Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Incikas
HV veteran

|
28.01.2005 23:10:23
F-Secure |
|
|
vabandan väga,aga küsiksin teie avamust F-Securest....?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
29.01.2005 00:06:24
|
|
|
Sihuke üldistav küsimus on ükskõik mille kohta üsna mõttetu, kuna vastus saab olla sama üldistav ja seega pole ka küsimisel mõtet. Tahan öelda seda, et enne vastuse saamist tuleks teemaalgatajal täpsustada, mille kohta ta täpsemalt arvamust saada soovib ehk siis, millises keskkonnas seda tarkvara kasutama hakataks või juba kasutatakse ning mida täpsemalt on soov saavutada? Kas on soov ainult viirusetõrjega tegeleda selle klassikalises mõttes või on tarvis ka tulemüüri, spyware välja süüa ja muud sellist toredat teha, et internetiühendusega arvuti mõistuspäraselt puhas hoida?
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
29.01.2005 01:42:43
|
|
|
Olgu ta F-secure, või mida iganes teine - viirust ta tõrjub.
Teine asi on tänapäeval troojad, adawared, pasad, mis ei ole viirus, aga teeb exploreri katki.
Ole aga ise mees ja loe, mida programmi-dialoog sulle räägib.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
29.01.2005 09:49:18
|
|
|
asi lihtsalt selles,et lõpetasin oma avg-ga `lepingu´ära ja võtsin prooviks f-secure(esialgu trial),ja teema algatasin lihtsalt selleks,et küsida,kas kellelgi on nagu kogemusi selle kasutamisega viirusetõrje osas,kuna tulemüür mul nagunii ees,sestilma selleta tähemehes ei saakski.Aga olgu peale,loeme siis teema lõppenuks!
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raulj
Kreisi kasutaja

|
29.01.2005 17:34:12
|
|
|
F-Secure jama, võtab mõtetult ressursse! See põhjus milleks läksin üle AVG-le
Viirusi ta ei hävitanud, kuigi ütles seda (skannides leidis uuesti ja nii jäigi, tuli ise nakatanud fail ära kustutada)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
29.01.2005 20:25:13
|
|
|
No ei tea, AVG võib-olla proset eriti ei kuluta, aga mälu küll kõige vähem ei söö. F-Secure'i kasuks räägib fakt, et kasutatakse F-Proti ja KAVi mootoreid (mõlemad hea/tuntud/kiidetud antiviirused, tegijad nii leitud viiruste numbri kui heuristika (ehk siis prakitkas tundmatute pahalaste leidmine) osas). Kui masin kannatab siis eelistaks iga kell AVGle.
Aga samas eks ta subjektiivne ole...
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
29.01.2005 23:48:29
|
|
|
Mul praegu selline nõrgemapoolne mashiin ( PII-350), selle tõmbas see trial küll kooma. Leidsin Microsofti lehelt mingi e-Thrust proge - antiviirus kos tulemüüriga (kangesti Zone-Alarmi lõhnaga asjapuu ).
Sain selle F-Sec-i kah enamvähem jooksma , kui võtsin enda jaoks mõttetud asjad maha , nagu parential control ja muu sellise.
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
30.01.2005 01:29:32
|
|
|
Ega see kõige uuem ja täisvarustuses F-Sec polegi mõeldud sellise nigela masina peal korralikult jooksma... kui sa F-Sec'i juba üldse mingis versioonis selle PII 350 peal käima said, siis tuleb isegi õnnelik olla. Selleks, et see täislastis (AV, spyware, firewall) tööle saada, peab arvuti olema ikka kusagil alates enam-vähem 1GHz ja 256MB RAM'i. Saab muidugi ka arvutil, kus proseks PIII 550MHz ja 128MB RAM'i, aga siis ei pruugi arvutiga töötamine kaugeltki mitte enam oluliselt lõbu pakkuda, kuna 128MB RAM'i on F-Sec'i minimaalne normaalseks tööks...
lingikogu ... |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
31.01.2005 22:35:07
|
|
|
ma küll ei vaadanud,palju ta mälu tarbib,aga hoo maha võtab ta võrreldes avg-ga küll,mis sest et räägitaxe et avg pidi mälumahtu sööma.... update läks päris pikaks....ja skänn oli kah ikka päris pikk..Aga asi toimis!
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
31.01.2005 23:44:43
|
|
|
F-Secure'i puhul ei ole ju tarvis käsitsi uuendusi alla tõmmata - sellega saab ta ise ka hakkama ja sellisel juhul pole ju eriti oluline kui pikaks see allalaadimine läheb, kui muidugi just modemiga neti küljes ei ripu ja iga minutimaksu ei tasu... manuaalset kontrolli terve anmdehulga üle teostab aga F-Secure tõesti vist suhteliselt kaua ehk isegi keskmisest tsipa kauem, aga see-eest ka üsna põhjalikult = tabamata viiruste osa sellise kontrolli puhul on väga, väga väike... aeg-ajalt juhtub aga seda, et ta iseseisvalt ei suuda kõiki viiruseid kahjutuks teha vaid nakatunud fail tuleb kas ümbenimetada või lausa kustutada... selle tarbeks on f-secure'i kodulehel aga olemas programmid mingi konkreetse viiruse kahjutuks tegemiseks...
lingikogu ... |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
03.02.2005 18:19:14
|
|
|
Raulj kirjutas: |
F-Secure jama, võtab mõtetult ressursse! See põhjus milleks läksin üle AVG-le
Viirusi ta ei hävitanud, kuigi ütles seda (skannides leidis uuesti ja nii jäigi, tuli ise nakatanud fail ära kustutada) |
jah AVG võib küll vähem resursse võtta, kuid asi on selles, et tegemist on viirusetõrjega mis ei avasta viiruseid! Ise tegin just vastupidise ülemineku ja suur oli minu üllatus kui mu arvutist hunnik viiruseid lagedale ilmus.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|