Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karla01
HV vaatleja
|
27.11.2004 15:46:56
partitsioonide kokkusulatamine |
|
|
Mul on kaks kõvakat 1.kõvaketta peal on 2 partitsiooni ja teise peal on neli partitsiooni.....mul pole nii palju vaja ja tahaks neid kokku sulatada omavahel(merge)partition magicuga proovisin aga too oli trial ja ei saand....äkki keegi teab mingit head proge millega saaks seda teha(tasuta proge)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raztafaari
HV kasutaja

|
27.11.2004 19:02:51
Re: partitsioonide kokkusulatamine |
|
|
karla01 kirjutas: |
Mul on kaks kõvakat 1.kõvaketta peal on 2 partitsiooni ja teise peal on neli partitsiooni.....mul pole nii palju vaja ja tahaks neid kokku sulatada omavahel(merge)partition magicuga proovisin aga too oli trial ja ei saand....äkki keegi teab mingit head proge millega saaks seda teha(tasuta proge) |
vana hea win98 startupi peal Fdisk
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
27.11.2004 19:37:29
|
|
|
Hea kysimus?
Tahaks ka endal parte kokku panna. Win ei ole rahul 2,5G. Ma proovisin kas sama progega aga trial ei võimalda seda. Kas XP cd peal on ka midagi olemas? Wini instailides midagi sai liialt turgitud ja yks part kadus kuhugi ära. Otsiks selle yles ja paneks C-ga kokku.
Mingit proge oleks vaja. Kui keegi teab siis võiks adressi ka panna.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
naab
HV kasutaja
|
27.11.2004 20:34:07
|
|
|
väga lihtne, kui teil on olemas windows xp plaat sis bootige sellelt ja setupis ta küsib kuhu kettale installida, sealt kustutad kõik partitsioonid ära ja teed ühe või vastupidi, et kustutd 1. suure ära ja teed mitu väikest
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KaUR-
HV kasutaja
|
27.11.2004 21:53:11
|
|
|
naab kirjutas: |
väga lihtne, kui teil on olemas windows xp plaat sis bootige sellelt ja setupis ta küsib kuhu kettale installida, sealt kustutad kõik partitsioonid ära ja teed ühe või vastupidi, et kustutd 1. suure ära ja teed mitu väikest |
Ma arvan, et teema algataja tahab andmed nendel partidel säilitada, sel juhul sinu pakutud viis ei sobi. Kui aga ma valesti aru sain ja andmeid säilitada ei ole vaja, siis see jah üks lihtsamaid võimalusi.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
27.11.2004 22:24:26
|
|
|
aga kui ma tahan andmeid alles hoida? Kas seda winist ei saa teha we?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raztafaari
HV kasutaja

|
28.11.2004 04:06:44
|
|
|
-KaUR- kirjutas: |
naab kirjutas: |
väga lihtne, kui teil on olemas windows xp plaat sis bootige sellelt ja setupis ta küsib kuhu kettale installida, sealt kustutad kõik partitsioonid ära ja teed ühe või vastupidi, et kustutd 1. suure ära ja teed mitu väikest |
Ma arvan, et teema algataja tahab andmed nendel partidel säilitada, sel juhul sinu pakutud viis ei sobi. Kui aga ma valesti aru sain ja andmeid säilitada ei ole vaja, siis see jah üks lihtsamaid võimalusi. |
kusjuures säilib kuna tahtsin winME asemel panna 98 ja kustutasin partitsioonid kogemata liiga vara ja siis panin 2he asemel 1 partitsiooni ja kõik oli alles mõned windowa settingud olid paigast ära näiteks nagu active desktopi omad etc..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|