praegune kellaaeg 18.06.2025 15:54:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rollo
HV vaatleja
|
10.01.2005 02:32:53
Millised teised on veel peale VirtualDub-i+muud küsimused |
|
|
Täna õppisin esimest korda videokaameralt filmi arvutisse tõmbama.
Avastasin järgmist:
Ühendan kaamera-usb-masin.
Panen käima lindistusprogrammi ja ütlen talle capture AVI.
samal ajal panen kaamera play mode-s tööle.
Nii lindistabki. Programmist saan sättida pildi resolutsiooni ja kaadrite arvu/sec(fsp)... eelnevalt muidugi.
Esialgu lindistan 1-ühele, pakkimata. tuleb väga suur fail. Siis pakin.
Kui masin ei ole eriti jõudne(näiteks 1,7gh 256mb integr vid.) , siis ei saa fps-e suureks ajada ja res-i ka mitte.
Hakkab hakkima või kaob üldse ära.
Tekkisid küsimused:
Kas on ka paremaid lihtsasti mõistetavaid videoprogramme (põhiliselt tasuta aga midagi head võiks ju osta ka). Sony enda poolt kaasa antud "picture package menu" on minu jaoks müstika. Ei mõista üldse, mis mõte sellel on.
Kui head masinat on vaja , et tõmmata sisse video 600*800@29.97?
Kui on 64-bitine prose, kas siis on juba olemas ka mõni proge mis selle täit võimsust kasutaks?
Millist salvestusprogrammi soovitaksite?
Kas on võimalik aeglasema masinaga panna video kaameras aeglasemalt jooksma, et masinal oleks rohkem aega seda kvalteetsemalt salvestada? Kui te nüüd küsimusest aru saite...
Kas sain aru ikka õigesti, et esmalt tõmmatakse video otse pakkimata kujul(väga mahukas) masinassse ning seejärel töödeldakse(lõigatakse vajadusel ja pakitakse).
Tänud ette kõigile kes oskavad mu küsimustele/küsimuselegi vastata.
_________________ Kui ma juba nõu küsin siis olen ma juba seda ka otsinud ja jõudnud järeldusele, et see on halvasti leitav või olen mina loll...  |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
10.01.2005 15:20:50
|
|
|
Lihtsalt küsimus, kas tõesti kasutad USB-d ? Äkki oleks mõttekam Firewire-t kasutada kui selline juhtub kaameral olema (kui on digikaamera).
Aga pinnacle (kasutan ise) laseb valida kas NTSC (720*480 29,97fps) või PAL (720*576 25fps) reziimis capturemist.
Ja kindlasti lase DV kujul arvutisse küll pärast aega nikerdada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rollo
HV vaatleja
|
10.01.2005 19:30:11
|
|
|
Tänud selle väiksegi vastuse eest. Kaamera on põhiliselt ikka magnetlindil+128 digimälu.
Äkki on kusagil mõni lihtne arsaadavsait mis kogu seda protsessi aitab selitada ja selgitab ka mõisteid?
_________________ Kui ma juba nõu küsin siis olen ma juba seda ka otsinud ja jõudnud järeldusele, et see on halvasti leitav või olen mina loll...  |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
11.01.2005 12:06:26
|
|
|
Magnetlint on füüsiline meedia, kuhu saab salvestada nii analoogsignaali, kui ka digitaalselt.
Leia kaamera juhenditest, kas on Firewire, iLink (või kuidas keegi seda nimetab) liides. Pane oma kaamera täpne mark ka siia siis osatakse ka rohkem aidata ja viidata.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|