Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hattrick märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 67, 68, 69  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 26.11.2004 08:29:09 vasta tsitaadiga

oliverk kui oled mudakad, siis aga tee väljakutsed edaspidisdeks mängudeks oma vastastele ja mängi edasi

niisiis viimanegi treenitav tõusis eeskujuliku peale, kahe hooaja pärast kui mehed maha müün, võib päris hea papi saada
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.11.2004 10:04:22 vasta tsitaadiga

Trenn oli jällegi väga tõhus. Meeskonnas nüüd EESKUJULIK 17 aastane kaitsja thumbs_up.gif
Lisaks sai terveks tulevikulootus, kelle ostsin hooaja alguses ja esimeses mängus sai 8 nädalase vigastuse thumbs_down.gif , tema asemele ostetud ajutine treenitav(17 aastane) sai nagu tellimise peale HEA skilli kätte. Panen ta täna myyki. Muuseas, mehel ka puudulik sööt 8) - rabage ta omale thumbs_up.gif

To: Arathrain
Kui vanad sul need kaitsjad on kes eeskujulikuks said?
Yldiselt on nii, et kui myyd treenitavaid juba eeskujulikuna siis AINULT selle eesmärgiga et 17 aastased treenitavad asemele osta(juhul kui nad vanad on)
Sa ei jõua eriti kaugele kui sa trennile rõhku ei pane. Eesmärgiks peaks siiski olema treenida mehed VÄHEMALT maailmaklass tasemele. Loomulikult on alustajal raha vähe ja esimesed treenitavad on vanemad kui mõistlik oleks aga teine sats tuleks kindlasti sellel eesmärgil osta, et nad min. maailmaklass tasemel maha myya. Muidugi võtab see palju aega aga kui selle aja ära kannatad oled juba klass kõrgema meeskonna eesotsas.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 26.11.2004 11:54:32 vasta tsitaadiga

Mina seda mängida ei oska :S Aga tundub lahe mäng...
Peamine asi millest aru ei saa on see kuidas neid mängijaid positsioonidele panna...ja milliste andmete järgi...keegi nagu ei oska midagi, või väljendub see peale mingi aja treeningute möödumist kes kuhu sobib?
Mis on sobilik teha 1. mäng kohe kui paar asja paika oled pannud? Või on kindel kaotus kui olen seda 15 min proovinud mängida ja kohe 1. mäng kellegagi teha? icon_redface.gif

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 26.11.2004 12:03:12 vasta tsitaadiga

Tiiger15, ega algul ongi sellised armetud mängijad icon_razz1.gif

paned parimad mehed myyki, muretsed hea treeneri(vilets juhioskus), ostad 17 aastased treenitavad(mingi rahuldava põhiskilliga) ja hakkad treenima ...
peale 2-3 hooaega hakkab juba midagi looma ehk ...
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 26.11.2004 12:08:32 vasta tsitaadiga

Ok, oletame et panen ta Standardisse müüki, aga palju siis sellise mehe eest küsida, nii keskeltläbi, pole ettekujutustki icon_confused.gif

Vastupidavus: vilets Väravavaht: armetu
Mängujuht: puudulik Söötmine: nõrk
Äärel: vilets Kaitsmine: nõrk
Ründamine: nõrk Standardolukorrad: hea

mingi 2-3 milli?

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 26.11.2004 12:31:18 vasta tsitaadiga

heal juhul saad ta eest 100 - 200 tuhhi, kui sedagi icon_rolleyes.gif
arvesta et ainult standardioskajat ei osta keegi, kui siis ehk mõni algaja ...
oleks tal mingi normaalne vastupidavus(hea or parem) siis midagi ta eest ehk saaks(100 000) aga see oleks juba vedamine. Hetkel on tema turuhind vast 20 000 eeki icon_confused.gif

viimati muutis kr6ll 26.11.2004 12:33:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 26.11.2004 12:33:13 vasta tsitaadiga

ahsoo?.... icon_lol.gif icon_redface.gif
a ma ei hakkagi müüma...
panin default meeskonna positsioonidele mingi Veebipõhise progega ja nüüd treenin neid icon_smile.gif
Ei tia...panen vist utoopiat, aga suva, ehk õnnestub asja point omal jõul selgeks saada.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 26.11.2004 12:35:44 vasta tsitaadiga

yle 20 aastast meest pole mõtet treenida, kui ta skill just hiilgav or parem pole ...
ja treenida võiks yhte skilli mingi 2-3 hooaega vähemalt ...
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 26.11.2004 12:58:54 vasta tsitaadiga

