Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
High-Q
HV Guru

|
06.12.2004 13:04:43
|
|
|
Erksxx, kui sa arvad, et cmr nii kerge on, miks sa siis võrgus või võistlustel rahvast ei oma?
ma olen korraldanud viimase 3 aasta suurimaid rallimängu turniire (cmr2 ja cmr4) ja ei ütleks, et ükski tipuvend oleks mütsiga lööja.
ja teiseks, sa võid öelda/reklaamida mida tahad, aga eesti rallimängu lan-gamingus maksab minu sõna mina ütlen, mida mängida ja mis reeglitega mängida. teised võistlevad auhindade pärast.
kodus või sõpradega võite sõita mistahes mänge, aga võistlustel on vaid see, mille netplay, populaarsus ja gameplay on teistest ees. ja tee või tina, peale kümnete mängude proovimist jäi CMR04 peale, olgu tal kuipalju tahes neid väikseid detail-miinuseid.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.12.2004 18:45:00
|
|
|
very fuckin ot :
to High-Q
hah, ma omasin juba kevadel ning suvel selle coliniga, püsisin tipus ning suht igavaks läks(mõne aja sain gametimesonline-le kuid ei viicinud enam pingutada), kui stardist vajutad gaas põhja ning muud midagi... öäk!
btw, ma pole midagi rääkinud, et colinil poleks populaarsust eestis ja mujal (irf, maksab sinu sõna ??? olen ma sulle midagi öelnud w ? maru imelik väljend sul see...), jne, see rohkem näitab pigem neid lihtsakoelisi inimesi, kes seda arcadet pelavad, muidugi on ka neid inimesi vaja jne, ma ei halvusta neid, lihtsalt, et nad on lihtsakoelised ja ei nõua mängult palju, peaasi kui et palju autusi ning rajad , mängitavus ning reaalsus pole oluline!
okei, kuna colin juba vara alustas ning rbr'il ametlikku võrgu tuge ka pole, siis on see kõik arusaadav ning sõpradega toesti hea pelada vorgus ,võbla ka see, et colin mcrae rally nii popp on ,kuid nuud saab ka rbr-i pelada ja varsti ka rohkem kui 2kesi aint !
anyway, nagu enamikule lihtsakoelistele meeldib ka nfsu seeria, ehtne näide, jumalast mottetu mang, ull raharoovel praktiliselt sama kui nfsu 1 oli, taiega, kuid see on muidugi aint minu arvamus ning oletan, et selle teema inimestele see ka ei meeldi!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
06.12.2004 19:30:12
|
|
|
NFSU2-st on saanud pigem seiklusmäng, mitte ralli. Ma ei enam laida seda mängu, sest see ei käi otseselt enam racing-simulator zhanri alla. Ta on omas elemendis tore mäng ja talle oma tüübis vastaseid ei ole. Jah, graafika on konsoolide kompatiibluse pärast kaka ja kindlasti pole juhitavuse poole pealt mingeid sidemeid tegelikkusega, aga vahva arcade peli, kus pead mingeid missioone täitma, et vingemaid upgreide, tuuning-kite ja autosid saada. selles mõttes on nfsu1-ga edusamm tehtud, mindi ära sealt, kuhu tegelikult ei kuulutud.
"minu sõna maksab" tähendab seda, et enamjaolt mina (+ käputäis inimeste veel) otsustan, mis rallimänge eestimaa suurematel võrgupidudel mängitakse. nii nagu igas organisatsioonis on juht, kes otsustab, nii on ka eesti lan-gamingul olemas juhtorganistatsioon (üldises mõttes eesti arvutiklubi, kuhu kuuluvad mitmed alamklubid, nagu näiteks tallinn, tartu, rapla, pärnu, hiiumaa)). Organisatsioonis vastutavad teatavad liikmed teatud asjade eest, mina sealjuures vastutan korrektse ja competitive (ma ei oska seda sõna maarjamaa keelde õigesti tõlkida) ralli gamingu eest: et võistlused oleksid huvitavad, ausad, osavõturikkad ja selguksid tõeliselt parimad. On moodustunud kindlad reeglid, mis on juba pikemat aega olnud üsna stabiilselt sarnased, vanad mängijad teavad võistlusformaati, teisi võistlejaid.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.12.2004 20:13:01
|
|
|
vaherahu !
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja

|
07.12.2004 13:45:23
|
|
|
Erksxx kirjutas: |
very fuckin ot :
to High-Q
hah, ma omasin juba kevadel ning suvel selle coliniga, püsisin tipus ning suht igavaks läks(mõne aja sain gametimesonline-le kuid ei viicinud enam pingutada), kui stardist vajutad gaas põhja ning muud midagi... öäk!
btw, ma pole midagi rääkinud, et colinil poleks populaarsust eestis ja mujal (irf, maksab sinu sõna ??? olen ma sulle midagi öelnud w ? maru imelik väljend sul see...), jne, see rohkem näitab pigem neid lihtsakoelisi inimesi, kes seda arcadet pelavad, muidugi on ka neid inimesi vaja jne, ma ei halvusta neid, lihtsalt, et nad on lihtsakoelised ja ei nõua mängult palju, peaasi kui et palju autusi ning rajad , mängitavus ning reaalsus pole oluline!
|
Omasid keda ja mille tipus püsisid? Gametimesonline ongi väheseid adekvaatseid kohti, kust saab näha, kes on tipus ja kes mitte. Seal sõidavad tõepoolest maailma parimad. Stardist gaas põhja ning muud midagi? Nii lihtne see nüüd küll ei ole Millegi pärast tehakse ikkagi pidevalt tutvust puude ja muude takistustega kui netis sõita. Arcade on CMR küll, kuid ma ei ütleks, et teda seepärast lihtne sõita oleks. Kui oleks lihtne, siis peaks iga algaja suutma kogenuga võrdselt sõita, aga millegi pärast jäävad algajad tihti üle poole minuti kiiruskatse kohta. Lihtsakoelisusest on asi kaugel, eriti kui GTO rekordeid on plaan sõita. Ka setupid on olulised, kuigi väidetakse muud. Erinevus on ikka palju sekundeid õige ja vale setupi vahel. Ja mis on viga mängitavusel? Reaalsuse koha pealt nõustun küll, RBR-ile selles osas vastast pole. Minu jaoks on mõlemad mängud võrdselt head ning ma ei hakkakski neid omavahel võrdlema, sest mõlemal on oma kindel koht rallimängude turul olemas.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
07.12.2004 15:12:13
|
|
|
to Mawrec , colin on jumalast mottetu ja lihtne , võrreldes rbr-iga loomulikult !
seal juba naljalt gaas põhja ei pane, praktiliselt ei saagi põhja panna gaasi, või maks kiirust sisse, sel lihtsal põhjusel, et peale seda lõpetad mõne kännu otsas, või hullemal juhul kuristikus, peale selle ei aita ka järsk pidurdus mis esirattad blokeerib ja kontroll auto üle kaob !
rbr-is lähed igassse kurvi suurema ettevaatlikkusega ning mõttega, kas ikka tasub viimase piiri peal sõita, enamustel kordadel saab paremaid aegu sõites korrektselt kui viiamase piiri peal! colinis korrektselt sõitmine tähendas täielikku ajakadu!
ühesõnaga rbr on rally !
ning mis puutub veel sellesse omamisse, siis kevadel aint proovisin tabelisse ning ka sain, mitte tippu loomulikult, ei olnud kannatust niipalju ja see pole ka selle teema point!
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
07.12.2004 16:00:54
|
|
|
Olen Erksxx'iga täiesti nöus!
Colinis on vaja kasutada 90% gaasi ja 10% pidurit
Ja ei saa väita, et ma pole colinit mängida osanud!
aga see on ajalugu, kuna RBR on väljas ja colinit ma enam ei puutu!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
raalifriik
HV kasutaja

