vahet HT ja mitteHT prose vahel... 2,6 ja 64 3000+ siis
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.02.2005 16:38:35 vasta tsitaadiga

Eks see olene tööst. Mul suht tihti jookseb taustal mingi proge mis sööb 100% prosest kuid samal ajal on ka muud teha. Sellistes olukordades on vahe suht suur. Ise oskan võrrelda ainlukt xp2500@2300MHz ja p4 2.8@3.3. Nendel kahel on vahe suht suur
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 15.02.2005 16:43:45 vasta tsitaadiga

HT vahe on ikka suht tuntav tõesti, mulle endale meeldib ka vahest 2-3 prose söövat proget korraga jooksutada, HT´ga P4 2.4 on sellisel juhul kiirem kui näiteks A64 @ 2.4
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 15.02.2005 16:43:56 vasta tsitaadiga

Ise küll kogenud seda vahet.Nimelt näiteks sellised asjad kus paned midagi pakkima või kirjutama ja siis natukese aja pärast hakkad ka muud asja tegema.HT prosed suudavad palju kiiremini teisi progesid käima tõmmata jne.Vahe on aga mitte selline mida mõni võhik võib karta, et ühega ei saa üldse siis muud teha või üks avab mingit asja pool tundi ja teine nagu kiiresti.Eks nende jaoks mängib suuremat rolli kes palju mingit siukest tööd teevad, et taskide vahel switchivad ja mitmeid resursse nõudvaid asju korraga runnivad.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 15.02.2005 16:49:28 vasta tsitaadiga

tea, kas viga minus, aga ma alati saan oma netitegevused või Win'is explore'mise sel ajal tehtud, kui WinRAR pakib midagi max compression'il kokku icon_confused.gif
minu jaoks muusika selle taustal loomulik nähtus, ning pole ka harv nähtus, kui film sel ajal jookseb!
pole miskeid teste uurinud, aga imo see HT annab eelise siis, kui kaht video't korraga pakkida, siis vbl miski sekundid tulevad kuskilt vaheks icon_rolleyes.gif
edit: aega kulus törts palju icon_redface.gif hakkasin kirjutama siis, kui Ho-Ho kommentaar oli viimane...

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.02.2005 16:59:50 vasta tsitaadiga

ei tea, eks see olene rammi kiirusest ja hulgast ka suuresti...
2500mhz bartoniga panin mingi asja pakkima ja ise pelasin samal ajal - no problemo
muidugi seda siis 1gb rammiga..
2500-2700mhz a64-ja ei t6mba küll imho ykski asi kooma icon_razz1.gif

edit: olenemata prosest on asi koguaeg full loadis, ud jookseb 24/7 8)
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 15.02.2005 17:02:56 vasta tsitaadiga

Ärge tooge lolle näiteid icon_biggrin.gif .Mänge mängisin ja kuulasin mussi ma juba sel ajal kui 600 cellu 194MB rammuga oli kastiks ja ka ei katkund ega midagi.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.02.2005 17:06:00 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Ärge tooge lolle näiteid icon_biggrin.gif

ei toogi, lihtsalt töö northwoodi v6i prescott-iga v6rreldes küll mingit vahet ei n2e icon_rolleyes.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 15.02.2005 17:33:01 vasta tsitaadiga

ja mul pole ka vajadust panna miskit compressima ja samal ajal mängima...
ning usun, et seda ei tee ka enamus dumbuser'eid, seega IMO kodukasutusse AMD parem!
mu õemees kah päris tõsiselt CAD'i peal, Saaremaa suurimas (ja mitte ainult minu arvamuse põhjal icon_razz1.gif) mööblifirmas,
ning tema arvates Intel kõlbab ainult CAD'i jaoks, sest tavakasutuses mu Barton näitab tema Innule tagatulesid icon_razz1.gif

hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 15.02.2005 17:33:07 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
Tõesti ainus erinevus hetkel ongi SSE3 instruktsioonid mis aga tavakasutajale mitte midagi juurde ei anna, küll aga videotöötluses. Vastulausena võin öelda, et varsti peaks ka müüki jõudma uuema seeria soc.939 prosed, mis omavad ka SSE3 instruktsioone. Ülejäänu kohapealt on hetkel eelis AMD-l sest tõesti nagu 100 korda juba varem räägitud tarbivad soc. 939 prosed kõvasti vähem voolu, st nad on palju jahedamad.

Siiski 9 nanomeetrine prose peaks ikkagi vähem voolu tarbima kui 13 nanomeetrised. Ma pole siiani ühtegi 9 nanomeetrist AMD prose kohanud.
Tundub, et kõik AMD kiitjad on suured mängurid, kuid mul pole sellise mõttetuse jaox ammu aega olnud. Oluline on, et töö sujux kiiresti ja stressivabalt.
Äkki oskab keegi tarkpea öelda, kumb multimeedia ja kontoritööks parem on? Magix Music Makeri viimane versioon võtab küll viimast ja jookseb ka P4 3,0 GHz HT prosegagi vahel kinni.
Ärge hakake mingit spyware ja viiruse või tulemüüri teemat ajama, sest see teema on mul kontrolli all. VÕimalik, et Music Maker ise on mingi haltuura.
Kui AMD tõesti nii võimas, vaikne ja vähese isuga, siis vbl otsustan lõpuks selle kasuks. Aga ennem tahaks teada, kumb multimeediale paremini sobib.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.02.2005 17:46:44 vasta tsitaadiga

hollywer kirjutas:
Ma pole siiani ühtegi 9 nanomeetrist AMD prose kohanud..
ma küll ole, winchester icon_razz1.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Intel või Amd? (Uudised, testid, arutelu) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 172, 173, 174  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.