Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
486
HV Guru
|
07.01.2005 19:48:11
|
|
|
Ramses27 kirjutas: |
Sci-Fi kirjutas: |
486 kirjutas: |
selle mängu jaoks on 512 liiga vähe! |
Huvitav, et 512 oli muidu "official recommended"
Aga nuh, eks peab siis teid, kes te olete juba m2nginud, uskuma.
768 on piisav? |
Huvitav mull mälu 512, ja jookseb talutavalt, ei tõksi
Masin ise duron 840 hz, Gf2 gts-pro, 7 aja
mitte midagi erilist, muidugi ei ole high detail jne |
sul detail nii madal muidugi ei jõnksi
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sci-Fi
HV vaatleja

|
09.01.2005 00:58:55
|
|
|
ramses27 kirjutas: |
Huvitav mull mälu 512, ja jookseb talutavalt, ei tõksi
Masin ise duron 840 hz, Gf2 gts-pro, 7 aja
mitte midagi erilist, muidugi ei ole high detail jne |
Kas Gf2 gts pro pole mitte m2rgatavalt parem kaart, kui minu mx 440?
Vahe peakski selles seisnema.
Muidugi ma ise pole veel j8udnud seda m2ngu oma raali peal katsetada Ei taha eriti risikida praegult. Isegi, kui muretseksin endale 512 ddr m2lu pulga, siis kahtlen, et selles mingit efektiivset kasu oleks.
Ja t2psustuseks, see Gforce 4 mx 440 on mul veel SE ka. Ma ei teagi kas see on nüüd second edition v8i slow edition. Loogiliselt peaks ikka slow edition olema, aga t2pselt ei tea.
Kogun uue arvuti jaoks raha 8)
_________________ Life is either A DARING ADVENTURE or NOTHING - Helen Keller |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
09.01.2005 18:27:24
|
|
|
no minul 512 mega mäluga oli hub'ide laadimisaeg ikka vahest 1+ minut. samas olen lugenud et mõni vend pani sama palju mälu juurde ja laadimisaeg kohe kukkus märgatavalt kuni 10 sekundini või nii.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.01.2005 19:00:54
|
|
|
Kurat, see mäng on ikka super, nii kuradi mitmekülgne ja kaasakiskuv stoori, et karju appi! Muide, kas keegi on leidnud sealt Mansionist hollywoodi mägedest selle raamatu, mida see nõid sealt haiglast tahtis ? krt, omaarust käisin kõik kohad läbi, katsealuseid oli ka kõik kohad täis, et ei olnudki aega pikalt jõlkuda seal !
Üritan kõik võimalikud guestid läbi teha...
krt, vahel ikka actionit siin mängus rohkem, kui hl2-es voi mones teises shooteris, siin tuleb ikka ull hea tunne peale kui tulistamiseks läheb, tra siin ikka tuleb pauk relvast(kui volume'i ikka keerata) mitte veepüstoli hääl.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
09.01.2005 19:59:12
|
|
|
Erksxx kirjutas: |
Kurat, see mäng on ikka super, nii kuradi mitmekülgne ja kaasakiskuv stoori, et karju appi! Muide, kas keegi on leidnud sealt Mansionist hollywoodi mägedest selle raamatu, mida see nõid sealt haiglast tahtis ? krt, omaarust käisin kõik kohad läbi, katsealuseid oli ka kõik kohad täis, et ei olnudki aega pikalt jõlkuda seal !
Üritan kõik võimalikud guestid läbi teha...
krt, vahel ikka actionit siin mängus rohkem, kui hl2-es voi mones teises shooteris, siin tuleb ikka ull hea tunne peale kui tulistamiseks läheb, tra siin ikka tuleb pauk relvast(kui volume'i ikka keerata) mitte veepüstoli hääl. |
Samas on enamik tulirelvi võrreldes külmrelvadega masendavalt ebamugav kasutada.
Eriti lahingus mitme vastasega, soovitan iga kell pigem külmrelvi arendada . . .
