Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Starman'i kodupakett märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prixik
HV vaatleja

sõnum 11.11.2004 19:20:09 vasta tsitaadiga

Paketis (ehk siis hinna sees) on "WebSTAR™ DPX2203™ and EPX2203™ VoIP Cable Modem" http://www.scientificatlanta.com/products/consumers/userguidepdfs/webstar_userguides/2203A.pdf
Ise kasutan wifi-ga mudelit WebSTAR DPR2320 ja sellest jälle ei tahaks loobuda.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Snowy
HV vaatleja

sõnum 15.11.2004 02:07:16 vasta tsitaadiga

Kõik on väga tore, kuid ma ei soovi hakata telefoni teenust kasutama, kuid tasuta modemit, tahaks rentida küll. Muud ple midagi, kuid jaanuarist läheb telefoni kuumaks 79 krooni. Seega, kui nüüd oma pakett ära vahetada, siis erilist kasu ma rahaliselt ei saa. Või äkki siiski on nii, et kodupaketis jääb telefoni kuumaks 0.- juurde. Samas, mõnikord vaja siiski vanaemale ka helistada.
Tihver
HV veteran

sõnum 21.11.2004 14:40:10 vasta tsitaadiga

Kodupaketis jääb telefon ilma kuumaksuta, ise sain eile modemi kätte ja täna koju tulles töötas juba telefon ka. Reaalselt vaja seda ei lähe, aga parem ikka võtta selle raha eest kõik mis võtta annab.
safik
HV vaatleja

sõnum 21.11.2004 21:33:27 vasta tsitaadiga

Mulle öeldi Starmani peakorteris, et telefonitoega modemit ei saa müüa, sest neid ei ole veel piisavalt. Ja kui klient ostab sellise ja varsti loobub teenusest, siis võib tulla modemitest puudus.

No ei tea, kui mul on modem välja ostetud, siis seda ma ära küll ei anna. Ja telefoniga on nii, et kui majas mingil põhjusel elektrit ei ole, siis pole ei telepilti, internetti ega ka telefoni.

Elion lubas uuest aastast teha hinnaüllatusi kuutasude suhtes ja mobiil suretab suure osa lauatelefone välja.
tagasi üles
Tihver
HV veteran

sõnum 21.11.2004 22:16:01 vasta tsitaadiga

Välja ostetud modemit ei pea ära andma, Starman võttis aru pähe. Kui klient soovib modemi siiski ära anda saab ühe kuu tasuta, ehk siis Starman ostab selle ära 399krooniga.
anb
HV kasutaja
anb

sõnum 22.11.2004 22:24:47 vasta tsitaadiga

Keegi ei tea, kas se Starman ei hakka lähiajal Tallinna Kesklinnas levima, tahaks nagu kodulahendust saada icon_sad.gif icon_razz1.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
sarvik
HV kasutaja
sarvik

sõnum 22.11.2004 23:18:16 vasta tsitaadiga

Kesklinnas enamus piirkondades ju Starman täitsa olemas.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2004 23:20:32 vasta tsitaadiga

anb kirjutas:
Keegi ei tea, kas se Starman ei hakka lähiajal Tallinna Kesklinnas levima, tahaks nagu kodulahendust saada icon_sad.gif icon_razz1.gif

Kui tahad kodulahendust saada, siis pead pöörduma elioni poole. icon_wink.gif

anb
HV kasutaja
anb

sõnum 23.11.2004 00:22:23 vasta tsitaadiga

Elionil pole TV pakkuda.
Meil Luise tänaval Starmani pole,
sugulasel Juhkentali tänaval kah pole icon_cry.gif

ainuke alternatiiv oleks, kui STV hakkas kõiki oma teenuseid korraga pakkuma, aga nad vist eriti viitsi

viimati muutis anb 23.12.2004 11:13:46, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 30.11.2004 09:21:35 vasta tsitaadiga

siinkohal sooviks mainida seda, et starman teeb enda uutele pakettidele reklaami nagu mõni nurgatagune veebipakkuja - nimelt minu postkastigi tuli reklaam, kus nende üheks argumendiks, miks tasub kiire ühendus koju lasta vedada, on nimelt see, et saab filme kiiresti alla laadida. seni on sellise sisuga pakkumised tulnud ainult väga kahtlastelt firmadelt, kellele on üsna savi, kas nad propageerivad piraatlust või mitte. aga nüüd ka starman
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
halogen
HV vaatleja

