praegune kellaaeg 17.06.2025 18:23:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.Scorps.
HV Guru

|
29.12.2004 02:41:07
|
|
|
Nii. Nüüd kohe suur kott selga, kiiresti K-arvutisalongi ja pikendusjuhtmeid küsima! Sest seal jagatakse neid TASUTA!!
Link hinnakirja: http://k-arvutisalong.ee/Detailid.htm#LKNR25
Screenshot: http://www.zone.ee/-scorps-/tasuta.jpg (p.s. ekraanipilt 100% originaal, ainus paintis lisatud asi on punane kast)
_________________ Tere hommikust! 
viimati muutis .Scorps. 29.12.2004 16:57:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.12.2004 16:24:31
|
|
|
Pikendusjuhe, 5-osaline, 1,8m, APC 0 kr
mnjaa... neid asju seal teisigi... paistab, et see weebi tegija on midagi kangemat pruukinud, vigu ju mujalgi
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.12.2004 17:02:20
|
|
|
Magic kirjutas: |
mnjaa... neid asju seal teisigi... paistab, et see weebi tegija on midagi kangemat pruukinud, vigu ju mujalgi  |
a kule äki ongi tasuta?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
29.12.2004 17:05:52
|
|
|
mnjaa... neid asju seal teisigi... paistab, et see weebi tegija on midagi kangemat pruukinud, vigu ju mujalgi  |
Tõsi ta on... Otsing hinnakirjast leidis veel kaks imelikku rida:
Võrguvahendid: Integreeritud emaplaadile - 10/100Mbps 0 kr (väga vajalik välja tuua, et kui emaplaadile on võrgukas integreeritud, siis selle eest lisaraha maksma ei pea)
Tarkvara: PROGRAMM Mandrakelinux 10 installeerimine 0 kr (aga Linux ongi vist tasuta operatsioonisüsteem?)
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
29.12.2004 17:30:07
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Tõsi ta on... Otsing hinnakirjast leidis veel kaks imelikku rida:
Võrguvahendid: Integreeritud emaplaadile - 10/100Mbps 0 kr (väga vajalik välja tuua, et kui emaplaadile on võrgukas integreeritud, siis selle eest lisaraha maksma ei pea)
Tarkvara: PROGRAMM Mandrakelinux 10 installeerimine 0 kr (aga Linux ongi vist tasuta operatsioonisüsteem?) |
Linux jah tasuta aga installeerimine reeglina mitte....ehk siis teevad tasuta tööd ka
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurmster
HV vaatleja
|
02.01.2005 10:16:12
|
|
|
küsi endalt üks arvutipood eestis,mis pood tuleb esimesena meelde ,üllatus,üllatus k-arvutisalong(vähemalt endale).siin foorumis on aastaid maha tehtud,aga ikka käiakse sealt ostmas võibolla peale neid uskumatuid juhtumisi rohkem ja poed on ka kogu rahvast täis.tundub ,et K salong on kõigest hoolimata kõige populaarsem arvutipood,Jaak Joalagi käib ksalongis .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
03.01.2005 18:10:06
|
|
|
olen kah palju asju säält ostnud, olen rahule jäänd ja olen ka pettumuse osaliseks saand. põhilaks on ikka see, et sellist kaupa, nagu hinnakirjas on, tegelikult kohapeal olemas ei ole. see selleks
käisin oma wifi ruuterit garantiisse viimas, sest wifi osa ei töötand(ülejäänud seade oli korras). kui karbi tagasi sain, siis vaatasin küll, et asi näeb tiba teistsugune välja ja siis küsisin, et mille poolest see nüüd parem on. vend ütles, et see on täiesti uus seade. ok, läksin kodo ja teen paki lahti ja ennäe imet, antenni pole, vaatan lähemalt krt pole üldse wifi värk, hoopis tavalise ruuteri mulle andnud(vana vigane sai selle tööga samamoodi hakkama). läksin siis tagasi, et õiget asja saada, siis mingi teine jope oli ja hakkas alguses vaidlema, et ma olevatki selle seadme sinna viind. tükk aega püüdsin oma ostutsekiga tõestada, et see ruuter pole minu ja ma tahan seda wifikarpi saada. mingil ajal, sai asi vist siiski talle selgeks ja ma sain oma õige seadme kätte, aga siis juba küsis kauba kätte andmisel isikut tõendavat dokumenti. krt nad peaks seda alati tegema, kui garantii kaupa väljastavad. nende jaoks vast tõesti see 1,4k on savi, aga mulle mitte
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.01.2005 01:33:42
|
|
|
Karm Laks kirjutas: |
Fast&Furious kirjutas: |
btw: lahedad "kilekotid" seal k-pommikas |
kilekotid nagu mu sokid - saab mõlemast otsast jalga tõmmata 8) |
Parim nali
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
06.01.2005 11:24:08
|
|
|
oi ma enam ei saa, mul juba naerust kõht krampis nende kartulisalongide juttude pealt
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|