Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JohnT
Kreisi kasutaja

|
16.01.2005 04:05:52
Masin ei võta "tuure" üles |
|
|
Asi siis selline, et sai üks kasutatud emaplaat ostetud, epox 8K3A. Eelmine omanik mainis ka, et tal selle peal üks prose läbi kärssas ja ei saanud peale seda ka proovida kas plaat töökorras. No ma siis nüüd lõpuks sain plaadi ära proovida ja ei lähe arvuti tööle
Kõik muud jupid mis sinna sai pandu(mälu, prose, kõvaketas jne) pärinevad mu vanalt emaplaadilt ja seega peaks laitmatult töötama. Ühesõnaga...peale kõikkide vajalike asjade ühendamist panin masina käima ja jõuab selle "piixu" ära teha ja kohe restart. Isegi HDD tuli ei kustu vahepeal...ainult sellest saab aru, et monitori ei võta taha ja cd-rom vilgub. Paar korda õnnestus biossi ära saada ja seal asju muutma hakata kui lambist mingi hetk tegi jälle restardi jne.
Et mis viga võiks olla...kas prose kärsatas ka emaka? Pmst on kasutaja kellelt selle sain nõus mult plaadi tagasi ostma, aga igaks juhuks küsin siinsetelt targematelt kah, et äkitselt mingi lihtne viga mida ma ei märka.
_________________ Kasutajad, kellel on minust vähem positiivseid/rohkem negatiivseid, kannavad mulle raha/kauba ette. Ilma eranditeta! |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
16.01.2005 04:17:36
|
|
|
mul oli täna nii et hdd kaabel oli katki. tegi piiksu ära ja jäi seisma.
teine kaabel ja töötas...
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
JohnT
Kreisi kasutaja

|
16.01.2005 04:50:41
|
|
|
krt HDD kaabel kah vanast masinast ja seal ju enne ümber tõstmist töötas...igastahes tasub proovida kui hommikul töölt koju saan
_________________ Kasutajad, kellel on minust vähem positiivseid/rohkem negatiivseid, kannavad mulle raha/kauba ette. Ilma eranditeta! |
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
16.01.2005 08:13:31
|
|
|
clear cmos
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
decrakas
HV kasutaja
|
16.01.2005 08:18:17
|
|
|
hdd kaabel võib olla vanast masinast, seal seisis paigal ja töötas, nüüd liigutasid teda ja ei tööta. oli endal sama jama
_________________ anna mu tammetõru tagasi, eksole! |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
2 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
JohnT
Kreisi kasutaja

|
16.01.2005 18:05:05
|
|
|
Asi oli dimm1 mälupesas. Ilmselt see ei tööta korralikult. Kui olin tõstnud mälu dimm2-te, siis oli asi korras ja sama kah dimm3-e korral.
Tagasi dimm1-te ja asi jälle kinni. Nii et probleem lahendatud.
Ilmselt võiks öelda, et 10 korda mõtle(mida ma ilmselt siis ei teinud) ja 1 kord postita
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|