sõnum 01.12.2004 08:42:34 vasta tsitaadiga

õnneks on teadjaid inimesi nagu sina, kes teiste silmad suudab avada. jumala eest, filme downloadida, on alles jultumust!
icon_rolleyes.gif

viimati muutis halogen 03.12.2004 00:49:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 01.12.2004 10:02:41 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
siinkohal sooviks mainida seda, et starman teeb enda uutele pakettidele reklaami nagu mõni nurgatagune veebipakkuja - nimelt minu postkastigi tuli reklaam, kus nende üheks argumendiks, miks tasub kiire ühendus koju lasta vedada, on nimelt see, et saab filme kiiresti alla laadida. seni on sellise sisuga pakkumised tulnud ainult väga kahtlastelt firmadelt, kellele on üsna savi, kas nad propageerivad piraatlust või mitte. aga nüüd ka starman

Üks prokurör muuseas väidab, et filme võib endale tõmmata: http://www.epl.ee/artikkel_279386.html (kui ainult ise vaadata ja mitte levitada/müüa/avalikult esitada). Viidatakse siinkohal siis nö "tühja kasseti maksule" (nagu seda kunagi nimetati - nüüd vist asja nimi "tühja teabekandja maks"? Või midagi sellist, vanasti võeti seda maksu ka salvestusseadmetelt, näiteks makid, videomakid jne, võib-olla on ka meie cd-kirjutajad maksustatud?).

Muidugi, võibolla on tegemist lolli prokuröriga (tegemist ikkagi suht noore prokuröriga), kellest dvdvader on targem, aga kui sellise kaliibriga tegelane midagi sellist ütleb, siis võib ju tema sõnade järgi tegutseda, kuna väga keeruline on sind vastutama panna, kui prokuratuur on vastavale tegevusele üleriigilises päevalehes rohelist tuld näidanud.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvdzoid_est
HV veteran
dvdzoid_est

sõnum 01.12.2004 19:35:32 vasta tsitaadiga

dvd vader on ikka superkibestunud taat. Kuidas sa küll suudad siin ilmas elada? Kahju on sinust. icon_neutral.gif
dvd vader
HV Guru

sõnum 01.12.2004 19:46:50 vasta tsitaadiga

dvdzoid_est kirjutas:
dvd vader on ikka superkibestunud taat. Kuidas sa küll suudad siin ilmas elada? Kahju on sinust. icon_neutral.gif

mis sellel pistmist antud teemaga? kui soovid kasutajat kommenteerida, siis selleks on olemas vastav võimalus profiilis, lisaks võid teha viitele minu postile siin

aga minu isikliku hinnangu kohaselt võiks ikkagi suur veebipakkuja selliseid asju vältida nii segase teema puhul, ei ole mina veel näinud, et elion näiteks sel viisil reklaamiks, miks panna sisse just nende ühendus, "saab kiiresti filme tõmmata". mina küll leian, et see on piraatluse propageerimine, olgu nende "kassetimaksude" vmt. kuidas on
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 22.12.2004 20:17:26 vasta tsitaadiga

üllatus missugune! just hetk tagasi üllatas as starman mind telefonikõnega numbrilt +3721770, et kas ma ei soovi tellida kodulahenduse paketti. keegi meesterahvas, kes kasutas koodnime "tanel" tutvutas seda paketti, uuris, palju ma maksan starmanile kokku ja püüdis mind ärgitada tellima kodulahendust, sealhulgas telefon. ei jäänud enne rahule, kui andsin nõusoleku, et ta võib jaanuaris tagasi mulle helistada, kui ma olen "järgi mõelnud". krt, ei tulnud siis üldse meelde see piraatluse propageerimise asi, mille ma siin ise üles võtsin, mind tabati täiesti ootamatult, pärast tööaega. "tanel" ütles, et ta saabki helistada ainult pärast tööaega, kui ma palusin, et kõne jaanuaris tuleks keset tööpäeva. no on alles tegelased.

