praegune kellaaeg 20.06.2025 19:32:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ave
HV vaatleja
|
28.11.2004 14:27:27
Viirus WIN32/Start Page NO |
|
|
Mul on viirusetõrje ND32 ja avastas sealt sellise viiruse, see troja.Ja ütleb, et ei saa seda kustutada.Ta asub Win/systeem32
ja alamkaust on CustIE32.dll.Ja seal on kirjas, et created 07.11 2004 kell15,00.
Kas tohib seda ise kustutada ja miks selline asi üldse sai tulla läbi ja miks seda viirusetõrje ei saa kustutada.
Andke andeks võhiklikkus, aga see poiss on väga kaugel ära, kes mul putitab ja kardan, et äkki teeb see viga.Eile avastasin selle asjanduse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ave
HV vaatleja
|
29.11.2004 16:52:37
|
|
|
Ma arvasin, et siin käivad arvutialased tarkpead koos, kes oskavad ka nõu anda sellistes küsimustes, aga tundub, et eksisin rängalt.Tänan, et vaatasitegi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.11.2004 18:20:55
|
|
|
Sry aga egas teadjad kah kogu aeg HVF-is istuda ei saa, ka reaalseid tõrjeid tuleb teha vms. IT-alast
Aga kui see fail end Win-is kustutada ei lase, siis proovi karantiini või ümbernimetamist.
Kui ikka ei funktsi, siis mine Safe Modes ja proovi sealt muuta. Kui ikka ei õnnestu, siis pead kasutama DOS-prompti ja sealt tehtavat muudatust.
Seega - on vaja väheke rabeleda
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
29.11.2004 21:12:56
|
|
|
Safe modes kustuta asi ära.
Ning kui kohe ei vastata, pole mõtet muret tundma hakata. Küll jõutakse. On ju siiamaani igale asjale vastatud järelikult vastatakse ka edaspidi.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|