Krt..mai leia kohta kust saan mängijaid osta...irw..olen mina ikka lammas alles icon_confused.gif icon_redface.gif
pupsik
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2004 13:18:19 vasta tsitaadiga

eesti / üleminekud / sinna trüki mida vajad !! icon_eek.gif
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
[Valts]
HV kasutaja
[Valts]

sõnum 26.11.2004 15:43:30 vasta tsitaadiga

endal läks 2 mängijat suurepäraseks icon_smile.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 26.11.2004 16:18:50 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
uutele mängijatele mõned õpetavad saidid(ma rohkem selle poolt, et näljasele mehele tuleks anda kala asemel õng 8)):
Taimo hattricki õpetus
Hattrix-files
ja paar inglise-keelset kah:
Hottrick
MFO newbie guide
abc of tactics

kui kõik need saidid hoolega läbi lugeda, on üpris raske puusse panna.... icon_wink.gif

nagu ma ettepoole juba korra-kaks olen kribanud....tegelt võiks need vist isegi esimesse posti tõsta, oleks värsketel alustajatel vähe lihtsam.... icon_rolleyes.gif
ahjaa enne nende saitide läbilugemist tuleks häti reeglid korralikult läbi lugeda....siis mõelda natuke, veelkorra reegleid lugeda...ja kui kõik saidid on läbi töötatud...siis vahelduse mõttes veelkord reegleid lugeda... icon_biggrin.gif

ahjaa, üks on veel:
Guides by CoachOle, päris palju inffi...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 26.11.2004 17:56:45 vasta tsitaadiga

Ammu loetud...inglisk. longab ja eestikeelne oli jube pealiskaude...räägib mida tegema peab, aga kust, seda mitte...ja seal peris palju asju mille vahel valida....
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 26.11.2004 18:26:41 vasta tsitaadiga

no hattrix on küll üpris põhjalik ja ka eestikeelne...ja kui läbi on uuritud reeglid, hattrix ja see taimo õpetus, siis ülejäänu peaks nagu suhtkoht ise tulema...st põhiline on treeningreziimi käimalükkamine, kui see käib, siis tasub alles hakata oma meeskonda/staadioni edasi arendama jne...

kusjuures isegi esimeseks treeninguks soovitaks väravavahitrenni (sellest on häti foorumis kah parajalt juttu olnud) ostad 2 võimalikult tublit 17a väravavahti (näiteks rahuldavat) ja hea treeneri (viletsa juhioskusega) ning treenid neid mingi 2 hooaega (siis peaks nad kuskil maailmaklass olema)...nende müügist saad paraja portsu pappi millepeale valid juba mingi põhitrenni (kaitse/keskväli/rünne, samas loomulikult võib ka VV treenima jääda, aga muudega treenib rohkem) ostad täies mahus 17a häid või paremaid treenitavaid ja oledki teel hüva tiimi suunas...

ahjaa, ning näpi kasvõi kõik nupud ja lingid läbi (natuke vaadates kah mida klikid jne, et kedagi kogemata lahti ei laseks vms icon_lol.gif ), küll siis avastad, kus miski asub... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Arathrain
HV kasutaja

sõnum 26.11.2004 21:30:03 vasta tsitaadiga

Üks müüdavatest siis: 19 ja teine 20. Plaan ikka uued asemele osta, kuid hetkel on ~4 milli miinust ning tahaks sellest ometi välja saada. Mingite suvaliste mehehakatiste ostmisele polegi mõelnud seda raha kulutada. On mis mehed on, kuid teistele positsioonidele, mida ma ei treeni ei hakka ka tähelepanu pöörama. Ikka uue satsi treenitavate + võla kustutamiseks,
Seda ma tegelikult teada tahtsingi, et mis tasemini oleks arukas skilli punnitada, enne müümist. Maailmaklass tundub tõsine väljakutse olevat. Aega võtab, kuid sellest laekuvad summad... jaaa.
Mõeldes uutele treenitavatele, kas oleks kasulik osta 17.a. rahuldava kaitsega või siis minna hoobilt üle 17.a. hea omadusega meestele. Kas see rahaline vahe tasub ennast ära?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 26.11.2004 22:00:07 vasta tsitaadiga

