Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pots4t4j4
HV Guru
|
14.11.2004 11:51:28
|
|
|
Võin julgelt öelda, et parim arvutikauplus tallinnas kaubavalik lai, kaubad soodsad , teenindus meeldiv ! Jätkake samas vaimus
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
15.11.2004 22:51:55
|
|
|
Lasin seal ka hiljuti ühe komplekti kokku panna, igati asjalik.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
19.11.2004 11:57:16
|
|
|
Subu kirjutas: |
Jap, Genneti kohta võib ainult öelda. Vähemalt Talinna esinduse kohta ( Tartu omas pole käinud ) |
ma olen mõlema esindusega kokku puutunu, Tallinnna oma on grammi võrra meeldivam kui Tartu oma imho. Asjad käisid kuidagi kiiremini ja sujuvamalt. Võibolla lihtsalt tundus nii...
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
19.11.2004 12:25:00
|
|
|
Ka minul Gennetist vaid positiivsed kogemused. Tavaliselt kui arvuti ära tellid pead kohe ära ka maksma onju, aga seal rääkisin jutud selgeks, et õppelaen tuleb see ja see kuupäev siis saan maxuvõimeliseks ja äkki olete nii hea ja viskate selleks päevaks juba komplekti kokku. Tõpselt nii ka tehti.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pro7
Kreisi kasutaja

|
27.12.2004 17:34:14
|
|
|
Ehmatasin alguses poe salongi peale ära , kuid teenindus oli kiire ja meeldiv väga
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.12.2004 12:23:52
|
|
|
Tõsiselt hea firma. Kiidusõnu ei jõua ära lugeda.
Sain testiks GeForce6800GT. Varsti saate ülevaate asjast
GeForce6800GT vs X800PRO & X800PRO@X800XT PE
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
28.12.2004 19:38:59
|
|
|
Salongi võiksid nad tõesti laiendada, kraami vedeleb igal pool.. aga no millegi arvelt peavad head hinnad tulema.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Resokas
HV vaatleja
|
03.01.2005 12:51:51
|
|
|
Suht hea teenindus küll jah.... tellisin emaplaadi ja mälu sealt ja pole mingeid pretensioone. Väljaarvatud see et m2lu saadeti kirjutajakastis kohale ja kogemata oli see tyhi ja selle saatsid hiljem j2rgi.
viimati muutis Resokas 03.01.2005 12:57:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
03.01.2005 12:55:36
|
|
|
ja siis...?
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.01.2005 12:58:51
|
|
|
oleks siis kirjutaja mälukarbis tulnud, oleks kerge probleem olnud
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
zsz
HV kasutaja
|
09.01.2005 01:50:04
|
|
|
teenindus on neil tõesti
sai sealt ostetud prose ja mälud, mõlemad töötavad nii nagu nad peakski töötama
_________________ Seven dolphins were harmed in the process of making this post. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.01.2005 13:30:03
|
|
|
teenindus tõsiselt hea... sai põhimõtteliselt läbi Genneti kõvaketas ostetud ja jäin ostuga väga rahule
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
zsz
HV kasutaja
|
27.01.2005 15:40:47
|
|
|
kiidan veel nende teenindust....
eile tekkis ühe toote olemasolu kohta küsimus, saatsin emaili, vastus tuli ei vähem ega rohkem, kui 2 minutit hiljem
Ja see toode, mida küsisin, puudus neil hinnakirjast, aga nende kaudu on see täitsa kättesaadav.
(Jutt käib Antec SL450 toitekast)
_________________ Seven dolphins were harmed in the process of making this post. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
pepsy
HV kasutaja

|
29.01.2005 21:10:41
|
|
|
esitex ytlex küll, et tundub päris normaalne pood olevat teiseks aga räägix oma stoori:
oli ilus esmaspäeva hommik, jaanuari algus , vaheaeg. kõnnin sõbraga mööda arvutipoode ringi kuni lõpux jääb tee peale Gennet Labs. astun sisse ja muide mul oli soov sellise asja järele http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/caselights/soundAct.htm (see komas kõigevärviline variant) nii siis küsisin, et kas tellida saab? sain tellida, nonii siis ütlesid, et järgmiseks päevaks kohal ja, et helistavad, mina siis, et ok. järgmine päev ei helistatud ega järgmine nädal ja ega ülejärgmine nädal, mis muidugi ei tähenda, et ma seal vahepeal ei oleks käinud( iga nädal käin seal). Põhimõtteliselt olen seda nüüdseks ootanud juba 33päeva mis teeb 4NÄDALAT ja 5päeva. iga kord on välja mõeldud ka mingi seletus: oli aastalõpp,et siis kaup ei liigu, siis, et maaletoojal ka ei ole jne. igastahes nüüd ma külastan neid iga nädal. mõtlesin, et tahaks ühte jubinat veel tellida aga ei tea kas sealt on mõtet.(äkki oskab keegi soovitada kust saab veel tellida igast arvuti vidinaid (muidu tahtsin tellida: http://www.coolermaster-europe.com/eng/products/casefan/modding/lag-a81.asp sellise asja) ? (krt text läks vist liiga pikaks)
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
incognito
Kreisi kasutaja

