Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
project
HV Guru

|
27.12.2004 19:52:39
|
|
|
mul ple steam all hl2 te kas ma pean otsima steam folderit? or exet or wtf?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
27.12.2004 20:05:58
|
|
|
project kirjutas: |
mul ple steam all hl2 te kas ma pean otsima steam folderit? or exet or wtf?  |
Tee Steam lahti ... võta selline asi lahti nagu Browse Games ... seal on sul Half-Life 2 ning tee paremklõps sellel & edasi järgi madedog'i juhiseid
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
27.12.2004 20:18:04
|
|
|
Kust sa HL2-e käivitad?
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
27.12.2004 20:26:26
|
|
|
OT:
selliste probleemide jaoks kuluks mitu korralikku ps-i ära, see hl2 teema lõpu pool aint koosnebki peaaegu õpetustest ja muust jamast, millest teistel isikutel mingit kasu pole...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
wa666ou
HV veteran
|
27.12.2004 23:45:31
|
|
|
Üks küs tekkis.
Kas zoomides tõesti ei saagi tulistada? Mul selline kahtlane tunne, et midagi on kahe silma vahele jäänud...
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
28.12.2004 05:58:34
|
|
|
ei saa jah tulistada zoomides@ võiks ise ka teada, kui pärast mitmeid üritusi pauku ei kostu...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
28.12.2004 08:14:12
|
|
|
wa666ou kirjutas: |
Üks küs tekkis.
Kas zoomides tõesti ei saagi tulistada? Mul selline kahtlane tunne, et midagi on kahe silma vahele jäänud... |
Ei ole midagi kahe silma vahele jäänud, proovi ise binokliga vaadata ja samal ajal automaadist tulistada
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.12.2004 09:29:02
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
wa666ou kirjutas: |
Üks küs tekkis.
Kas zoomides tõesti ei saagi tulistada? Mul selline kahtlane tunne, et midagi on kahe silma vahele jäänud... |
Ei ole midagi kahe silma vahele jäänud, proovi ise binokliga vaadata ja samal ajal automaadist tulistada  |
kas mitte zuum funktsioon ei ole mitte HEV mk4 sisse ehitatud?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
28.12.2004 09:52:47
|
|
|
ongi , aga ikkagi ei saa tulistada
tsitaat: |
OT:
selliste probleemide jaoks kuluks mitu korralikku ps-i ära, see hl2 teema lõpu pool aint koosnebki peaaegu õpetustest ja muust jamast, millest teistel isikutel mingit kasu pole...
|
Mängufoorumi eesmärk on arutada mänge ja õpetada kui midagi ei oska (mitte küll just mängu kohta aga noh... näiteks seda kuidas hiipsaisi tõsta)
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
servechill
HV kasutaja

|
28.12.2004 11:41:31
|
|
|
Kuulge kas mõni Eesti server ka eksisteerib, sest mul on haige lag (Ping: 600+) !
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
28.12.2004 14:31:34
|
|
|
see ongi "normaalne". HL2:DM netcode on veel väga toores ja bugine. kahekesi-kolmekesi mängides on kõik okei, aga mida enam inimesi mängib, seda hullem on. Latency tõuseb ekponentsiaalselt. Olen mänginud paaris euroopa serveris, paarikesi ilusti alla 100-ja, kõik normaalne. Aga niipea, kui juurde hakkab siginema, siis läheb käest ära. Praegu ei ole siin lahendust, see ei sõltu ei serveri asukohast ega sinu ühendusest, vaid serveri perfomancest ja netcode'st. Kui see parandatakse, siis läheb asi paremaks. Kui ei, siis nii jääbki.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.12.2004 15:18:19
|
|
|
keegi on oma goldi kätte ka saand? käisin just tollis, ühest linna otsast sain paberid, siis läksid sinna kohale (kesk-sõjamäe 10a [kuskil karu perses]) siis saadeti miljonisse kohta siis kästi deklareerida ning kõige tipuks öeldi et esimest korda deklareerijatel sisestatakse miskid andmed jne et läheb pool tundi, ootasin ära aga siis öeldi et polnd aega et tunnike veel. igatahes kes lähevad samat trikki tegema varuge tohutult aega.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
28.12.2004 15:22:37
|
|
|
limp kirjutas: |
keegi on oma goldi kätte ka saand? käisin just tollis, ühest linna otsast sain paberid, siis läksid sinna kohale (kesk-sõjamäe 10a [kuskil karu <b>piixus</b>]) siis saadeti miljonisse kohta siis kästi deklareerida ning kõige tipuks öeldi et esimest korda deklareerijatel sisestatakse miskid andmed jne et läheb pool tundi, ootasin ära aga siis öeldi et polnd aega et tunnike veel. igatahes kes lähevad samat trikki tegema varuge tohutult aega. |
Aga said siis kätte?
