Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 03.01.2005 23:46:53 vasta tsitaadiga

Muuseas Final Beta algust on oodata ehk juba nädalalõpus kui juhinduda sellest, kuigi Blizzardil on raskusi oma tähtaegadest kinnihoidmisega, kuid loota ikka võib, mis sest et mul key-d pole icon_biggrin.gif

In preparation for the imminent Final Beta Test of World of Warcraft, we will be shutting down the Closed Beta servers for maintenance and temporarily suspending the official forums within the next few hours. We regret the short notice, but are doing our utmost to roll out the Final Beta Test as quickly as possible. The downtime between the close of the current Beta and the start of the Final Beta Test will be kept to a minimum, although we are unable to reveal an exact start date at this time. However, we anticipate that this maintenance will only last a few days, whereupon the Final Beta Test will begin.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Alaran
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 00:58:07 vasta tsitaadiga

mis nädalalõpp.. :S paar päevakest, kolmap või neljap icon_razz.gif
tagasi üles
Seven7h
HV kasutaja
Seven7h

sõnum 04.01.2005 03:18:24 vasta tsitaadiga

ei tea kas suudan lvl 20 enne korea omas kätte saada icon_razz.gif
keegi krt ei taha ragefire'it groupida icon_sad.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 04.01.2005 03:32:54 vasta tsitaadiga

Kui ma WOW betat mängin ja hiljem ostan WOWi, kas siis peab 0st alustama?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Seven7h
HV kasutaja
Seven7h

sõnum 04.01.2005 04:34:21 vasta tsitaadiga

jaaa beer_yum.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2005 04:56:51 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
Kui ma WOW betat mängin ja hiljem ostan WOWi, kas siis peab 0st alustama?

otse loomulikult see on ju beta mida sa mängima hakkad tegelt rohkem mõeldud testimiseks icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
odt
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 11:40:03 vasta tsitaadiga

Peagi algava WoW Final Beta valguses üks asjakohane kommertstekst: Müüa Final Beta key, hinnaga 150.- eeku. Kui oled Tallinnast ja viitsid karbile järele tulla käib selle hinna sisse ka WoW Soundtracki EP ja Final Beta karp. E-mail: oliver.tali@ericsson.com
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 04.01.2005 13:23:28 vasta tsitaadiga

Like 150.- eeki selle eest, et saad mingi nädal/kaks mängida või? icon_lol.gif
odt
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 14:20:11 vasta tsitaadiga

kempi: Täpselt nii.

Ise ostsin Gamespy kaudu kunagi $8 eest ligipääsu US Open Betasse nädalakese varem kui see kõigile avati ja minu arvates tasus see küll ennast igati ära. Eks tuleb lihtsalt kaaluda kui mitu tundi meelelahutust selle raha eest oodata on ja selle põhjal otsus langetada =)
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 04.01.2005 15:41:35 vasta tsitaadiga

Nojah kõik on tegelikult suhteline. Minu jõudmise juures ei saaks sealt pooltki icon_neutral.gif
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2005 17:41:40 vasta tsitaadiga

njah kui on palju vabaaega siis saab tõesti normaalselt wow-ida eks seda peaks igaõks ise otsustama icon_smile.gif ja samas pole 150 ka miski jube suur summa
tagasi üles
Anisse
HV kasutaja

sõnum 04.01.2005 17:56:18 vasta tsitaadiga

mis sääl imelikku on?
Nt. ostsin FinalBeta Taanist 99 DKK (210 EEK), kui nüüd ostaks originaalmängu ~400 DKK (845 EEK), millest võetakse see alguse investeering maha siis tuleb mängu hinnaks 635 EEK

Arvestades Blizzardi nihutamisi siis äkki saab selle extra 150 EEK eest pelada kauem kui nädal-2?

