praegune kellaaeg 23.06.2025 10:05:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arvi16
Kreisi kasutaja
|
10.12.2004 18:07:29
jamps Creative 48x CD-ROMiga |
|
|
Jama on selles, et see ei tööta korralikult. Panen arvuti käima siis aeg-ajalt jääb cd-romi tuli põlema ja siis kaob see seade ära(windoozas). Mõnikord uriseb korra kui vool sisse läheb, siis nagu töötaks aga kui plaat sisse panna siis ei reageeri üldse, siis teen seda nippi, et klõpsin seda cd-romi nuppu(plaat sisse-välja) paar korda, siis mõnikord hakkab käima ja loeb siis seda krdi plaati. kui tahan plaati kätte saada siis kui hetkel loeb seda, siis viskab raisa lihtsalt välja ja siis see plaat keerleb seal selle aluse peal. Nii juba paar plaati mul ära kriimustanud´, linuxi plaat ongi juba sellepärast õhtul Alguses garantiise ka ei viinud kuna pidasin seda arvuti veaks( pesitses mul siis ühes 486-es) hiljem proovisn teiste arvutitega- neil oli ka siis sama häda. garantiid ka enam pole. Nii, et mida perset ma sellega siis nüüd tegema peaks???
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
10.12.2004 20:47:22
|
|
|
Esimene asi oleks muidugi ära puhastada see rom. Kasvõi puhastusplaadiga või kui seda ei ole siis lahti võtta ja ära puhastada.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
10.12.2004 21:00:42
|
|
|
asi peaks küll täiesti puhas olema.....aga proovin siiski selle lahti kiskuda. vaatab mis seal leidub
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|