Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jartz
HV kasutaja

|
26.01.2005 08:50:34
Sony Cyber-Shot DSC-P10 |
|
|
Oman siis sellist dikikat.Probleem selles et paljud vinguvad,et pildid tulevad sitad,kuigi on dikikas 5mexa pixine.Et mul on dikika peal 3 pildistamis varianti.Lihtsalt roheline kaamera,Must kaamer P tähega ja minig SCN.kõigi nendega saan pildistada,aga ma ei tea millisega tleb parim pilt nii päeval kui õõ.Ja kasutus juhend on ka kus kurat
Siis saan siit valida image size,mille variandid on järgmised:VGA 1.2m 3.1m 4.5m 5.0m.Ma tahaks teada millisega jääb väikseim pilt,ehk siis selline,mis nt:zones avaneb kohe ilusti mitte ei pea nooltega liigutama 1 ja teisele poole et pilt lõpuni vaadata.Ja siis veel see,et ma ei leia kust saada seda oranzi valgust maha mis tuleb enne pildistamist thx,need kes oskavad aidata.
Sry kui teema vale asja all on aga ma ei leidnud sobivamat
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
26.01.2005 16:13:17
|
|
|
nii. esiteks megapixlid eriti ei loe. a SOny peaks ikkagi pilti tegema. Oranz valgus peab alguses olema. Eelvalgustus vms. ja pilte tee VGA 5.0M ja siis pärast arvutis Resize (www.irfanview.com) abiks näiteks.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
cityboy
HV kasutaja
|
26.01.2005 16:17:47
|
|
|
See orani valguse nimi on "Auto-focus illuminator". Ehk siis kui tahad autofookust kasutada, aga toas on liiga pime, siis see tekitab nii palju valgust, et autofookus töötada saaks. Seega - kui kasutad autofookust, siis ei tasu seda välja lülitada.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jartz
HV kasutaja

|
26.01.2005 16:52:40
|
|
|
a22t kirjutas: |
nii. esiteks megapixlid eriti ei loe. a SOny peaks ikkagi pilti tegema. Oranz valgus peab alguses olema. Eelvalgustus vms. ja pilte tee VGA 5.0M ja siis pärast arvutis Resize (www.irfanview.com) abiks näiteks.  |
Pilti ma ei saa vga 5.0 teha on vga ja ülejäänud pixlid eraldi vga eraldi ja siis need pixlid
tänan
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
cityboy
HV kasutaja
|
26.01.2005 19:08:49
|
|
|
VGA tähendab 640x480 pikslit.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jartz
HV kasutaja

|
26.01.2005 20:21:53
|
|
|
kõik muu juba selge aga see ple mix neid on 3 ???.Et mul on dikika peal 3 pildistamis varianti.Lihtsalt roheline kaamera,Must kaamer P tähega ja minig SCN
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimm
HV kasutaja

|
26.01.2005 20:28:36
|
|
|
roheline kaamera on "kõige-kõigem" reshiim, ehk täisautomaatne. muuta saad ainult pildi suurust ja efekte.
must kaamera P tähega omab natuke manuaalsust. erinevad fookused, pildi kvaliteet, efektid, tilulilu veel, säri ja ava muuta EI SAA!
SCN elik Scene all saad valida erinevaid pildistamisreshiime. öö-, talve-, ranna-, portree-, maastiku- ja maastikuportreereshiimid on mul valitavad, lisaks eelmisel real olevad seaded.
ahjaa, nendele muudetavatele seadetele saad ligi, vajutades Menu nuppu kuskil
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jartz
HV kasutaja

|
27.01.2005 08:59:01
|
|
|
zimm kirjutas: |
roheline kaamera on "kõige-kõigem" reshiim, ehk täisautomaatne. muuta saad ainult pildi suurust ja efekte.
must kaamera P tähega omab natuke manuaalsust. erinevad fookused, pildi kvaliteet, efektid, tilulilu veel, säri ja ava muuta EI SAA!
SCN elik Scene all saad valida erinevaid pildistamisreshiime. öö-, talve-, ranna-, portree-, maastiku- ja maastikuportreereshiimid on mul valitavad, lisaks eelmisel real olevad seaded.
ahjaa, nendele muudetavatele seadetele saad ligi, vajutades Menu nuppu kuskil |
Suured tänud sulle
Võib teema lukku panna.peaks mainima et päris sitt digi ikka.ma saan panna õõ.pool õõ.maali.talv.rand.jooks.vikerkaar ja siis mingit 8 asja saan veel muuta
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|