edit: f*ck, mulle ei tulnud mu enda allkiri siin foorumis ka meelde icon_evil.gif oleks võinud küsida.... no täiesti ootamatult võeti dvd vader rajalt maha selle kõnega, ei mingit hoiatust, ettevalmistusaega ega midagi. oleks kasvõi 5 minutit enne helistamist kuidagi teada saanud, et starman helistab, ma oleks ladunud neile kõik selle nina ette, sest helistati ju mulle ja oleks saanud tasuta visata neile kogu selle jama, mis nad korraldanud on selle vene keelega, korraga ette
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 22.12.2004 21:30:38 vasta tsitaadiga

see näitab, et sa ei olegi sisemas nii paha, kui välja lased paista.
Omalgi ei tulnud meelde, kui õige aeg oleks olnud... icon_lol.gif

kaiowas
HV kasutaja

sõnum 23.12.2004 02:14:16 vasta tsitaadiga

Vaata dvd vader, sinul on reklaamipsühholoogiast ikka väga vale arusaam. Mis sa arvad, et starmani tegelased ei ole otsinud parimat terminit et enda poolt pakutavat teenust lihtrahvale, st sellele kes konktreetset teenust kõige enam tarbivad, arusaadavalt seletada ? Tavainimesele ei ütle ühenduste kiirused kilo või megabaitides mittekuimidagi, neil puudub ettekujutus mida see tähendab, selge see, et mida suurem number seda vingem, kuid see kajastub ka hinnas. Seega on meil vaja mingusugust üldist mõõdupuud, mis oleks kõigile arusaadav. Olen tähele pannud, et starmani kodulehel on aegajalt vägagi huvitavaid polle ja ka ilmselt klienditeeninduse info analüüsil on võimalik jõuda selleni, et tarbijale kõige arusaadavam ühik on filmi tunnis, mitte megabitti sekundis.
Muide see sinu allkirjaks olev katkend tekitab minus samamoodi küsimusi. Nimelt olen ma taaskord veendunud, et starmanil on üsnagi korralik ülevaades sellest, palju on klientuuri hulgas eestlasi ja palju venelasi, ning ilmselt ka sellest, kuipalju on klientide hulgas nicam telekaid. Sestap arvan ma, et vene keel on valitud põhjusega, siit edasi minnes võib ootamatult jõuda veel suisa selleni, et eesti peredes on tihtilugu nicam telerite esinemise protsent tunduvalt kõrgem, mis taaskord kinnitab valiku õigsust. Kusjuurest keeleseadust siinjuures ei rikuta, nii vene kui inglise keel on mõlemad ühel pulgal ja usu mind, venekeele oskajaid on ka eestlaste seas way rohkem kui inglisekeele valdajaid.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 3
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.12.2004 08:02:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

usu mind, venekeele oskajaid on ka eestlaste seas way rohkem kui inglisekeele valdajaid.

tõestus? uuring? statistika? (nojah, okei, vastan kohe ise, et kui rahvaloendust uskuda, siis oskab vene keelt tõesti rohkem inimesi nii emakeele kui võõrkeelena) paljusid ajab närvi siiski see, et vene keelt loetakse peale, rikkudes seeläbi ära originaalkeele. näiteks miskisugune exploreri kanal on neil olemas eestikeelsete subtiitritega, miks ei võiks siis olla venekeelsed subtiitrid, miks peab peale lugema. kusjuures mind ajaks päris vihaseks, kui keegi ka eesti keeles peale loeks.
tagasi üles
kaiowas
HV kasutaja

sõnum 23.12.2004 10:27:39 vasta tsitaadiga

Kaabeltelevisioonifirmad näitavad seda mida neile pakutakse, kui kanalid on venekeelse pealelugemisega siis nii ongi ja midagi teha ei ole, vähemalt meie regioonis. Tundub, et paljud ei suuda näha asjade tegelikku olemust, võtta näiteks telepilti nagu kaupa, kusjuures kaabellevioperaatorid on siinjuures vaid vahendajad. Kui minu tagasihoidlikku arvamust kuulda tahad, siis ei oska vene keelt põhiliselt ainult kaheksakümnendate lõpus sündinud juntsud. Ise olen vene keele oskuse üle kuradima uhke ja õnnelik ka, vaatame tõele näkku, tegemist ikkagi ühe suurriigiga kes elab meie naabruses, ning kellekeelset elanikkonda ka meie riigis veel aastakümneid olema saab.
tagasi üles
m2ts
HV kasutaja

sõnum 23.12.2004 11:12:00 vasta tsitaadiga

Loomulikult on see ju hea uudis, kuna väga hea neti hinnaga saad sa ka kaabel-tv...