|
07.02.2005 02:45:47
|
|
|
pepsy kirjutas: |
esitex ytlex küll, et tundub päris normaalne pood olevat teiseks aga räägix oma stoori:
oli ilus esmaspäeva hommik, jaanuari algus , vaheaeg. kõnnin sõbraga mööda arvutipoode ringi kuni lõpux jääb tee peale Gennet Labs. astun sisse ja muide mul oli soov sellise asja järele http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/caselights/soundAct.htm (see komas kõigevärviline variant) nii siis küsisin, et kas tellida saab? sain tellida, nonii siis ütlesid, et järgmiseks päevaks kohal ja, et helistavad, mina siis, et ok. järgmine päev ei helistatud ega järgmine nädal ja ega ülejärgmine nädal, mis muidugi ei tähenda, et ma seal vahepeal ei oleks käinud( iga nädal käin seal). Põhimõtteliselt olen seda nüüdseks ootanud juba 33päeva mis teeb 4NÄDALAT ja 5päeva. iga kord on välja mõeldud ka mingi seletus: oli aastalõpp,et siis kaup ei liigu, siis, et maaletoojal ka ei ole jne. igastahes nüüd ma külastan neid iga nädal. mõtlesin, et tahaks ühte jubinat veel tellida aga ei tea kas sealt on mõtet.(äkki oskab keegi soovitada kust saab veel tellida igast arvuti vidinaid (muidu tahtsin tellida: http://www.coolermaster-europe.com/eng/products/casefan/modding/lag-a81.asp sellise asja) ? (krt text läks vist liiga pikaks)  |
tjah, teinekord vb oleks tark number ka anda ....
ma mujalt enam ei ostagi midagi, aint gennetist....
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.02.2005 09:23:53
|
|
|
incognito kirjutas: |
ma mujalt enam ei ostagi midagi, aint gennetist.... |
ma ka varem käisin sealt rohkem ostmas, aga hetkel meeldib Ordis rohkem käia... lihtsalt hind tuleb soodsam ja igasugu väiksem nänn on kohapeal ka kohe saada... samas arvutit eelistaks ma Gennetist tellida
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gljukats
Kreisi kasutaja
|
12.02.2005 23:45:20
|
|
|
Ostsin A64 3200+ S939
|
|
Kommentaarid: 147 loe/lisa |
   |
1 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
rommi
HV vaatleja
|
13.02.2005 00:23:15
|
|
|
Ostsin omale Tallinna filiaalist 2 emaplaati DFI Socket 754 DFI LANPARTY UT, nForce3 250GB.Esimene millegipärast ei võtnud eluvaimu sisse(mis loomulikult pole GenNet Labi süü), kuid teine mis saadeti töötab ideaalselt .Saadeti ilusasti ELS-ga ära .Tõesti parim arvutifirma, millega kokku olen puutunud.Mehed on seal kogu hingega asja juures ja tahavad ikka seda, et klient teine kord kah sealt läbi astuks.Soovitasin seda kah oma sõpradele.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pepsy
HV kasutaja