Ma oma träkking numbri järgi vaatan, et pakk on mitu päeva Tallinnas, aga et see Viljandis oleks, pole haisugi...Tahaks nokatsit juba
Olen tollis mitu korda käinud ja seal deklareerinud, oi, oma 2 tundi ikka läheb vahest
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.12.2004 15:24:10
|
|
|
corvette kirjutas: |
limp kirjutas: |
keegi on oma goldi kätte ka saand? käisin just tollis, ühest linna otsast sain paberid, siis läksid sinna kohale (kesk-sõjamäe 10a [kuskil karu <b>piixus</b>]) siis saadeti miljonisse kohta siis kästi deklareerida ning kõige tipuks öeldi et esimest korda deklareerijatel sisestatakse miskid andmed jne et läheb pool tundi, ootasin ära aga siis öeldi et polnd aega et tunnike veel. igatahes kes lähevad samat trikki tegema varuge tohutult aega. |
Aga said siis kätte?
Ma oma träkking numbri järgi vaatan, et pakk on mitu päeva Tallinnas, aga et see Viljandis oleks, pole haisugi...Tahaks nokatsit juba
Olen tollis mitu korda käinud ja seal deklareerinud, oi, oma 2 tundi ikka läheb vahest  |
ei saanud, ma ei viitsinud lisa tundi oodata. sulle juba helistatud on? mulle helistati reedel ja öeldi et pakike on tlnas et kui tahate täidetakse ise need dokustaadid ära ja maksan miskine 400 eeku või tulen ise ja teen värgendused läheb miski umbes 150.
enivei homme läheb järgi
edit: helistati just ja öeldi et miskine ~90 eeku läheb see toll maksma et võin järgi minna, aga täna enam küll viitsimist sinna pole minna
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
28.12.2004 15:32:27
|
|
|
no krdi krt kui nüüd ma kah peaks Tallinna järgi minema
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ylviste
HV vaatleja
|
28.12.2004 19:29:22
|
|
|
Ok, minu kysimus on selline, et kas on mingit abi object fadingu vastu. See on see, kui esemest eemalduda, haihtub see vaikselt, aga kui läheneda, ilmub jälle nähtavale. See on väga tyytu ja abi oleks teretulnud. Ja ärge öelge, et uus kaart, sest sellega läheb mul aega. Kas ei ole mingit commandi või modi, mis aitaks. mul on DirectX 7 kaart ja sellepärast see nii ongi, kuid cs: source`is ja HL2Deathmatch`is seda ei ole, seega ma arvan, et seda saab ka sp`s parandada. PALUN ABI.
_________________ XBOX peab surema |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel112
HV kasutaja
|
28.12.2004 21:16:07
|
|
|
minul ka hl2 nüüd ja esmamulje on väga hea.Mul kookseb väga hästi 1024*748 medium details 6 fsaa trainler.Ma alles alguses tegin teen paadirallit. Nii keskpärase kaardiga kui mul ja nii ilus pilt ja jooksimine. Doom3-me mootor on ülihalvasti optimeeritud.Kulda väärt mootor.Kui mälu vähe siis loadingu kohad on nagu kohvipausid.
viimati muutis tanel112 28.12.2004 21:21:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
28.12.2004 21:20:28
|
|
|
d3-me mootor on toores alles. tegelikkuses on mootor hl2-e omast palju võimsam, aga praegu ei ole selle ressursse kuidagi ära kasutada. oleks vaid hl2-ga võrdne füüsika sisse pista. Populaarse Q3-e mootoriga oli sama, müügiletulles suutsid seda hästi jooksutada vaid tippkaardid. Aga kuna mootor nii hea oli, siis jäi see mitmeks-mitmeks aastaks kasutada, isegi siiamaani tehakse selle mootori peal jooksvaid mänge. 100% kindel, et sellest d3-e mootorist tuleb veel nii mõndagi välja ja sugugi mitte kehva.