kui raha on, siis võimalikult asjalikud treenitavad....17a hea on suht tore juba...
kujsuures maailmaklass võib isegi natuke liiga karm olla....see on küll kasumlikkuselt üpris hea koht müüa (võibolla veel titaanlikuni, aga edaspidi hind enam nii tugevalt ei tõuse ja palk muutub suht karmiks)...aga kui alguses on ostetud vähe kehvemad treenitavad, siis Hiilgavani treenida käib küll (üle 20a enam suurt treenida ei tasu ja mingit 21-22aastast maailmaklassini punnitada ei pruugi enam kõige tasuvam tegevus olla)...ehk siis oleneb konkreetsest treenitavast kui kaugele teda treenida...
tagasi üles
mapolekala
HV vaatleja

sõnum 27.11.2004 10:41:58 vasta tsitaadiga

Päris hästi läks täna, noortekast sain 18a RAHULDAVA vahi.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 11:08:39 vasta tsitaadiga

vaidleks natuke eix'le vastu:

mis jutt see on, et yle 20 aastast kaitsjat ei tasu treenida? icon_rolleyes.gif
Kui tyyp(kaitse) saab 21 aastaselt maailmaklassi kätte siis on see igati tasuv - kiiremini saab siis kui paned väga suure papi noortesse ... kõrge hea, eeskujulik noor - hind vähemalt 20 - 30 milli ja kui tahad ka secosi siis rohkemgi)
Tuletan sulle meelde, et kaitsetrenn on VÄGA PIKK ja isegi kui mees on 17 aasta lõpus eeskujulik(parimad tõmbed on suurepärased + aga see on joppamine ja kulukas - eeskujulik on juba väga hea skill 17 aastaselt) siis maailmaklassi saab ta kätte heal juhul 21 -selt. Kaitse on ikka megalt pika skillitõusuga. Mingi 10 - 11 nädalat on tavaline skillitõus keskmiselt, kui mitte rohkemgi ...
Ok, mul saavad mehed(2 tk) maailmaklassi 22 aasta alguses aga pole hullu - asi tasub ka siis ära. Yhe mehe olen sunnitud imepärasena myyma.
Ja isegi kui ei see pole rahaliselt kõige tasuvam - savi - tegemist on mänguga ja kui paar milli ka kasumist kaotan - mul niigi pappi jalaga segada icon_razz1.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 12:22:02 vasta tsitaadiga

Arathrain kirjutas:
Mõeldes uutele treenitavatele, kas oleks kasulik osta 17.a. rahuldava kaitsega või siis minna hoobilt üle 17.a. hea omadusega meestele. Kas see rahaline vahe tasub ennast ära?

On mitu võimalust:
1. Võimalikult kõrge põhiskill. Ehk ostad võimalikult hea mehe - kui pappi on palju siis saab ka lisaskille vaadata julgemalt aga eesmärk võimalikult hea treeningskill.
2. Head lisaskillid:
Oletame et tahad viisakat WB -d omale. Aga hea + /hea + (kaitse/äär) on väga kallis. Siis jääb yle osta rahuldav kaitse + hea + äär. Siis on hind enam vähem selline, et saab seda omale lubada.
3. Või tahad viisakamat söötu(orsmth). Hea/rahuldav + on parajalt kirves - eriti veel noored ...

Mõistlik oleks ehk 60-70% treenitavatest võimalikult hea treeningskilliga + WB -d, ryndavad kaitsjad, jne ...
tagasi üles
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

sõnum 27.11.2004 12:34:53 vasta tsitaadiga

JK Kivimäe United (väravavaht)
see minu tiim
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 13:34:36 vasta tsitaadiga

kr6ll:ma mõtlesin rohkem seda, et kui alguses on kehvemad noored hangitud (pole ju esimeste treenitavate jaoks niipalju pappi kui vaja), siis näiteks mingit 21a silmapaistvat enam maailmaklassini punnitada eriti mõttekas ei oleks...parem juba see hiilgava pealt maha müüa ja mingi tasemel treenitav hankida... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 13:51:51 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
kr6ll:ma mõtlesin rohkem seda, et kui alguses on kehvemad noored hangitud (pole ju esimeste treenitavate jaoks niipalju pappi kui vaja), siis näiteks mingit 21a silmapaistvat enam maailmaklassini punnitada eriti mõttekas ei oleks...parem juba see hiilgava pealt maha müüa ja mingi tasemel treenitav hankida... icon_rolleyes.gif

seda küll jah ... seda kindlasti ...