Kas kusagil on üleval latest client? Kui järsku avatakse siis järsku sellega saaks juba taguda?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2005 19:05:54 vasta tsitaadiga

http://wowtorrents.de.vu/
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
Alaran
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 19:34:03 vasta tsitaadiga

ei usu et on üleval see millega mängida. ma arvan kui fb avatakse pannakse client ülesse, beta karbis see skirjas et dl the client icon_razz.gif
tagasi üles
odt
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 20:03:35 vasta tsitaadiga

Minu FB key on nüüd maha müüdud, aitäh neile kes huvi tundsid,
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2005 20:44:47 vasta tsitaadiga

Alaran kirjutas:
ei usu et on üleval see millega mängida. ma arvan kui fb avatakse pannakse client ülesse, beta karbis see skirjas et dl the client icon_razz.gif

Täpselt needsamad versioonid on seal üleval, mida Blizzard ise oma downloaderiga pakub.
tagasi üles
Alaran
HV vaatleja

sõnum 04.01.2005 22:25:24 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
Alaran kirjutas:

Täpselt needsamad versioonid on seal üleval, mida Blizzard ise oma downloaderiga pakub.

jah vb ka aga kindlalt ei tea, mina ei soovitaks tirida, sest ma juba 4x clienti tirinud icon_razz.gif
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2005 00:42:53 vasta tsitaadiga

nu ma loodan et see mille ma viimanekord alla tirisin on õige ja peab aint uued pathcid peale tõmbama thumbs_up.gif ja sellega saab blizzi enda auto downloader väga hästi hakkama
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 05.01.2005 01:01:32 vasta tsitaadiga

odt kirjutas:
Minu FB key on nüüd maha müüdud, aitäh neile kes huvi tundsid,

Kui keegi veel pakub andke teada. Oleks isegi huvi thumbs_up.gif
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 05.01.2005 01:13:26 vasta tsitaadiga

Mul nagu selline versioon silma ei jäänud, aga mul on takoine olemas ja DVD peale lastud:
World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB (väidetakse hakkavat olema see, mida saab FB regades tirida).
Torrentit pakkuda ei ole, aga installerit võin jagada küll kui soovi olema peaks.

Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 05.01.2005 01:21:59 vasta tsitaadiga

Kuna ise ei suuda otsustada milline serveri tüüp on parim siis võiks siin arutada ja palun tooge välja plussid ja miinused nende kohta et oleks võimalikult palju infot.

Ise olen mõelnud ja näen põhiliselt ühte olulist plussi kummalgi,

PvP - Saad sissetungijad (sinu territooriumile) maha lüüa ilma et peaksid ootama kuna nad Pvp enable panevad või ise sind ründavad, + veel lisab mängule seda Horde vs Alliance feelinugt, ka neutral territooriumitel..

PvE - Kuna MMORPG-s on üks huvitavamaid asju explore siis Pve-s on see oluliselt lihtsam kuna vastase territooriumil pead hoiduma NPC-dest ja ei pea kartma et tugevad vastasleeri mängijad sind maha notivad.

Roleplay serveri kohta ei saa üldse aru milline see gameplay seal välja hakkab nägema.

Nii et kel erinevate serveritega kogemusi võiks neid jagada, näiteks kas PvP on lisaasju mängus või vastupidi. Kas need "Battleground" hakkavad olema mõlemas serveri tüübis jne. Kuna mõned juba mängivad seda siis eeldan et on asjaga natuke rohkem kursis.

Tänud.
tagasi üles
Alaran
HV vaatleja

sõnum 05.01.2005 02:08:01 vasta tsitaadiga

battelgroundid hakkavad olema mõlemas, ja PvP-s räägitakse mingi jubedad spämmijad, lamerid pidid tapma low level questide tegijaid jne. JUbe kamm ning kuna bg-d mõlemasse on targem PvE seal täpselt sama, ainult tagi vahe.

ja kempi sulle see torrenti adre:
http://army-man.de/wow/index.php?language=en
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 05.01.2005 09:45:24 vasta tsitaadiga

No ikkagi on see torrent olemas icon_smile.gif Mul on asi juba ammu käes icon_wink.gif