|
07.12.2004 21:53:38
|
|
|
Kahju, aga Colin 5-st pole siin keegi peale minu ja Mawreci midagi rääkinud ( pean silmas siis fulli! ). Igatahes on mul karjääri osa läbi saamas ja siiani ei kurda ostu üle
viimati muutis raalifriik 08.12.2004 00:03:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja

|
07.12.2004 22:15:36
|
|
|
raalifriik kirjutas: |
Kahju, aga Colin 5-st pole siin keegi peale minu ja Mawreki midagi rääkinud ( pean silmas siis fulli! ). Igatahes on mul karjääri osa läbi saamas ja siiani ei kurda ostu üle  |
No ma ka absoluutselt ei kurda Algul olin küll tiba skeptiline, aga nüüd tundub juba, et kindlasti on tegu parema mänguga kui CMR4. Kuid ma ei viitsinud üldse careeri tegema hakatagi, vaid hakkasin kohe GTO aegu saagima (nagu mulle kohane) Siiski on plaan ka career kunagi läbi teha...
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
07.12.2004 23:57:15
|
|
|
Sul Mawrec on ikka tahtmist GTO aegu saagida. Ma proovisin RBR-is neid aegu teha, et näha, kui ette ma ka jõuan. Päris tippu vist ikka ei kärista aga eks ma punnin vast edasi kui aega ja tahtmist leian.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja

|
08.12.2004 17:43:54
|
|
|
Serio kirjutas: |
Sul Mawrec on ikka tahtmist GTO aegu saagida. Ma proovisin RBR-is neid aegu teha, et näha, kui ette ma ka jõuan. Päris tippu vist ikka ei kärista aga eks ma punnin vast edasi kui aega ja tahtmist leian. |
Sellega on nii, et mul on ju ikkagi väike "kohustus" CMR3 ja CMR4 WRC arvestuse number 1-na ka CMR2005-s aegu sõita. Ei saa ju lasta poolakatel seal valitseda Mis ei tähenda, et ma seda ei naudiks. Kahju ainult, et eestlasi niivõrd vähe sõidab uut CMR-i. CMR4-s on üsna palju eestlasi juba tekkinud GTO-sse ja mõned neist on hakanud nüüd lõpuks päris häid aegu sõitma.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
08.01.2005 12:41:04
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
Sul Mawrec on ikka tahtmist GTO aegu saagida. Ma proovisin RBR-is neid aegu teha, et näha, kui ette ma ka jõuan. Päris tippu vist ikka ei kärista aga eks ma punnin vast edasi kui aega ja tahtmist leian. |
Sellega on nii, et mul on ju ikkagi väike "kohustus" CMR3 ja CMR4 WRC arvestuse number 1-na ka CMR2005-s aegu sõita. Ei saa ju lasta poolakatel seal valitseda Mis ei tähenda, et ma seda ei naudiks. Kahju ainult, et eestlasi niivõrd vähe sõidab uut CMR-i. CMR4-s on üsna palju eestlasi juba tekkinud GTO-sse ja mõned neist on hakanud nüüd lõpuks päris häid aegu sõitma.  |
Jaaa , ma juba nühin ka cmr5 GTOsse aga palju ei kannata järjest teha sest ei suuda aru saada kuda Marek nii kiiresti liikuda saab
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inf3rnO
HV vaatleja
|
08.01.2005 13:01:14
|
|
|
ma olen m2nguga v2ga rahul !mul endal olemas mcr 2005!suht k6va!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja

|
09.01.2005 20:06:55
|
|
|
klauskp kirjutas: |
Sellega on nii, et mul on ju ikkagi väike "kohustus" CMR3 ja CMR4 WRC arvestuse number 1-na ka CMR2005-s aegu sõita. Ei saa ju lasta poolakatel seal valitseda Mis ei tähenda, et ma seda ei naudiks. Kahju ainult, et eestlasi niivõrd vähe sõidab uut CMR-i. CMR4-s on üsna palju eestlasi juba tekkinud GTO-sse ja mõned neist on hakanud nüüd lõpuks päris häid aegu sõitma.  |
Jaaa , ma juba nühin ka cmr5 GTOsse aga palju ei kannata järjest teha sest ei suuda aru saada kuda Marek nii kiiresti liikuda saab  |
Selle pärast ei saagi, et vähe korraga mängid Harjuta ikka iga päev paar tundi, küll siis ajad ka paranevad. Ja CMR2005-s on kohustuslik kasutada manuaalkäigukasti, muidu kaotad mõttetult sekundeid
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
10.01.2005 16:40:10
|
|
|
klauskp kirjutas: |
Jaaa , ma juba nühin ka cmr5 GTOsse aga palju ei kannata järjest teha sest ei suuda aru saada kuda Marek nii kiiresti liikuda saab  |
Selle pärast ei saagi, et vähe korraga mängid Harjuta ikka iga päev paar tundi, küll siis ajad ka paranevad. Ja CMR2005-s on kohustuslik kasutada manuaalkäigukasti, muidu kaotad mõttetult sekundeid  |
seda ma ten juba isegi
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
serviti
HV kasutaja
|
10.01.2005 20:55:35
|
|
|
tsitaat: |
Selle pärast ei saagi, et vähe korraga mängid Harjuta ikka iga päev paar tundi, küll siis ajad ka paranevad. Ja CMR2005-s on kohustuslik kasutada manuaalkäigukasti, muidu kaotad mõttetult sekundeid
|
jep lõpuks ometi suurem eelis manuali vendadel CMR04 oligi see käigu vahetus liiga aeglane... siuke tunne et jäta auto seisma ja vaheta käiku 5 asi ikka üli hea nagu paned kohe sees... eriti kehtib see tagurpidi käigu kohta... ja rahvas tulge jah rohkem colinit mängima... krdi poolakaid seal kõik kohad täis netis ilma nendeta ei saagi aga jah nad head ka... ja et keegi nüüd närvi ei läheks et mingi vend tuli siia lampi peksma siis kriss83=(MOC)Kristjan.EST
_________________ Teisipäeval vaktsineeritakse meid kõiki maavärina vastu. Olge siis valmis! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
12.01.2005 13:30:04
|
|
|
Jah, vot nüüd olen supi sees. Lugesin naljaviluks poola keele peale ja ei saa enam kiuidagi tagasi. KRT.
Mis tegema pean
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krunge
HV kasutaja
|
12.01.2005 16:27:34
|
|
|
hotsepp kirjutas: |
Lugesin naljaviluks poola keele peale ja ei saa enam kiuidagi tagasi. KRT.
Mis tegema pean |
DVD'l on umbes selline kataloogirida Data>Stings, sealt alt kopi failid samasse kohta kõvakal.
Võimalik et pead ka Fonts kataloogi samamoodi üle kopima.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
13.01.2005 17:12:01
|
|
|
Ok, sain korda.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
14.01.2005 00:29:05
|
|
|
olen need CMR 1-st-5-ni läbi vuranud ja ei hakkagi om arvamust suurelt esile tõstma aga muljet avaldas ikkagi mulle CMR2 ..arcade" (ei mäletagi õiget nime)
Seal sai võrgus ikka külg-külje kõrval kimatud ja see oli lahe!
Eks minu graafika kaart annab kah 05 juba tunda ja eks rikub see pisut seda mängu rõõmu ka!
Aga muidu igati
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
14.01.2005 17:35:01
|
|
|
HV-s hakkab ka ju cmr2 mängimine jälle populaarsust köitma. Sellekohane võrgumänguteema on väga aktiivne ja laupäeval läheb raksakas lahti. HMHMH, pane või ise ka naljaviluks cmr2 peale ja prooviks toda jälle viie kõrvalt 8)
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Synergy
HV kasutaja

|
14.01.2005 22:48:41
|
|
|
Minu arust üle hulga aja üks korralik Colin jälle. CMR3 ja 4 olid kuidagi igavamad, 2 on muidugi omaette legend ja 5 oleks sellele vääriline järglane 8)
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
15.01.2005 17:36:43
|
|
|
Kellel on CMR 5 ja elab tallinnas nõmme kandis ja oleks nõus laenama mõne eest et saaks ka näppida mängu... PS me!
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|