Huvitav, kas saan esimese kaotuse? icon_rolleyes.gif
Põhimõtteliselt on mul esinduskoosseis väljas aga yks IM on armetu ja ryndaja viletsa vormiga platsil. Lisaks veel PIC ja võõras väljak .... rihin viiki, siis on kindel et otse edasi ei saa ... kaotust küll ei tahaks icon_neutral.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.11.2004 14:02:55 vasta tsitaadiga

nii...mul on mingi 40 min mäng käinud ja olen kaotusseisus 0-4
Arathrain
HV kasutaja

sõnum 27.11.2004 14:37:31 vasta tsitaadiga

Miks välditakse kõrgemasse liigasse tõusmist? Olen hetkel kindel liider ning ilmselt ootab ees tõus V. liigasse. Kas peaksin seda vältima hoopis? Mõistan, et seal on raskem, tuleb suur võitlus püsima jäämise pärast. Kaotused, meeskonna moraal langeb jne... Sponsorid ehk tõmbavad lepet ja fännid ka, kuid kas kõrgemal liiga mängudel ei käi rohkem pealtvaatajaid või siis lihtsalt toetajad ei hakka rohkem pappi lükkama? Treeningule ei tohiks liiga vahetus mingit mõju avaldada ning see on peamine.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 14:42:05 vasta tsitaadiga

Arathrain, asi on selles et vaja koguda veidi fänne, et pealtvaatajaid ka tuleks neid kõrgema liiga mänge vaatama icon_rolleyes.gif
sattusin liiga vara IV liigasse ja tulemuseks oli see et fänne juurde ei tulnud. nüüd kogun paraja portsu neid siin V liigas(sel ja järgmisel hooajal(kui veab)) ja siis lähen juba IV -sse madistama. Ylejärgmine hooaeg peaks ka juba meeskonna tase selline olema et saab IV hakkama 8)

edit:
ma vaatan et eix666 rikkus oma hooaja selle 0-11 kaotusega ära ... kui täna ka kaotus tuleb jääb eix'i fännidest aint need alles kes kõndida ei oska icon_razz1.gif
tagasi üles
Arathrain
HV kasutaja

sõnum 27.11.2004 14:45:03 vasta tsitaadiga

Milline on piisav arv fänne? Ma pole mingeid suhtarve kusagil märganud. Hetkel mul 1100+ fänni vist, kas tõusmine V oleks põhjendatud?
tagasi üles
ronley
HV kasutaja
ronley

sõnum 27.11.2004 14:45:42 vasta tsitaadiga

Kuuendas pallimise asemel on parem viiendas olla. Saad vähemalt elusmanageridega kembelda, kui juhtub aktiivsem liiga olema. Kuuendas sured muidu igavuse kätte ära varsti. Viiendast edasi neljandasse tõusmise eel juba vaatad, et kas meeskond on valmis ja liigatugevus ei tapa.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 14:47:41 vasta tsitaadiga

ronley kirjutas:
Kuuendas pallimise asemel on parem viiendas olla. Saad vähemalt elusmanageridega kembelda, kui juhtub aktiivsem liiga olema. Kuuendas sured muidu igavuse kätte ära varsti. Viiendast edasi neljandasse tõusmise eel juba vaatad, et kas meeskond on valmis ja liigatugevus ei tapa.

thumbs_up.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 14:51:59 vasta tsitaadiga

ma ei kujuta ette, miks minu mäng praeguses seisus on....esimene poolaeg 82% pallivaldamist...ja minu ründetäkkude vastuseks on vastasel seni olnud ainult puudulik/rahuldav kaitse...miks ma parajasti 6-0 ei juhi on minu jaoks müstika...kas siis enesekindluse puudumine mõjub tõesit nii jõhkralt?.... icon_rolleyes.gif