praegu jah, suudab d3-me jooksutada rahuldavalt vaid nvidia GF 6 seeria kaardid.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
28.12.2004 22:51:47
|
|
|
High-Q kirjutas: |
d3-me mootor on toores alles. tegelikkuses on mootor hl2-e omast palju võimsam, aga praegu ei ole selle ressursse kuidagi ära kasutada. oleks vaid hl2-ga võrdne füüsika sisse pista. Populaarse Q3-e mootoriga oli sama, müügiletulles suutsid seda hästi jooksutada vaid tippkaardid. Aga kuna mootor nii hea oli, siis jäi see mitmeks-mitmeks aastaks kasutada, isegi siiamaani tehakse selle mootori peal jooksvaid mänge. 100% kindel, et sellest d3-e mootorist tuleb veel nii mõndagi välja ja sugugi mitte kehva.
praegu jah, suudab d3-me jooksutada rahuldavalt vaid nvidia GF 6 seeria kaardid. |
See ei pruugi nii minna, et D3 mootor saavutab samasuguse populaarsuse nagu Q3 oma. Toores võib ju D3 mootor olla aga miks siis asja ära pole fix`ud. Vaadates, millist ressurssi D3 mootor nõuab ja mida ta visuaalselt vastu annab, siis asi on balansist ikka väljas küll, võrreldes näiteks HL2 mootoriga. Mida veel siis videokaardid tegema peaksid kui pimedate ja suht detailivaeste mappide asemel sellised avarad ja detailsemad maasitikumapid oleks, nagu HL2`s, minimaalselt oleks vist siis küll vaja SLI GF6800GT, et asi enam-vähemgi talutavalt jookseks.
|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
3 :: |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
kmail
HV kasutaja

|
28.12.2004 23:57:24
|
|
|
ostsin ka mängu ära, asi tundub ylitegija. Olen hetkel sellises kohas kus ei tohi liiva peale astuda muidu mingid kurjad põrnikad vms tulevad välja, kas keegi kommenteeriks kaugel ma lõpust olen?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel112
HV kasutaja
|
29.12.2004 00:07:59
|
|
|
GF6800GT-l oleks ka vist raskusi. D3 mootori on ikka väga võimas aga nõuad väga palju resurrsi. Räägiti et rtcw2 tuleb d3 mootoril ja rtcw on pooled osad avarates maastikes.
D3 mootor on võimas ja efektide rohke ja nõuad tohutut jõudlust arvutily
Hl2 mootor on detailide roheke hea füüsikaga ja igale low-end arvutile jõukohane.
Staler ?
Järgmise aasta alguses saab teada milline neist SUURTEST on parim
Mina annaks 8/10 Hl2 mootorile
6/10 D3 mootorile
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
29.12.2004 00:13:14
|
|
|
ma ei saa aru mida see d3 pakub mida farcry ei paku? minu arust see neist kõigist üle, juba see pärast et pool aastat varem väljas.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
29.12.2004 01:16:56
|
|
|
farcry detailsust petab "lehtede ja rohu arv". Detaili mitmekülgsusest ei saa midagi väga erilist tegelt öelda. Vaadake kasvõi seinu, konstruktsioone, sõidukeid, relva mudeleid jne. AI vastase polügonide arv on D3-ga võrreldes vähemalt 2 korda väiksem. Kuskil oli öeldud, et näiteks painkilleri kolli puhul on kasutatud polügonide arv 3x suurem kui farcryl. Special efektid on toredad, aga jooksevad vaid viimase malli kaartidega ja ütleme ausalt: VERY HIGH sättungitel on sama lugu mis D3-ga, sööda ainult tippkaarte. kui tahad saada 50fps (mis tähendaks korralikku sujuvat gameplayd) 1024x768 very high, 4xAA 8xAF, siis ikka pead 6800/x800 muretsema. Pole sel farcry'l mootori perfomancega midagi keksida. Ainus on tõsiselt massiivsed ja ulatuslikud levelid, aga seegi, kui täpselt tähele panna, siis ilma min 8xAF-ita pole mingi eyecandy. eemal olevate objektide detailsus langeb kolinal peale kolmandat-neljandat filteringi taset.
farcryd aitab ülihea gameplay, graafika poole pealt oli ta vahva, aga mitte mingit võistlust d3 ega hl2-le. FC oli kvantiteet>kvaliteet: väga palju madala-keskmise detailsusega polügone. Vee peegeldust on küll palju, aga samaväärsuset detailsust hl2-le ei leia.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
29.12.2004 03:30:26
|
|
|
niih...alles hakkasin seda mängima...nüüd olen jännis ...panen new game,jooksen guardide eest katusele...kuhu edasi?...mööda äärt viib kuskile ja uksed kinni...midagi teha ei saa help?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|