To Pihv:
PVP oma territooriumil ei saa vastane rünnata enne kui teda oled löönud. See tähendab, et kui oled rohelisel alal (sinu kodu), siis seal võid tunda ennast turvaliselt. Näiteks ise olin Ratchetis kunagi kui mingi level 49 Paladin tuli sinna ratsuga. Sõitis minust mööda ja lehvitas. Meil oli sama tee ja mees aitas mul paar mobi killida, mis oli omamoodi naljakas - ta lõi ühe pauguga neid maha icon_biggrin.gif
Contested Territoy peal võib kõike juhtuda. Samuti ka vaenlase territooriumil võivad kõik lööma tulla.
Vahel käib jah see surnuaia ja laiba valvamine - suht nõme tegelt. Valvatakse ka teinekord vastase sissekäiku kindlusesse icon_biggrin.gif Ise pole sellega kunagi tegelenud, sest kangelane suht koht nõrk 8)
Suurim millega hakkama saime koos sõbraga (mõlemad rogued) ja veel ühe tüübiga: võtsime rajalt maha 2 lev 27 hunterit (kui ise olime umbes 23).

sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2005 12:06:24 vasta tsitaadiga

Mängin ise ka PVP serveris ning leian et asi pole hull midagi. Süsteem on täpselt selline nagu Kempi kirjutas. Kuskil level 20-ni saab vabalt oma poole maadel turvaliselt kätte. Praegu ei saa vastasmängijate tapmise eest midagi, mistõttu suht vähesed kolavad madalama leveli maadel ainult mõrvamõtetega ringi. PVP suremisest ei kaota ka midagi, erinevalt kollide kätte suremisest ei lähe isegi varustus katki -- lihtsalt surnuaiast tagasijooksmise tüli. Erinevalt paljudest teistest MMORPGdest ei mängi level PvPs nii olulist rolli kui PvE's. Kõrgema leveli mängijad küll teevad madalama leveli omadele rohkem damaget ja saavad rohkem critical hit'e, aga madalama leveli tüübid suudavad siiski ka kõrgema leveli mängijatele relvade ja spellidega pihta saada. Seega on umbes nii, et iga vastase 10 kõrgema leveli peale oleks vaja võtta üks kaaslane, s.t. ühe level 40 vastu 2 level 30-t, üks level 50 = 4 level 20t jne. Kampadena ringi kolistades on seega olemine suht turvaline, sest kui ka kõrge leveli vaenlased kampadena tulevad, on sellest peaaegu alati ka chatis kuulda. Isiklikult valin sõdimiseks vastaseid vaid vaenlaste teada-tuntud griefer guildide hulgast, kui neid üksi kohtan.

Millegipärast pole veel kordagi mingit spämmi näinud.. võimalik, et mingi vastav filter on peale meisterdatud.
tagasi üles
BlackSun
HV vaatleja

sõnum 05.01.2005 19:53:39 vasta tsitaadiga

Eestisse pidi WoW müügile jõudma umbes 13 veebruar. 95% , et see nii ka on.
Millegi pärast ma arvan, et blizzard teeb ka EU open beta.
mis ta siis tuleb ? 3 nädalat finalt betat, 2 nädalat open betat ? 1 nädal veel lisaks, et serverid stabiilselt tööle saaks. Enne märtsi pole vist mõtet järelejäänud puhkust välja võtta .....

Need kes PvP serveris tahavad mängida peaksid ennem mõtlema kas neile meeldib kui mingi lvl ??? mats jalutab mööda ja lööb nad 1 löögiga põrandale. Kui nad seda taluda suudavad , siis peaks PvP valima. Kui ei suuda siis PvE.
Rolli mängu serverid on vist kõik PvE. Niipalju kui mina sain aru on põhierinevus avaliku teksti tsensuuris. Räägid avalikult eelmise õhtu raidist -lubatud. Räägid eileõhtusest jalgpalli mängust saad ilmselt mõne gamemasteriga lähemalt tuttavaks. Guildi ja grupi sisene tekst oli vist vaba.
Kui ma peaks PvE peale jääma siis on see ilmselt rollimängu server.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.