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.01.2005 20:01:20
|
|
|
Vaidlen vastu, ebamugav ainult siis kui korralikku relvade, defense ning ranged skilli pole, relvadega on palju põnevam ning parem , vähemalt malkavian saab revadega hästi hakkama! Kõvasti parema feelingu saab relvadega !
seal crackhouses oleks raskusi olnud ainult kirvega minna, peale seda see haiguse levitaja oli oma pumbakaga päris osav ning hoidis distantsi...
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
09.01.2005 20:45:46
|
|
|
Äkää, kui ma tahan paugutada, siis ma mängin Americas Armyt aga Vampires naudin ma kirvega vehkimist ja igast koledate loitsude abil vastastest elumahla välja imemist
Maitse asi muidugi
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
09.01.2005 21:46:00
|
|
|
Oobik kirjutas: |
Samas on enamik tulirelvi võrreldes külmrelvadega masendavalt ebamugav kasutada.
Eriti lahingus mitme vastasega, soovitan iga kell pigem külmrelvi arendada . . . |
hmm... IMHO oli vähemalt leegiheitja väga mugav ja tõhus relv lausa lust oli vaadata kuidas igasugused vampiiritolgused (eriti need kaks tüütult respawnivat nahkhiirmeest lõpuvõitluses tolle sheriffiga) nagu küünlad leegitsevad
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.01.2005 22:00:18
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
Äkää, kui ma tahan paugutada, siis ma mängin Americas Armyt aga Vampires naudin ma kirvega vehkimist ja igast koledate loitsude abil vastastest elumahla välja imemist
Maitse asi muidugi |
ei, kirvega on ka lahe, sure, kuid mulle meeldib siin see relvaaction isegi rohkem kui mõnes fps-is, nii et olen relvavend...
btw, kas keegi siis on saanud kätte selle raamatu sealt mansionist hollywoodi mägedest ???
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
09.01.2005 23:18:44
|
|
|
btw, kas keegi siis on saanud kätte selle raamatu sealt mansionist hollywoodi mägedest ??? |
Mansioni all mõtled ikka Giovannide residentsi?
Lähed raamaturiiuli taha salakäiku.
Enne kui zombisid täis koridoridesse jõuad on üks suurem ruum (seal tuleb kas uks lahti muukida või mingit kangi tõmmata ja avaneva luugi kaudu korrus allapoole hüpata) - seal ongi nurgas ühe laua peal see raamat.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
10.01.2005 00:40:53
|
|
|
Vaidlen vastu, ebamugav ainult siis kui korralikku relvade, defense ning ranged skilli pole, relvadega on palju põnevam ning parem , vähemalt malkavian saab revadega hästi hakkama! Kõvasti parema feelingu saab relvadega !
seal crackhouses oleks raskusi olnud ainult kirvega minna, peale seda see haiguse levitaja oli oma pumbakaga päris osav ning hoidis distantsi... |
Üldiselt eks see maitse asi ole, aga ise ka malkavianina sai läbi tehtud, ja kui külmrelva oskus juba küllal kõrge on, kõnnib kümnetest vastastest juba nagu võist läbi [kasvõi crackhouses] (ja lisaboonus - ei pea laadima). Muidugi vahel on hea ka tulirelvi kasutada, aga 90% ajast on külmrelv (mõõk või kirves) gigatne ajasääst... Enamik lahinguid ikkagi lähilahingud ja mitme vastasega.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
10.01.2005 01:55:09
|
|
|
jah, tõsi ta on , maitse asi...
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
13.01.2005 22:11:05
|
|
|
ei viitsind kõiki lehti läbi tallata aga mure järgmine, et mäng nagu vahepeal paneb segast. just oli miskine aktsioon koht lammutasin ja järsku võtab nagu kõik kinni paneb viimati valitud nupu poole liikuma. samamoodi linnas ringi liikudes, vahepeal lihsalt nagu võtab mängu enda kontrolli alla ja kuhugi ei saa liikuda vaid põrutab otse. olen proovinud graafikat muuta väiksemaks/suuremaks, nothing. kellelgi veel siuke prob?