EDIT:vähemalt viik toodi nüüd ära...ma loodan...seis 1-1..... icon_rolleyes.gif

viimati muutis eix666 27.11.2004 14:54:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 14:54:27 vasta tsitaadiga

eix666, mäletad - see hooaeg kui IV sattusin: kaotasin meelega mingi 8-0 ja siis tegime paar sõpruskohtumist. Mul oli ka siis olematu enesekindlus ja sain rämedalt pähe. Siis ma arvasin ka et asi oli enesekindluses aga sina arvasid et olevat rohkem randomi syy icon_rolleyes.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 15:02:43 vasta tsitaadiga

Poolkaitse: kohutav (vana)
Paremkaitse: rahuldav (vana)
Keskkaitse: hea (vana)
Vasakkaitse: puudulik (vana)
Parem ründepool: nõrk (vana)
Keskrünne: puudulik (vana)
Vasak ründepool: nõrk (vana)

versus minu tiim

Poolkaitse: puudulik (vana)
Paremkaitse: hea (vana)
Keskkaitse: hea (vana)
Vasakkaitse: rahuldav (vana)
Parem ründepool: silmapaistev (vana)
Keskrünne: suurepärane (vana)
Vasak ründepool: suurepärane (vana)

pallivaldamine 82% ja 89% minu kasuks

ning VIIK? ja sedagi peaaegu viimasel minutil? no krt, selline asi pole ju naljakas ka enam....vähemalt on nüüd selge kuivõrd jõhkrat rolli mängib enesekindlus selles mängus.... icon_rolleyes.gif
fännid tõusid törtsu võrra pettunute peale icon_lol.gif ...ehk siis see eelmine kaotus andis päris jõhkra matsu minu arengule (arvestades sisse ka saamatajäänud fännid keda võidu korral saanud oleks, siis kaotasin ühe mängu tõttu ca80 fänni)...aga vähemalt jällegi tükkmaad targem... icon_neutral.gif

viimati muutis eix666 27.11.2004 15:15:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 27.11.2004 15:14:41 vasta tsitaadiga

jah, ega läbi enda tagumiku õpib kõige kiiremini icon_razz1.gif

see meelega kaotamine on ohtlik asi. tavaliselt ta lõpeb jah mingi 10-0 -ga ... parem on otsida viiki or väikest kaotust. Lihtsalt võtad osasi mänge nats lõdvemalt. Kui poole hooaja peale asi pole õnnestanud siis võtad veel nats lõdvemalt ...
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 15:19:13 vasta tsitaadiga

lihtsalt kahju, et see õppetund pikemas perspektiivis sedavõrd kulukaks osutus, praegult on kerge frustratsioon peal küll, reitingud peaks ju ometi midagi tähendama... icon_mad.gif
vähemalt on kindel, et enam pole vaja muretseda, et otse edasi ei pääseks... icon_lol.gif
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 27.11.2004 17:51:31 vasta tsitaadiga

mu metsikut ülekaalu näias see, et täna PIC'sin ja võitsin ikkagi võõrsil mängides 7-0 icon_biggrin.gif

a muide varsti HV cup'l playoffid tulemas, kuda mõtlete, et teha nii, et paarid loosida pimesi ja suvaliselt, sest 3 alagrupi peale seda kõigile rahuldavat asetust raske leiutada
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.11.2004 18:34:26 vasta tsitaadiga

Pisike OT:
Kas sealt managerzonest peaks kohe see email koos parooliga tulema? mul juba pea 2 päeva tuleb ? thumbs_down.gif

eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 18:58:10 vasta tsitaadiga

kõtt SINNA sellise jutuga...see siin ikka ühe hüva mängu teema.... 8)
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.11.2004 19:21:36 vasta tsitaadiga

Aga siin on ju managerzone nimi mitu korda läbi käind...ja tegelikult mu küsimus ei puuduta üldsegi palju seda mängu ju icon_confused.gif
L7
HV kasutaja

sõnum 27.11.2004 23:33:08 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Aga siin on ju managerzone nimi mitu korda läbi käind...ja tegelikult mu küsimus ei puuduta üldsegi palju seda mängu ju icon_confused.gif

Kas tõesti?