|
16.02.2005 20:33:02
|
|
|
incognito kirjutas: |
pepsy kirjutas: |
oli ilus esmaspäeva hommik, jaanuari algus , vaheaeg. kõnnin sõbraga mööda arvutipoode ringi kuni lõpux jääb tee peale Gennet Labs. astun sisse ja muide mul oli soov sellise asja järele http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/caselights/soundAct.htm (see komas kõigevärviline variant) nii siis küsisin, et kas tellida saab? sain tellida, nonii siis ütlesid, et järgmiseks päevaks kohal ja, et helistavad, mina siis, et ok. järgmine päev ei helistatud ega järgmine nädal ja ega ülejärgmine nädal, mis muidugi ei tähenda, et ma seal vahepeal ei oleks käinud( iga nädal käin seal). Põhimõtteliselt olen seda nüüdseks ootanud juba 33päeva mis teeb 4NÄDALAT ja 5päeva. iga kord on välja mõeldud ka mingi seletus: oli aastalõpp,et siis kaup ei liigu, siis, et maaletoojal ka ei ole jne. igastahes nüüd ma külastan neid iga nädal. mõtlesin, et tahaks ühte jubinat veel tellida aga ei tea kas sealt on mõtet.(äkki oskab keegi soovitada kust saab veel tellida igast arvuti vidinaid (muidu tahtsin tellida: http://www.coolermaster-europe.com/eng/products/casefan/modding/lag-a81.asp sellise asja) ? (krt text läks vist liiga pikaks)  |
tjah, teinekord vb oleks tark number ka anda ....
ma mujalt enam ei ostagi midagi, aint gennetist.... |
ma andsin neile oma numbri lausa 2 korda!
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
dony
HV kasutaja

|
23.02.2005 11:43:40
Gennet käib alla? |
|
|
link :: Pikem lugu on siin.
Tõepoolest selline mõte tekkis, kui võrdlesin siin teemas valdavalt ülipositiivset vastukaja antud firma senistele tegemistele ja oma viimast kontakti Gennetiga. Olen senini antud firmast ostnud mõnel korral arvutiosi - kõvaketta, jahutuse prosele ja üht-teis veel ja alati on olnud teeninduse kiirus ja kvaliteet väga head. Nüüd otsustasin sealt firmale tellida uue arvuti. See oli möödunud aasta lõpus. Arvuti saime kätte veebruari algul. Siiani pole nad suutnud meile hankida ühte tavalist 120 mm korpuseventi, mis oli nendepoolses hinnapakkumises ja mille me oleme juba ammu neile kinni maksnud! Ma olen loomult rahumeelne inimene, aga selline asi ajab mind tõesti tigedaks. Loodan siiski, et juhtum lõpeb mõlemale poolele positiivselt ja et ma võin edaspidigi nende rahulolevaks kliendiks jääda.
Reedel, 4. märtsil saime siis puudunud ventika kätte. Mina olen rahul.
viimati muutis dony 08.03.2005 13:01:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
jagr
HV vaatleja
|
24.02.2005 19:47:31
|
|
|
Loen ja imestan ka, et ainult kiidetud.
Enda masina soetasin just Gennetist tänu sellele foorumile.
Kõik ilus kena, kuid masin hakkas peale 1 nädalat kokku jooksma. Garantiisse. Olen kannatlik aga, et mu uus masin nädalate kaupa garantiis vedeles ja lubadustest kinni ei peetud ajas pikapeale närvi, kuid lõpuks asi siiski korras ja kõik rahul
Soovitasin sama ostukohta ka sõbrale. Läksime koos tellisime masina juppidest kokkupanduna. Kõik ilus kena. Helistati. Masin valmis. Sõber juba maksab, mina vaatan monitori-mingi eelmine mudel (meil tellitud uuem), prose jahutus kehvem, kui tellitud-ja seda kõike ilma ette hoiatamata. Kui sõber oleks üksi olnud poleks ta midagi tähele pannud ning varsti oli ka see masin garantiis-no aga praegu kõik korras
Kuskohas asi toimus ja kuidas täpselt pole tähtis, aga pole hullu, kui vaja sean sammud jälle Gennetisse
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
24.02.2005 19:58:53
|
|
|
Kas TaivoS ei töötagi enam gennetis? Kodulehelt ei suuda tema nime enam leida... kuigi see oli kunagi seal
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.02.2005 20:07:42
|
|
|
Paari viimast negatiivsemat hoiakut lugedes meenub kunagi varem ülestõstatatud küsimus, et kas sellised 2-3 mehe firmad suudavad pikka aega kõget kvaliteeti tagada
Ja huvitab ka, et kuhu - millisesse firmasse TaivoS siis ära läinud on (kui on läinud) ja ehk viitsib selgitada põhjuseid 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
24.02.2005 21:39:43
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Paari viimast negatiivsemat hoiakut lugedes meenub kunagi varem ülestõstatatud küsimus, et kas sellised 2-3 mehe firmad suudavad pikka aega kõget kvaliteeti tagada
Ja huvitab ka, et kuhu - millisesse firmasse TaivoS siis ära läinud on (kui on läinud) ja ehk viitsib selgitada põhjuseid 8) |
TaivoS senini Gennetis tööl!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
24.02.2005 21:42:20
|
|
|
Mitteametlikult siis või Nimi on kodulehelt ära korjatud.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|