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
14.01.2005 02:01:19
|
|
|
limp kirjutas: |
ei viitsind kõiki lehti läbi tallata aga mure järgmine, et mäng nagu vahepeal paneb segast. just oli miskine aktsioon koht lammutasin ja järsku võtab nagu kõik kinni paneb viimati valitud nupu poole liikuma. samamoodi linnas ringi liikudes, vahepeal lihsalt nagu võtab mängu enda kontrolli alla ja kuhugi ei saa liikuda vaid põrutab otse. olen proovinud graafikat muuta väiksemaks/suuremaks, nothing. kellelgi veel siuke prob? |
Kuule jah, mulö juhtub selline asi siis, kui ma lähen otse näiteks ning siis vajutan ka go left or go right key-d ! Arvatavasti on tegu selle uuema patchi probleemiga... vanas versioonis sellist asja pole täheldanud, kui see peal oli... teistega võideledes on väga ebamugav, kuid õnneks see nii tihti ei juhtu, algul mõtlesin , et hiir on perses, optiline !
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
14.01.2005 08:59:12
|
|
|
jah, ja kui on mingi kaklus pooleli ja vajutad hiirt ja ka klaveril nuppe, siis mull hakkas pc speakrist imelikke piikse tegema. Patch? kust seda võimalik oleks saada? ise uurisin activisioni lehel ja vambite enda omalt, ei leidnud.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alpine
HV veteran
|
06.02.2005 17:59:38
|
|
|
Nüüd ma siis sellises kohas kus on see johnny kes seletab sacrofagist ja siis see saksa jobu laseb koopa õhjku jooksen siis paadipeale ja siis peale loadingut viskab kohe välja mis teha patch 1.2 ka peal ja arvuti profiilis
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
5 :: |
4 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jürks
HV vaatleja

|
06.02.2005 20:03:40
|
|
|
Kui vöimalik siis proovi võtta mingi save enne sinne cave'i minemist ehk enne questi võtmist ehk ja proovi uuesti, kui see ka ei aita siis otsi endale 1.1 patch ja jälle load enne questi võtmist.Endal oli sama prob. (char. m. brujah) 1.0'l siis aitas 1.1 välja siis polnd veel 1.2-e.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alpine
HV veteran
|
06.02.2005 21:51:30
|
|
|
uuesti küll ei viitsiks sellega tuli kurja vaeva ikka näha:S
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
06.02.2005 22:38:13
|
|
|
Alpine kirjutas: |
uuesti küll ei viitsiks sellega tuli kurja vaeva ikka näha:S |
no siis tuleb konsooli kaudu järgmisse levelisse minna... aga selle kohta pead ise õpetuse otsima, kuna mina seda peast ei mäleta ja ei viitsi otsida kah
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alpine
HV veteran
|
07.02.2005 13:04:52
|
|
|
Kuidas ,ei jaga seda asja consoli sain aga kuidas vahetada levelit ei tea
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
07.02.2005 14:25:50
|
|
|
2. When leaving the Society of Leopold and jumping onto the boat to escape, the game crashes to desktop. What can I do?
a. Make sure the console is enabled. (See Question #1 above)
b. Get to the boat and approach it, do not get into the boat, but get as close as you can
c. Open the console using the tilde "~" key
d. Type the following commands in:
If you saved Johansen:
SaveJohansen()
Then to level transition if you're anybody but a Nosferatu:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
And if you're a Nosferatu, instead use:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
e. If you get to the next level and you do not have any items in your inventory reload your previous save (make sure you have a discreet save and are not just using the autosave) and try it again, but stand closer to the boat."
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
07.02.2005 14:48:21
|
|
|
üks märkus veel: juhul kui uue leveli alguses avastad, et sa ei saa liikuda (mõnikord jääb tegelane imelikult "kinni"), siis viska mingi ese käest maha ja korja üles (või siis kasuta mõnda relva).
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alpine
HV veteran
|
07.02.2005 16:37:58
|
|
|
Tnx minul kõik õnneks töötab siiamaani edasi:) Kuigi ikka mängus vigasid on kotiga:( Aga story on küll hea asjal
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
07.02.2005 20:00:15
|
|
|
patch 1.2 aitas , ei olnud vaja millegi muuga jamada...
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|