Krt, täna tuli juba teine viik jutti, eelmine nädal õnnestus 4-1 eduseis maha mängida ja seekord ei õnnestunud ka 2-0 seisust 3 punkti koju tuua icon_sad.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2004 23:50:50 vasta tsitaadiga

paljugi mis siit läbi on käinud...aga antud teema on ikkagi hattrick'i teema....magerzone jutud võiks ikkagi siit eemal hoida...ma isegi näitasin eraldi managerzone teemat, miks see siis ei kõlba? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 27.11.2004 23:52:45 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
paljugi mis siit läbi on käinud...aga antud teema on ikkagi hattrick'i teema....magerzone jutud võiks ikkagi siit eemal hoida...ma isegi näitasin eraldi managerzone teemat, miks see siis ei kõlba? icon_rolleyes.gif
tegelikult oli sealne teema tehtud nende võistluste jaoks icon_razz.gif
Ja nüüdseks sain korda...

gamer
HV veteran
gamer

sõnum 28.11.2004 08:31:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Krt, täna tuli juba teine viik jutti, eelmine nädal õnnestus 4-1 eduseis maha mängida ja seekord ei õnnestunud ka 2-0 seisust 3 punkti koju tuua icon_sad.gif

meestel halb vastupidavus?
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 28.11.2004 09:26:37 vasta tsitaadiga

ikkagi,

a muide varsti HV cup'l playoffid tulemas, kuda mõtlete, et teha nii, et paarid loosida pimesi ja suvaliselt, sest 3 alagrupi peale seda kõigile rahuldavat asetust raske leiutada
tagasi üles
L7
HV kasutaja

sõnum 28.11.2004 14:10:13 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:
tsitaat:

meestel halb vastupidavus?

Vaevalt küll, keskmiselt solid põhikoosseisul. Halb õnn lihtsalt
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 28.11.2004 15:58:45 vasta tsitaadiga

gamer:minumeelest võib küll loosida, milleks hakata punnitama mingiasetuse leiutamisega... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 28.11.2004 16:08:43 vasta tsitaadiga

no siis ok, peale viimast grupivooru panen edasisaajate nimed paberile ja korvi ning lasen kellelgi tõmmata
tagasi üles
nistel
HV kasutaja
nistel

sõnum 28.11.2004 17:50:40 vasta tsitaadiga

müüa siis selline mees
Yury Zakharov (48273395)
18 years, passable form, healthy
A pleasant guy who is fiery and dishonest.
Has disastrous experience and disastrous leadership abilities.

Nationality: Eesti
Total Skill Index (TSI): 920
Wage: 15 128 Krooni/week
Owner: FCF Rakvere
Warnings: 0

Stamina: weak Goaltending: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Winger: weak Defending: excellent
Scoring: weak Set Pieces: poor

Deadline: 30.11.2004 at 21:13

hind 5 mil beer_yum.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Arathrain
HV kasutaja

sõnum 28.11.2004 18:00:28 vasta tsitaadiga

Pakun parema icon_razz1.gif
Müüa selline mees, tähtaeg täna õhtul.

Petter Christiansson (32114122)
TSI = 1 240 , 20 years, passable form
Has wretched experience and weak leadership abilities [Quick]

Stamina: excellent Keeper: disastrous
Playmaking: poor Passing: wretched
Winger: poor Defending: excellent
Scoring: poor Set Pieces: wretched

Hind ka 5 milli
tagasi üles
nistel
HV kasutaja
nistel

sõnum 28.11.2004 19:01:03 vasta tsitaadiga

kolmapäeval siis pilku cupi mäng, parim kaitsja ja parim ründaja on audis, niiet pole midagi head loota.
ps. mängin veel FC Z3roga, kes on minust mitu korda kõvem icon_neutral.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 28.11.2004 21:39:10 vasta tsitaadiga

ma väga loodan et siinset foorumit ei pöörata ostu-müügi mölluks, sest see juba niigi mammutteema
tagasi üles
Arathrain
HV kasutaja

sõnum 29.11.2004 00:36:50 vasta tsitaadiga

Ma loodan ka. Lihtsalt, nistel pakkus meest ja mul enamvähem samast klassist kutt pakkuda ning mõtlesin, et väike konkurents lisab pisut särtsu. Sain sellest mehest lahti ka, ligi 8.5 milliga. Tegelikult lootsin natuke rohkem, kuid mis teha. Püüan nüüd sobiva treenitava asemele leida ning sedasi kõik vanemad mehed uute ning lootustanvdamate vastu välja vahetada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hattrick mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 67, 68, 69  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.