Aga mis teha, Tartus, Tallinnas, Viljandis on loomulikult hea nett välja vahetada aga siin jõgeval on see suht võimatu.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 11
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 15.02.2005 02:35:03 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
üllatus missugune! just hetk tagasi üllatas as starman mind telefonikõnega numbrilt +3721770, et kas ma ei soovi tellida kodulahenduse paketti. keegi meesterahvas, kes kasutas koodnime "tanel" tutvutas seda paketti, uuris, palju ma maksan starmanile kokku ja püüdis mind ärgitada tellima kodulahendust, sealhulgas telefon. ei jäänud enne rahule, kui andsin nõusoleku, et ta võib jaanuaris tagasi mulle helistada, kui ma olen "järgi mõelnud".

jaanuaris juhtus siis nii, et kui õigesti mäletan, siis kahe nädala jooksul peaaegu iga jumala päev helistati mulle numbrilt +3721770, seda just õhtuti nii umbes kella 20 ajal (kui ma tihti magan tavaliselt, tulenevalt minu töö iseloomust. väga lõbus on, kui mingi mats su peaaegu igal õhtul üles ajab). ma ei võtnud ühtegi korda kõnet vastu, aga nende vendade soov pähe määrida oli ikka suur. kusjuures detsembris ma ütlesin "tanelile", et helistage päevasel ajal jaanuaris, aga mulle teatati, et see on võimatu.

lisaks tuli siis see teade postkasti, mis paljudele teistele ka, et "nende andmed" näitavad, et ma peaks oma modemi välja vahetama, kuna "teil esineb katkestusi". ei olnud mul viimase aasta jooksul vist ühtegi katkestust tegelikult, nii et midagi ma välja vahetama ei hakanud.

aga hetkel tundub, et pean oma soovimatuse eest starmaniga koostööd teha eest valusat hinda maksma - veebruaris on peaaegu iga päev internetiühenduses katkestused olnud mõnest minutist mõne tunnini.

nii et moraaliks teistelegi - kui midagi soovitatakse, siis kasutage seda võimalust, muidu hakatakse teile käkki keerama
tagasi üles
kaiowas
HV kasutaja

sõnum 16.02.2005 01:10:30 vasta tsitaadiga

Ära nüüd endast niipalju ka arva, et keegi viitsib personaalselt sulle käkki keerama hakata. Hetkel tundukse olema modemite vahetuskampaania, kuna teatud vanemat tüüpi modemite hulgas on rikete ja ebastabiilsuse protsent liigagi suur. See kui SUL pole juhtunud, on pigem erand kui reegel ja sellest ei maksaks nüüd kohe lahmivat järeldust teha.
tagasi üles
TzigaLind
HV veteran

sõnum 21.02.2005 18:47:35 vasta tsitaadiga

Muideks, kuda see Starmani telefon ka töötab?
st uptime, jms. Starmani puhul on alati miskipärast kahtlus,
et asi on poolpidune.

hubi
HV vaatleja

sõnum 22.02.2005 21:29:17 vasta tsitaadiga

dvd vader - on ka legaalseid võimalusi filmide tõmbamiseks (itv näiteks). ära näe igal pool tonti.
tagasi üles
birgit123
HV veteran
birgit123

sõnum 23.02.2005 20:27:07 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemusi ka selle kasutamisega? et võtnud endale selle paketi? ise nagu katsejänesex ei taha hakata icon_redface.gif

endal ka starman
tv ja starlight

telefon muidu elioni oma icon_rolleyes.gif
Et kas tasux liituda?
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Starman'i kodupakett mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.