Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bush
Kreisi kasutaja

|
26.01.2005 13:02:36
Email Spamm (100 maili päevas) |
|
|
Olen juba tükk aega kannatanud ja hambaid krigistades otsinud mulle vajalikke e-maile kogu selle summa seest aga nüüd olen väsinud. Maili lugemiseks kasutan Pegasus Mail-i nimelist programmi. Kas on võimalik vähendada seda spammi hulka mis tuleb minu postkasti? Soovitage mõnda programmi või tegevuskava mida ma peaksin rakendama, et enam ei jõuaks need spammimailid minu postkasti.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
cityboy
HV kasutaja
|
26.01.2005 13:37:12
|
|
|
Mozilla Thunderbird-il on superhea iseõppiv spämmifilter. Mul tuleb ca 20 õiget ja 40 spämm-meili päevas. Pärast kahte päeva õppimist pole Thunderbirdi filter enam ühtegi viga teinud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
26.01.2005 13:37:35
|
|
|
Mozilla meiliklient saab suht hästi junk mailidega hakkama. Mingi mõni % tuleb vast läbi, aga nende kohta saab siis näitada, et edaspidi kah junkina käsitletaks. ja nii nad kõik kustamist ootama suunatakse eraldi kataloogi. Samas alati on oht, et ka mõni vajalik asi sinna läheb...
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait021
HV kasutaja

|
28.01.2005 07:52:32
|
|
|
ega sellest spämmist päris lahti ei saagi tegelt... ning spämmi filtriga on jälle see viga, et mõni oodatud kiri võib kaduma samuti minna, ega sa ju ei viitsi ka neid junk maili kataloogi pidevalt läbi sirvida.
kõige lihtsam on teha uus meili aadress
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mr.Cool
HV vaatleja
|
28.01.2005 15:55:37
|
|
|
Outlook 2003'el ka suhteliselt hea spämmifilter...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|